- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
oyy oyy maşallah maşallha nasıl taşıyon kız o göbeğiiiii

çok sallaamaaa göbeği düşürürsün bebeği diyee

senin göbüşün ne kadar yukarda benim aşağıda her gören göbeğin aşağıda senin diyorduuu :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napım ya normal dogsun cok ıstıyorum ıns ole olur :))
ıns cnmm yaa zaten 2 ye yakındı ıns gecmıstır![]()
bende bendee zaten 33.haftadayımm 31nde yani 35.haftada kontrolüm varr sonra beklerim artık oğluşumu giremedimmi nete kesin doğurmuşumdurr heheaynen gecmez ozamn o 3 hfta, zaten ben 2 gün girmessem nete bilinki dogurdum :)
ohh maşallaahh uykucuuu şükriyeden görevi devraldın bakıyorumdaa heheselam tosunlarım ben geldim cemre gelemedi kendisi şuan uyumakla meşgul popoyu dayadı sol tarafıma ohhhh
bende 15.30 gibi devirdim popoyu şekerleme yaptık kızımla şimdide yemek yaptık son olarak az bi işimiz kaldı
sizden ne var ne yok bacılaaaaaarrrrrrrr![]()
ben hergun gırıyorumm 1 gun bıle gırmesem bılınkı dogurdummmmmmmmmmmmaynen gecmez ozamn o 3 hfta, zaten ben 2 gün girmessem nete bilinki dogurdum :)
selam tosunlarım ben geldim cemre gelemedi kendisi şuan uyumakla meşgul popoyu dayadı sol tarafıma ohhhh
bende 15.30 gibi devirdim popoyu şekerleme yaptık kızımla şimdide yemek yaptık son olarak az bi işimiz kaldı
sizden ne var ne yok bacılaaaaaarrrrrrrr![]()
oyy oyy maşallah maşallha nasıl taşıyon kız o göbeğiiiiiaklıma bi şarkı geldi
senin göbüşün ne kadar yukarda benim aşağıda her gören göbeğin aşağıda senin diyorduuu :26:
canım boyun uzunmuu o yüzden aşağıda gibi görünüyodurr benimde çok aşağıda göbeğim ama doktor aşağıda değil herşey gayet normal dedii..oyy oyy maşallah maşallha nasıl taşıyon kız o göbeğiiiiiaklıma bi şarkı geldi
YA KIZLAR çok pardon ama bişey sorcam...mevlüt şekerleri falan diyosunuz da daha çok erken değilmi bunlar için..nasıl şekerler kullanıyosunuz bozulmuyomu bunlar?merak ettim:26:
oyy oyy maşallah maşallha nasıl taşıyon kız o göbeğiiiiiaklıma bi şarkı geldi
ben hergun gırıyorumm 1 gun bıle gırmesem bılınkı dogurdummmmmmmmmmmm
oohh gusellıkuykunuzu aldınız demekkı bende tubıs nerde dıodumm...bızde aksıne hep uyurduk uyumadık aksama tavuklardan once uyuruzz.. bızde elfıımle sızın ıcın poz veerdık azonce..yemegı pısırdık babayı beklıyoruzz... sıparısler verdık yıne bısuru elıfım herseyı ıstıo babasına naz yapıoo![]()
26 dr gıdıcem yaa dondugmde 25oo yazıomuss ben soklardaa hehee![]()
bende bendee zaten 33.haftadayımm 31nde yani 35.haftada kontrolüm varr sonra beklerim artık oğluşumu giremedimmi nete kesin doğurmuşumdurr hehe
ohh maşallaahh uykucuuu şükriyeden görevi devraldın bakıyorumdaa hehe
ne yaptın kız bugün temizlik fln mıı
37yi doldurda ne zaman doğurursan doğur ondan sonraa şekerimm.daha önce aman doğurayım demeeben hergun gırıyorumm 1 gun bıle gırmesem bılınkı dogurdummmmmmmmmmmm
oohh gusellıkuykunuzu aldınız demekkı bende tubıs nerde dıodumm...bızde aksıne hep uyurduk uyumadık aksama tavuklardan once uyuruzz.. bızde elfıımle sızın ıcın poz veerdık azonce..yemegı pısırdık babayı beklıyoruzz... sıparısler verdık yıne bısuru elıfım herseyı ıstıo babasına naz yapıoo![]()
26 dr gıdıcem yaa dondugmde 25oo yazıomuss ben soklardaa hehee![]()
senınle de hep aynı gun dr a gıdıoz![]()
tmm cnmm zaten tuba hergun yoklamaya yapıoo sıkı takıptee..onuda ben takıp edıomm bıgun gırmesse dogurdu dıe yazıcam topıgeee.. son dkk haberı :))hahaha bende hergun gırıyorum ama, eskazaişyerınde belkı gıremem 1 güün, ama 2.gunde yoksam aha işte ozamn bizim velet oglan gelmışş olar :)))
kıskancccccccccccccevet hep onlar mı güzelleşcek eccük de biz güzelleşek kızçemle
valla iyi oluyormuş hee tavsiye ederim sibelimmmm
ne temizliği kuzum yattım uyudum şimdide yemekleri attım ocağa geldimmm
ankara yanıyor milllleeeeeeetttttt:18:
37yi doldurda ne zaman doğurursan doğur ondan sonraa şekerimm.daha önce aman doğurayım demee
bizde öylee herşeyi istiyoruzz babamızdaa EFE ye dua et seen diyoo![]()
bizim memişleri beğenir o zaman ufaklıklar kocamaan oldularrr
ALLAH çene vermiş bizee heheKızlar geçmiş yapamadım ya ne kadar dır dırrr konuşuyonuz yakalayamıyorum bi kaybettim mi halimde yok zaten :)
Ben bugün doymak bilmedim ya meyvayla geçiştirmeye çalışıyorum ı ı olmuyo neyse az daha geçsinde doğru düzgün yerim bişeler :)
Neeediysinızz nasılınız :)
ayy şekerim onlar analı kızlı güzelleşmişler zaten maşallaaahhhhevet hep onlar mı güzelleşcek eccük de biz güzelleşek kızçemle
valla iyi oluyormuş hee tavsiye ederim sibelimmmm
ne temizliği kuzum yattım uyudum şimdide yemekleri attım ocağa geldimmm
ankara yanıyor milllleeeeeeetttttt:18:
senindemı 26 sı canım,,, 10 kişi olduk ozamn 26 snda kntrole gıdecek :)))
senindemı 26 sı canım,,, 10 kişi olduk ozamn 26 snda kntrole gıdecek :)))