2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ben sürekli takipteyim merak etmeyinnn:6::6: bugün çok yoruldum çarşı pazar gezdim dinleniyorum şimdi, oğluşumun hoplamalarını seyrediyorumm:49::49:
size de göstereyim geceliğim,tacım ve pijamam
Eki Görüntüle 469170 Eki Görüntüle 469171 Eki Görüntüle 469172
bende kırmızı arıyorum her yerde var ama pahalı işte. bakmaya devam. sen de güle güle kullan cnm. çok güzeller:34:
Daha önceki bir yazımda bahsetmiştim,doğum yapan kadının başına neden kırmızı kurdale bağlanır yada neden kırmızı taç takılır diye;

işte nedenini anlattığım sayfa;

"Hani doğum sonrası fotoğraflarda yada filmlere doğum yapan kadının başında mutlaka kırmızı bir band vardır.Bu kırmızı band/kurdela nın yeni doğum yapan kadının,lohusanın başında olmasının bir nedeni vardır,kırmızı canlı bir renktir ve insan üzerinde kırmızı herhangi bir şey bulundurduğunda kendini daha enerjik hisseder.Doğum sonrası annenin yaşayacağı yorgunluğu,kaybettiği enerjiyi toplamasına yardımcı olur.Çünkü;kırmızı renk çevreden enerji toplayan bir renktir. Bu nedenle doğum çantası hazırladığınızda veya doğuma giderken,doğum sonrası üzerinde bulundurmak için kırmızı bir şey mutlaka alın yanınıza,kırmızı gecelik,kordela,hırka,fular gibi...

nedenini bilmeden kırmızı istiyordum:1: kızıma da kırmızı beyazlı hastane çıkışı aldım. takım olacağız:16:

kızlarrr gece hemen hemen hepiniz rahatsızlanmışsınız:50::50: çok geçmiş olsun. umarım biraz daha iyisinizdir. ben hafta olarak sizlere göre biraz daha gerideyim. uykusuzluk,sırt ve kuyruk sokumu ağrısı,bacak kramplarım var ama çok şükür yine de. sizinkileri duyunca ben iyiyim:50:

mrb arkadaşlar. gunaydın:) bişy sorucaktım bende 1 haftadır olan bir problem var.bebeğim karnımda sağ üst akcigerime baskı yapıyor sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor .. aynı şeyi sizler de yaşıyo musunuz??:(

günaydın hayatım çokk erkencisin bilsem bende kalkardım sabahatan yatakta dön dön zaten uyku tutmuyor..
hasret kaldım deliksiz uykuya .bi su içiyorum bi wcye gidiyor dört beş defa kalkıyorum gecede.
hey gidi günler hey önce olsa uykusuzluktan ölürdüm gecede bir kere bile kalksam:25:

allahım bu ne sıcak yaa .....
daha yeni uyandımmm uyumuşummm yine 6 dan sonraaa...:31:

kızlarrr gece hemen hemen hepiniz rahatsızlanmışsınız:50::50: çok geçmiş olsun. umarım biraz daha iyisinizdir. ben hafta olarak sizlere göre biraz daha gerideyim. uykusuzluk,sırt ve kuyruk sokumu ağrısı,bacak kramplarım var ama çok şükür yine de. sizinkileri duyunca ben iyiyim:50:

evet bizim kızlar sona yaklaştıkça dökülmeye başlıyorrr...
valla şu göbüşüm olmasa hamile olduğumu anlamıcammm...
ne ağrı ne bişey turp gibiyiz kızımlaaaaa:52:

mrb arkadaşlar. gunaydın:) bişy sorucaktım bende 1 haftadır olan bir problem var.bebeğim karnımda sağ üst akcigerime baskı yapıyor sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor .. aynı şeyi sizler de yaşıyo musunuz??:(

günaydın canım bazen cemre deee gelir yerleşirrr göğsümün altınaaa bende o zaman nefes almakta zorlanırımmm ama hep orda durmuookiii...senin ki hep ordamı duruooo

Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 48 gün kaldı.
Bebeğiniz bu hafta içinde yaklaşık 10-15 mm. uzayacak. Bebeğiniz bugünden itibaren yaşamaya uyum sağlayacak gerekli olgunluğa ulaşmış durumda. Bu doğmak için doğum gününü bekleyemeyecek sabırsız bebekler için güven verici bir haberdir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 30-32 cm aralığında ve ağırlığı yaklaşık 1900-2100 gr aralığında.

yaaa okudunussmuuu benimm kızımmm gerekli olgunluğaa ulaşmış gelinlik kız olmuşşş beeaaa
:9::9::9:

herkese gunaydınlarrrrrrrrr, uyuyamayanlar sımdı uyuyo sanırım,:))) hepimize gecmış olssun, buaralar normal demekkı agrılar

Günaydın canlar, tel.den giriyom bugün eşim pc yi ise goturdu
. Gece herkesin bi yerleri agirmis bende dön don terden öldüm sabah kalktım saclarim hep ter.aynı halil sezai gibi olmuş sacim :)):1:

gunaydın annısler .. kızımın tekmelerıylee uyandımm yıne busabah kendımı tutamadım agladım artık okadar bellı oluo kıı ayakları kolları aynıı anda oynuoduu:2:
kavusmamızaa az kaldı melegımm dedımm sevdımm .. oda anladı herhaldee daha hızlı tekmelemeye baasladı.. gece cok mıdem yandı dıe yazmıstım maden suyu lımon sıktık ıı geldı ..kızım ıcın herseye deger...bugun duygusalızz son bıray bolle gecıcek sanırsam bı kotu haber ızlesem gozlerım hemencık doluoo:14::14::14::14::14::14::14:

günaydın canım bazen cemre deee gelir yerleşirrr göğsümün altınaaa bende o zaman nefes almakta zorlanırımmm ama hep orda durmuookiii...senin ki hep ordamı duruooo[/QUOTE]

yok hep aynı yerde değil ama zaman zaman sağ akcigerimin altında çok hareketleniyor.bıçak saplanıyor sanki cnm yanıyor:(

herkes aynı şeyi yaşadığına göre normaldir cnm:50:

ben persmbe aksamı dayanamaım acıle gıdıcektım, belım ve kasıklarım agrıyodu, 10 gıbı gectı, gıtmedık, belım sankı ayrılcaktı ıkıye, oyle bı agrı hıç yaşamamıstım.. fenaydı yani, dayanıyoruz ıste kuzularımız ıcın :)))))

gunaydın annısler .. kızımın tekmelerıylee uyandımm yıne busabah kendımı tutamadım agladım artık okadar bellı oluo kıı ayakları kolları aynıı anda oynuoduu:2:
kavusmamızaa az kaldı melegımm dedımm sevdımm .. oda anladı herhaldee daha hızlı tekmelemeye baasladı.. gece cok mıdem yandı dıe yazmıstım maden suyu lımon sıktık ıı geldı ..kızım ıcın herseye deger...bugun duygusalızz son bıray bolle gecıcek sanırsam bı kotu haber ızlesem gozlerım hemencık doluoo:14::14::14::14::14::14::14:

evet ya ınsan okdar tuhaf oluyokı,, tutamıyo kendını, sulugoz üz yanı buara aynıyız canm, benm velet oglum babasının sesını tanıyoooooo sanırım, aadam ne zamn konussa oynuyo oglum,, aaaaaaa alınıyorum ama :((

ben persmbe aksamı dayanamaım acıle gıdıcektım, belım ve kasıklarım agrıyodu, 10 gıbı gectı, gıtmedık, belım sankı ayrılcaktı ıkıye, oyle bı agrı hıç yaşamamıstım.. fenaydı yani, dayanıyoruz ıste kuzularımız ıcın :)))))

anne olunca anlarsın diye boşuna söylenmiyormuş.anne olmak kolay değil:50:

güüüüüüüüünnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaayyyyyyyyddddddııııııınnnnnnnnn:3::3::3:
ya dedim bugün de topimiğimizin ilk açılışını ben yapayımmm ...
herzaman uyu uyu olmaz kiii...:9::9::9:
kızlar ya hepinize çok geçmiş olsun valla üzüldüm sizeee :25:
nedir bu miğdeden çektiğiniz..allah şifa versin hepinizeee...
biz kocacımla sahura kadar uyumuyoruzzz...
saat 2.30 da yattıkk ve ben bu saatte ayaktayımm...
vicdan yaptımmm protestooo ediyorummm ...
bacılarım uyuyamıyorsaaa ben de uyumucaammmmm:24::24::24:
:1::1::1::1:aferın sanaa uyuma tabıı fosur fosur uyuyosun cemrecıklee:1::1::1:
kuyruk sokumumm ara ara benımde agrıo belımm sırtım bazen ole bı agrı gırıyokıı kısa suruyo allahtann.. napalım katlanıcazz
Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 48 gün kaldı.
Bebeğiniz bu hafta içinde yaklaşık 10-15 mm. uzayacak. Bebeğiniz bugünden itibaren yaşamaya uyum sağlayacak gerekli olgunluğa ulaşmış durumda. Bu doğmak için doğum gününü bekleyemeyecek sabırsız bebekler için güven verici bir haberdir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 30-32 cm aralığında ve ağırlığı yaklaşık 1900-2100 gr aralığında.

yaaa okudunussmuuu benimm kızımmm gerekli olgunluğaa ulaşmış gelinlik kız olmuşşş beeaaa
:9::9::9:
senın kız acelecı hemenn evlenıcek sanırsam:9::9::9::9::9::9:anasına cekmemıss kız olgun olcak enazından:52::52:
herkese gunaydınlarrrrrrrrr, uyuyamayanlar sımdı uyuyo sanırım,:))) hepimize gecmış olssun, buaralar normal demekkı agrılar
gunaydınn canımmm... saol sımdı daha ıyızz tekmelesıyoruzzz:emir_bebek:
Günaydın canlar, tel.den giriyom bugün eşim pc yi ise goturdu
. Gece herkesin bi yerleri agirmis bende dön don terden öldüm sabah kalktım saclarim hep ter.aynı halil sezai gibi olmuş sacim :)):1:
gunaydın cnm artık rahat uykumuz olmucak anlasılaann.. bebısler doguncada uykusuzz geceeler bııızı beklıo alıstırma yapıyoruz anlasılann... halıl sezaı sacımı:1::1::1::1::1:aman allahımmm cok kotuuymus yahuu:9::9::9::9::9:

evet ya ınsan okdar tuhaf oluyokı,, tutamıyo kendını, sulugoz üz yanı buara aynıyız canm, benm velet oglum babasının sesını tanıyoooooo sanırım, aadam ne zamn konussa oynuyo oglum,, aaaaaaa alınıyorum ama :((

senınkı sımdıden babacı olcak gıbı benım kızımdaa ben konusunca oynuoo babasına yuz vermıoo akıllı bıdık dıom bende babasıda kızıo:1::1::1::1::1::1::1:ama dogdugunda babacı olur genelde kızlarr babacıdırr:1::1:

senınkı sımdıden babacı olcak gıbı benım kızımdaa ben konusunca oynuoo babasına yuz vermıoo akıllı bıdık dıom bende babasıda kızıo:1::1::1::1::1::1::1:ama dogdugunda babacı olur genelde kızlarr babacıdırr:1::1:

benim kızda babaya hiç yüz vermiyor:19: oynuyor kıpırdanıyor babası koşarak geliyor ama tık yok.:1:konuşuyor ediyor hiç pas vermiyor. eşim kalkıp gidiyor başlıyor yine oynamaya:9:

GamzeliGamze kullanıcısından alıntı
arkadaşlar 16 temmuzda bdt 17 temmuzda kontrole gittim 1 cm açıklık vardı eve geldim duş aldım sancılarım 10 dk.da 3 e füştü hasteneye gittim 2 cm olmuş sonra 5 cm açıldı ve bebeğimin kalp atışı birden düştü sezaryene aldılar suyumu açtılar resmen çamur aktı bebeğimin kakasını yemiş resmen her yeri kakaymış kakayla çıkmış bebeğimi kaybettim ciğerleri kaka doğmuş kızım öbür dünyada bizi beklio bize şefaatci olucak verende Allahım Alanda Allahım bi ara uzunca yazarım arkadaşlar bebeğimi Tokata defnettik demek ki Allahım bizi böle imtihan etti...

Back
X