herkese iyi ramazanlar yazamadım bikaç gündür iysiniz inşallah

ayakkabı bende henüz almadım alsammı almasammı kararsızım eşim yürüyünce alırz diyo ama benım kız daha ancak tutup kalkmalara başladı

elinden tutup gezıdrelim istiyo ama tek bir adım atmıyo hemen yürünmez gibime gelıyo ben 15 aylık yürümüşüm anasına çekerse way ki wayy

Rabbim oruçlarımızı kabul eylesin kzılarr : )
mattika reglin hayrlı olsun şekerim ben nisa 4 buçuk aylıkken olmuşitum : ) ama hiçbir erime olmadı maalesef umarım sende olur
wee kızlar hiç yazmaya fırsatım olmadı ama 8 aydr görümcen bendeydı dersaneye gitmek için geldi malum İstanbul büyük şehir yaa ah ahh neysee geldi geçti bugün gidiyoo

gerçi bizde cumartesi kaynanamlara gidiyoz 1 hafta tatilee gerçi onlar köyde oturuyor ne kadar tatil yapılır ki bol bol yatarım artık

ilk defa yolculuğa gitcez kızımla umarım canımıza okumaz dışarda geç wakıtlere kadar hiç kalmadık hiç yemek yedrmek zorunda kalmadım bakalım napıcaz astımı olduğu için çok çıkarmıyoz dışarılara hemen hasta oluyo

tawsiyeelrınız war mı yanıma neler almalıyım akşam 8 de ucagmız we ancak 11 de köye warmış oluruz pofff:18::18: