- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
senınn gobuss benımkındenn buyukk hemmm delüüü![]()
hictee büleneee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senınn gobuss benımkındenn buyukk hemmm delüüü![]()
günaydın canım iyi yapmışsınızzzz gez oğluşunlaaa
bende 2 de yattım 9.30 kalktım ama uykum var
bugün gündüz şekerlemesi yapıcaz kızımla kesinnn
sürekli aynı pozisyonda oturmamaya çalış canımmm![]()
canım yaa seninle aynıyızzz![]()
kızlar birde size birşey sorucam sabah benim gibi ağrıyla uyanan oluyor mu bu gögüs altında ki kaslarım ağrıyor çok sola yatmaya çalışıyorum elim ayagım uyuşuyor hiç huzurlu uyuyamıyorum![]()
selamlar, oğlum elife selam söyledi..bız geldıkk elıfımlee slm annıslerrrr![]()
bizde babamızla beraber şekerleme yaptık geldik![]()
kızlar ben oğlumun tekme atışını ultrasonda canlı canlı gördüm, resmen dizini önce bir geri çekti sonra ayağıyla küüüttttttt diye karnıma bir geçirdi. Dr. da ben de eşim de güldük. Demek sen anneye böyle vuruyosun he sıpa dedim.![]()
hosbulduuukk
nasilsinizz
kızlar ben oğlumun tekme atışını ultrasonda canlı canlı gördüm, resmen dizini önce bir geri çekti sonra ayağıyla küüüttttttt diye karnıma bir geçirdi. Dr. da ben de eşim de güldük. Demek sen anneye böyle vuruyosun he sıpa dedim.![]()
bizzz geldik yemek yedik linacığımla ama iştahım yok ya sıcaklardan sabah tartıldım 1 kilo wermişim.. öğlen en sewdiğim yemek olmasına rağmen yiyemedimmm önemli değilde linam kilo alsın daaa
selam güzel anneler ;
nasılsınız , bi kaç gündür giremiyorum inşallah önemli bişey yoktur, biz kızımla iyiyiz tek şikayetimiz artık çok yoruluyoruz önceden hem işi hem burayı götürüyodum bu ara ekran hep açık ama size yetişemiyorum maşallah çok çeneniz düşük![]()
afiyet olsun sekerr sıcaklardandır verdiğin kiloo...ay bende bişeyler yesem iyi olccakk aslındaa:26:
selam canımm sabah baya kalabalıktııı şimdi kimsecikler yokk
herkes iyi sayılır uykusuzluk bel ağrıları dışındaaa![]()
kızlaaarrr benden süt geliyo.Öyle sakır sakır akmıyor ama damla seklinde.Şok oldum görünce.. Ayrıca göğüs uclarım da cok acıyor. Sizde de var mı böyle bişi?
bizzz geldik yemek yedik linacığımla ama iştahım yok ya sıcaklardan sabah tartıldım 1 kilo wermişim.. öğlen en sewdiğim yemek olmasına rağmen yiyemedimmm önemli değilde linam kilo alsın daaa
selam güzel anneler ;
nasılsınız , bi kaç gündür giremiyorum inşallah önemli bişey yoktur, biz kızımla iyiyiz tek şikayetimiz artık çok yoruluyoruz önceden hem işi hem burayı götürüyodum bu ara ekran hep açık ama size yetişemiyorum maşallah çok çeneniz düşük![]()
ayy canım para werdim bide hayatımın yemeği boşa gitti çok içim oturdu:) ye canı yee miden boş kalmasın azda olsa at ağzına bişeler sonra bebek zayıf diosun yemez isen alamaz tabiii
iyiyizz çok şükürrr bugün çok sıcak 1.5 lt suyu indirdim göbüşeee anca su serinletiyorrrr....
akşama yemek derdim de yok yemeğe davetliyizzzz
kızım da çok iyiiii keyfi yerinde tekmeliyor şimdi annesiniii madımağımmmm![]()
ne yemeği sölemiştin kız merak ettimmmm neymiş hayatının yemeğiiii![]()
benim bebisinde ne gecesi ne gnduzu var srekli kipir kipir dogdktan sonrada boyle olursa yykusuz geceler beni bekliyor kucuk kizimda oyleydi hergun sabah ezaniyla uyuyordu bendede bi huy var bi saatlik uykuylada kalksam gnduz uyuyamam hic
ne gzel siz bol su tketuyosunuz ben bi bardak anca iciyrm onuda ilacla mecburi su ihtiyaci hisetmiyrm hic kizima sylyorum arada hatirlat zorlada olsa iceyim diye yoksa aklima gelmiyor hic
selam güzel anneler ;
ayy sormaa buaraalar bı aglayasım var herseye son ayda sanrıım sell alıcak buralarııseni sulu göz seniiii
ıyız cnmm sen nasılsınn :))hosbulduuukk
nasilsinizz
hictee büleneee![]()
a.ss cnmm elıfımde oglusunu öptüü.. benım kız zıllıde azcık onune gelenı öpesı var:))) haklısın canım aynı pozisyonda oturduğumda fena sıkıştırıyo zaten..
eveeeet, bakalım önce kim doğurcak :)))
huzurlu uyuyabilen yok ki canım.. hiç dert etme hepimiz aynıyız..
selamlar, oğlum elife selam söyledi..
ohh ne güzel, ben gündüz uyumamaya çalışıyorum gece uykum iyice kaçmasın diye. pek işe yaramıyo yine de uyuyamıyom ama o ayrı bir dert..
kızlar fena tepiniyo bu benim oğlan yaaaaa
nasıl becerıosunuz zayıflamayıı bendee ne yesemm yarıoo ozellıkle pogacaabizzz geldik yemek yedik linacığımla ama iştahım yok ya sıcaklardan sabah tartıldım 1 kilo wermişim.. öğlen en sewdiğim yemek olmasına rağmen yiyemedimmm önemli değilde linam kilo alsın daaa