2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tskler teyzelerr avaatarımı begenmenıze sevındım.. ewt bız kızımla kokos olucazzz:12::12:süslencez süslencez gezcezzz..:21::21::21::21::21:

korkununn bı faydası yok cnm yaaa mecbur dogucaklar oleyada bolee ordamı kalsın bebelrrr:1::1::1::1::1:

kac kgya kadar cnm buu guselde sanırım ılk 6 ay kullanılıo dıe bılıyorummm

mutlaakkaa yazz cnm beklıyoruzz:nazar::nazar::nazar:

:21::21::21::21::21::21:ewt cnmm ınsss..

epıtel bol ne deemek cıdden benımde ole yazıoo da.

tok karnına emılımı az oluomus dr bana ac ıcmen lazım demıstıı. bende kahvaltıdan sonra alıyorumm 2 saat sonra..

ewt cnm yaa hayırlısı ınss

valla bende anlamadım canım bol ne demekse, lokosit te normalı 0-5 arası, benmkı 6,8 hücre yazıyo:(,,, aksama gosterıcem bakalım ne dıcek, sbhtan gttm ama cok kalabalıktı beklemedım, 4 ten snra gıtcem,, ofise donersem yazarım, donmessem yarın sabah yazarım, evde leptop bozuldu net var, teldende gıremıyorum, sıkıntı basıyo ;)

GÜNAYDIN KIZLAR

DUN DOKTORA GTTIM BUTUN GUNUM HASTANEDE GECCTI ISE GELMDM DUNDE OGLEN 12,30 DA GAZ ACMAYA GELDILER EVE SONRA HASTANEYE GECTIM 1 DE GTTIM MAŞLLH BIZIM DOKTOR COK YOGUN KACKERE DOGUMA GTTI GELDI HESAPLIYAMDM ARTIK SAAT 5E ANCA MUAYENE OLDUM BUTUN GUNUM HASTNEDE GECTI BEBISIM SAGLIK ACISINDAN IYI AMA ZAYIF KALMIS 1603 GR:nazar: DR.NORMALDE EN AZINDAN 1800 GR OLMASI GEREKIODU DEDI GELISIMI NORMAL HAFTASINA UYUMLU IDI AMA BUSEFER 1 HAFTA GERIDEN GELIO ZAYIF BISI OLCAK DUZGUNDE BESLENEMYRM ZATEN :((((SEZERYAN GORUNUYRM SUAN BEBGM TAM GOBEGIMIN ORDA MAKATA OTURMUS DURUMDA ELLERYLE OYNUODU:))) BEN 500 GR KILO ALMISIM BU AY ISTAHSIZDIM HIC BISI YIYEMYDM YAVRUMDA TAM KILO ALAMAMS .BUARADA 32.HAFTADA IZINE AYRILCAKTM AMA BI KAC HAFTA DAHA CALSICM SONRA AYRILCAM RAPOR ALDIM BIZDEN HEBERLER BOLE

Canım ben de kilo verdiğim halde bebek alıyor, öyle aman aman iştahlı da değilim ama sana hergün mutlaka tükettiğim şeyleri sıralayım, belki faydası olur:
- 1 yumurta
- 3 ceviz (yeni kırılmış)
- Peynir
- Süt-yoğurt
- Ana yemek olarak sebze veya protein
- Yeşillik (tere,marul ne olursa evde)
- Meyve (fazlaca yiyorum)

Bu arada yumurtanın çok gerekli ve faydalı olduğunu biliyorum, en kaliteli proteinmiş, kırmızı etten bile değerli yani. Rabbim ne güzel yaratmış, herkesin ulaşabileceği ve kolay, ucuz bir besin.

Ben de evde hatta bazen de dışarıda ama haftasonları eşimin eşofman altlarını giyiyorum, belleri bol rahat oluyor. Hatta geçen gün eşim dalgınlıkla giymiş benim giydiğimi, kızdım, çıkar eşofmanımı diye.

hehehee... okadar benımsemıısın yanii..bende esımın atletını gıydım yatarken cok rahat oluoo..cunkı benımkıler gobegımı kapatmıoo..memelerr kaldırıoo hemencık tepeme kadar..yakındaa esımın kulotlarınıda gıycem sanırım benım kler sıkmaaya baasladı:9::9::9::9:

valla bende anlamadım canım bol ne demekse, lokosit te normalı 0-5 arası, benmkı 6,8 hücre yazıyo:(,,, aksama gosterıcem bakalım ne dıcek, sbhtan gttm ama cok kalabalıktı beklemedım, 4 ten snra gıtcem,, ofise donersem yazarım, donmessem yarın sabah yazarım, evde leptop bozuldu net var, teldende gıremıyorum, sıkıntı basıyo ;)

kız epitel hücresi önemli bişey değil.lökositte enfeksiyon durumunda artar eritrosit kanama belirtisidir.ama 6 8 eritrosit pek anlamlı değil.bana ilaç yazmadı dr bolll su iç dedi.

hehehee... okadar benımsemıısın yanii..bende esımın atletını gıydım yatarken cok rahat oluoo..cunkı benımkıler gobegımı kapatmıoo..memelerr kaldırıoo hemencık tepeme kadar..yakındaa esımın kulotlarınıda gıycem sanırım benım kler sıkmaaya baasladı:9::9::9::9:

ben tshirtlerden başladım valla geniş çamaşırlar aldım 3xl:1::1:ama thsihrtler onun

....................

Eklentiler

• $wollex-kirmizi-1.webp
    $wollex-kirmizi-1.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $WOLLEX-NEWYORK-TRAVEL-SISTEMBEBEKARABASI-KIRMIZI__56808504_0.webp
    $WOLLEX-NEWYORK-TRAVEL-SISTEMBEBEKARABASI-KIRMIZI__56808504_0.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $kraft-p008-oyun-parki-70-120-kirmizi-500x500.webp
    $kraft-p008-oyun-parki-70-120-kirmizi-500x500.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $Sevi-Bebe-Guvenli-Yatis-Yastigi-3912.webp
    $Sevi-Bebe-Guvenli-Yatis-Yastigi-3912.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
demirim 8!!! moralim bozuk.bebeğim 30. hafta 1500grdı.ay ben bu çocuğa iyi bakamıyormuyum nee:50::14::14::14::14:

kilosu haftasına göre iyi gibi geldi canım:nazar:;demir için de keçi boynuzu pekmezi ya da diğer pekmezlerden yiyebilirsin.benim bi tanıdığım vardı kendine hiiiiç dikkat etmiyordu;kanı az olmasına rağmen akıllı demir ilacını filanda kullanmıyordu;doğumdan önceki gün artık kıza kan verdiler kanı az diye.işin ilginç tarafı bebek gayet sağlıklı oldu:nazar: yaniiii canım bebiş seni bi şekilde tüketiyor;sen kendin için depo yapmaya çalış vee tabikide öyle kötü düşünme beslenemiyor mu filan diye.benim dr un söylediğini söylüyorum bebeğin gayet sağlıklı ve iyi;annesi lütfen sen de iyi olur musun:49:
kızlar ben yemeğe çıkıyorum:3:

Evet atletleri de kocişten giyeyim bari güsel fikir.

demirim 8!!! moralim bozuk.bebeğim 30. hafta 1500grdı.ay ben bu çocuğa iyi bakamıyormuyum nee:50::14::14::14::14:

Hangi Besinler Demirden Zengindir ?
• Proteinden zengin besinler özellikle sırasıyla sakatatlar, dana eti, koyun eti ve tavuk eti hem
demirden zengin besinlerdir hem de içerdikleri demir emilimi yüksektir.
• Etlerden başka iyi pişmiş olan kurubaklagiller, soya fasulyesi, yumurta, kuru meyveler
( özellikle kuru üzüm, kuru kayısı ), pekmez, yeşil sebzeler ( ıspanak ), fındık, fıstık, susam, tahin
gibi yiyecekler demirden zengindir.

çay ve kahve tüketimi demir emilimini %75 oranında azaltmaktadır.
çay ve kahve içmek yok bundan sonra sana tamam mı
:20:

fufa60 canım üzülme bebeğin çok da zayıf değilll, benimki en son 3 hafta geriden geliyordu baya zayıftı yanii bakalım haftaya tekrar dopplere gideceğim bebeğim büyüdü mü ne oldu çok merak ediyorumm, bende beslenmeme daha da dikkat etmeye başladım umarım yaramıştır. çok sık giremiyorum kızlaar ama doktordan gelince yazarım mutlaka
yawru nerelerdeydin görünmüyosun uzun zamandır :27:

demirim 8!!! Moralim bozuk.bebeğim 30. Hafta 1500grdı.ay ben bu çocuğa iyi bakamıyormuyum nee:50::14::14::14::14:

sende benm gbısın cnm bebgm 32+0 ama 31
0 dıe gorunuo ultrasnda yememıze dıkkat etmelıyız buaralar ıns gelısırler
canım ben de kilo verdiğim halde bebek alıyor, öyle aman aman iştahlı da değilim ama sana hergün mutlaka tükettiğim şeyleri sıralayım, belki faydası olur:
- 1 yumurta
- peynir
- süt-yoğurt
- ana yemek olarak sebze veya protein
- yeşillik (tere,marul ne olursa evde)
- meyve (fazlaca yiyorum)

bu arada yumurtanın çok gerekli ve faydalı olduğunu biliyorum, en kaliteli proteinmiş, kırmızı etten bile değerli yani. Rabbim ne güzel yaratmış, herkesin ulaşabileceği ve kolay, ucuz bir besin.
cok tesk ederm cnm saolsn uygulucm ıns

kızlar bole yemek lıstesı tavsıye edecek olan varmı ???

yawru nerelerdeydin görünmüyosun uzun zamandır :27:

:27: arada bir girip bakıyorum size canım ama yazmaya fırsatım olmuyorr evde eşimle vakit geçiriyorum internetimizde bir sorun var sürekli tamir için gelip duruyorlar düzgünce bağlanamıyorummm :37: arada bir cee diyip kaçıyorum napiiim :))

kız epitel hücresi önemli bişey değil.lökositte enfeksiyon durumunda artar eritrosit kanama belirtisidir.ama 6 8 eritrosit pek anlamlı değil.bana ilaç yazmadı dr bolll su iç dedi.

teşekurler canım, :)) merak ettım oyle gorunce

Canım ben de kilo verdiğim halde bebek alıyor, öyle aman aman iştahlı da değilim ama sana hergün mutlaka tükettiğim şeyleri sıralayım, belki faydası olur:
- 1 yumurta
- Peynir
- Süt-yoğurt
- Ana yemek olarak sebze veya protein
- Yeşillik (tere,marul ne olursa evde)
- Meyve (fazlaca yiyorum)

Bu arada yumurtanın çok gerekli ve faydalı olduğunu biliyorum, en kaliteli proteinmiş, kırmızı etten bile değerli yani. Rabbim ne güzel yaratmış, herkesin ulaşabileceği ve kolay, ucuz bir besin.
ben hemen hergun yıyorum haslaamaa omlett.. tercıhım haslama hem kalorısı az yag yok.. buaralar cok canım cekıo hattaa.. elıfıme yarasıınnn:nazar::nazar::nazar::nazar:ayrıca peynırr yogurt ayrann hıc affetmem hergun yerımm.. buardaa yogurtu da kendım yapıyorumm organnık yanı:1::1::1::1:
....................

Hangi Besinler Demirden Zengindir ?
• Proteinden zengin besinler özellikle sırasıyla sakatatlar, dana eti, koyun eti ve tavuk eti hem
demirden zengin besinlerdir hem de içerdikleri demir emilimi yüksektir.
• Etlerden başka iyi pişmiş olan kurubaklagiller, soya fasulyesi, yumurta, kuru meyveler
( özellikle kuru üzüm, kuru kayısı ), pekmez, yeşil sebzeler ( ıspanak ), fındık, fıstık, susam, tahin
gibi yiyecekler demirden zengindir.

çay ve kahve tüketimi demir emilimini %75 oranında azaltmaktadır.
çay ve kahve içmek yok bundan sonra sana tamam mı
:20:
ben cayı sabah 1 caybardgı ıcıyorum oda cok acık.. kahvede hafatdaa 2 kere en fazla bazen hıc ıcmıyorum .. lımonata ayrann tercıhımm

ben hemen hergun yıyorum haslaamaa omlett.. tercıhım haslama hem kalorısı az yag yok.. buaralar cok canım cekıo hattaa.. elıfıme yarasıınnn:nazar::nazar::nazar::nazar:ayrıca peynırr yogurt ayrann hıc affetmem hergun yerımm.. buardaa yogurtu da kendım yapıyorumm organnık yanı:1::1::1::1:

Ben maalesef yumurtayı o kadar kolay yiyemiyorum, hamilelik öncesi de sevmezdim zaten. Hergün sabah haşlama olarak yiyorum, parçalara bölüyorum ve suyla yutuyorum, midem bulanıyor. Ama asla yemediğim gün olmuyor, bugün yemesemmi acaba diye düşünürken vicdan azabı çekip yiyorum, annelik işte .

ben cayı sabah 1 caybardgı ıcıyorum oda cok acık.. kahvede hafatdaa 2 kere en fazla bazen hıc ıcmıyorum .. lımonata ayrann tercıhımm

ben yumurtayı gene bıraktım, sıcakta hıç yıyesım gelmıyo, bu hfta daha hıç yemedım.. yazık emırımee, et tavuk balık, yogurt, süt heep yiyorum ama

Back
X