2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kuşumm daha erken ole seyler düşünüp paranoya yapma,,, dun aksam benimde asagı dogru bısıler yaptı, sankı ıdrarımı kacıracak gıbıydım ayy ıyy, deyıp durdum esimde sasırdı, naptıysa velet, kimbilir belkı normal dogum pozısyonuna dönmüştür kuzum :))) umut işte ;)

ılk hamıslık olunca bole bıseyı bılmıosun acemı anneyım benn:1::1::1::1::1: belkıde cnm normal pozısyona gecmmıstır daha zamanı varr ıns doner

Günaydın kızlar yoğun sınav ve eğitim maratonundan sonra iş yerindeyim.dün gece 4 günlük geçmiş yaptık kızımla yordunuz bizi :53:geveze topiğimiz :119::119:mrtylz inş kötü birşey yoktur yazmamasının nedeni o her zaman takılmıyor arada bakıp çıkıyor die hatırlıyorum ben ona bağladım inş öyledir kötü bişey olmasın bebişlerimiz çok küçük :31:

dün akşam çocuk doktoruyla konuştum 1500gr ve üstü artık tehlikeli değilmiş.ama gözler henüz tam anlamıyla gelişmiş değil 34 35 haftada korkulacak bişey kalmıyormuş dedi.bu arada bende yeni doğan hemşiresiyim.yenidoğandaki bebişlere bakıp duruyorum prematürelere bakıp oğluşumu onlarla kıyaslıyorum.allah tüm minişleri korusun.

kuşumm daha erken ole seyler düşünüp paranoya yapma,,, dun aksam benimde asagı dogru bısıler yaptı, sankı ıdrarımı kacıracak gıbıydım ayy ıyy, deyıp durdum esimde sasırdı, naptıysa velet, kimbilir belkı normal dogum pozısyonuna dönmüştür kuzum :))) umut işte ;)

bak görürsün bi daha ki kontrolde normal dönmüş olcak canım
cemre söyledi emir le konuşmuşlar döncem anneme süpriz yapcam diyomuşşşş yaaaa:49:

beeeeeeeeende 8,5 kılo aldım ama, kendımı cok iri hıssedıyorum ya, bugunlerde pek bi cirkin görğüyorum kendımı :((

bendeeee arkadaşlarımın düğünü oldu ard arda.moralim bozuldu filinta gibi şık bayanları görünce.:1:sonra pişman oldum ama oğluşum için değer dedim

beeeeeeeeende 8,5 kılo aldım ama, kendımı cok iri hıssedıyorum ya, bugunlerde pek bi cirkin görğüyorum kendımı :((
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ole deme cnm yaaa hamıskende guselızzz bızzz.:12::12::12:.her anın tadını cıkaralımmm dogurncaa gobusteyken daha rahattıı dıycezz :1::1::1::1::1::1:
dün akşam çocuk doktoruyla konuştum 1500gr ve üstü artık tehlikeli değilmiş.ama gözler henüz tam anlamıyla gelişmiş değil 34 35 haftada korkulacak bişey kalmıyormuş dedi.bu arada bende yeni doğan hemşiresiyim.yenidoğandaki bebişlere bakıp duruyorum prematürelere bakıp oğluşumu onlarla kıyaslıyorum.allah tüm minişleri korusun.

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmm...

ılk hamıslık olunca bole bıseyı bılmıosun acemı anneyım benn:1::1::1::1::1: belkıde cnm normal pozısyona gecmmıstır daha zamanı varr ıns doner

2 gün once bı alabora yaptı içerde ama kaç derce dondü bende bılmıyorum :))))))))
bende acemıyımm, bole konustuguma bakma;)) ama ben doktoruma sordum sancı gelse neyapıcaz fılan dıye, daha erken ole bı belırtı yok dedı,(kı ben ona 7 dakıkalık bı agrımın oldugunu solemıstım) artık ne gorduyse:)

ama senin boyunda uzundu yanılmıyorsam tatlım 8,5 da çok değil normal zaten 12 kilo yu geçmezsin belki o kadar da olmazsın sen mrk etme:34:
hemde çok güzeldin sennnnn ben hatırlıyomm seniiiii:23::23::23:

bendeeee arkadaşlarımın düğünü oldu ard arda.moralim bozuldu filinta gibi şık bayanları görünce.:1:sonra pişman oldum ama oğluşum için değer dedim
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
2 gün once bı alabora yaptı içerde ama kaç derce dondü bende bılmıyorum :))))))))
bende acemıyımm, bole konustuguma bakma;)) ama ben doktoruma sordum sancı gelse neyapıcaz fılan dıye, daha erken ole bı belırtı yok dedı,(kı ben ona 7 dakıkalık bı agrımın oldugunu solemıstım) artık ne gorduyse:)

bende gece yatakta bı saga bı sola donuyorum esımde bebege takla attırdınn yavas ol dıo :1::1::1::1::1:delı kocamm benım napım raahatım olmuoo delı dana gıbıyımm ordan oraya atıyorum kendımı heheeeee:1::1::1::1:ılerde bunları konusup cok gulucezzz:9::9::9::9:

aaaa çok ayıp :20: biz o filintaları görünce bakmıcaz hem ne öyle kuru tahta onlar kaka kaka ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı azcık ele gelcek hatun dediğin yawwwwwww:52::52::52: ben göbüşümü çok seviyomm wallaaa:21::21::21:

günaydın göbişliler ve onların kuzuları nasılsınız bakalım....
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmm elıfımle gayet ıyıyızz kahvaltımızı erkenden yaptık sımdı ıcımı kemırıo sankıı acıktı yıne kuzumm :56::56::56::56::56::56:
:) eminmisin tatlım ben 20 sine yeni girdim :1::1::1::1: bende çıtır anneyim bendeee :9::9::9::54::54:

tubanınn cıtırlıgı kalmadııı en cıtır sensın :1::1::1::1::1::1:

aaaa çok ayıp :20: biz o filintaları görünce bakmıcaz hem ne öyle kuru tahta onlar kaka kaka ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı azcık ele gelcek hatun dediğin yawwwwwww:52::52::52: ben göbüşümü çok seviyomm wallaaa:21::21::21:

heheee... bole tesellı edıyoruz kendımızı napalımm salcada var kalcadaa maslalahh ne ararsann lopp lopp ett:9::9::9::9::9::9::9::9:elınnı attıgı yerr bos deıll :17::17::17::17::17::17::17:

bak görürsün bi daha ki kontrolde normal dönmüş olcak canım
cemre söyledi emir le konuşmuşlar döncem anneme süpriz yapcam diyomuşşşş yaaaa:49:

:))))))))))))
yapsın mınık oglum, inşallah canım ya :))
birde gecenlerde ben herkese 35 e kadar yolu var, 35ten snra bukadr rahat olamam dıyodum, ama nerdeee, 31+0 da ters deyınce takıldım :((

günaydın hanımlar dün kızımla doktora gittik boyumuz 41 cm kilomuz 1980 gr olmuş :nazar: 31+1 iz doktor herşey normal tatlıdan tuzludan uzak dur dedi toplamda da 8 kilo almışım ama asıl kiloyu bundan sonra alırım oğlumda öyle olmuştu :9: inşallah bütün kuzular iyidir herkese iyi günler dilerim

Back
X