2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam. 26 haziranda help sendromu nedeniyle erken doğum yapmak zorunda kaldım. aman kızlar dikkat edin. çok önemli bi durummuş. bebeğim şu an küvezde, yoğun bakımda ve kaybetmek üzereyim :( dua edin. tam 1 ay olmak üzere . 6,5 aylık olduğu için 920 gram doğdu. akciğerleri gelişmedi ve kafa içi kanaması oldu. şimdi durumu çok riskli. evden çıkmayın mümkünse. tansiyon çok riskliymiş. aman dikkatli olun ve bebeğime dua edin.

babamızın atletıyle uyumakda pek rahatt :1::1::1::1:

Eki Görüntüle 469444
32+5:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah sanada elifciğede ama aklıma birşey geldi acep bu karından elifin arkasına saklanmış umut da çıkmasın:)
kızlar bişey sorcam sizee şimdi ben akşama güveçte türlü yapcam ..
ama güveci aldığımdan beri ilk kez kullanıyorumm..
güveci kullanmadan öncee yağlayıp fırına mı atmak gerekiyordu bilginiz var mı:26:
bende öğle biliyorum canım afiyet olsun
kızlar ayy nefes darlığı yasıyorum bide miğde bulantısı yattgım yerden kalkamıorum bgun bide yrn aksama iftara misafir alıcamm .. eşimle konustuk telde nfes alırken zorlanıom ddm o da asırı panik yok annemi gönderiyim yok hemen dr. u ara hemen gelıorum hastaneye gidioruz falan.. bişi solemeeye korkuorum ya :19::19:

o nefes darlığı beni öldürüyor canım sanki her dakika göğsüme birileri oturmuşta nefes almaya çalışıyorum genelde hep böyleyim aylardır yani

selam. 26 haziranda help sendromu nedeniyle erken doğum yapmak zorunda kaldım. aman kızlar dikkat edin. çok önemli bi durummuş. bebeğim şu an küvezde, yoğun bakımda ve kaybetmek üzereyim :( dua edin. tam 1 ay olmak üzere . 6,5 aylık olduğu için 920 gram doğdu. akciğerleri gelişmedi ve kafa içi kanaması oldu. şimdi durumu çok riskli. evden çıkmayın mümkünse. tansiyon çok riskliymiş. aman dikkatli olun ve bebeğime dua edin.

Allah sanada eşinede sabır versin ve bebeğinizi size bağışlasın inşallah bebeğinede sağlıklı hayırlı uzun ömür versin kardeşim dualarımız seninle

o nefes darlığı beni öldürüyor canım sanki her dakika göğsüme birileri oturmuşta nefes almaya çalışıyorum genelde hep böyleyim aylardır yani

ahh ahh eşim sanki birtek bana oluyormuş gibi davranıo ona suram agrıo buram agrıo diyemıorum hemen dr.a gidelim dıoo :(

geçmiş olsun cnm Allah bebeğine de sana da acil şifalar versin çok erken doğmuş :( karsı komsumda da tansiyon vardı hamileyken 19-20 lere cıkıodu buyugu kucugude keza yuksekti.. onun bebişi de erken dogdu 36. haftasında 2,250 gr ama 35i doldurdugu için bir sorun olmadığı için kuveze yatmadı Allah 'ım su mubarek gunlerde seninde bebeğine sağlık sıhhat versin inşallahh.. Amınn

selam. 26 haziranda help sendromu nedeniyle erken doğum yapmak zorunda kaldım. aman kızlar dikkat edin. çok önemli bi durummuş. bebeğim şu an küvezde, yoğun bakımda ve kaybetmek üzereyim :( dua edin. tam 1 ay olmak üzere . 6,5 aylık olduğu için 920 gram doğdu. akciğerleri gelişmedi ve kafa içi kanaması oldu. şimdi durumu çok riskli. evden çıkmayın mümkünse. tansiyon çok riskliymiş. aman dikkatli olun ve bebeğime dua edin.[/QUO

Allah yardımcınız olsun bu mübarek günlerde dualarımız sizinle.Allah sabır güç versin eşinize ve size.

Allah hayırlı acil şifalar versin, bebeğinizi size bağışlasın inşallah.

selam. 26 haziranda help sendromu nedeniyle erken doğum yapmak zorunda kaldım. aman kızlar dikkat edin. çok önemli bi durummuş. bebeğim şu an küvezde, yoğun bakımda ve kaybetmek üzereyim :( dua edin. tam 1 ay olmak üzere . 6,5 aylık olduğu için 920 gram doğdu. akciğerleri gelişmedi ve kafa içi kanaması oldu. şimdi durumu çok riskli. evden çıkmayın mümkünse. tansiyon çok riskliymiş. aman dikkatli olun ve bebeğime dua edin.[/QUO

cnm yaa rabbim sifa versin bebeğine bi mübarek ayda duam seninle inşallah

çok geçmiş olsun :( allah tez zamanda şifa versin bebişine..

ahh ahh eşim sanki birtek bana oluyormuş gibi davranıo ona suram agrıo buram agrıo diyemıorum hemen dr.a gidelim dıoo :(

geçmiş olsun cnm Allah bebeğine de sana da acil şifalar versin çok erken doğmuş :( karsı komsumda da tansiyon vardı hamileyken 19-20 lere cıkıodu buyugu kucugude keza yuksekti.. onun bebişi de erken dogdu 36. haftasında 2,250 gr ama 35i doldurdugu için bir sorun olmadığı için kuveze yatmadı Allah 'ım su mubarek gunlerde seninde bebeğine sağlık sıhhat versin inşallahh.. Amınn

slm cnm komsunun bebeği 36 haftada doğmus ya çok sukur kuveze girmemişler benimde pazartesi 36 haftalık oluyor sıkışmış kanala dpgru erken doğum olrsa korkuyorum kg 2650 inş girmez

arkadaşlar izin işlerinden anlayan öğretmen anne adayları soruma cevap verirseniz sevinirim 32.haftadan itibaren doktora gidim çalışabilir raporumu alacagız yada tatil döneminde oldugumuz için ne yapacagız bilenler yazarsa çok sevinirim

dogum öncesi izni sonraya aktarmak için o süre içinde bilfiil çalışma şartı var. dolayısılya yaz tatiline denk gelen sürede çalışmadıgımız için sonrasına aktaramıyoruz. bir çok ilçede uygulama bu yönde.
ama burada bi arkadaş aktarabildiğini, hakkını arayacağını filan söylüyordu.

istersen raporunu al gene . bi kenarda bulunsun.

ben raporumu alacağım, olası bi erken doğumda , raporda belirtilen dogum tarihine göre iznimi ayarlamak için

slm cnm komsunun bebeği 36 haftada doğmus ya çok sukur kuveze girmemişler benimde pazartesi 36 haftalık oluyor sıkışmış kanala dpgru erken doğum olrsa korkuyorum kg 2650 inş girmez

36 yı gördüysen endişe etme. sağlıkla gelecekler.
benimkiler 30 u bitirdi. bu pazar 31 i bitireceğiz.
erken doğum riskinden ötürü evde istirahatteyim

36 yı gördüysen endişe etme. sağlıkla gelecekler.
benimkiler 30 u bitirdi. bu pazar 31 i bitireceğiz.
erken doğum riskinden ötürü evde istirahatteyim

çok zor geçiyor dimi ikiz gebelik benim kasılmalarım sıklaştı ama çok şükür agrım yok bakalım salı günü tekrar konrol var inş cigerleri gelişmiştir dr 10 gün dayansalar ii dedi

çok zor geçiyor dimi ikiz gebelik benim kasılmalarım sıklaştı ama çok şükür agrım yok bakalım salı günü tekrar konrol var inş cigerleri gelişmiştir dr 10 gün dayansalar ii dedi

geçtiğimiz haftalarda 3 gece hastanede kaldım. o sürede bana ciğer geliştirici iğne de yapıldı. sana dr un yapmadı mı?

geçtiğimiz haftalarda 3 gece hastanede kaldım. o sürede bana ciğer geliştirici iğne de yapıldı. sana dr un yapmadı mı?

hangi sorundan kaldın cnm hastanede ii yapmışlar ne güzel inş doğarlarsa sorun olmaz ben sormadım dr da söylemedi hiç ama salı konrol var sorucam nst baglancam tahlil felan yapılıcak bakalım

arkadaşlar izin işlerinden anlayan öğretmen anne adayları soruma cevap verirseniz sevinirim 32.haftadan itibaren doktora gidim çalışabilir raporumu alacagız yada tatil döneminde oldugumuz için ne yapacagız bilenler yazarsa çok sevinirim

32 haftalıkken çalışabilir raporu alıp okula verdim ben. İlçe milli eğitime sordum, bilfiil çalışmadığın için çalışabilir raporunu kabul etmiyoruz dediler. Sen de istersen okula raporu ver. Bu konu ilçeden ilçeye değişiyormuş çünkü. Bazı ilçeler kabul ediyor bazıları kabul etmiyor.
Doğum olunca da doğum belgesini okula götürmelisin. Bebek erken gelirse o haftaları doğum sonrası iznine ekliyorlar.
Benim bildiklerim böyle. Bu konu daha önce de geçmişti herkes farklı uygulamalardan bahsediyor. Erken doğumdan kalan haftalar doğum sonrası 8 haftaya eklenmiyor diyen arkadaşlar da vardı. En iyi sonucu kendi ilçe milli eğitimindeki memurla konuşarak öğrenebilirsin.

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm inşallah bebeğin sımsıkı tutunur bırakmaz sizi. Allah yardımcınız olsunn

hangi sorundan kaldın cnm hastanede ii yapmışlar ne güzel inş doğarlarsa sorun olmaz ben sormadım dr da söylemedi hiç ama salı konrol var sorucam nst baglancam tahlil felan yapılıcak bakalım

nst de benim farketmediğim ritmik ve orta şiddetli sancılar + idrar enfeksiyonu yüzünden. tedavi amaçlı kaldım. şimdi kontrol altındayım

o günden beri sancıyı azaltmak için ilaç kullanıp her hafta nst ye giriyorum,

26- 30 ve 32. haftalr eşik noktaları demişti dr um. endişe etme, için ferah olsun :)

Son düzenleme:
nst de benim farketmediğim ritmik ve orta şiddetli sancılar + idrar enfeksiyonu yüzünden. tedavi amaçlı kaldım. şimdi kontrol altındayım

o günden beri sancıyı azaltmak için ilaç kullanıp her hafta nst ye giriyorum, kontrol altındayım.

26- 30 ve 32. haftalr eşik noktaları demişti dr um. endişe etme, için ferah olsun :)[/QUOT bende nst bag. 100 vuruyor ama sancım yok eve yolluyor dr oyun ypıyor bebeklerim annesine inş sende tamamlarsın 36 haftayı

Back
X