2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bu aksam kanamam oldu. yarım cay bardagıkadar koyukırmızı renkli. yarın doktora gideceğim. korkuyorum ya bebek erken doğarsa bu konuda bilgisiolan var mı

geçmiş olsun cnm.

ya arkadaşlar neredeyse haftalarimiz peşpeşe ama çok sıkıntılı geçiyor anlaşılan sizlerin, yoksa ben biraz naz mı yapsam :) elhamdulillah gece 3-5 kere wc ye kalkiyorum sicaklarda zorlaniyorum tabii ama çok bişiyim yok. geçen hafta çok sıcaktı hiiiç uyuyamamıştım şimdi iyiyim.
allah yardimcimiz olsun. sabah kalk gel aksam yemek yap zor tabii bunlar

simay ı bende çok beğeniyordum koymayı istedim kuzey güney de bir kızın adıymış kardeşim kıyamet kopardı o kızdan nefret ediyormus koyarsan sewmem çocuğunu dedi bizde wazgeçdik:) naz ismi hangi bebeği tanısam çok ağlıyor ama:)

aynen canım yaa insanlar isimlerinin özelliklerini taşıyor gerçekten naz ismini o yüzden düşünmüyorum pek kimi tanıdıysam naz ismi olan gerçekten nazlı ve huysuz oluyorlar... yada bana onlar denk geldi ece simay koysam yok yaa 2 isim de istemiyorum offf bilemedim walla..

aynen canım yaa insanlar isimlerinin özelliklerini taşıyor gerçekten naz ismini o yüzden düşünmüyorum pek kimi tanıdıysam naz ismi olan gerçekten nazlı ve huysuz oluyorlar... yada bana onlar denk geldi ece simay koysam yok yaa 2 isim de istemiyorum offf bilemedim walla..

benim kızım da nazlı olsun ne var yaniiii yerim ben o nazınıııı:16:

günaydın şekerrr valla daha biraz önce aklımdan geçtin nerde kaldı bu kız dedimmm:1:

:)) hehe ii insanmışım:PPP
bebişim hareketlnemedi bugün işteyim arka odada biraz uzandım sola yattım bebişimi sevdim okşadım kıpraştırdım geldim:D
nasıslınız bakalım keyifler nasıl

ya arkadaşlar neredeyse haftalarimiz peşpeşe ama çok sıkıntılı geçiyor anlaşılan sizlerin, yoksa ben biraz naz mı yapsam :) elhamdulillah gece 3-5 kere wc ye kalkiyorum sicaklarda zorlaniyorum tabii ama çok bişiyim yok. geçen hafta çok sıcaktı hiiiç uyuyamamıştım şimdi iyiyim.
allah yardimcimiz olsun. sabah kalk gel aksam yemek yap zor tabii bunlar

nekadar tanıdıkkkkkk fasıllar:DDDDD
amin ALlah hepimizin yardımcısı olsun

yaa allah aşkına bırakın şu geçmişinn yakasınıııı yaaaa :47:

aynen yaaa:1:

bebişim hareketlnemedi bugün işteyim arka odada biraz uzandım sola yattım bebişimi sevdim okşadım kıpraştırdım geldim:D

biz iyiyiz kuzucuk sen nasılsın bakalım??uykumuz var kızımla çalışmak iyice zor gelmeye başladı... gerçi evdede sıkılırdım:16:
ohh iyi yapmışsın bebişine bazen merakta bırakıyolar walla insanı:1:

ewet canım oyüzden adı çok önemli bana da naz isimliler hep ağıtçı denk geldi:) simayın anlamı da çok güzel canım ece nin de.. bende lena serpilmi lina serpil mi kararsızımmmm

biz iyiyiz kuzucuk sen nasılsın bakalım??uykumuz var kızımla çalışmak iyice zor gelmeye başladı... gerçi evdede sıkılırdım:16:
ohh iyi yapmışsın bebişine bazen merakta bırakıyolar walla insanı:1:

Allah iylik versin canımmmmm, aynen dün ilk defa erken uyudum 11:30 da:D ama yinede uykum var hehehe zor kalktım geldim işeee
evde rahat durmazdık emin oliş yapar yorardık kendimizi böylesi daha iyi sanırım:D
bu arada benim bıdık ilk defaaaa sessiz kaldıydı neyseki uyandı:D uyku saatimden herhalde şaşırdı çocukta:D

Son düzenleme:
kızlar hakikaten artık dikkat etme zamanımız geldi. ama panik de yapmamamız lazım. yarın bigün el kadar çocuklar kucağımızda olacak soğukkanlı davranmayı öğrenmemiz lazım. kanaması, sancısı, acısı olan herkese en kısa zamanda şifa olsun inşallah.. bir farklılık hissedersek doktora mutlaka gidelim geri kalanında da tevekkül edelim.. Allah sağlıkla hepimizi kavuştursun bıdıklara aminnnnn...

oyy yerim senin o pıtırcığınıı :nazar:cemrenin keyfi yerinde doğal olarak bnm de sola yatmak çok önemliymiş yaa mathelda nın bebişi geriden ilerliyomş kilosu da azdı dr. kesinlikle sır üstü yatma demişşş :53: demek ki gerçekten önmli bu sla yatma işi...bende dün gece sola sağ sol sağ yapa yapa bi hal oldum:1:

kızlar hakikaten artık dikkat etme zamanımız geldi. ama panik de yapmamamız lazım. yarın bigün el kadar çocuklar kucağımızda olacak soğukkanlı davranmayı öğrenmemiz lazım. kanaması, sancısı, acısı olan herkese en kısa zamanda şifa olsun inşallah.. bir farklılık hissedersek doktora mutlaka gidelim geri kalanında da tevekkül edelim.. Allah sağlıkla hepimizi kavuştursun bıdıklara aminnnnn...

günaydın canım
amin inş... hayırlısıyla sağlıkla sıhatle alalım bebişlerimizi kucağımıza

teşekkürlerr fıstıkkkkkkk iyiyiz çok şükürrrrrrr
sayılı günler çabuk geçer derlerrr yaaaa bende geçmiyor ya:D hergün takvime bakıyorum:D gün sayıyıorum yok banamısın demiyor hehhee
siz nasılsınız

bizde iiyiz çok şükürr canım aynen ya geçmio bitmio zaman bidee aaa ne çabuk doğuracaksın demezlermi boğasım geliyor temmuzda biterse bir hayırlısı ie ağustos belki daha hızlı geçer

Back
X