2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen gecmez ozamn o 3 hfta, zaten ben 2 gün girmessem nete bilinki dogurdum :)
bende bendee zaten 33.haftadayımm 31nde yani 35.haftada kontrolüm varr sonra beklerim artık oğluşumu giremedimmi nete kesin doğurmuşumdurr hehe:24:
selam tosunlarım ben geldim cemre gelemedi kendisi şuan uyumakla meşgul popoyu dayadı sol tarafıma ohhhh:1:
bende 15.30 gibi devirdim popoyu şekerleme yaptık kızımla şimdide yemek yaptık son olarak az bi işimiz kaldı
sizden ne var ne yok bacılaaaaaarrrrrrrr:6::6::6:
ohh maşallaahh uykucuuu şükriyeden görevi devraldın bakıyorumdaa hehe:52:
ne yaptın kız bugün temizlik fln mıı

aynen gecmez ozamn o 3 hfta, zaten ben 2 gün girmessem nete bilinki dogurdum :)
ben hergun gırıyorumm 1 gun bıle gırmesem bılınkı dogurdummmmmmmmmmmm:1::1::1::1::1::1::1:
selam tosunlarım ben geldim cemre gelemedi kendisi şuan uyumakla meşgul popoyu dayadı sol tarafıma ohhhh:1:
bende 15.30 gibi devirdim popoyu şekerleme yaptık kızımla şimdide yemek yaptık son olarak az bi işimiz kaldı
sizden ne var ne yok bacılaaaaaarrrrrrrr:6::6::6:

oohh gusellıkuykunuzu aldınız demekkı bende tubıs nerde dıodumm...bızde aksıne hep uyurduk uyumadık aksama tavuklardan once uyuruzz.. bızde elfıımle sızın ıcın poz veerdık azonce..yemegı pısırdık babayı beklıyoruzz... sıparısler verdık yıne bısuru elıfım herseyı ıstıo babasına naz yapıoo:1::1::1::1::1::1::1::1:

oyy oyy maşallah maşallha nasıl taşıyon kız o göbeğiiiii :9::9::9: aklıma bi şarkı geldi :1:
çok sallaamaaa göbeği düşürürsün bebeği diyee:24:
senin göbüşün ne kadar yukarda benim aşağıda her gören göbeğin aşağıda senin diyorduuu :26:

zevzek nerde kaldın kuzum sen, oglenden berı yoksun...
hahhaha o şarkı nerden geldı aklına :)))

oyy oyy maşallah maşallha nasıl taşıyon kız o göbeğiiiii :9::9::9: aklıma bi şarkı geldi :1:
senin göbüşün ne kadar yukarda benim aşağıda her gören göbeğin aşağıda senin diyorduuu :26:
canım boyun uzunmuu o yüzden aşağıda gibi görünüyodurr benimde çok aşağıda göbeğim ama doktor aşağıda değil herşey gayet normal dedii..:3:

YA KIZLAR çok pardon ama bişey sorcam...mevlüt şekerleri falan diyosunuz da daha çok erken değilmi bunlar için..nasıl şekerler kullanıyosunuz bozulmuyomu bunlar?merak ettim:26:

cnm ben yaptırmadım. bana göre de erken. şekerler bozulur diye düşünüyorum.yanlış düşünüyor da olabilirim bilmiyorum.hastane de dağıtanlar da var.ama benim hastaneye gelecek kimsek yok eşim dışında.
doğumdan sonra gelen gidenler oluyor onlara dağıtılıyor.
bir de mevlütte dağıtılıyor.
ben lavanta düşünüyorum açıkçası. doğumdan sonra gelen giden olursa ve mevlütte dağıtırım.gardolaplarına çamaşırlarının arasına koyarlar en azından:1::1:
aslında adet olmuş yoksa çokta gerekli değil. geçen gün dolabımın üstü dolmuş. hepsini attım.buzdolabım görünmüyordu artıkım nikah ve bebek şekerinden:)))))

benım kız tepeme cıkıcak yakında :1::1::1::1::1::1::1: banada küçük gelııoo anne yuregı ıstee..:1::1::1::1::1:hıc zorolmuoo wala gobek bıle atıyorum muzık acıp hophp esımdee cocuk dussek sımdı dıoo:32::32::32::32::32:

ben hergun gırıyorumm 1 gun bıle gırmesem bılınkı dogurdummmmmmmmmmmm:1::1::1::1::1::1::1:

oohh gusellıkuykunuzu aldınız demekkı bende tubıs nerde dıodumm...bızde aksıne hep uyurduk uyumadık aksama tavuklardan once uyuruzz.. bızde elfıımle sızın ıcın poz veerdık azonce..yemegı pısırdık babayı beklıyoruzz... sıparısler verdık yıne bısuru elıfım herseyı ıstıo babasına naz yapıoo:1::1::1::1::1::1::1::1:

hahaha bende hergun gırıyorum ama, eskazaişyerınde belkı gıremem 1 güün, ama 2.gunde yoksam aha işte ozamn bizim velet oglan gelmışş olar :)))

Kızlar geçmiş yapamadım ya ne kadar dır dırrr konuşuyonuz yakalayamıyorum bi kaybettim mi halimde yok zaten :)

Ben bugün doymak bilmedim ya meyvayla geçiştirmeye çalışıyorum ı ı olmuyo neyse az daha geçsinde doğru düzgün yerim bişeler :)

Neeediysinızz nasılınız :)

bende bendee zaten 33.haftadayımm 31nde yani 35.haftada kontrolüm varr sonra beklerim artık oğluşumu giremedimmi nete kesin doğurmuşumdurr hehe:24:

ohh maşallaahh uykucuuu şükriyeden görevi devraldın bakıyorumdaa hehe:52:
ne yaptın kız bugün temizlik fln mıı

evet hep onlar mı güzelleşcek eccük de biz güzelleşek kızçemle:27:
valla iyi oluyormuş hee tavsiye ederim sibelimmmm
ne temizliği kuzum yattım uyudum şimdide yemekleri attım ocağa geldimmm
ankara yanıyor milllleeeeeeetttttt:18:

37yi doldurda ne zaman doğurursan doğur ondan sonraa şekerimm.daha önce aman doğurayım demee:20::20::20:
bizde öylee herşeyi istiyoruzz babamızdaa EFE ye dua et seen diyoo:36::36:

hahaha bende hergun gırıyorum ama, eskazaişyerınde belkı gıremem 1 güün, ama 2.gunde yoksam aha işte ozamn bizim velet oglan gelmışş olar :)))
tmm cnmm zaten tuba hergun yoklamaya yapıoo sıkı takıptee..onuda ben takıp edıomm bıgun gırmesse dogurdu dıe yazıcam topıgeee.. son dkk haberı :)):1::1::1:
kıskanccccccccccccc:33::33::33::33::33::33: uyuuyun tabıı yaa bebeler olunca uyuyamayızz zaten ohh yarasın cemreyee:16::16::16::16:
37yi doldurda ne zaman doğurursan doğur ondan sonraa şekerimm.daha önce aman doğurayım demee:20::20::20:
bizde öylee herşeyi istiyoruzz babamızdaa EFE ye dua et seen diyoo:36::36:

:1::1::1::1::1::1:benım cımcımee anlasmaya yanasmıoo ..ıns bakalım cnm yaa hayırlısıı.. :nazar:

bizim memişleri beğenir o zaman ufaklıklar kocamaan oldularrr:52::52:
Kızlar geçmiş yapamadım ya ne kadar dır dırrr konuşuyonuz yakalayamıyorum bi kaybettim mi halimde yok zaten :)

Ben bugün doymak bilmedim ya meyvayla geçiştirmeye çalışıyorum ı ı olmuyo neyse az daha geçsinde doğru düzgün yerim bişeler :)

Neeediysinızz nasılınız :)
ALLAH çene vermiş bizee hehe:9: bende bu saate kadar meyveyle geçiştirdim ama yook olmuyoo şimdi yemek yiyorumm ohh misss:56::56: siz nasılsınız bakalımmmmm
ayy şekerim onlar analı kızlı güzelleşmişler zaten maşallaaahhhh:nazar::nazar::nazar:
bende taam uyuyacaktım sonraa vazgeçtim yaa birazdan fln uyuklayabilirim hehe:31: yemeğin üstünee pek güzel olurrr..

Back
X