• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın hanımlar nasılasınız bız ıyız cok sükür sade ıEylül 3gündür kafkasını çok fazla yumuşak yapıyor ve bıraz fazla kokuyor:25: herhalde 3 gündür cekırdeklı kepeklı ekmek yedırmıstım galıba ondan oldu bırde üst damakları cok sıs belkıde dısten bugün patates muz yedıreyımde gerti eskı halını alsın ::31:bmizden sımdılık bukadar

Karamcıgım Ibiraz Daha Iyı olmana sevındım :46:sebzenın kabuğuna bağlı çok kalın olursa soyuyorum rahat yesın dıye mesela taze bıber alıyorum tatlısından onu soymuyorum yıkayıp atıyorum havucu soyarım !mesela fasulyeı kabak bıber gribi seylerı atıyorumyanı çabuk Burusa bılcek tazelıgını yıtıren seylerı hepsını küp küp kesıp harmanlayıp bır posete atıyorum ıcındende pısırmelık alıyorum haslıyorum Bazende ayrı ayrı koyuyorum degısıyor :34:

Son düzenleme:
:72:
tebrikmş:47: bideha yazarsam böyle oluyum:86::86: yazsanıza
Niye kız:52:kıskanıyom seni napayım:19:62 süper:22:tatile hiç gidilmez o kiloyla:52:

Eylül sagol canım ben de yapacam:46:yarasın kuzulara
Kakaya glince dişten diye tahminim efe buaralar diş çıkarıyor bu kez kesin:46:
Sırtı her yeri kaka çok dolu yapıyor :25:

eylülnazcım tesekkür ederim cnm benim kızda arada cıvık yapıyo normal yediklerine göre değişiyo

strescim saol cnm hastalık iki kişi olunca daha zor gercekten gece cok zor gecti cok agrıyo bogazım ilacla gecicek insallah kızımda huysuz haliyle..
tebrik ederim seni sen diyet yapmasanda gidicek anacım senden bu kilolar keske bizdede olsaydı o genetik yapıstı bende kilolar gerci 1 kilo gitti bendende 71 kiloyum ama 2 ayda gitti o 1 kilo:)

karamcım sanada gecmiş olsun cnm kaza anlık bişey o kuyruk sokumu acısını cok iyi bilirim hala agrıyo bende sert yere oturamıyorum sende hep yumusak yere otur cnm

bebekce cnm cok sevindim Allahım saglıkla zamanında kucagına almayı nasip etsin

hadi sen kuduruksunda efeden ne istiyon bacım rahat bırak şu çocuğu
balkon felan korkuyom ben:18:

Napayım anacım o da kuduruk her oyunu oynadık sandalyeye koyuyom dütttt düttt
Diyom aklı gidiyor sıpanınn :52:
Çok yorgunum ya dışardaydık çok gezdik yorulduk
Sizin için foto çektim bir tane koyacam dib boyamla:21:

arzu geçmiş olsun ikinize de.
stres çok kilo verdin dur yeter kıskanıyorum çatlıyorum:19:
ahmetin ateşi var ama 38in hemen altında. ayrıca damakları ağzı yanıyo diş ateşinde öyle olurmuş. bişey yemiyo mız mız. bi yandan misafir tüm gün mutfaktaydım şimdi çıktım az sonra sahur için girerim:37:

bebekc tebrik ederim hamileliğini:emir_bebek: sağlıkla tamamına ersin inş. darısı isteyenlerin başına:21:

arzu geçmiş olsun ikinize de.
stres çok kilo verdin dur yeter kıskanıyorum çatlıyorum:19:
ahmetin ateşi var ama 38in hemen altında. ayrıca damakları ağzı yanıyo diş ateşinde öyle olurmuş. bişey yemiyo mız mız. bi yandan misafir tüm gün mutfaktaydım şimdi çıktım az sonra sahur için girerim:37:
canım benim ahmetinde öyle oluyordu bazen biliyonuz diş miş yok ben derimki bir boğazlarına baktır boğaz enfeksiyonundada öyle olabiliyor
geçmiş olsun her neyse yavrunun derdi:5:
misafire denk gelir zaten her aksilik

yazmayı unuttum
kıskanıp çatlıyosun haa:23: sende durumlar ne yazmıyosunuz ki anacım devlet sırrı resmen topiğin kiloları:19:

Ayyy çok yoruldum:32:
Kvalidemler iftara davetlim:23:yemeklerimin hepsi hazır tatlım da:21:
Evimi de temizledim hatta üç gömlek bile ütüledin:32:
Eşim vardı tabi tek olsam mümkün degil yetişmem:38:
Şimdi hasta ziyaretine gidecez:10:
Sonra yine koşturmaca:4:
Sizleri seviyorumm benim topik arklarım:16:

merhabalar hanımlar dün kötü bi gece geçirdik biz.oğlan sabah 4 e kadar uyumadı yani sahuruda onla geçirmek zorunda kaldık.12 den sonra hep uutmaya çalıştım tabi 4 e kadar 1 saat falan uyudu arada uyanarak.uykusuzum yorgunum.

topikçe regly iznine çıkmışsınız ben iğne yüzünden hasta olmuyorum olsamda geç ve az oluyorum bakalım ramazanda olucakmıyım belki 30 günde tutarım.

o ayrılık kaygısımı nedir bizim oğlandda var sanırım paçamdan ayrılmıyor hiçbi şekilde oyun oynasa bile ben olucam yanında.wc ye bile gidemiyorum geçen wc kapısının önünde ayağa kalkmış kapıyo tutunup vuruyo kapıyı açsam içeri düşcek napıcağımı şşaırdım.

buraya anca uyuyunca gelebiliyorum netbooka saldırıyor çünkü.o yüzden çok fazla geçmişte yapamadım.

bi geçmişe bakayım ben.

az konuşun len haftasonu misafirim gelcek temizliğe giriştim peşimde ahmetle. 2 dk bakim dedim kaç sayfa yazmışsınız:20::9:
alkış manyağı oldu ahmet emeklerken birden durup oturuyo başlıyo alkışa kendisini alkışlıyo sanırım :27:

aynen benimkide öyle durup durup alkıış yapıyo kaç aydır.hiç sıkılmadıda şimdi bide bizim ellerimizi tutup bize alkış yaptırıyo.:16::16:

slm kızlar umarım bebişler ve sizler iyisinizdir

ben ve kızım biraz hastayız üzerinize afiyet:)(buda komik bi deyimdir bana göre)

bugün niyetli degilim faranjit olmusum doktor antibiyotik verdi 2 gün daha tutmam sanırım

eylüLünde bogazında balgam var bol su içir dedi pnada peditus verdi

ana kız hastalandık yani:2::2:

çok geçmiş olsun canım yaa atlatırsınız inşallah yardım eden varmı yanınızda sana.

kızlar neredesiniz?ben girdiğimde kimseler olmuyor burada.gündüz girmem zor.kan tahlilindede hamile olduğum kesinleşti.5-6 haftalık gebeyim.bulantılar başladı.sıcak biryandan,bulantı halsizlik biryandan,kızım hiç durmuyor kıpır kıpır ayrıca hiçbirşey yemiyor dişlerden dolayı o biryandan.oooffff of allah yardımcım olsun.oruç tutanlara da allah kolaylık versin.

bu arada benden başka gebe kalan varmı.varsa bebeğini emziriyormu yada sütten kestiyse bunu nasıl becerdi.bana yazarsa sevinirim

tekrar tebrikler canım doktorunla konuşmadınmı emzirme olayını emziriliyo diye biliyorum.

Efeye mehmet efe 1 yaşında yazılı tsirt siparişi verdik:46:çok heyecanlıyım:46:
Şaka maka 2 ay kaldı :46: ve gerçekten bu ay daha farkettim büyüdügünü
İsteklerini öfkelerini sevinçlerini nasıl da belirtiyor nasıl tepkiler veriyor maaşallah:nazar:
Küçük adam oldu iyice rabbim onları j
Korusun saglık versin:nazar:

:nazar::nazar::nazar:

kocaman oldular ya maşallah hepsine yaşlarına bişey kalmadı.bu halleri bambaşka şebekler çok özlüycez bu hallerini büyüdükçe.

kilo bildirimi yapanlar hiç sözünüzde durmuyorsunuz :19:
sekos bilis karam seeeeeebooooos lamamma artık gelmiyor mattika yeşim yazıyor gerçi arzu:24:
ben bu hafta 62.2:42:
diyeti bıraktım ben aslında bikaç haftadır ama yaz sıcağı eritmiş demekki
zaten göbekte bi fazlalık var birazda basen işte kışın bisiklete binersem incelirim şimdi mümkün değil:8:
dökülün hadeeeeeee

:46::46::46:
tebrikler canım baya baya kilo verdin kız başından beri hedefine ulaşmadınmı artık.

Benim eşim evde diye ctesi oldugunu unutmuşum ben:17:
Şimdi tartıldım tok karnına:17:69.3 açken daha azımdır:47:
Buna da şükür:46:hedef kiloma 2 kilo kaldı:21:
Tam ayaklanınca yürüyüş yapmayı düşünüyorum bir saat o zaman da sıklaşırım:46:
Oh mis olur miss:21:

:46::46:
Ayyy çok yoruldum:32:
Kvalidemler iftara davetlim:23:yemeklerimin hepsi hazır tatlım da:21:
Evimi de temizledim hatta üç gömlek bile ütüledin:32:
Eşim vardı tabi tek olsam mümkün degil yetişmem:38:
Şimdi hasta ziyaretine gidecez:10:
Sonra yine koşturmaca:4: