2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar birde size birşey sorucam sabah benim gibi ağrıyla uyanan oluyor mu bu gögüs altında ki kaslarım ağrıyor çok sola yatmaya çalışıyorum elim ayagım uyuşuyor hiç huzurlu uyuyamıyorum:14:

beennn:(( aynen kaburgalarım sırtım ağrıdan duramıyorum dün doğum sancısı çeker gibi bu ağrılar yüzünden evin içinde döndüm durdum çok zorlanıyorum ne zaman bu ağrılar azalacak yaaa doğuma kadar böle olursa yandım:((

kızlar birde size birşey sorucam sabah benim gibi ağrıyla uyanan oluyor mu bu gögüs altında ki kaslarım ağrıyor çok sola yatmaya çalışıyorum elim ayagım uyuşuyor hiç huzurlu uyuyamıyorum:14:

bende de aynı ağrılar var cnm hatta normalde de ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sağ gogsumun alt tarafı cok agrıo ve aynı şekilde sırtımın sag tarafı.. bide bu sabah bacağıma kramp girdi sanırım magnezyum eksikliğinden kontrolde dr.a danısıcam mutlaka cunku kasılıp kaldım bebeğime bişi olcak die de cok korktuumm:43::43:

bünyeyle alakalı canım bende çok yiyorum ama bünyeden herhalde bi tanıdığım var hamile kalmadan öyle zayıftı ki geçen gördüm benden sonra doğum yapıcak hemde kasımda falan yüzü falan nasıl şişmiş :1:çatlaklar var mı peki:26:
cok az var cnmm ıncee cızgılerr seklındee .. :20:
kızlar, benım ınanılmaz çatı ağrım basladı 3 gundur. neredeyse aglayacagım yururken. vajına bolgesının ıcınde kalan kemıkler sızım sızım sızlıyo. netten arastırdım, ırı bebeklerde olabılıyormus daha cok. bızım oğluş da sağolsun 30. haftanın basında 2.300 gr dı. onden gıdıyor. ctesı gunu kontrolumuz var, bakalım kac kg oldu.
sanırım benı zorlamaya basladı. bankacıyım. 9 saat boyunca oturuyorum. ınanın sankı kocaman bır yara var altımda, butun gun ustune oturuyo gıbıyım.
ınsallah yasamazsınız bunu :(
vajınamda benımde agrı oluo cnm ara ara rahım kendını doguma hazırlıo oyuzden oluomus.. benım bebısde ırıı sanırım ondan..
bugün kontrolüm vardı ve oğlum 2260gr olmuş:nazar:bebeğin eşiğinin aşağıda olduğu için doğum sırasında çok fazla kanamam olabilir dedi doktorum.:43:birde plesanta rahminden ayrılmazsa doğum sonrası rahmini almak zorunda kalabilirim dedi:50:benim moral alt üst oldu tabi:43:birde 9 ağustosta kontrole çağırdı sezeryan için gün vereceğim dedi..sanırım ağustos annesi olacağım:emir_bebek:herşeyin hayırlısı artık:49:
ıns rahmın alınmaz cnmm gecmıs olsunn.. moralını bozmaa.. hseyın hayırlısı ınss
günaydın kızlar,
yine gece uyuyamayıp,sabahın erken vaktinde de hortladım resmen :)). Ya benim 2 gündür karnım ağrıyor ve aynı zamanda karnım sertleşiyor. Önümüzdeki hafta perşembe kontrolümüz var onu bekliyorum. Birde düzenli değil diye bekliyorum ama doğurmuyorumdur demi?
aman cnm drr gıt bı kontrolee.. bakalım nedıycek
günaydınnnn kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben bugün tuhafım kızlar yaaaaaa karnım çok fena gerginn sanki yırtılacak gibi çok canım acıyorr çok büyük geldi gözüme sabah.
ne önerirsiniz bana:(
hepınızde bı sıkıntı var bugun hayırdır ınss.. bole gıderse agustosda pırtlatıcak herkezz.. aman dıkkatt..:1::1:
kızlar hepinize günaydın sorunlar bitmiyor anlaşılan
benimde 4 gündür akşamları ksuuyorum sizdede var mı ?

mıdem benımde bulanıo ara ara cnm bebıss tekmelıo mıdemı resmen ama kusmadımm :50:

Son düzenleme:
kızlaaarrr benden süt geliyo.Öyle sakır sakır akmıyor ama damla seklinde.Şok oldum görünce.. Ayrıca göğüs uclarım da cok acıyor. Sizde de var mı böyle bişi?
bunlar bazı gebelerde olurmuş normal yani sende tam literatürlüksün be canım:))
bız geldıkk elıfımlee slm annıslerrrr:16:
hoş geldiniz ama geç geldiniz uykucular sizi
günaydın gerçi öğlen oldu gecede uyanınca böyle oldu gibiiiiii......... herkese HAYIRLI RAMAZANLAR
hayırlı ramazanlar canım

bencede cnm ıns hayırlısıyla kucagımıza alalımm buarada 35 haftadasın sennn en onde olan sensın :nazar::nazar::nazar::nazar:

evet cnm içimde 2 his var doğumla ilgili ya bayramda 39. haftada oluyoruz bayramda teyzeleri kuzenleri burdayken doğcakmış gibi gelıooo ya da eylüle sarkarmış 41. hafta olurmuş hala doğuramadım dermişim gibi de gelıoo hangisi tutar bilmem :)

biz de geldik yer açın, sabah sağlık ocağına gittik ilaç yardırdık, pzt. de kan ve idrar tahlili yaptırıcaz. Dr. oruca olmaz dedi, biz de dinledik, yane oruçsuzuz. Ama kendimi salak gibi hissediyorum elim kolum kalkmıyor. Gece sırt ağrısında inleye inleye uyudum, o da bölük pörçük. Hemşire bugün karnın çok büyük dedi. Bi de bebeğin hareketlerini takip et eğer 3-4 saat kımıldamazsa, şekerli bişeyler ye ve hareketini takip et, yine hareket etmezse buraya gel kalbini di nleyelim dedi.

evet cnm içimde 2 his var doğumla ilgili ya bayramda 39. haftada oluyoruz bayramda teyzeleri kuzenleri burdayken doğcakmış gibi gelıooo ya da eylüle sarkarmış 41. hafta olurmuş hala doğuramadım dermişim gibi de gelıoo hangisi tutar bilmem :)
hayırlısı cnm yaa... kımın kımden once doguracagı pek bellı olmuoo surprız yumurtaalar cıkabılır..
herkese selamlaarr
slm cnmm hggnızz..
biz de geldik yer açın, sabah sağlık ocağına gittik ilaç yardırdık, pzt. de kan ve idrar tahlili yaptırıcaz. Dr. oruca olmaz dedi, biz de dinledik, yane oruçsuzuz. Ama kendimi salak gibi hissediyorum elim kolum kalkmıyor. Gece sırt ağrısında inleye inleye uyudum, o da bölük pörçük. Hemşire bugün karnın çok büyük dedi. Bi de bebeğin hareketlerini takip et eğer 3-4 saat kımıldamazsa, şekerli bişeyler ye ve hareketini takip et, yine hareket etmezse buraya gel kalbini di nleyelim dedi.
hgnıs cnm ..bbeebegın hareketlerını takıp edıyorumm sureklıı..su an tepıklıoo annesını meselaa benım cadı kızım..

herkese selamlaarr

aleykümselam canım hg :)

buyrunnn buyrrruunnn yerimizz genişşşş suksuk bile sığıyorSA sende sığarsın kız merka etmeee:9:

hayırlısı cnm yaa... kımın kımden once doguracagı pek bellı olmuoo surprız yumurtaalar cıkabılır..

slm cnmm hggnızz..

hgnıs cnm ..bbeebegın hareketlerını takıp edıyorumm sureklıı..su an tepıklıoo annesını meselaa benım cadı kızım..

maşallah kızına:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: benimki de kafa atıyor:1::1::1::1:

Back
X