tubica, klavye, zevzekbayan, karar77, bayanstres, didem_0101, sorcieree82, Lynne, hasekisultan, dermet
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn anneciklerrrrrrr
haniii beni saymak yok mu hııhhh öle olsunnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tubica, klavye, zevzekbayan, karar77, bayanstres, didem_0101, sorcieree82, Lynne, hasekisultan, dermet
kızlar bu aksam kanamam oldu. yarım cay bardagıkadar koyukırmızı renkli. yarın doktora gideceğim. korkuyorum ya bebek erken doğarsa bu konuda bilgisiolan var mı
simay ı bende çok beğeniyordum koymayı istedim kuzey güney de bir kızın adıymış kardeşim kıyamet kopardı o kızdan nefret ediyormus koyarsan sewmem çocuğunu dedi bizde wazgeçdik:) naz ismi hangi bebeği tanısam çok ağlıyor ama:)
aynen canım yaa insanlar isimlerinin özelliklerini taşıyor gerçekten naz ismini o yüzden düşünmüyorum pek kimi tanıdıysam naz ismi olan gerçekten nazlı ve huysuz oluyorlar... yada bana onlar denk geldi ece simay koysam yok yaa 2 isim de istemiyorum offf bilemedim walla..
haniii beni saymak yok mu hııhhh öle olsunnnsanada günaydın canım...
günaydın şekerrr valla daha biraz önce aklımdan geçtin nerde kaldı bu kız dedimmm![]()
ya arkadaşlar neredeyse haftalarimiz peşpeşe ama çok sıkıntılı geçiyor anlaşılan sizlerin, yoksa ben biraz naz mı yapsam :) elhamdulillah gece 3-5 kere wc ye kalkiyorum sicaklarda zorlaniyorum tabii ama çok bişiyim yok. geçen hafta çok sıcaktı hiiiç uyuyamamıştım şimdi iyiyim.
allah yardimcimiz olsun. sabah kalk gel aksam yemek yap zor tabii bunlar
yaa allah aşkına bırakın şu geçmişinn yakasınıııı yaaaa![]()
yaa allah aşkına bırakın şu geçmişinn yakasınıııı yaaaa![]()
:)) hehe ii insanmışımPP
bebişim hareketlnemedi bugün işteyim arka odada biraz uzandım sola yattım bebişimi sevdim okşadım kıpraştırdım geldim
nasıslınız bakalım keyifler nasıl
aynen canım yaa insanlar isimlerinin özelliklerini taşıyor gerçekten naz ismini o yüzden düşünmüyorum pek kimi tanıdıysam naz ismi olan gerçekten nazlı ve huysuz oluyorlar... yada bana onlar denk geldi ece simay koysam yok yaa 2 isim de istemiyorum offf bilemedim walla..
günaydın sekerimmmm nasılsınız
biz iyiyiz kuzucuk sen nasılsın bakalım??uykumuz var kızımla çalışmak iyice zor gelmeye başladı... gerçi evdede sıkılırdım
ohh iyi yapmışsın bebişine bazen merakta bırakıyolar walla insanı![]()
:)) hehe ii insanmışımPP
bebişim hareketlnemedi bugün işteyim arka odada biraz uzandım sola yattım bebişimi sevdim okşadım kıpraştırdım geldim
nasıslınız bakalım keyifler nasıl
neye kızdın kuzumm hayırdırrrrrr
kızlar hakikaten artık dikkat etme zamanımız geldi. ama panik de yapmamamız lazım. yarın bigün el kadar çocuklar kucağımızda olacak soğukkanlı davranmayı öğrenmemiz lazım. kanaması, sancısı, acısı olan herkese en kısa zamanda şifa olsun inşallah.. bir farklılık hissedersek doktora mutlaka gidelim geri kalanında da tevekkül edelim.. Allah sağlıkla hepimizi kavuştursun bıdıklara aminnnnn...
teşekkürlerr fıstıkkkkkkk iyiyiz çok şükürrrrrrr
sayılı günler çabuk geçer derlerrr yaaaa bende geçmiyor yahergün takvime bakıyorum
gün sayıyıorum yok banamısın demiyor hehhee
siz nasılsınız