2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Umutluay cnm meyve veyogurtta ver devam sutu verebilirsin sutun yetmiyosa sabah ben biskuvi labne pekmez bal bazen yumurta sarisi katiyorum bZe hepsini yer bazen az yer bizle kahvaltıya da oturuyorum az biside oyle yer eline ekmek veriyorum arada domates falan yiyecek seylerden veriyorum oglen corba yogurt bZen meyve püresi akşam da bi z ne yersek veriyorsum cok yemiyo yatarken muhallebi yada hipp kasik mamasi veryorm arara emiyor tabi gunduz .geçen de sıkıntı yoksa birkere kalkar sabahta emer öğlen uyumadan oncede emiyor emmek istedimi emisiyoz:1::nazar:

hemen hemen aynı o zaman.
devam sütü veriyorum cnm. meyve de yiyor. yoğurdu yaklaşık 2 aydır yediremiyorum maalesef:( öyle çok seviyordu ki...birden kesti. nasıl oldu anlayamadım.... sabah kahvaltıda krem peynir, pekmez,bisküvi,ceviz,badem yiyor. yumurtayı ayrı veriyorum. kaliteli bir kahvaltı oluyor bana göre.
öğlen çorba sadece.yoğurdu kesti.
öğleden sonra meyve,salatalık falan.
akşamda çorba bizim yediğimiz yemeklerden az az yiyor. tadımlık yani. domates veriyorum eline,ekmek veriyorum dedğin gibi.
kendisi yemek istiyor. mama sandalyesi savaş alanına dönüyor:)))) dün akşam yerler bile makarna olmuştu:)))) çorbayı bile kendi içmek istiyor.
çok beterler çokkkkkk:)))

Son düzenleme:
Maşallah emire sut icirebildinmi cnm benimki istemiyor inek sutu devam sutunu muhallebisi n e katiyo rum mecburen

yok canım nerdee çok sevdiği biberon gibi suluğu var ona koyup deniyorum devamlı ama ağzına değer değmez atıyor suluğu.bende çorbalarına muhallebilerine falan koyuyorum.sütlü çorba yapıyorum pirinçli seviyor öyle.yada peynir yoğurt ayran idare etmeye çalışıyoruz.allahtan ayranı çok seviyor suluğunu dolduruyorum bitiriyor.

dimi cnm ya nasıl haraketliler hangi ara yapıyolar bunları:)
atarım tabi cnm cekeyim bu aralar

cokmu sımarık oldu bebişlerimiz ne
her gördüğündemi soruyo bu komsu cocuk bu aglıycak tabi
3 yas daha zor bi zaman bence eylülnaz o zaman daha cok dikkatli oldugu için sürekli oynar cıkarmak ister bizde hiç sorun olmadı sükür

hava kötü olmadan bizde gidelim dedik ama gec kaldık sanırım eliföykü havalar cok bozdu
sizde cok iyi yapmısınız oyy yesinler emiri elleriylemı besledi:)

masallah fatihe
annem diyo ha ay yerim ben onu
ayy annelik cok güzellllll

iyi oldu gerçekten canım yılın son pikniği oldu.havalarda birden soğudu bugünden sonra dahada soğuyacakmış.
evett canım yaaa nasıl gülüyor ördekler gelip elindeki ekmeği alınca.:16::16:

merhaba hanımlarr nasılsınz

cımcımemle bız cok sukur ıyıyız ebrar evde papağan modunda ne dersek tekrlıyo kelıme kurmaya basladı masallh

benı göremedgı zmnlr anne sen nerdeydın dıyo benım ısmımı solemeye basladı babasının ısmını soylynce dırek baba dıyo babasınn ısmını soletemdık daha cok akıllı oldu sıpaa aksamları babasına yemk yedrıyo anne eppek dıye benden akmek ısteyp babasına verıyo :nazar::nazar: allahım neguzel bı mutluluk evlat huzur valla huzur rabbım butun evltlrmızı korusun
kızlar alıntı yapamıyrm ebrar saldryo hemen öpyrm hepınızı:38::38:

maşallah ebrara topiğimizin en çok konuşan bebeği.:nazar::nazar:çok güzel konuşuyor maşallah ve bilinçli konuşuyor.benimki klasik anne baba mama gel git.haa bide anne nerde diyor ama bilinçli bişey konuşmuyor cümle kurmuyor.

bizde seni ve prensesini öpüyoruz.

kimse yokmuş:(((
neyse çok şükür sonuçlarımız güzel çıktı. demir ilacı kullanmamama rağmen kanımızda iyi çıktı.
zayıflığımızın nedeeniz sağlıksız olması değilmiş çok şükür. yapısı bu sanırım kuzucuğun:))) bende etli butlu değilim zaten:)
uyumamasının nedeni de yok. bazı çocuklar böyle yapacak bişey yok dedi doktor. bitkisel bir şurup verdi. henüz alamadım.
sinir ilacı ya da bağışıklık yapan uyuşturan bişey değilmiş. bebeklerde kullanılan bitkisel bişeymiş. içinde melisa papatya falan var.
hala gece de 1 milyon kez kalkıyorum. şu şurubu bir alayım da biraz rahatlayayım....
kızlar yaaa şimdi bebişler biizimle sofraya aoturuyor tamam da ne kadar yiyor????mesela tabağını ayırıp yemek koyuyor musunuz?
akşam yemeklerini anlatabilir misiniz özellikle?
meslea benim kuzu dün akşam 7 gibi çorba içti.biraz da makarna yedi. ama azıcık. yiyebilsin diye boncuk makarna yapmıştım. ondan eliyle yaklaşık 10 tane falan yemiştir.yemekte patlıcan vardı onun suyundan ekmekle falan verdim ama yemedi.
neyse saat 9 gibi başladı mızırdanmaya.emmek istiyor. sütüm yok. gittim mama yaptım. içti.11 gibi başladı ağlamaya. süt ısıttım bebe büskivisiyle verdim. onu da içti yattı.
yeömekte ne kadar yemeli bilemiyorum???????
açıkçası beslenme konusunda dişinde etkisi vardır. benim kızımın henüz 3 dişi var. 2 tane de yeni patladı. 7-8 dişi olan bebeğe göre daha farklıdır herhalde beslenmesi. ya da yanlış mı düşünüyorum bilemiyorum:(

canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına.sabretmek lazım sanırım bu uyku konusunda bıgün bizimde deliksiz sabaha kadar uyuyan bebişlerimiz olucak inşallah.:9::9:

canım aslında doymayacağını bildiğim için önceden yada sonrasında yediriyorum emiri.ağzına veriyorum yemeklerimizden köfte makarna pataes herşeyi veriyorum yiyor maşallah ama doyumluk değil.biraz yedikten sonra inmek istiyor sandalyesinden.beraber sofraya oturuyoruz ama oğluş fazla kalmıyor bizimle.:9:
zaten 4 dişi var çoğu şeyi çiğnemeden yutuyor.mesela 1 köfte yiyor ama gerisi gelmiyor onunlada doymuyor.10 tane makarnayla doymaz canım yaa.biizmle yedirmeye alıştırmak için sofraya beraber oturmak güzel ama sonrasında onları ayrıca beslemke gerekiyor bence en azındna bi süre daha.

slmm :3::3:
benim oğlumda cok zayıf demir ialcı da vermiyorumm :26:
yemek düzenimiz şöyle ki ... sabah bir yumurtayla peynirli dereotlu omlet azıcık da ekmekle bal
öğle uykusuna yatmadan da emiyor kalkınca corba sevdiği corba olmazsa asla yemez
aralarda sürekli elinde bişey yer bisküvi kraker meyve tabi yarıdan fazlası yerlerde maksat agzı boş durmasın
6 gibi akşam yemeğine ne yaprsam secmiyorum yediriyorum pilav ve makarna favorimiz
biz sofradayken de mutlaka oturcak bi karıstırır hoşuna gidn seyi de agzına atar
ve artık kesinlikle benim uzatıığım seyi almıyo çatala takıp eline alacak suyunu bardaktan içecek
cok prensipli oldu :30:
gece uykusuna yatmadan 9 bucuk gibi kasık maması yiyip 10 gibi de uyuyor
gece de 2-3 kere kalakıp emiyor bazen de sadce su içirip yatırıyorum sabah da 9 da kurulu saat gibi kalkar
bu kadar :42:

kızlar dün ilk defa evde sebzeli mantar çorbası yaptım sırf emir yesin alışsın diye.ama hiçç sevmedim oğlumda çok sevmedi ilk başta ağzını bile açmadı sonra biraz biraz yedi.alıştırmak gerekiyo bütün tatlara sanırım yoksa ilerde annesi gibi çok yemek seçer.:9::9:

bebişler napıyor bakalım benimki uyuyorda öle girebildim.

yemek düzenimiz şöyle ki ... sabah bir yumurtayla peynirli dereotlu omlet azıcık da ekmekle bal
öğle uykusuna yatmadan da emiyor kalkınca corba sevdiği corba olmazsa asla yemez
aralarda sürekli elinde bişey yer bisküvi kraker meyve tabi yarıdan fazlası yerlerde maksat agzı boş durmasın
6 gibi akşam yemeğine ne yaprsam secmiyorum yediriyorum pilav ve makarna favorimiz
biz sofradayken de mutlaka oturcak bi karıstırır hoşuna gidn seyi de agzına atar
ve artık kesinlikle benim uzatıığım seyi almıyo çatala takıp eline alacak suyunu bardaktan içecek
gece de 2-3 kere kalakıp emiyor bazen de sadce su içirip yatırıyorum sabah da 9 da kurulu saat gibi kalkar

aynen benim oğlanında favorisi pirinç pilavı 3 ğün ver yer hiç bıkmaz.bende sürekli eline havuç ayva elma falan veriyorum sürekli bişeyler ısırmak istiyor çünkü.kraker falan verince heryeri batırıyor.bende bunları veriyorum gerçi yine heryer batıyor artık takmıyorum başlarda sürekli peşinde döktüklerini toplamak için uğraşırdım.şimdi elindeki bitince toptan temizliyorum.
benimkinin kötü huyu yemek istemesede koparıp yere atıyor ama sürekli bişey olucak elinde ağzında.sanırım dişlerini kaşıyor bumlarla.

bende yatmadan 1.5 saat önce falan muhallebisini yediriorum.yatırıyorum gece acıkmıyoruz şükür artık.tabiş hala gece uykuları düzensiz sık kalkıyor ama yemek i,çin kalkmıyor.

10.30 gibi yatırıyorum sabah 8 gibi kalkıyor tabi aralada uyanıyor.gerçi eskisine göre daha az kalkıyor bunada şükür.bi ara kalkıp 2-3 saat uyumuyordu gece şükür geçti.

canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına.sabretmek lazım sanırım bu uyku konusunda bıgün bizimde deliksiz sabaha kadar uyuyan bebişlerimiz olucak inşallah.:9::9:

canım aslında doymayacağını bildiğim için önceden yada sonrasında yediriyorum emiri.ağzına veriyorum yemeklerimizden köfte makarna pataes herşeyi veriyorum yiyor maşallah ama doyumluk değil.biraz yedikten sonra inmek istiyor sandalyesinden.beraber sofraya oturuyoruz ama oğluş fazla kalmıyor bizimle.:9:
zaten 4 dişi var çoğu şeyi çiğnemeden yutuyor.mesela 1 köfte yiyor ama gerisi gelmiyor onunlada doymuyor.10 tane makarnayla doymaz canım yaa.biizmle yedirmeye alıştırmak için sofraya beraber oturmak güzel ama sonrasında onları ayrıca beslemke gerekiyor bence en azındna bi süre daha.
aynen cnm bir süree daha bekleyeceğiz.bizimde doyumluk değil işte.herşeye el atar ama tadımlık.benim kız da kurtlu.zor tutuyoruz sandalyede:))) bir süre sonrabayağa kalkmaya çalışıyor:)))

benim kızım 72,5 boy 8 kilo:)) çıtır bir kızım var:nazar::nazar::nazar::nazar: sonuç olara çok şükür sağğlıklılar. demirine baktır istersen.zaten 1 yaşında baktırmak gerekiyormuş. bizi sağlık ocağı yönlendirdi.
içim daha rahat şimdi. beslenmeleri hemen hemen aynı bebişlerimizin.zatern kapasiteleri de budur en fazla:))))

kızlar dün ilk defa evde sebzeli mantar çorbası yaptım sırf emir yesin alışsın diye.ama hiçç sevmedim oğlumda çok sevmedi ilk başta ağzını bile açmadı sonra biraz biraz yedi.alıştırmak gerekiyo bütün tatlara sanırım yoksa ilerde annesi gibi çok yemek seçer.:9::9:

bebişler napıyor bakalım benimki uyuyorda öle girebildim.
uyuyordu uyandı.şimdi o yazmak istiyor. kapatmak istiyor ekranı:)))
ben hiç yemek seçmem. deli gibi yemek yerim. yemek yemek benim için bir zevk:))mesela iştahı olmayanları hiçbir zaman anlayamamışımdır:)))))evet herşeyden tatmaları gerekiyor.ben de herşeyin tadına baktırıyorum.
aynen benim oğlanında favorisi pirinç pilavı 3 ğün ver yer hiç bıkmaz.bende sürekli eline havuç ayva elma falan veriyorum sürekli bişeyler ısırmak istiyor çünkü.kraker falan verince heryeri batırıyor.bende bunları veriyorum gerçi yine heryer batıyor artık takmıyorum başlarda sürekli peşinde döktüklerini toplamak için uğraşırdım.şimdi elindeki bitince toptan temizliyorum.
benimkinin kötü huyu yemek istemesede koparıp yere atıyor ama sürekli bişey olucak elinde ağzında.sanırım dişlerini kaşıyor bumlarla.

bende yatmadan 1.5 saat önce falan muhallebisini yediriorum.yatırıyorum gece acıkmıyoruz şükür artık.tabiş hala gece uykuları düzensiz sık kalkıyor ama yemek i,çin kalkmıyor.

10.30 gibi yatırıyorum sabah 8 gibi kalkıyor tabi aralada uyanıyor.gerçi eskisine göre daha az kalkıyor bunada şükür.bi ara kalkıp 2-3 saat uyumuyordu gece şükür geçti.

benim kızım pilav yemiyor:(( ağzından çıkarıyor hep...
benimkininde elinde oluyor bişeyler. etrafta salatalık ısırıkları,kraker kırıkları oluyor ama olsun.umrumda değil.oturarark yedirmeye çalışıyorum ama henüz bunu anlayabilecek yaşta değil.
bir akrabamız kızıyor oturtarak yer çocuk dediğin.önüne bişey açarsın oturur diyor ama öyle olmuyor valla. ben açsamda kızçe kaldırıyor önündeki örtüyü...bu benim onu rahat bıraktığım kuralsız ya da ilgisiz bir anne olduğum anlamına gelmiyor.dün şu yazıyı okudum. ve çok hoşuma gitti mesela.

"Evimde misafir odası yok. Evin her yerinde eşim oğlum ve ben yaşıyoruz. Misafir için ayırdığım yemek takımlarım, çakal kaşık takımlarım da yok. En iyileriyle kendimiz yiyoruz. Misafir gelirse onlara da çıkarıyoruz bizimkilerin aynısından.

Biri evime geldiğinde evim dağınıksa panik de olmuyorum ben. Evimi değil beni görmeye geliyor benim sevdiklerim, sevenlerim... Bu yüzden ev dağıldı diye kızmam oğluma beraber dağıtıyor beraber topluyoruz. Şimdiye kadar çıkmayan tek bir leke olmadı yaptığımız faaliyetlerde.

Hiç bir ev işi "anneee" diye seslenen oğlumdan daha önemli olmadı benim için. Hiç bir zaman kızmadım büyükler sohbet ederken araya girip fikrini söyledi diye. Dinlemeyen büyükleri ikaz ettim aksine "oğlum size bir şey söylüyor" diye.

Evimde mutluluktan daha fazla önemsediğim hiç bir şey yok benim. Bu yüzden beni mutsuz etmeye çalışan insanların ne söyledikleriyle de ilgilenmiyorum. Hayatıma kattığım insanları da böyle insanlardan seçmeye çalışıyorum.

Ailemin huzuru 3 numaralı komşumun evimle ya da oğlumla ilgili ne düşündüğünden çok daha önemli.

Bu kadar üzüp kasmayın kendinizi insanlar için. Şu ne der bu ne der diye düşünmeyin, ev kirlenir, üzeri kirlenir diye engellemeyin çocuklarınızı ne olur.

GERİ GETİREMEYECEĞİNİZ TEK ŞEY ONLARIN BU YAŞLARI OLACAK. "

Çılgın annenin dünyası - Suna SUBAŞ

uyuyordu uyandı.şimdi o yazmak istiyor. kapatmak istiyor ekranı:)))
ben hiç yemek seçmem. deli gibi yemek yerim. yemek yemek benim için bir zevk:))mesela iştahı olmayanları hiçbir zaman anlayamamışımdır:)))))evet herşeyden tatmaları gerekiyor.ben de herşeyin tadına baktırıyorum.

benim kızım pilav yemiyor:(( ağzından çıkarıyor hep...
benimkininde elinde oluyor bişeyler. etrafta salatalık ısırıkları,kraker kırıkları oluyor ama olsun.umrumda değil.oturarark yedirmeye çalışıyorum ama henüz bunu anlayabilecek yaşta değil.
bir akrabamız kızıyor oturtarak yer çocuk dediğin.önüne bişey açarsın oturur diyor ama öyle olmuyor valla. ben açsamda kızçe kaldırıyor önündeki örtüyü...bu benim onu rahat bıraktığım kuralsız ya da ilgisiz bir anne olduğum anlamına gelmiyor.dün şu yazıyı okudum. ve çok hoşuma gitti mesela.

"Evimde misafir odası yok. Evin her yerinde eşim oğlum ve ben yaşıyoruz. Misafir için ayırdığım yemek takımlarım, çakal kaşık takımlarım da yok. En iyileriyle kendimiz yiyoruz. Misafir gelirse onlara da çıkarıyoruz bizimkilerin aynısından.

Biri evime geldiğinde evim dağınıksa panik de olmuyorum ben. Evimi değil beni görmeye geliyor benim sevdiklerim, sevenlerim... Bu yüzden ev dağıldı diye kızmam oğluma beraber dağıtıyor beraber topluyoruz. Şimdiye kadar çıkmayan tek bir leke olmadı yaptığımız faaliyetlerde.

Hiç bir ev işi "anneee" diye seslenen oğlumdan daha önemli olmadı benim için. Hiç bir zaman kızmadım büyükler sohbet ederken araya girip fikrini söyledi diye. Dinlemeyen büyükleri ikaz ettim aksine "oğlum size bir şey söylüyor" diye.

Evimde mutluluktan daha fazla önemsediğim hiç bir şey yok benim. Bu yüzden beni mutsuz etmeye çalışan insanların ne söyledikleriyle de ilgilenmiyorum. Hayatıma kattığım insanları da böyle insanlardan seçmeye çalışıyorum.

Ailemin huzuru 3 numaralı komşumun evimle ya da oğlumla ilgili ne düşündüğünden çok daha önemli.

Bu kadar üzüp kasmayın kendinizi insanlar için. Şu ne der bu ne der diye düşünmeyin, ev kirlenir, üzeri kirlenir diye engellemeyin çocuklarınızı ne olur.

GERİ GETİREMEYECEĞİNİZ TEK ŞEY ONLARIN BU YAŞLARI OLACAK. "

Çılgın annenin dünyası - Suna SUBAŞ

bende yemek yemekten çok zevk alırım çokta iştahlıyımdır ama yemek seçiyorum ne yazıkki.oğlumda öyle olsun istemiyorum o yüzden bende onunla beraber herşeyden yemeye çalışıyorum.ilerde anne sen neden yemiyosun bende yemiyorum demesin diye bende alışmaya çalışıyorum onunla beraber.

aynen canım aynen hiç oturmuyor sürekli ordan oraya ordan oraya dolanark yior.bende hiç takmıyorum başlarda döktüklerini geri yemesin yere düştüğü için diye topluyordum ama şimdi onada takmıyorum.kanepelere öıkıp iniyor kanepelerin arkası bile havuç elma parçaları oluyor :9::9::9:

bu yazıda çok güzel ve çok doğru.

Merhaba kizlar dun asi olduk yine iki tane ama hic olmayan atesde exlulde oldu dun aksam ustu iki saat uyudu bir baktim atesler icinde ve kendi kendine koltukta uyuya kalmisti hemen bir fitil verdi. Dustu gece ama yine ateslendi 40dereceye cikti yaniyordu resmen tekrar fitil verdimm sabah kalktiginda hala atesi vardi hafif yine ates düsürücü verdim simdilik yok atesi hamd olsun tekrar baslarsa hastaneye götürecegim bukadar atesin olmasida daha dogrusu 24 saat gecti asinin uzerine artik normal degil diye düsüniyorum simdilik yok insaallah tekrarlamaz
asidan sonra bukadar uzun sure atesli olan bebis oldumu topiimizde?

yok canım nerdee çok sevdiği biberon gibi suluğu var ona koyup deniyorum devamlı ama ağzına değer değmez atıyor suluğu.bende çorbalarına muhallebilerine falan koyuyorum.sütlü çorba yapıyorum pirinçli seviyor öyle.yada peynir yoğurt ayran idare etmeye çalışıyoruz.allahtan ayranı çok seviyor suluğunu dolduruyorum bitiriyor.

iyi oldu gerçekten canım yılın son pikniği oldu.havalarda birden soğudu bugünden sonra dahada soğuyacakmış.

maşallah ebrara topiğimizin en çok konuşan bebeği.:nazar::nazar:çok güzel konuşuyor maşallah ve bilinçli konuşuyor.benimki klasik anne baba mama gel git.haa bide anne nerde diyor ama bilinçli bişey konuşmuyor cümle kurmuyor.

zaten 4 dişi var çoğu şeyi çiğnemeden yutuyor.mesela 1 köfte yiyor ama gerisi gelmiyor onunlada doymuyor.10 tane makarnayla doymaz canım yaa.biizmle yedirmeye alıştırmak için sofraya beraber oturmak güzel ama sonrasında onları ayrıca beslemke gerekiyor bence en azındna bi süre daha.[/QUOTE

saolsn cnm cımcıme anası gbı :) maşallh oğlun pılav yıyomus ebrara yedıremıyrm cıkryo agzındn yogurtlyrm az bısı yıyo

maşallh cnm suyu bardaktan ıcıyo neguzel :nazar:

cnm ben abrar abur cubur vermyrm bıskuvı falan karnını doyurduktan sonra elma ıstıyo hep emma emma dıe ozmn kucuk bı dılım veryrm yıyo eger elma cok verrsem yemek yemıyo

Merhaba kizlar dun asi olduk yine iki tane ama hic olmayan atesde exlulde oldu dun aksam ustu iki saat uyudu bir baktim atesler icinde ve kendi kendine koltukta uyuya kalmisti hemen bir fitil verdi. Dustu gece ama yine ateslendi 40dereceye cikti yaniyordu resmen tekrar fitil verdimm sabah kalktiginda hala atesi vardi hafif yine ates düsürücü verdim simdilik yok atesi hamd olsun tekrar baslarsa hastaneye götürecegim bukadar atesin olmasida daha dogrusu 24 saat gecti asinin uzerine artik normal degil diye düsüniyorum simdilik yok insaallah tekrarlamaz

cok gecmıs olsun cnm gotur bı dr ıstersen yınede ebrar hç bı asısında ateslnmedı sukur :nazaR:

geçmiş olsun canım 40 derece ateş baya çokmuş ama düşmüş şükür.inşallah tekrarlamaz canım aşı sonrası ateş bi kere yaşadık sanırım 6. ay dı.ama hemen geçmişti 38 dereceydi.ama değişebilir tabi çocuktan çocuğa.tekrarlarsa aşıdan diye düşünme canım hemne götür doktora.

zaten 4 dişi var çoğu şeyi çiğnemeden yutuyor.mesela 1 köfte yiyor ama gerisi gelmiyor onunlada doymuyor.10 tane makarnayla doymaz canım yaa.biizmle yedirmeye alıştırmak için sofraya beraber oturmak güzel ama sonrasında onları ayrıca beslemke gerekiyor bence en azındna bi süre daha.[/QUOTE

saolsn cnm cımcıme anası gbı :) maşallh oğlun pılav yıyomus ebrara yedıremıyrm cıkryo agzındn yogurtlyrm az bısı yıyo

maşallh cnm suyu bardaktan ıcıyo neguzel :nazar:

cnm ben abrar abur cubur vermyrm bıskuvı falan karnını doyurduktan sonra elma ıstıyo hep emma emma dıe ozmn kucuk bı dılım veryrm yıyo eger elma cok verrsem yemek yemıyo

cok gecmıs olsun cnm gotur bı dr ıstersen yınede ebrar hç bı asısında ateslnmedı sukur :nazaR:

evet canım çok seviyor pilavı tokken bile yiyebiliyor.
canım konuşmasında senin bi katkın oldumu yani onu teşvik edici bişeyler yapıyomuusn yoksa kendi halinemi bıraktın.
ben su verirken su diorum mesela sürekli ama o hiç söylemiyo.teşvik etmeye çalışıyorum ama beceremiyorum sanırım yada paşamın keyfi istemiyo.

geçmiş olsun canım 40 derece ateş baya çokmuş ama düşmüş şükür.inşallah tekrarlamaz canım aşı sonrası ateş bi kere yaşadık sanırım 6. ay dı.ama hemen geçmişti 38 dereceydi.ama değişebilir tabi çocuktan çocuğa.tekrarlarsa aşıdan diye düşünme canım hemne götür doktora.

evet canım çok seviyor pilavı tokken bile yiyebiliyor.
canım konuşmasında senin bi katkın oldumu yani onu teşvik edici bişeyler yapıyomuusn yoksa kendi halinemi bıraktın.
ben su verirken su diorum mesela sürekli ama o hiç söylemiyo.teşvik etmeye çalışıyorum ama beceremiyorum sanırım yada paşamın keyfi istemiyo.

canım elıne ne verırsek adını soyluyoruz elma catal kasık bırde ebrar kalabalık yerde buyudu annemler falan derken onunda etkısı var ayrıca esım le karsımıa alıp dedıklrmzı tekrarlttık hep şimdi hala dayı emmi anane dede allah bunları sureklı soyluyo mesela resımlere bakıp bu kım dıy sordgmzda anne baba hala dıye cvp verıyo bırazda bebıslerden canım hepsı bır olmuyo senınkıde zamnla soyler annesi

geçmiş olsun :5:bir daha olmaz inşallah.

selam kızlar

bizde çok kötüyüz mert 2 gündür nezle ateşi 40lara çıktı maalesef burnu şakır şakır mahvoldum üzüntüden.

şu kış hemen geçse yoksa daha çok hastalık geçiricez.

herkese selam..
hasta bebeklere acil şifa diliyorum..
ahmet de grip oldu 20 gün oldu ama sümük ve balgam bitmedi hala. salgın var herkes hasta.
hele bir de okula başladım mikrop taşıyorum eve:50:
bakıcıya alışma serüvenini atlattık şükür.
ama koşturmacadan buraya yazmaya vakit kalmıyor.
ahmet sabah kahvaltıda peynir yumurta
öğlen ne varsa çorba köfte vs. akşam da öyle. biz ne yiyorsak yiyo yani. farklı bişey yapmıyorum bayadır.
akşam 6-7 gibi yemek yiyoruz 9-10 gibi emip uyuyor gece uyanmaları diş hastalık durumuna göre değişiyor tabi.
1 yaş aşıları olalı 2 hafta oldu huzursuzluğu sonradan olurmuş bu aşıların, kuluçka süresi olan hastalıklar olduğundan bikaç gündür iştahsız ve mızmız. sanırım bu yüzden.
hala ayakta durduğunu fark ettiği an oturuyor ama fark edene kadar baya oynuyo tutunmadan.
bizde durumlar böyle
herkesin keyfi yerindedir inş.

Günaydın hanımlar..herkese hayırlı cumalar.
Yağız.da grip gibi..2 gündür burnu çok akıyor sürekli hapşuruyor.birazdan sağlık ocağına götürücem.ilerlemesin inşallah.demek ki salgın var.havalar da birden soğudu..
bazı bebekler konuşmaya başlamış maaşallah kuzucuklara..:nazar:yağız sadece canı isterse anne diyoo baba çok diyo birde mama...başka konuşmuyor..neden acaba ? hemen evham yaptım şimdi.bir soru olabilir mi Allah korusun :50:

Yağız.da grip gibi..2 gündür burnu çok akıyor sürekli hapşuruyor.birazdan sağlık ocağına götürücem.ilerlemesin inşallah.demek ki salgın var.havalar da birden soğudu..
bazı bebekler konuşmaya başlamış maaşallah kuzucuklara..:nazar:yağız sadece canı isterse anne diyoo baba çok diyo birde mama...başka konuşmuyor..neden acaba ? hemen evham yaptım şimdi.bir soru olabilir mi Allah korusun :50:

gecmiş olsun cnm
evham yapma sakın benüm oğlan da öyle baba meme gel falan diyo
hiç bi sorun yoktur erkeklerin dil gelişimi kızlara göre biraz daha geriden gelir ve her cocuk farklıdır zmnı gelince hepsini yapacaklar :34:

selam kızlar

bizde çok kötüyüz mert 2 gündür nezle ateşi 40lara çıktı maalesef burnu şakır şakır mahvoldum üzüntüden.

şu kış hemen geçse yoksa daha çok hastalık geçiricez.

herkese selam..
hasta bebeklere acil şifa diliyorum..
ahmet de grip oldu 20 gün oldu ama sümük ve balgam bitmedi hala. salgın var herkes hasta.
hele bir de okula başladım mikrop taşıyorum eve:50:
bakıcıya alışma serüvenini atlattık şükür.
ama koşturmacadan buraya yazmaya vakit kalmıyor.
ahmet sabah kahvaltıda peynir yumurta
öğlen ne varsa çorba köfte vs. akşam da öyle. biz ne yiyorsak yiyo yani. farklı bişey yapmıyorum bayadır.
akşam 6-7 gibi yemek yiyoruz 9-10 gibi emip uyuyor gece uyanmaları diş hastalık durumuna göre değişiyor tabi.
1 yaş aşıları olalı 2 hafta oldu huzursuzluğu sonradan olurmuş bu aşıların, kuluçka süresi olan hastalıklar olduğundan bikaç gündür iştahsız ve mızmız. sanırım bu yüzden.
hala ayakta durduğunu fark ettiği an oturuyor ama fark edene kadar baya oynuyo tutunmadan.
bizde durumlar böyle
herkesin keyfi yerindedir inş.

geçmiş olsun kızlar bebşilerinze hayırdır inşallah salgın var galiba tırstım valla bende.havalar birden doğudu ondan sanırım.
yeşimcim hiç evham yapma canım erkek bebekler kızlara göre daha geç gelişim gösterebiliyorlarmış bazı konuarda.bizimkide tek kelimeler söylüyor hala.anne baba annenne gel git nerde falan filan.özellikle akşama kadar nerde ve anne çok söylüğyor.diğerlerini arasıra söylüyor.

Back
X