• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Minicik ayaklarını uzattığı zaman, karnımın bi köşesi sivri oluyorr ya çok hoşumuza gidiyor babasıyla, bayılıyoruz. Hemen sevip gıdıklıyoruz o ayağı :)))

O zaman hemen gelmesini istiyorum ama sonra kıyamıyorum zamanını bekli diyorum :)

bir adet tuba ve mehmet gördüm yazındaaaa bizde öleyizz:16:

:21::21::21:hbb canımmmmmmmmmmmm nasıl gıdıo bakalımm ıyımısınızzz

sıcaktan mayışmış durumdayım canım ev süpürülcek ama kolumu kaldıracak halim yok
kızmda oruçlu normalde yardımcı oluyor oruçlu diye bişey yaptırmıyorum onada

mrb kızlar bende yeni gördüm konuyu .eylülde doğumum allah nasip ederse .hepinizi de işallah sağ salim bebeklerinize kavuşturmayı nasip etsin rabbim.

tek çeşit yapmadım cnm.sebze yemekleri yaptım. yanına da pilav yada makarna,çorba falan günlük yaparım. onu bulduğuna şükretsin.:1:

bencede canım şükretsin ay ben geçenlerde 2 gün makarna yaptım rezil etti beni herkese dioki tırnakları kırılıyormus vitaminsizlikten makarna yiye yiye böyle oldu die deli etti beni

Minicik ayaklarını uzattığı zaman, karnımın bi köşesi sivri oluyorr ya çok hoşumuza gidiyor babasıyla, bayılıyoruz. Hemen sevip gıdıklıyoruz o ayağı :)))

O zaman hemen gelmesini istiyorum ama sonra kıyamıyorum zamanını bekli diyorum :)

aynen ben de çok seviyorum:16: ama benimkini ayakları değil. ayakları aşağıda henüz benimkinin:1: ya poposu ya kafası diye düşünüyorum. nasıl geriliyor nasıl ittiriyor:16::16:

bencede canım şükretsin ay ben geçenlerde 2 gün makarna yaptım rezil etti beni herkese dioki tırnakları kırılıyormus vitaminsizlikten makarna yiye yiye böyle oldu die deli etti beni

:1::1::1: kız benim eşimin de parmakları soyuluyormuş o da mı vitaminsizlikten ki:9::9::9:

maşallah cnm yaa az kaldı:nazar:
doğumlarınız belli oldumu kızlar nasıl olacak?
benım daha bellı deıl persembe gunu kontrolum var bakalım ne dıcek nstye baglıcakmı merak edıyorum bende
suksuk hahha benmde bugun ne yapsam dedıgımde kendıme verdıgım tek cvp makarna :))) adama soruyosam sonunda makarna yapıyorum, cunku sormadıgım gun ne yapıcagımı belırlemış oluyorum :))))))
bence zevzekbyn agustos annelerıne takılıyooooooooooooooooooooo :9: cok gezıyo o cookkk
evet farkındayım buaralar fırardaa :47::47::47::47:gezentı:1::1::1::1:cemrecıkte ole olmaasaa barımm:9::9::9::9:makarnaya bayılıırımm bende cok severım . soslu peynırlı fark yapmazzz bendemı yapsam ne canım cektı :9::9::9:

bendeee bendee hemen gel kızım dıyorum sonrada buyudee gel dıyorum :1::1::1:elıfte sasırdı napıcagını :1::1::1:
ay kocacım diye sölemiyorum hiç yemek seçmez valla önüne ne gelse yer garibimm...bugünde size sölediğim gibi ona anlattım çok halsizim gece uyuyamdım çok sıcak yemek yapmaya üşeniyorum ddm demez mi bi çorba bi makarna yap yeter dieeee.....oyy oyyy ölürüm kocişimeee yaaaaaaa:21::21::21:

kocasınıda pek overmıss zılıı:1::1::1::1: bende corba yapıcam cnm sehrıyelıı dunden tavuk varr salata yeter bıktım yemek yapmaktan sıcaktaa:34:

Doğumdan sonra dahada belli olur bence:1:
çatlamıcam ben :19::1:
daha 5 kilo aldım cnm umarım çatlamam ama yaaa:18::18::18:
Bu arada çalışan anne adayları 32.haftada izne ayrılan varmı?

kiloyla çok alakası yok galiba çünkü bende fazla almadım 7 kilocukkkk:17:

mrb kızlar bende yeni gördüm konuyu .eylülde doğumum allah nasip ederse .hepinizi de işallah sağ salim bebeklerinize kavuşturmayı nasip etsin rabbim.

meraba canım hg ...:3:
amin cümlemize nasip etsin inşaalaah bundan sonra görelim seni de aramızdaaa

gıcık bunlar canımmm,,
benimkıde ben sorunnca karar veremedıgımı anlıyoo makarna yapcan nasılsa dıyo :9:

aaaa bak bak görüyon mu dedikoducular siziiii:20::20::20: yakalandınızzzz hain domdomlarr szi:9:
asıl sen yakalandınn sekerım:52::52::52::52:
Doğumdan sonra dahada belli olur bence:1:
çatlamıcam ben :19::1:
daha 5 kilo aldım cnm umarım çatlamam ama yaaa:18::18::18:
Bu arada çalışan anne adayları 32.haftada izne ayrılan varmı?
:1::1::1:ınsss ama buraya catladım dıe yazarsann hatırlatırımm .. bıkactane vardı sanırsam ama cogu uzattıı 37 ye kadarr..
sıcaktan mayışmış durumdayım canım ev süpürülcek ama kolumu kaldıracak halim yok
kızmda oruçlu normalde yardımcı oluyor oruçlu diye bişey yaptırmıyorum onada
bosver cnm yaa ben haftasonu yaptımdaa tansıyonum fırladı ödumpatladı sonraa benımdde aynı yapılcak ıs cok .. ama yapmıycam esımee yaptırıcamm artık ..kızın kac yasındaydı senın
amın cnm hgg aramızaa senıde beklerız arrtık sıksık yazmadan okumak yok:1::1::1:
ayy cok utanc verıcıı benımkı 4 gun yesede sesı cıkmaz kocısım benımmmmm:21::21::21::21::21:
:1::1::1: kız benim eşimin de parmakları soyuluyormuş o da mı vitaminsizlikten ki:9::9::9:

zavallımm olabılr:1::1::1::1:

4.yü doğurucam bendede çok fazla çatlak yok sadece göbek altında var bünyeden bünyeye değişiyor demek:31:

Back
X