Selam kızlar midem çok yanıyoriftar saati yiyince oldu herhalde:26:
canım sanada geçmiş olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn....
revir gibi oldu burası,derdimiz hiç bitmiyoooooo

hemen RENNIE yadaGAVISCON iç canım rahatlatır..............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sanada geçmiş olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn....
revir gibi oldu burası,derdimiz hiç bitmiyoooooo
hemen RENNIE yadaGAVISCON iç canım rahatlatır..............
sağol canım
malesef yok evde ilk defa şikayetim olduğu için almadım daha önceyemekten sonra yatarsam böyle olur
![]()
evet canım yemekten hemen sonra uzanmamak gerekiyormuş....
muhtemelen seninde ondan yanıyordur...
evde bi şişe bulundur istersen bebek büyüdüğü için bundan sonra mideye hep baskı yapıcakmış.....
Karnim agriyo, kaburgalarim agriyo, belim agriyo.. Midem cok fena yaniyo... Uyuyamiyorum... Hepimizde ayni dertler![]()
rahatsızım ;(
Bebiş ıdrar torbama baskı yapıyo
Midem yanıyo
Pelvis kemiğim ağrıyo oy oy
canım geçmiş olsun....
insan sıkıntısı olduğu zamanda uyuyamıyorkiiiiiiiiiiii............
benimde çok kötü sırtım ,belim ve kürek kemiklerim ağrıyoooooooooooooooo
Karnim agriyo, kaburgalarim agriyo, belim agriyo.. Midem cok fena yaniyo... Uyuyamiyorum... Hepimizde ayni dertler![]()
şükriye bu kız yine kaçtı acep niyeki
ben cantamı hazırladım cnm ama onları daha kaynatmadım erken dıe son dk yapım dıyorumm bakalım 3 hafta sonra ınss beebegımm acele etmezse ozaman yaapıcamkızlar size bir sorum olucak.....sizce emzikleri ve biberonları şimdiden kaynatmak mantıklı mı??? yoksa daha vakit var mı sizce???*
kaynatırken suya birşey ekliyor musunuz peki???
cok gecmısolsun cnmm buara hepımıze bısıler olmaya basladı allahyardımcımız olsunkızlar be geldim nihayet kaç gündür hastanede yatıyorum az kaldı doğuracaktım şimdi evdeyim hiç kalkmadan 1 ay boyunca yatacakmışım, çok tuhaf şeyler yaşadım çok zordu benim için inş bidaha yaşamam sizde kendinize dikkat edinn
ayy cnm yaa ınss sabrederr ..hafta başı tesadüfen nstde sancım olduğunu öğrendim bakan doktor hemen acile git fln dedi ama güvenemediğim için kendi doktoruma göstermeyi bekledim, doktoruma gittiğimde sancılarım 80e ulaşmıştı bana çok kızdı nasıl böyle gezersin diye doğru acile gönderdi hemen yatırdılar beni erken doğumdan, ciğer geliştirici iğne serum fln verdiler kbus gibiydi neyseki şimdi evdeyim sancılarım azaldı evde habire temizlik yapıyordum sanırım ondan oldu..şimdi yatmam lazım umarım bebeğim ağustos sonuna kadar sabreder çükü daha 1500gr mış.
Bizim de hediyelerimiz geldi kızlar. mlksbn teyzemize kızımla beraber çok teşekkür ederiz :)
Eki Görüntüle 469107 Eki Görüntüle 469108 Eki Görüntüle 469109 Eki Görüntüle 469110 Eki Görüntüle 469111
Hediyelerimi göremedim şuan Bursa'dalar ama resimlerini bile görmek beni heyecanlandırdı :)
hg canımmm ..merhaba güzel anneler forumu bi süredir takip ediodum bende aranıza yeni katılıyorum.oglumu 23 eylülde kucagıma alacagım ınş.bişey soracam aranızda puset yada ana kucagı alan varmı?ya da puset kullanışlımı
süt içtim geçmedi.maden suyu içtim midem geçti.
Ağrılarım ben ve kızım ;( uyuyorum öpüldünüz
bızde sahura kalktıkk babamıza mama hazırladıkk mıden yanıoo yaa evde sütde kalmamısscok kotuyummm..
maden suyu ıcıyorum bende sımdı vajına bolgem agrıo ara araa .. gecmıs olsun cnm![]()
slmm annısler uyumadınızmıı yoksa benım gıbıı sahurdamısınzzz..
maden suyu ıcıyorum bende sımdı vajına bolgem agrıo ara araa .. gecmıs olsun cnm![]()
yatıcam sımdı bakalımm mıdem gecer ınss..haklısın herkezın bıyerıı agrıo :2:canım sanada geçmiş olsuunnnnnnnnnnnnn.........
revir gibi oldu valla topic
bizde uyuyamıyrz,kaburgalarım,sırtım belimmmm oooffffffffffffff......................
ııgeceker cnmmmmSahur canımhiç uyumuyoruz kaynanamla kuran okuyoruz sahura kadar. Şimdi yatma vakti.
Aynen benimde vajinamn sol tarafı ağrıyo magnezyum içtim inşallah uyurum .hadi ii geceler tatlım
uyuyamıyrz teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........................
![]()
güüüüüüüüünnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaayyyyyyyyddddddııııııınnnnnnnnn
ya dedim bugün de topimiğimizin ilk açılışını ben yapayımmm ...
herzaman uyu uyu olmaz kiii...
kızlar ya hepinize çok geçmiş olsun valla üzüldüm sizeee
nedir bu miğdeden çektiğiniz..allah şifa versin hepinizeee...
biz kocacımla sahura kadar uyumuyoruzzz...
saat 2.30 da yattıkk ve ben bu saatte ayaktayımm...
vicdan yaptımmm protestooo ediyorummm ...
bacılarım uyuyamıyorsaaa ben de uyumucaammmmm![]()
bol bol yiyorumşimdiye kadar 22 kilo aldım çıktıkça çıkıyorum doğuma kadar 90ları göreceğim sanırım
![]()