- 24 Aralık 2011
- 847
- 1
- 318
hosgeldin canım simdiden efehanın dogumgünü kutlu olsunBurayı yeni keşfettik bizimde efehanın doğum günü çarşamba günü ama bugünlerde gece uyumuyor yine ilk bebeklik dönemindeki gibi uyanıyo kızgın bir inleme şeklinde ama ağlama yok, yarım saat bir saatte bir yapıyo sallıyorum , mama veriyorum uyuyor tam uyudu diyorum bende kafamı koyuyorum birdaha aynı şey offf aynı şeyleri yaşayan varmı birde kilo almıyor ya bu aralar yine duruldu hatta zayıfladı..(
bizde 3 ayda 600 gr almısız hemsire az dedi ama cokta beklemiyoruz cünkü cok haraketliler
ah canım Allah kolaylık wersin bu folik asit bebişleri hep böyle sade sende yok merak etme tırmanıyo heryere tepelere cıkıcak artık yürüyo hemen kucagıma geliyo almayınca kendini yere atıp aglama bendede var napıcam bilmiyorumkızlar herkese slm.ben biraz kendimi toparladım.yani hamilelik bulantılarım halsizlik filan şikayetlerim azaldı.ama kızım çok huysuz.ben bukadar yaramaz bir çocuk görmemişimdir.onunla uğraşmaktan beslenemiyorum bile.hamileliğimin 14. haftası bittiği halde karnım dümdüz düşünün.ayrıca kızım 11 aylıkken tam olarak yürümeye başladığı halde hala kucağımda akşama kadar.kucak alışkanlığını nasıl yok edeceğim bilmiyorum.sizin içinizdede varmı çocuğu çok muzur olan.laftan sözden anlamayan.düz duvara tırmanmaya çalışıyor benim muzur.artık derecesini siz düşünün.yemek yaptırmıyor yemek yedirmiyor temizlik yaptırmıyor.hemen kucağıma tırmanıyor almazsam kıyamet kopuyor saçlarını yoluyor çığlık atıyor ağlıyor kendini yere atıyor.neyapcam ben yaaaaaaaaaaaaa.inşallah ikinci bebişim uslu olur:)
Yalandan Ağlayan Çocuk | Vidivodo.com
aynen bu durumdayım

canım cok gecmiş olsun Allah baska dert vermesin oluyo böyle seylerKızlar bebeğim sarılık oldu. Dün farkettik hemen test yaptılar. sınırı geçtiği üçin 1 gün küvezde kaldı çok üzüldüm çok ağladım.
bugün taburcu olduk. ama hala çok uyuyor. uyandıramıyoruz ki emzireyim.
ağzını sıkıyoruz, burnunu neler neler yapıyoruz uyanmıyor. bu yüzdende sık sık emziremiyorum
önerilerinizi bekliyorum lütfen !!!!!!!!!!!!!!!1
bu arada 6 eylülde doğum yaptım 4 gün önce
tek care sık sık emzirmek topuguna işaret parmagınla tık tık seklinde vurmayı dene birde esneme haraketlerini yaptır kollara bacaklara