2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar daha önce bahsetmişmiydim bilmiyorum. Ben de bir el dopleri var bebişin kalp atışlarını dinlemek için. Hamileliğimin başlarında her gün dinliyorduk eşimle. Sonra doktora sorduk zararı var mı diye, o da çok fazla kullanmayın amniyon sıvısının ısınmasına neden oluyor dedi. Son haftalarda kullanın dedi, özellikle hareketsizliğinden şüphelenirseniz dedi. Biz de o gün bıraktık o aleti kullanmayı. İlk zamanlar bir de o kadar zor oluyordu ki bulmak, vırt vırt kayıyordu, kalbine yakın bir yeri bulmak için tüm karnımı dolanıyorduk. Dün yatmadan önce aklımıza geldi bi dinleyelim dedik. Zaten propu koyar koymaz buldum hemen yakaladım kalp atışını 150-160 arası düzenli olarak atıyordu. Ama inanamazsınız sesi sedası çıkmayan bebek bir anda hareketlendi ve resmen propu ittirdi sanki rahatsız oldu kuzucuğum. Korktuk ve hemen çektik.

sen onu nerden aldın kız, insan bu zamana kadar söylemez mi :((( bende kesin alırdım....eşimle hep diyorduk böyle bir cihaz çıkarsalar da bizlerde satın alsak diye .....

ne karısın sen yaaaaa:47:
:9::9::9:
biriktir biriktiiirrrrr sonraaa ay çok ütüm var ne yapcammm ben ayy uyyy:33:
şaka bi yana daaa biriktirmee o kadrrr yaa hem nie herşeyi siz yapıyosunuz kki azcık nazlanın yahuuu ben sattım ütüyü kcayaaa:27:
senın kocadan her eve lazım sekerımm .. bende dedım buhafta sen yapp dıee ole yuzume baktı gulduu totosunu bıle kaldırmadı ama camasırları asar.. ev temızlıgımı yapar saolsunda utuyu beceremıoo :1::1::1::1:
kızımın cicilerini makineye attım :) çok güzel bir duygu ......allahım bugünleride gösterdi, çok şükür :nazar:

ewt cnmm cok gusel bı duyguu ben assarkenn cok duygulanmıstımm:43::43: .. allahım sukurler olsunn..:nazar::nazar::nazar:

kız ben evlendiğimden beri hiiiç üzerime almadım.adam öğretmen anacım haftada beş gömlek eder bi de pantolon uğraşamam valla:1:

en iyisini yapmıssın sen bide çalışıyorsun zateennn ben ev hanımı olduğum için hamilelik öncesinde yapıodummm ama hamile oldum olası elime sürmedimmm:21:

binadan miss gibi kızartma kokusu geliyorr daha kahvaltı da yapmadımmm bana biri kahvatı hazırlasınn olur muuu:26:

günaydın canım hg bende salnlardanımmm şimdilikkkk o yüzden hiç girmiyim ddm muhabbeteee evi de bayramdan sonra temizletceeemmm nasıl olsa bayramda burda olmıcazz gelen giden de olmıcaaakkk eşim temizletcek ben yokkennn:21:
hemen ütüle sen onları canımmm ihmale gelmez bu işlerrrr ben çoktaannn hazırladım cantasınııı:49:

bende ev için bayramı bekliyorum.zaten bir aksilik olmazsa bayramla beraber işi de bırakacağım.nerdeyse 20 gün oluyor o zaman doğuma ama daha çalışamam sanıyorum.evde de duramam malum kaynana faktörü var bir bahane bulup annemlere atıcam kendimi.yoksa erken doğururum o kadınla her gün dipdibe kalırsam:1:

ben bilmiyosam baska kimse bilmez canım sadece benim projem zaten ona sormam gerekiyor ne yapıcağımıza karar werme yetkisi onda

anladım kuzum, senın bebek sekerlerının ıcıne lavantamı koycaklar badem sekerımı?? ne kadrdı onların fıyatı canm?
ben o goısterdıgım bıberonlardan almayı düşünüyorum ama, oda cok büyük gibi,anca vıtrınde fılan saklamak gerekır, buzdolabı süsü olmas, tam karar veremedım yanı,, gecen gun mevlut sekeri icinde,, kulah gordum bı sıtede, biurdan bı arkds paylasmıstı, uzerındede dualarınız kabul olsun yazıyodu, burda bulabilirsem sanırım ondan alıp içine badem sekeri lokum fılan koyucam,

ay bak bu çok iyi denk gelmişşşş sana da baya kolaylık olmuşşş parası da ölee çok değil aydaa 30 lira fln yaparr hiçbişeyyy

aynen öle canım walla zaten ewde yapsam bu uyuzlukla 10 tl lik elektrik harcarım heralde:) çok ii denk geldi saolsun çok da ii ütülüyor süper yanii ama eşim hala benim ütülediğimi sanıyor şaşıyor kalıyor hamaratlığımaa:52::52:

sen onu nerden aldın kız, insan bu zamana kadar söylemez mi :((( bende kesin alırdım....eşimle hep diyorduk böyle bir cihaz çıkarsalar da bizlerde satın alsak diye .....

Bir arkadaşım verdi tatlım o da 2011 de doğum yaptı, internette gördüm ama "Fetal El doppleri" diye arat bulursun canım. İnanılmaz heyecanlı oluyor dinlemek, bi de son zamanlarda çok önemli tabi bayağı işe yarar diye düşünüyorum.

gunaydın cnm elıfımle bızde muzık dınlıyoruzzz:36::36::36::36:

ohh ne guzel bnde ebrarıma dınletyrm muzık bı yandan corekle sut ıcıyrm kahvaltı tam yapamadk bugun
kızlar bişeee soracam size.bugün sat göre 32 hafta 1 günlük olduk.aktarma yapanlar 32 haftanın bitiminde mi gittiler doktora yoksam başlangıcındamı.doktor hemen alt katta ama gidemiyorum:1:doktor fobisi oluştu bende tarama testleriinden sonra.

cnm bn 32+0 da gttım 37.haftaya kdr calısblr raporu aldım ama yarn gdıp dogum ıznıne cıkmak ıcın rapor alıcam calısmıcm okdr sadece 1 haftamı atıcam dogum sonrasına

anladım kuzum, senın bebek sekerlerının ıcıne lavantamı koycaklar badem sekerımı?? ne kadrdı onların fıyatı canm?
ben o goısterdıgım bıberonlardan almayı düşünüyorum ama, oda cok büyük gibi,anca vıtrınde fılan saklamak gerekır, buzdolabı süsü olmas, tam karar veremedım yanı,, gecen gun mevlut sekeri icinde,, kulah gordum bı sıtede, biurdan bı arkds paylasmıstı, uzerındede dualarınız kabul olsun yazıyodu, burda bulabilirsem sanırım ondan alıp içine badem sekeri lokum fılan koyucam,

lavanta koyacaklar canım fiyatı inanılmaz iyi bir fiyata geldii tane 90 kuruş buzdolabı süsü olarak tasarlanmış.. ewet ya biberon ancak vitirnde falan oda herkes saklarmı boşa gitmesin istersen aldığım yerin sitesi war adresi wereyim bak bir fikir edinirsin..

O külahları ben koymuştum tatlım, internette vardı tatlım, sıcakta boşuna arama orada, hem de 100 adet 15 TL.

Back
X