2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar.kontrolden geldim ben.ama moralm bozuldu.bebişimin gelişimi 1 hafta geriden geliyormuş.neden acaba çok üzüldüm.yarın ayrıntılı ultrasonda bakılcak.

Nedenmiş acaba? Doktor birşey söylemedi mi?
Ama son haftaya kadar toparlanır bence.. Üzme kendini

slm kızlar.kontrolden geldim ben.ama moralm bozuldu.bebişimin gelişimi 1 hafta geriden geliyormuş.neden acaba çok üzüldüm.yarın ayrıntılı ultrasonda bakılcak.

üzülüp bebeğini de etkileme canım.bir sorun yoktur inşallah.burada çok var bebeğinin gelişimi 1 hafta önde yada geride olan.illaki bir sorun olması gerekmiyor ama doktorlar her tedbiri almak zorunda oldukları için ayrıntılı istemişler.dualarımız seninle ve bebeğinle canım.

üzülüp bebeğini de etkileme canım.bir sorun yoktur inşallah.burada çok var bebeğinin gelişimi 1 hafta önde yada geride olan.illaki bir sorun olması gerekmiyor ama doktorlar her tedbiri almak zorunda oldukları için ayrıntılı istemişler.dualarımız seninle ve bebeğinle canım.

sağol canım bakalım yarın 13.30 giricem tekrar ultrasona.inş.bişey çıkmaz.dua edin ne olur.

sölemedi cnm.yarın dopler mi ne öle bişeye gir kan akışına bakıcaz dedi sadece.ona göre sölücem dedi.1.250 kilosu.haftasına göre düşük.çok sıkkıldım ya.

Üzülüp bebeği de strese sokmamaya calış. İnşallah dopplerde iyi sonuç çıkar

canım hiç sıkma canını....benimki başlarda hep bir hafta önde gidiyordu.....sonra bir gün geriden gelmeye başladı......şimdi en son yine bir hafta önden gidiyor......doktor dediki bir hafta önden geriden hiç önemli değil değişkenlik hep olur dedi.....sıkma canını olan bişey bu

canım hiç sıkma canını....benimki başlarda hep bir hafta önde gidiyordu.....sonra bir gün geriden gelmeye başladı......şimdi en son yine bir hafta önden gidiyor......doktor dediki bir hafta önden geriden hiç önemli değil değişkenlik hep olur dedi.....sıkma canını olan bişey bu

amin canım inş...banada şimdilik çok öenmli değil ben sadce bundan sonrası hep gerimi gidicek die tekrar ultrason verdim dedi...insanın elinde değil hemen evham yapıyorum.inş.bişey çıkmaz.

selam kızlar.......bizde bugün kızımla görümcemi ve iki çocuğunu amasyaya yolcu ettik......evin altını üstüne getirdim......nevresimler....salondaki ne varsa örtü mörtü hepsi yıkanıyor şimdi.....yarın temizlik var zaten önden yıkansın dedim herşey..... evi resmen harb alanı gibi....biraz mola vereyim dedim......herşey yolundadır sizde umarım kocaman öpüldünüz...

kolay gelsin ama çok yorma kendiniii yavaş yavaş yap ne hayırsız görümcen varmış insan evi temizlerde gider...:9:

kızlar dun gece kanamam olduğunu yazmıstım. Merak edip soranlar olmus sayfada sağolun ilginize.
doktora gittim. Bebek doğumkanalına girmiş. ciğer geliştirici iğne verdi. ve dopumu geciktirici bir jel verdi doktor. 1 hafta hiç kalkmadan yat dedi. umarım 37 haftayı tamamlarız. kendinizi yormayın çok aman dikkat

kızlar bir kilo muhabbetidir gitmiş.bende 19 kilo aldım.sıcaklardan bişey yiyemediğim için şuan duruşa geçtik.ama bugünden itibaren kendimi zorlayıp yine yicem bebeğim için.ayrıca kilo almak benim hoşuma gidiyor.oohhhhhhhhh gelsin kilolar.

ohhoo top sende o zaman
1.sırada bebekc 19 kilo
2.sırada sedefler 18 kilo
3.sırada lady mother 17 kilo

var mı arttıran hanımlarrrrrrr:9::9::9:

sağol canım bakalım yarın 13.30 giricem tekrar ultrasona.inş.bişey çıkmaz.dua edin ne olur.

Üzülme benimde 5 gün geriden geliyor ama bu süreci tamamlıyor bebekler korkacak bir şey yok :54:

ewttttttttttttttt:20::20::20:

a.s cnmm hg..:3::3::3:

hoşbulduk nasılsınız :54:avatarlarımız aynı:1:
Benim evimde doğalgaz yok malesef çok oturmayı düşünmüyoruz bu evde en fazla bir kış geçer biz ufoyla idare ediyorduk ama bebeğimiz ısınmaz napsak ki:5::5:

bazen ilerde bazen geride olabiliyor canım inş.yarın ayrıntılıda bişey çıkmaz da rahatlarsın çok üzme kendiniii ....1.250 de öylee çok çok az da değill ama senn tahminnce niye almamıştır düzenli benslenmedin mi:31:

bazen ilerde bazen geride olabiliyor canım inş.yarın ayrıntılıda bişey çıkmaz da rahatlarsın çok üzme kendiniii ....1.250 de öylee çok çok az da değill ama senn tahminnce niye almamıştır düzenli benslenmedin mi:31:

yok cnm doktor bugün bana süt iç peynir ye yumurta ye dedi.ben zaten bunları hergün düzenli yiyip içtim.balığımı etimi eksik etmedim.zaten son ay 4 kilo almışım nereye gitti bu kilolar ozaman bana yaradı sadce bebeğim beslenemedi.:-(

kızlar dun gece kanamam olduğunu yazmıstım. Merak edip soranlar olmus sayfada sağolun ilginize.
doktora gittim. Bebek doğumkanalına girmiş. ciğer geliştirici iğne verdi. ve dopumu geciktirici bir jel verdi doktor. 1 hafta hiç kalkmadan yat dedi. umarım 37 haftayı tamamlarız. kendinizi yormayın çok aman dikkat

çok geçmiş olsunn dinlen o zaman yorma kendini inşallah erken doğum olmaz canımmmm dualarımız sizinleee:29:

şekerim çıkmasaydı seni bile yerdim valllaaaa diyet yaptık malummmm...ama artıkın bu iş kaçamak yapmaktan çıktı yiyyorum herşeydennn
afiyet olsun canım kolay gelsinnnn hele şkr alabildin şu yufkayııı:9:
:52::52:ayy ewtt attık fırınaaa bakalımm ...

canım bir börek muhabbetidir aldı gidiyo canım çekti valla aslında bu sıra iştahtan kesildim resmen sıcaktan sütü zor içiyom meyve yemk içinm kendimi zorluyom bakalım halimiz nolcek
adresını ver gonderıyorum hemenn :1::1::1:ıkıyufka alıp dolayıver annemm :1::1::1::1:

benim eşimde iki gün arayla dahada büyüdün noldun sen öle diyip duruyo bide şiştim ben bu sıra galiba çünkü 10 gün görüşmediğim insanlar burnun dudakların şişmiş nolmuş sana diyolar :1: bu nem varya bizi mahvetti dün denizdeydim ne güzel bişe anlamamıştım havadan bu akşam arkadaşlarıyla gidiyo eşim :25:
gezmekten gezmektenn burnunun şişmesiii:9::9::9::9::9:
aynen canım sabah öğle ikindi akşam gece duştayım resmen ama bu sıralarda pek bi gezmelerde kaldım gündüz duşlarımı aksatıyorum bazen :9:
cok ayıpp gezmeyı yasaklıyorumm sana:1::1::1::1::1:
selam kızlar.......bizde bugün kızımla görümcemi ve iki çocuğunu amasyaya yolcu ettik......evin altını üstüne getirdim......nevresimler....salondaki ne varsa örtü mörtü hepsi yıkanıyor şimdi.....yarın temizlik var zaten önden yıkansın dedim herşey..... evi resmen harb alanı gibi....biraz mola vereyim dedim......herşey yolundadır sizde umarım kocaman öpüldünüz...

kolay gelsın cnmm sana ee hadı gozun aydın bakalım .. gıtmısler.. ne demıslerr mısafırın az kalanı makbuldurr.. bole bseydı sanırım :1::1::1:

yok cnm doktor bugün bana süt iç peynir ye yumurta ye dedi.ben zaten bunları hergün düzenli yiyip içtim.balığımı etimi eksik etmedim.zaten son ay 4 kilo almışım nereye gitti bu kilolar ozaman bana yaradı sadce bebeğim beslenemedi.:-(

ilginç gerçekten du bakalım sabah ola hayr olaa demişler
yarın iyi haberlelini beklio olcam hastaneden gelince yaz emi unutmaaa:20:

Back
X