saol canım sende çok az da olsa ye bence hamileyken canın zehir çekşe bile bir yudum içmelisin derler...
eve gideyim bi yerim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım sende çok az da olsa ye bence hamileyken canın zehir çekşe bile bir yudum içmelisin derler...
afiyet olsun yarasın minişineee![]()
canım kremalı kremalı(kalorili)çikolatalı pasta istiyor
![]()
bende aşure aldım:) aşure yiyeceğim deli gibi istedi canım
ay çok komik adamdaki rahata bak benim eşimde ilk doğumumda gece refakatçi kaldı anneme diyorki sen kalma karıma ben bakamıycammı sonra onları gönderdi odadakiçekyatı çekti üstünede pike istedi ben seyrediyorum sonra bir uyudu horul horul gece benden sorumlu hemşire geldikçe sinir oldu en sonunda dediki bunca yıllık meslek hayatımda böyle birşey görmedim pes diyorum dedi:)
aslında dünkü olay benim için çok iyi tecrübe oldu bazı şeyleri önceden görmüş oldum şimdi ona göre tedbir almak lazım![]()
bi kaynanavakası atlattım dün gece neyse ki halledildi iyiyim bugün ama neşem yokkk:26:
ne bu ıstahh yahuu .. Aklıma kotu seyler sokuosunuzzzafıyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bnm midem yanmaya başladı şu kaç gündür.gaviscona başladım.iyi geliyor ALLAHTAN
guzelmiş canımmmm, begendım bende
benimde yanıyo benimde gaviscon ve reniee werdi doktor ikiside midemi kaldırıo içemiyorum ama bişe yiynce geçiyor:)[/QUOT
bazen bir iki yudum süt içiyorum geçiriyor.geçmeyince gaviscon içiyorum
ne bu ıstahh yahuu .. aklıma kotu seyler sokuosunuzzzafıyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar biz şimdi geldik dr.dan oğlum 1560gr. olmuş, boyu da 40cm, ben de 1400gr almışım. Dr. herşey normal dedi, çok şükür, veeeeee oğlum nihayet dönmüş, doğru tahmin etmişim yani.
aman ye gitsin canım can boğazdan gelir:)
bünyeye göre değişiyor zaten oldum olsı süt bana yaramıyor canım heralde laktoz intöleransı var birde senin sözünden sonra hergün kaşar yiyorum ben kilo alıyorumda bakalım bebeğimde kilo alıcakmıbana tek ııgelen o.. :26:
Slm annişler nasılsınız????*
biz iyi değiliz bugün kızımlaaaaaaa,sabaha karşı kasık ağrım başladı,halada biraz biraz vaaaaarrrrrrrrrrr.........sanki regl olucakmış gibi bide üstüne sıcak basması,ter ,hararet ........ umarım bebişlerin hepsi vakinde gelir.........
YARINDA SAAT 09.30 DA KONTROLÜMÜZ VAR TEYZOOOOOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR.....
BEBİŞİMİ ÇOK MERAK EDİYRM,ÇOK ÖZLEDİM ONUUUUUUUUUUUU.....................
yaaa geçmiş olsun, şimdi nasılsın? bugün benimde gecem berbattı, hiç uyumadım desem yeridir. benimde göbeğimin altında acıma oldu hala devam ediyor. kızım da doğru düzgün hareket etmedi baya korkuttu gece bizi. sıcak bir taraftan bebikin hareketsizliği bir taraftan ben ağlarım bir taraftan. offf kötüydü yani. Allah'a şükür sabah hareketlendi. ama göbek altı acısı full devam ediyor. doktorla konuştum normal dedi acıma için. hareketsizlik için de eğer 12 saat boyunca hiç hareket etmezse o zaman bir probleme işaret edebilir ve doktora gitmen gerekir dedi. erken doğumla ilgili de bilgi verdi kızlar sizinle de paylaşayım dedim.. erken doğum ağrısı belden kasıklara doğru gelir ve şiddetli olur dedi. düzenli ve azalan aralıklarla hissedilirmiş. saat tutarak kontrol edebilirsin dedi. bazen kanama ya da nişan tarzında birşey gelse bile bu illa doğum habercisi değildir dedi. son olarak da ben 33. haftadayım erken doğum olsa bile bu haftalarda doğan bebekte kalıcı yada uzun soluklu bir problem olmaz dedi. işte böyle Allah hepimizi vaktinde kavuştursun bebiklere inşallah..
canım benim doktorumda kesinlikle her gebede ağrı olmaz düzenli aralıklarla kasılma hissedersen hemen gel dedi
bende 2-3 saat temizlik yaptım karnımın her yeri nasıl ağrıyor çok pişmanım
pislerrr aklıma neler getırıyolar, bende eve gıderken alıyım barii :)))))
merhaba kızlarrr...
Nasılsınız bebeişlerimiz nasıl?
Ben nasıl mıyım? buna da şükür... dün işyerimde merdivenden düştüm acildi kadın doğumdu derken sonuçta ayak bileğim çatlamış alçıya aldılar kaldım bölee... Alladıma şükür bebeğimde problem yok en önemlisi oydu. Bide ya daha kötü düşseydim. Allahım korudu..![]()
slm kızlar nasılsınız bizim için dün baya maceralı bir gündü. üzerimde bğtğn boyu olan halsizlik yerin saat beşten sonra sık ve düzenli aralıklarla sancıya bıraktı sağ belimden kasığıma doğru önce yalancı sancıdır diyerek pek önemsemedim sürekli pozisyon değiştirmeye başladım ama yok geçmek bilmedi bi türlü 3 saat süren ağrıların sonunda artık pes edip hastaneye gitme kararı aldık ve tuttuk gata nın yolunu acilde dr hemen müdahele etti sedyeye yatırdı ve kasıklarıma bütün gücüyle bastırıp bıraktı o an kalp masajını bu adam karnıma yapıo heralde diye düşünmdüm her bastırdğında nefesim kesildi ve acaba bebeğim rahatsız olur mu diye düşünüp durdum sonr kaldırıp sert yumruklarla sırtımın iki kenarına sert sert vurmaya başaladı aman yarabbi noluyor dedim daha önce hiç böyle muayene olmadım tabi bu arada acıyo mu diiye de soruyo. sonra bize kan idrar tahlili ve ultrason verdi böbrek ve apandise bakıcam dedi gittik ultranasgofi bölümüne dr baktı ve sağ böbreğinde genişleme var dedi:18: tekrar sonuçları alıp dr gittik ve bizim kadın doğuma sevk etti bide o görsün diye. neyse gittik dr a anlatınca durumu hemşireye bi kaç bişey dedi ama benim anladığım sadece en son nst dedğiydi girdik odaya hemşire canım alt tarfında ne varsa çıkar ve çatal çık dedi:18::18: o an çok korktum hhazırlanıp yattım üstümü örtüyle örttüm ışıklar kapandı dr geldi vajinadan ultarsonla baktı bişi sölemedi veee sonra çatı muayenesi:18: dr önceden uyardı sakın elinle müdahele etme ve sakin ol diyee ve o an hatırlamak bile istemiomzordu korkutmak istemem kimseyi ama bizim dr biraz kilolu ve erkekti varın siz düşünün dört parmağını
da sonra normal ultrason bunların hepsi bi anda bi odada tabi ben pert
usg den baktı ama kızım o kadar hareketlendi ki anlatamam dışardan bakan çok net görür yani dr çiftetelli atıyo senin kız dio
yerim onu beeeeen
ve tekrar böbreğime baktı normalin üstünde bi genişleme var dedi onun dışında bişi demedi heralde çekecez doğum sonuna kadar.son olarak nstyi de yazayım kızlar kızımın kalp atışlarını ilk defa bu kadar uzun uzun dinledim ama bizim yaramaz aletelrin bağlı olduğu yere gelip tekmeler atınca kalp atışı 187 lere kadar çıktı dr sürekli gelip hareket mi ediosun dedi bende hayır ama bebiş çok hareketli dedim
neyse sonuç olarak böbrek dışında bi sıkıntı çıkmadı şükür. ayyyy böle uzun uzun yazınca doğm hikayemi yazıomuşum gibi geldi o günlerde gelir de yazarız uzun uzun inşallahhh
![]()