2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın annişlerrr
gunaydınn canımmmmmmmmmm
yy biz annemle cumartesi yapıcazz boıl bol foto çekmeye çalışıcam annem kızmaz ise:) paylaşrım sizledee:)
ben astıktan sonra epey cekmıstım foto burayada atmıstmmm annem saskın saskın bakıodu:1::1:
ohh ne guzel bnde ebrarıma dınletyrm muzık bı yandan corekle sut ıcıyrm kahvaltı tam yapamadk bugun

cnm bn 32+0 da gttım 37.haftaya kdr calısblr raporu aldım ama yarn gdıp dogum ıznıne cıkmak ıcın rapor alıcam calısmıcm okdr sadece 1 haftamı atıcam dogum sonrasına

afıyet olsun cnmmmmmmmmmmmmmmmm..hayırlısı olur ınsss

lavanta koyacaklar canım fiyatı inanılmaz iyi bir fiyata geldii tane 90 kuruş buzdolabı süsü olarak tasarlanmış.. ewet ya biberon ancak vitirnde falan oda herkes saklarmı boşa gitmesin istersen aldığım yerin sitesi war adresi wereyim bak bir fikir edinirsin..

evet bıberon cok ıcıme sındı aslında ama, ne bıleyım düşününcede mantıksız, saklanmaz yanı cocuk oyuncagı olur gıder:(... bide koca kadnlara mevlutte onu vermek komık olur gıbı, mevlute kulah alıyım dıyorum, sıte aklım gelırse atarım bende lınki,,,
tamam canım sen ver bana sitenın adresını, bakıyım bırazz....

Gunaydin annisleeerrrr :)
Gece 5 kere uyanmadan sonra sabah 9.30 da kalktik, babamiza annannemize kahvalti hazirladik.. Babacigimizi ise ugurladik simdi cay keyfi yapiyoruz kizimla.. :16:

Nasilsiniz? Herkes, bebisler iyidir umarim

kızlar dün gece rüyamda bebeklerim doğmuş gördüm. hatta emziriyordum ben emzirmekten çok çekiniyorum ya içim bir garip oluyor:49:

bebek şekerlerinde şöyle bir fikrim var kızlar siz ne dersiniz ? 30 tane falan lavantalı tüllü uygun fiyatlı dolap süslerinden yaptıracagım konu komsuya bebek görmeye gelene, bir 20-25 tane çerceve dolap süsü olandan o da bebişin ilk fotosuyla beraber yakın akrabalara verilmek için.yalnız işte isim ve tarih yazılıyo bu tür şeylere daha isim bile bulamadım ki kuzuma yani kısaca o iş de beklemede.:1:

evet bıberon cok ıcıme sındı aslında ama, ne bıleyım düşününcede mantıksız, saklanmaz yanı cocuk oyuncagı olur gıder:(... bide koca kadnlara mevlutte onu vermek komık olur gıbı, mevlute kulah alıyım dıyorum, sıte aklım gelırse atarım bende lınki,,,
tamam canım sen ver bana sitenın adresını, bakıyım bırazz....

BEBEK MEVLÜT KÜLAHI 100 adet
Canım bir tanesi buydu. Diğerini bulamadım ama nette bir araştır,daha farklı modelleri vardı sanırım, bir de kurdela ile filan süslersin, bi de kağıt zımbalarsın ok.

Gunaydin annisleeerrrr :)
Gece 5 kere uyanmadan sonra sabah 9.30 da kalktik, babamiza annannemize kahvalti hazirladik.. Babacigimizi ise ugurladik simdi cay keyfi yapiyoruz kizimla.. :16:

Nasilsiniz? Herkes, bebisler iyidir umarim

gunaydın cnmm bız 7 de yaptık kahvaltımızı babamızlaa.. onu gonderdık . sımdı oglen yemegımızı yıceez.. elıfcık acıkmıss:56::56::56::56:

O külahları ben koymuştum tatlım, internette vardı tatlım, sıcakta boşuna arama orada, hem de 100 adet 15 TL.

aslında dgru dıyosun canım ,ama benm bı ınternet takıntım var, alamıyorum:( haftasnu park yatak fılan ıcın cıkıcaz, ogun goremessem alıyım netten, rahat rahat bı baslangc yapıyım:)))bıberonda begenmıstım ama orda varmıydı acaba? gercı bıberona daha karar veremedım ama..... siteyı hatırlıyomusun cnm????

bebek şekerlerinde şöyle bir fikrim var kızlar siz ne dersiniz ? 30 tane falan lavantalı tüllü uygun fiyatlı dolap süslerinden yaptıracagım konu komsuya bebek görmeye gelene, bir 20-25 tane çerceve dolap süsü olandan o da bebişin ilk fotosuyla beraber yakın akrabalara verilmek için.yalnız işte isim ve tarih yazılıyo bu tür şeylere daha isim bile bulamadım ki kuzuma yani kısaca o iş de beklemede.:1:

Bence harika fikir bebeğim olunca aynı şeyi yapabilirim hatta :)

aslında dgru dıyosun canım ,ama benm bı ınternet takıntım var, alamıyorum:( haftasnu park yatak fılan ıcın cıkıcaz, ogun goremessem alıyım netten, rahat rahat bı baslangc yapıyım:)))bıberonda begenmıstım ama orda varmıydı acaba? gercı bıberona daha karar veremedım ama..... siteyı hatırlıyomusun cnm????

BEBEK MEVLÜT KÜLAHI 100 adet
site bu canım.

gunaydın cnm .. keske basbasa kutlasaydınız bukadar yorulmazdın. neyse artık cagırmaya karar vermısın sanıırm.. bı onden corba yaparsın. fırında patates tavukk basıt hemenoluo salata zaten oructan sonra cok yenmıoo .. bıde pasta yeter.. :56:
Bence de keske bas basa kutlasaydık ama kocişin canı öyle cekti heralde.Gün onun günü diye bişi diyemedim bende. Allahtan annem yakınımda..Yemekleri ben yaparım dedi kadıncaazz,kıyamadı kızına.Annelik işte:16:
senin kocanda çok nazlı bence asla böylr bir yorgunluğu üstlenme canım yazık sana

Sorma canım, benim kocam hiç büyümeyecek bir cocuk. Doğum günü için tel almayı düşünüyordum.Hadi dedim kendi secsin belki benim aldıgımı begenmez (tam bi teknoloji manyagı cünkü) Sectiği telefon 1980 lira:53: İnsan biraz acır ne bilim. Bebiş gelecek masraf cok olacak diye düşünmüyor bile:50:

Ewet bugün ankara düne göre daha serin, sabah işe gelirken esiyordu. Kızlar dün ben bir uyumuşum anlatamam. Kocişin dün işi geç bitmiş, gece 10 da eve geldi. Ben de işten geldim 5:30 gibi, taze fasulye ve makarna attım ocağa, onlar pişerken bi uyudum bi uyandım yemeğin suyuna baktım, ve kociş gelene kadar sersem gibi yattım kalktım. Kociş gelince sağolsun sofrayı hazırladı, yedikten sonra da topladı. Ben uykulu uykulu yedim ve tekrar yattım. Sabaha kadar 1-2 kez uyanmalı olarak uyudum. Tabi günlerin uykusuzluğu ve yorgunluğu çıktı. Vücut artık pes etti. Haftasonu da hiç dinlenememiştim zaten evde büyük bir temizlik vardı, apartman inşaattan çıktı da. Ben de çalıştım tabiki de temizlikte ve çok yaroldum. Bacaklarım hala ağrıyor. Sonra pzts iş başı, ve ben bu şekilde pert oldum. İlk defa bugün kendimi dinlenmiş hissediyorum.

Ooh ne güzel dinlenmişşin.Ben de öyle bikacgün boyunca uyumak dinlenmek istiyorum.Hamileliğimin 4. ayından beri devam eden bir uyku problemim var. En cok uyudugum 4 yada 5 saat:50:

günaydın şekerrrrrrevet nallıhanda 2-3 gündürr serin rüzgarlı çok şükürrrrrrr:15:
ee gelcek misafirlerdee esseekk değil ya bişey yaptırmazlar heraldee sana :26:

Yaptırmazlar yaptırmasına da benim düşündüğüm önceki hazırlık asaması. Temizlik, pasta börek vs. Çok ayakta kalamıyorum hemen ayak tabanlarım agrıyıveriyor. kac gündür aksam yemeklerini hep esim hazırlıyor.Ben nası yemek yapim 4 aileye..Allahtan annem yetişti imdadıma. :16:

kızlar günaydınn....
çalışan annelere doğum izniyle ilgili sorularım var.
ben 32 haftamda olmama rağmen 37 .haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.
Olurda bebek acele eder (ki inşallah etmez) 36 haftada doğurursam veya daha fazla dayanamayıp 36 .haftada izne ayrılmak istesem
çalıştığım o 4 hafta doğum iznime eklenirmi...???
ne olur bilgisi olan cevap versin...ben bir türlü doğru bir cevap bulamadım....:84::88:

kızlar dün gece rüyamda bebeklerim doğmuş gördüm. hatta emziriyordum ben emzirmekten çok çekiniyorum ya içim bir garip oluyor:49:
bende cok sık gormeye basladım artık sanırım dogum yaklastıgı ıcın basladı... neden cekınıyosunkı cnmm senın 2 tannee hem :nazar::nazar::nazar:

fıkır ııguseldee once ısımm bulun dogucak cocuk ısmı yok :1::1::1:

Toplam 37 kullanıcı konuyu okuyor. (24 üye ve 13 ziyaretçi)
suksuk, sorcieree82, pencil83, can1, mericdemir2007+, turkuazsuay+, selinselinn+, THIRTYOS, mirage52, Lynne, oznur_52, uz99, gulrose1983, şeker-leblebi, zevzekbayan, asilemir, merve6006, kelebek03, FUFA60+, tubica+, didem_0101, fatos2, sedefler+, eflin8484

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ah cemrem ahh zamanee teyzeleri bunlar işteee bana kahvaltı hazırlYIN DİORUMMM BU SAATE KAHVALTIMI KALIR DİOLARRR hiç demiolar kiii tubanın sabhalrı iştahı olmuoo tek yiyemioo diyeee ya işte kızımmmm

+ efendim kızımmm
+ ah canım yavrummmm
cemre dioki annecim ben gelince beraber yaparız üzülme diooo
hıh:119:

Bence de keske bas basa kutlasaydık ama kocişin canı öyle cekti heralde.Gün onun günü diye bişi diyemedim bende. Allahtan annem yakınımda..Yemekleri ben yaparım dedi kadıncaazz,kıyamadı kızına.Annelik işte:16:

Sorma canım, benim kocam hiç büyümeyecek bir cocuk. Doğum günü için tel almayı düşünüyordum.Hadi dedim kendi secsin belki benim aldıgımı begenmez (tam bi teknoloji manyagı cünkü) Sectiği telefon 1980 lira:53: İnsan biraz acır ne bilim. Bebiş gelecek masraf cok olacak diye düşünmüyor bile:50:

Ooh ne güzel dinlenmişşin.Ben de öyle bikacgün boyunca uyumak dinlenmek istiyorum.Hamileliğimin 4. ayından beri devam eden bir uyku problemim var. En cok uyudugum 4 yada 5 saat:50:

Yaptırmazlar yaptırmasına da benim düşündüğüm önceki hazırlık asaması. Temizlik, pasta börek vs. Çok ayakta kalamıyorum hemen ayak tabanlarım agrıyıveriyor. kac gündür aksam yemeklerini hep esim hazırlıyor.Ben nası yemek yapim 4 aileye..Allahtan annem yetişti imdadıma. :16:

su an bıle dunyada en kıymetlısı benım kızımm.. dunyaları verseler vazgecmem.. :43::43::43::43:annede sana kıyamamıss demekkı

ah cemrem ahh zamanee teyzeleri bunlar işteee bana kahvaltı hazırlYIN DİORUMMM BU SAATE KAHVALTIMI KALIR DİOLARRR hiç demiolar kiii tubanın sabhalrı iştahı olmuoo tek yiyemioo diyeee ya işte kızımmmm

+ efendim kızımmm
+ ah canım yavrummmm
cemre dioki annecim ben gelince beraber yaparız üzülme diooo
hıh:119:

Kıyamaaaam sana ben, Nallıhan otobüsleri nereden kalkıyordu?

Back
X