2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

elif, benim oglanda bazen iyi uyuyor bazen sapitiyor iyice... ahanda duzeldi diyorum ki satte 1 kalkmalar falan, insan kaldiramiyo bazen heleki ramazan da resmen coktum uyku duzenimiz kalmadi:37:

aynen canım ya ramazanda daha bi zor oldu o uyusada uyuyamıyorum sahur hazırlayacağım diye falan.ona kalk buna kalk çöktüm resmen.

elif, evet surda bi kac saat sonra sahur.... uyumak bile istemiyorum geri kalkicami bildigim icin bide esimi kac defa ise gec kaldirdim, amaan turkiye de stres aticam vllh:33: sizde tatile cikacaksiniz galiba ...?

:kkk:
:9: canim giriyorum okuyup cikiyorum hic yazmaya zamanim olmuyo, ramazan, izin hazirligi derken yoruluyom kizlar...

Genceciksin kız ne yorulması:1:sen böyle oluyosan biz nedek:37:
:52:annem hep böyle derdi bana :52:

Geçmiş olsun canım burun akıntısında efenin üstüne tanımam:23:
Eylül canım inş en kısa zamanda gider bu virüs sen güzel bakarsın eylülüme geçer gider inş:16:
Hello kity de güzell..ya ben kurabiyeyi düşündüm de yapayım diye yok kalıbı al yok şeker hamurunu süsle
Şöyle 20 tane yaptırsam mikili ne olur ki:36:güya uygun yapıyom ha dgünün etraftan aldıklarım
O bu şu derken yine arttı ayol:ssz:

herkese selamlar

bu ara gelemez oldum oğlum iftarsahur ev işi bayram temizliği derken birde ağrılarım cabası:ssz::ssz::ssz:

neyse geçmiş yapamadım ama ben bir yer tutucam pastaya özen gösteririz onun harici konsept yapmayı düşnmüyorum şıkır şıkır giydiririz tamam:,):1:evde yapsam düşünebilirdimde gerek yok oda ekstra bir masraf olur

eylülcükdaha düzelmemiş kıyamam rabbim şifa versin

marjicim inşallah gelmez şu k.p. de rahat et ya:19:

bizimde5-6 dişler geliyo mızmız herşeyden çabuk sıkılıyor:42:
resimlere bakıcam daha çok iş var
hepinizi öptüm

kızlar bebişlerinizin kolundaki ası yeri gectimi
bizimkinde hala kabuk baglıyo düşüyo yinr aynı:ssz::ssz:

merhabalar kızlar
dün yine çok kötü bi gece geçirdik nazar değdirdim oğluşa sanırım.gece 12 de yattı sabah 8 e kadar yarım saatte 1 saatte bi kalkarak uyudu.artık sabrımın sonlarındaydım.neyseki eşim evdeydide o aldı sonra oğlanı uyumuşlar salonda beraber.yinede uykumu alamadım tabi ölüyorum yorgunluktan ve uykusuzluktan.

sizler naıslsınız bebişler nasıl

seni anlayabiliyorum canım bende aynı durumdayım bizimkide gece kuşu:37::37::37:uykusuzluk çok zor allah sabır versin hepimize

yok alamadık canım chıcco nunkine baktık güzeldı hafıf yatay pozısyonuda alıyorda daha karar veremedık sendenbakıyordun yanlış hatırlamıyorsam

çok hoş olmuş canım bende aldıgım tütüyü paylaşım sızınle :42:

hayırlısı olsun canım bakalım bı bız nasıl bırsey yapacazz

Aa canım cekerımm yıne gıdecem hello kıtty seklınde kurabıye kalıpları var pasta üstüne yenıle bılır hello kıtty süsü mumu var daha onları almaya gıdecegımm o pıyanolu resmıne bende bayıldım annem çekmıs ben göremedim sonra resmını gördüm o sırada oto koltuklarında mesguldumm:31:

Bu arada sonuclarımız geldı hanımlar doktorların tahmın ettıgı gribi ( EHEC ) vırüsüymüs kanlı ıshal kusma ates olmadıgı müddetçe bekleyecekmısız dıyete devam bol suu ve hijyen ışte bızım ıcın dua edın inşallah geçer doktor kımısınde bır kaç gün kımısınde haftalarca sürer vırüsün vücuttan çıkması bızde yaklaşık 18 gün oldu rabbım nerde varsa tüm hasta olan kullarına şifa viersin sonra benım yavrumda âmin

Topıkkk çok sakın dıger hanımlarda keyfler yerınde ınsaallah

allah eylüle en kısa zamanda şifa versin yavrularımızı hastalıklardan korusun inşallah.

bu arada oglum gecenlerde cok rahatsizlandi atesi cikti burun akintisi huysuzluk falan yani ne ararsaniz.... hastaneye goturdum idrarda enfeksiyon cikti 3 gun igne vurdular yani antibiyotik simdi de normal surup olarak veriyorum cok sukur toparladi ama hala huysuzlugu ve burun akintisi devam ediyo.... gececek insallah

geçmiş olsun...

bide 2 gun sonra yola cikiyoruz dua edin kazasiz belasiz gelelim off bebekle 2 gun araba cekilmez ya hayirlisi bir umut iste insallah hep uyur yani oyle diyo herkes .....:44:
neyse iftar zamani simdi bizim burda sofrayi kurayim hemen daha sonrada bi gecmis yapayim....

bizde arife günü yola çıkıcaz allahtan bizim memleket yakın 4 saat.

selam kızlar nasılsınız:16:
misafirim vardı pek yazamadım
hasta bebeklere geçmiş olsun, eylül çabuk geçer inş ishal.
marji hoşgeldin aramıza.
doğum günü ben de yapıcam ama tam bi araştırma yapmadım daha bayram dönüşü geç mi olur ki.
ahmetin doğumgünü cumartesiye geliyo bikaç arkadaşla kutlarız çok kalabalık olmaz
doğum gününden 20 gün sonra kurban bayramı var bi kutlama da annemlerde yapmayı düşünüyorum.
ahmetin diş serüveni devam ediyo mız mız. ama çok şükür hiç şikayet etmemeye karar verdim benim hamileliğim zor geçti sağlıksız olma korkusu yaşadık. sağlıklı bebeklerimiz olsun da varsın gece uykusuna hasret kalalım. tabi allah bol uykulu bebekler yapsın bebişlerimizi :23:
eliföykü tatilde ekstra bişey lazım olmadı, ateşölçer şurup şapka güneş kremi, gölgelikli simit kıyafet oyuncak havlu aklıma gelenler.
bir de sahilde yedirebileceğin pratik yiyecek bişiler bulundurmak gerekiyo, muz bisküvi gibi.
bayram sonrası bi karadeniz yapalım diyorz amasra ya da bartın. anlaşığ hep beraber mi gitsek napsak

hoşbuldum canım:42:

herkese selamlar

bu ara gelemez oldum oğlum iftarsahur ev işi bayram temizliği derken birde ağrılarım cabası:ssz::ssz::ssz:

neyse geçmiş yapamadım ama ben bir yer tutucam pastaya özen gösteririz onun harici konsept yapmayı düşnmüyorum şıkır şıkır giydiririz tamam:,):1:evde yapsam düşünebilirdimde gerek yok oda ekstra bir masraf olur

eylülcükdaha düzelmemiş kıyamam rabbim şifa versin

marjicim inşallah gelmez şu k.p. de rahat et ya:19:

bizimde5-6 dişler geliyo mızmız herşeyden çabuk sıkılıyor:42:
resimlere bakıcam daha çok iş var
hepinizi öptüm

amin canım inşallah uzun bir süre daha buralara uğramasın diye dua ediyorum.

kızlar bugün bir haber aldım şaka gibi dün kız çoçuk diyordum ya,
çoçğum değilde kız bir yeğenim oluyor:119::119::119:
bugün cinsiyetini öğrendiler kız halası oluyorum
içim bir hoş oldu kızım olana kadar bende hevesimi onda gideririm artık

bizim de hala tek bir dişimiz yok stressss
benim ilk dişim 11.5 aylıkken çıkmış, sabırla onu bekliyorum.

ne güzel herkes doğumgünü konseptlerine karar vermeye başlamış. Bizim sanırım 30 ağustos tatilini fırsat bilerek 3 günlük tatilde olacagız oğluşumun doğumgününde. Otelde konseptli bi şey yapamam, bi pasta keseriz o kadar. O açıdan iyi olmadı ama napalım tatil zamanı yok. Zavallımın doğumgünleri hep 30 ağustos tatillerinde kaynayacak galiba.
sizinde yok demek:5: genetik işte
kaynatmayız kız düşünsene kimse işe gitmiyceği için işim var gelemem diyemezler:4:
hoş ben zaten düşünmüyorum özel bişeyler

kızlar bugün bir haber aldım şaka gibi dün kız çoçuk diyordum ya,
çoçğum değilde kız bir yeğenim oluyor:119::119::119:
bugün cinsiyetini öğrendiler kız halası oluyorum
içim bir hoş oldu kızım olana kadar bende hevesimi onda gideririm artık
hayırlı olsun canım:46::46::46:
darisı basıma yani hala olma konusunda:24:

foto koyan arkadaşlar hiçbirine bakamadım kaldırmayın ha:23:
pek giremiyorum oruç çoluk çocuk iş güç halsizlik susuzluk biraz büzüldüm:44:birara bakmak istiyorum bebüşlere:31:profilimde gördüm yazanlardan çok büyümüşler hepsine maşallah:nazar::nazar::nazar:

Back
X