2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben oğlumun tekme atışını ultrasonda canlı canlı gördüm, resmen dizini önce bir geri çekti sonra ayağıyla küüüttttttt diye karnıma bir geçirdi. Dr. da ben de eşim de güldük. Demek sen anneye böyle vuruyosun he sıpa dedim.:9::9::9::9::9::9:

günaydın canım iyi yapmışsınızzzz gez oğluşunlaaa:4:
bende 2 de yattım 9.30 kalktım ama uykum var :31:
bugün gündüz şekerlemesi yapıcaz kızımla kesinnn:31:
sürekli aynı pozisyonda oturmamaya çalış canımmm:49:

:))) haklısın canım aynı pozisyonda oturduğumda fena sıkıştırıyo zaten..

canım yaa seninle aynıyızzz:16::16:

eveeeet, bakalım önce kim doğurcak :)))

kızlar birde size birşey sorucam sabah benim gibi ağrıyla uyanan oluyor mu bu gögüs altında ki kaslarım ağrıyor çok sola yatmaya çalışıyorum elim ayagım uyuşuyor hiç huzurlu uyuyamıyorum:14:

huzurlu uyuyabilen yok ki canım.. hiç dert etme hepimiz aynıyız..

bız geldıkk elıfımlee slm annıslerrrr:16:
selamlar, oğlum elife selam söyledi..

bizde babamızla beraber şekerleme yaptık geldik :21::21::21:

ohh ne güzel, ben gündüz uyumamaya çalışıyorum gece uykum iyice kaçmasın diye. pek işe yaramıyo yine de uyuyamıyom ama o ayrı bir dert..

kızlar fena tepiniyo bu benim oğlan yaaaaa

kızlar ben oğlumun tekme atışını ultrasonda canlı canlı gördüm, resmen dizini önce bir geri çekti sonra ayağıyla küüüttttttt diye karnıma bir geçirdi. Dr. da ben de eşim de güldük. Demek sen anneye böyle vuruyosun he sıpa dedim.:9::9::9::9::9::9:

ayyy ne güzel... keşke kaydedilse bu görüntüler sonra izletirdin sıpaya :)))

bizzz geldik yemek yedik linacığımla ama iştahım yok ya sıcaklardan sabah tartıldım 1 kilo wermişim.. öğlen en sewdiğim yemek olmasına rağmen yiyemedimmm önemli değilde linam kilo alsın daaa

ay ne güzel keşke bende görsemmm madımağımııııı oyyy oyyy yerim ben onuuu:52:

selam güzel anneler ;
:3::3:
nasılsınız , bi kaç gündür giremiyorum inşallah önemli bişey yoktur, biz kızımla iyiyiz tek şikayetimiz artık çok yoruluyoruz önceden hem işi hem burayı götürüyodum bu ara ekran hep açık ama size yetişemiyorum maşallah çok çeneniz düşük
:9:

bizzz geldik yemek yedik linacığımla ama iştahım yok ya sıcaklardan sabah tartıldım 1 kilo wermişim.. öğlen en sewdiğim yemek olmasına rağmen yiyemedimmm önemli değilde linam kilo alsın daaa

afiyet olsun sekerr sıcaklardandır verdiğin kiloo...ay bende bişeyler yesem iyi olccakk aslındaa:26:

selam güzel anneler ;
nasılsınız , bi kaç gündür giremiyorum inşallah önemli bişey yoktur, biz kızımla iyiyiz tek şikayetimiz artık çok yoruluyoruz önceden hem işi hem burayı götürüyodum bu ara ekran hep açık ama size yetişemiyorum maşallah çok çeneniz düşük

selam canımm sabah baya kalabalıktııı şimdi kimsecikler yokk:50:
herkes iyi sayılır uykusuzluk bel ağrıları dışındaaa :49:

afiyet olsun sekerr sıcaklardandır verdiğin kiloo...ay bende bişeyler yesem iyi olccakk aslındaa:26:

selam canımm sabah baya kalabalıktııı şimdi kimsecikler yokk:50:
herkes iyi sayılır uykusuzluk bel ağrıları dışındaaa :49:

ayy canım para werdim bide hayatımın yemeği boşa gitti çok içim oturdu:) ye canı yee miden boş kalmasın azda olsa at ağzına bişeler sonra bebek zayıf diosun yemez isen alamaz tabiii

kızlar uzandım oğlumun karımı hoplatışını izliyom, ne harika bir duygu bu Allah'ım.. ama bir türlü kameraya denk getirip kayıt edemedim..

kızlaaarrr benden süt geliyo.Öyle sakır sakır akmıyor ama damla seklinde.Şok oldum görünce.. Ayrıca göğüs uclarım da cok acıyor. Sizde de var mı böyle bişi?

annişler beşik için yan korumaları olan nevresim takımlarından almak istiyorum..siz aldınızmı ya?:26:daybuyday e gelmiş ama çok pahalı:53: ama çok güzelleeerr:16:

selam güzel anneler ;

ayy canım para werdim bide hayatımın yemeği boşa gitti çok içim oturdu:) ye canı yee miden boş kalmasın azda olsa at ağzına bişeler sonra bebek zayıf diosun yemez isen alamaz tabiii

:17::17::17:
ne yemeği sölemiştin kız merak ettimmmm neymiş hayatının yemeğiiii:52:

iyiyizz çok şükürrr bugün çok sıcak 1.5 lt suyu indirdim göbüşeee anca su serinletiyorrrr....
akşama yemek derdim de yok yemeğe davetliyizzzz:21::21::21:
kızım da çok iyiiii keyfi yerinde tekmeliyor şimdi annesiniii madımağımmmm:16:

benim bebisinde ne gecesi ne gnduzu var srekli kipir kipir dogdktan sonrada boyle olursa yykusuz geceler beni bekliyor kucuk kizimda oyleydi hergun sabah ezaniyla uyuyordu bendede bi huy var bi saatlik uykuylada kalksam gnduz uyuyamam hic
ne gzel siz bol su tketuyosunuz ben bi bardak anca iciyrm onuda ilacla mecburi su ihtiyaci hisetmiyrm hic kizima sylyorum arada hatirlat zorlada olsa iceyim diye yoksa aklima gelmiyor hic

sıbel _ saa arkadasımız gırmıoo gundur gecmısede bakıyorum hep gormedımm.. bıseymı oldukı acabaaa:26::26:

mrb arkadaslar. herkese hayırlı ramazanlar.. benim çok bu aralar mide yanmalarım çok arttı. ilaç da kar etmio :( napıcam bilmiyorum..yağlı şeyler de yemiyorum ,dikkat ediyorum ama yine oluyor:( szler de yaşıyo musunuz

benim bebisinde ne gecesi ne gnduzu var srekli kipir kipir dogdktan sonrada boyle olursa yykusuz geceler beni bekliyor kucuk kizimda oyleydi hergun sabah ezaniyla uyuyordu bendede bi huy var bi saatlik uykuylada kalksam gnduz uyuyamam hic
ne gzel siz bol su tketuyosunuz ben bi bardak anca iciyrm onuda ilacla mecburi su ihtiyaci hisetmiyrm hic kizima sylyorum arada hatirlat zorlada olsa iceyim diye yoksa aklima gelmiyor hic

bende enaz 3 lt ıcıyorum gunde..su sısem hep gozumun onundee azonce yarım lt ıctık :24::24:

selam güzel anneler ;

cenemızz düştü buaralar.. oruclu olaydıkk konusamazdıkk susardıkk :52::52::52::52:..

seni sulu göz seniiii
ayy sormaa buaraalar bı aglayasım var herseye son ayda sanrıım sell alıcak buralarıı:1::1::1::1::1:
hosbulduuukk
nasilsinizz
ıyız cnmm sen nasılsınn :))
hictee büleneee:47:
:35::35::35::35::35:dün gordukk annemm gobusunuu masallahı varr tosun olmusunuzz cemrecıklee:52::52::52:
:))) haklısın canım aynı pozisyonda oturduğumda fena sıkıştırıyo zaten..

eveeeet, bakalım önce kim doğurcak :)))

huzurlu uyuyabilen yok ki canım.. hiç dert etme hepimiz aynıyız..

selamlar, oğlum elife selam söyledi..

ohh ne güzel, ben gündüz uyumamaya çalışıyorum gece uykum iyice kaçmasın diye. pek işe yaramıyo yine de uyuyamıyom ama o ayrı bir dert..

kızlar fena tepiniyo bu benim oğlan yaaaaa
a.ss cnmm elıfımde oglusunu öptüü.. benım kız zıllıde azcık onune gelenı öpesı var:1:
nasıl becerıosunuz zayıflamayıı bendee ne yesemm yarıoo ozellıkle pogacaa:1::1::1::56::56::56:

Son düzenleme:
Back
X