32. haftadan sonra görürüz seni deee![]()
Doğumdan sonra dahada belli olur bence

çatlamıcam ben

daha 5 kilo aldım cnm umarım çatlamam ama yaaa:18::18::18:
Bu arada çalışan anne adayları 32.haftada izne ayrılan varmı?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32. haftadan sonra görürüz seni deee![]()
Minicik ayaklarını uzattığı zaman, karnımın bi köşesi sivri oluyorr ya çok hoşumuza gidiyor babasıyla, bayılıyoruz. Hemen sevip gıdıklıyoruz o ayağı :)))
O zaman hemen gelmesini istiyorum ama sonra kıyamıyorum zamanını bekli diyorum :)
hbb canımmmmmmmmmmmm nasıl gıdıo bakalımm ıyımısınızzz
tek çeşit yapmadım cnm.sebze yemekleri yaptım. yanına da pilav yada makarna,çorba falan günlük yaparım. onu bulduğuna şükretsin.![]()
bencede canım şükretsin ay ben geçenlerde 2 gün makarna yaptım rezil etti beni herkese dioki tırnakları kırılıyormus vitaminsizlikten makarna yiye yiye böyle oldu die deli etti beni
Minicik ayaklarını uzattığı zaman, karnımın bi köşesi sivri oluyorr ya çok hoşumuza gidiyor babasıyla, bayılıyoruz. Hemen sevip gıdıklıyoruz o ayağı :)))
O zaman hemen gelmesini istiyorum ama sonra kıyamıyorum zamanını bekli diyorum :)
bencede canım şükretsin ay ben geçenlerde 2 gün makarna yaptım rezil etti beni herkese dioki tırnakları kırılıyormus vitaminsizlikten makarna yiye yiye böyle oldu die deli etti beni
benım daha bellı deıl persembe gunu kontrolum var bakalım ne dıcek nstye baglıcakmı merak edıyorum bendemaşallah cnm yaa az kaldı
doğumlarınız belli oldumu kızlar nasıl olacak?
evet farkındayım buaralar fırardaasuksuk hahha benmde bugun ne yapsam dedıgımde kendıme verdıgım tek cvp makarna :))) adama soruyosam sonunda makarna yapıyorum, cunku sormadıgım gun ne yapıcagımı belırlemış oluyorum :))))))
bence zevzekbyn agustos annelerıne takılıyooooooooooooooooooooocok gezıyo o cookkk
bendeee bendee hemen gel kızım dıyorum sonrada buyudee gel dıyorumMinicik ayaklarını uzattığı zaman, karnımın bi köşesi sivri oluyorr ya çok hoşumuza gidiyor babasıyla, bayılıyoruz. Hemen sevip gıdıklıyoruz o ayağı :)))
ay kocacım diye sölemiyorum hiç yemek seçmez valla önüne ne gelse yer garibimm...bugünde size sölediğim gibi ona anlattım çok halsizim gece uyuyamdım çok sıcak yemek yapmaya üşeniyorum ddm demez mi bi çorba bi makarna yap yeter dieeee.....oyy oyyy ölürüm kocişimeee yaaaaaaa![]()
çatlamıcam ben
mrb kızlar bende yeni gördüm konuyu .eylülde doğumum allah nasip ederse .hepinizi de işallah sağ salim bebeklerinize kavuşturmayı nasip etsin rabbim.
asıl sen yakalandınn sekerımaaaa bak bak görüyon mu dedikoducular siziiiiyakalandınızzzz hain domdomlarr szi
![]()
çatlamıcam ben
bosver cnm yaa ben haftasonu yaptımdaa tansıyonum fırladı ödumpatladı sonraa benımdde aynı yapılcak ıs cok .. ama yapmıycam esımee yaptırıcamm artık ..kızın kac yasındaydı senınsıcaktan mayışmış durumdayım canım ev süpürülcek ama kolumu kaldıracak halim yok
kızmda oruçlu normalde yardımcı oluyor oruçlu diye bişey yaptırmıyorum onada
amın cnm hgg aramızaa senıde beklerız arrtık sıksık yazmadan okumak yokmrb kızlar bende yeni gördüm konuyu .eylülde doğumum allah nasip ederse .hepinizi de işallah sağ salim bebeklerinize kavuşturmayı nasip etsin rabbim.
ayy cok utanc verıcıı benımkı 4 gun yesede sesı cıkmaz kocısım benımmmmmbencede canım şükretsin ay ben geçenlerde 2 gün makarna yaptım rezil etti beni herkese dioki tırnakları kırılıyormus vitaminsizlikten makarna yiye yiye böyle oldu die deli etti beni
kız benim eşimin de parmakları soyuluyormuş o da mı vitaminsizlikten ki
![]()
anammm senin kide pek fenaymışşşşşş
maşallah cnm sende az almışsın.kiloyla çok alakası yok galiba çünkü bende fazla almadım 7 kilocukkkk![]()
gıcık bunlar canımmm,,
benimkıde ben sorunnca karar veremedıgımı anlıyoo makarna yapcan nasılsa dıyo![]()
kız benim eşimin de parmakları soyuluyormuş o da mı vitaminsizlikten ki
![]()
Selam anneler
Bu sıcakta yağlanıyor musunuz sabah akşam sıcakta hiç çekilmiyor ya:26: