kızlar birde size birşey sorucam sabah benim gibi ağrıyla uyanan oluyor mu bu gögüs altında ki kaslarım ağrıyor çok sola yatmaya çalışıyorum elim ayagım uyuşuyor hiç huzurlu uyuyamıyorum![]()
beennn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar birde size birşey sorucam sabah benim gibi ağrıyla uyanan oluyor mu bu gögüs altında ki kaslarım ağrıyor çok sola yatmaya çalışıyorum elim ayagım uyuşuyor hiç huzurlu uyuyamıyorum![]()
bız geldıkk elıfımlee slm annıslerrrr![]()
günaydın gerçi öğlen oldu gecede uyanınca böyle oldu gibiiiiii......... herkese HAYIRLI RAMAZANLAR
cok az var cnmm ıncee cızgılerr seklındee ..bünyeyle alakalı canım bende çok yiyorum ama bünyeden herhalde bi tanıdığım var hamile kalmadan öyle zayıftı ki geçen gördüm benden sonra doğum yapıcak hemde kasımda falan yüzü falan nasıl şişmişçatlaklar var mı peki:26:
vajınamda benımde agrı oluo cnm ara ara rahım kendını doguma hazırlıo oyuzden oluomus.. benım bebısde ırıı sanırım ondan..kızlar, benım ınanılmaz çatı ağrım basladı 3 gundur. neredeyse aglayacagım yururken. vajına bolgesının ıcınde kalan kemıkler sızım sızım sızlıyo. netten arastırdım, ırı bebeklerde olabılıyormus daha cok. bızım oğluş da sağolsun 30. haftanın basında 2.300 gr dı. onden gıdıyor. ctesı gunu kontrolumuz var, bakalım kac kg oldu.
sanırım benı zorlamaya basladı. bankacıyım. 9 saat boyunca oturuyorum. ınanın sankı kocaman bır yara var altımda, butun gun ustune oturuyo gıbıyım.
ınsallah yasamazsınız bunu![]()
ıns rahmın alınmaz cnmm gecmıs olsunn.. moralını bozmaa.. hseyın hayırlısı ınssbugün kontrolüm vardı ve oğlum 2260gr olmuşbebeğin eşiğinin aşağıda olduğu için doğum sırasında çok fazla kanamam olabilir dedi doktorum.
birde plesanta rahminden ayrılmazsa doğum sonrası rahmini almak zorunda kalabilirim dedi
benim moral alt üst oldu tabi
birde 9 ağustosta kontrole çağırdı sezeryan için gün vereceğim dedi..sanırım ağustos annesi olacağım
herşeyin hayırlısı artık
![]()
aman cnm drr gıt bı kontrolee.. bakalım nedıycekgünaydın kızlar,
yine gece uyuyamayıp,sabahın erken vaktinde de hortladım resmen :)). Ya benim 2 gündür karnım ağrıyor ve aynı zamanda karnım sertleşiyor. Önümüzdeki hafta perşembe kontrolümüz var onu bekliyorum. Birde düzenli değil diye bekliyorum ama doğurmuyorumdur demi?
hepınızde bı sıkıntı var bugun hayırdır ınss.. bole gıderse agustosda pırtlatıcak herkezz.. aman dıkkatt..günaydınnnn kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben bugün tuhafım kızlar yaaaaaa karnım çok fena gerginn sanki yırtılacak gibi çok canım acıyorr çok büyük geldi gözüme sabah.
ne önerirsiniz bana![]()
kızlar hepinize günaydın sorunlar bitmiyor anlaşılan
benimde 4 gündür akşamları ksuuyorum sizdede var mı ?
slm kızlar bir gün daha basladı artık ramazandı bayramdı derken vakit nasıl gecer anlamayız inşallaaaahhhhh
![]()
bunlar bazı gebelerde olurmuş normal yani sende tam literatürlüksün be canım:))kızlaaarrr benden süt geliyo.Öyle sakır sakır akmıyor ama damla seklinde.Şok oldum görünce.. Ayrıca göğüs uclarım da cok acıyor. Sizde de var mı böyle bişi?
hoş geldiniz ama geç geldiniz uykucular sizibız geldıkk elıfımlee slm annıslerrrr![]()
hayırlı ramazanlar canımgünaydın gerçi öğlen oldu gecede uyanınca böyle oldu gibiiiiii......... herkese HAYIRLI RAMAZANLAR
bizde babamızla beraber şekerleme yaptık geldik![]()
bencede cnm ıns hayırlısıyla kucagımıza alalımm buarada 35 haftadasın sennn en onde olan sensın![]()
hayırlısı cnm yaa... kımın kımden once doguracagı pek bellı olmuoo surprız yumurtaalar cıkabılır..evet cnm içimde 2 his var doğumla ilgili ya bayramda 39. haftada oluyoruz bayramda teyzeleri kuzenleri burdayken doğcakmış gibi gelıooo ya da eylüle sarkarmış 41. hafta olurmuş hala doğuramadım dermişim gibi de gelıoo hangisi tutar bilmem :)
slm cnmm hggnızz..herkese selamlaarr
hgnıs cnm ..bbeebegın hareketlerını takıp edıyorumm sureklıı..su an tepıklıoo annesını meselaa benım cadı kızım..biz de geldik yer açın, sabah sağlık ocağına gittik ilaç yardırdık, pzt. de kan ve idrar tahlili yaptırıcaz. Dr. oruca olmaz dedi, biz de dinledik, yane oruçsuzuz. Ama kendimi salak gibi hissediyorum elim kolum kalkmıyor. Gece sırt ağrısında inleye inleye uyudum, o da bölük pörçük. Hemşire bugün karnın çok büyük dedi. Bi de bebeğin hareketlerini takip et eğer 3-4 saat kımıldamazsa, şekerli bişeyler ye ve hareketini takip et, yine hareket etmezse buraya gel kalbini di nleyelim dedi.
herkese selamlaarr
biz de geldik yer açın, sabah sağlık ocağına gittik ilaç yardırdık, pzt. de kan ve idrar tahlili yaptırıcaz. Dr. oruca olmaz dedi, biz de dinledik, yane oruçsuzuz. Ama kendimi salak gibi hissediyorum elim kolum kalkmıyor. Gece sırt ağrısında inleye inleye uyudum, o da bölük pörçük. Hemşire bugün karnın çok büyük dedi. Bi de bebeğin hareketlerini takip et eğer 3-4 saat kımıldamazsa, şekerli bişeyler ye ve hareketini takip et, yine hareket etmezse buraya gel kalbini di nleyelim dedi.
aleykümselam canım hg :)
buyrunnn buyrrruunnn yerimizz genişşşş suksuk bile sığıyorSA sende sığarsın kız merka etmeee![]()
hayırlısı cnm yaa... kımın kımden once doguracagı pek bellı olmuoo surprız yumurtaalar cıkabılır..
slm cnmm hggnızz..
hgnıs cnm ..bbeebegın hareketlerını takıp edıyorumm sureklıı..su an tepıklıoo annesını meselaa benım cadı kızım..
aleykümselam canım hg :)
buyrunnn buyrrruunnn yerimizz genişşşş suksuk bile sığıyorSA sende sığarsın kız merka etmeee![]()
maşallah kızınabenimki de kafa atıyor
![]()
bende sahurdann sonra ıllkkezz kafasını hıssettımm.. kasıklarımdaa sureklı kafasını bı saga bısola donduruyodu cok duygulandımm ..![]()
suksuk senin yerinde olsam bu lafın altında kalmazdım![]()