Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelemedim canım ya bayram hazırlıkları temizlik falan rütin şeyler var işte bizdede.
iyiyiz çok şükür canım siz nasılsınız.
bizde bayramlık alışverişini önceden yapmıştık allahtan son güne bırakmadık.
sanada hayırlı bayramlar canım öpüyorum sizi![]()
Hayirli olsun cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin inskızlar günaydın....size bomba haber kvereyim..oğluşuma kardeşşşşşş geliyoooooooooooooooooooooo![]()
yeni sanırsam..daha dr.a gitmedim.adetim gecikti.emziriyorum diye düzensizdir dedim ama genede test yaptım..pozitif çıktı..dr.a gidince kesinleşir artık..hayırlısı.bir yandan mutluyum bir yandan kafam karışık..Allah hayırlısını nasip etsin inş.dr.a bayramdan sonra gidiecem heralde.
herkeze hayırlı bayramlar kızlar
geçmiş yapamayacam diye düşünürken tıkladım bir sayfaya beni sorduğunu gördümmmarji kuzum nerelerdesin hiç gelmemişsin topiğe
sekos nerde taşındımı acaba
uzuuun bir aradan sonra tekrar merhabaaaaa..
nasılsınız kimseler uğramamış buralara.. geçmiş bayramınız mubarek olsun. çocuklarınız nasıl, siz nasılsınız? var mı birinde biir değişiklik ??
yeşim seni gördüm hadi hayırlısı canım
hakikaten ya nedden yoksunuz? yoksa herkes benim gibi başını kaşıyacak vakit bulamıyor mu
özledim burayı
Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta » BİRİLERİ BİZİ SERUM FİZYOLOJİKLİ BURUN DAMLALARI İLE ALDATIYOR MU?
kızlar emiirn burun tıkanıklığı için eczacıya danıştım ve bildiğimiz serumu tavsiye etti bize.bende araştırdım bu yazıyı buldum.ve eczacımızın ddiği gibi kllanmaya başladım okuyun isterseniz.zamanım olmadığı için açıkşayamıyorum
bu arada hasta olduk biz teyzeleri burun akıntısı var demiştm en son çok öenmsememiştim bayramda ateşi çıktı ateş düşürücüyle geçti 2 gün falan sürdü.yine çok öenmsemedim düşürünce ateşi gitmek istemedim doktora.en son öksürmeye başladı haftasonu artık korkmaya başladım bugüne randevu aldım götürdüm hastaneye.2 kulağımızda birde boğazımıda iltihap varmış.grip kulağa vurmuş dedi doktor.nasıl olmuş anlamadım bi belirtisi falanda yoktu nasıl anlaamadım bilmiyorum.ilaç verdi bisürü yolladı bizi doktor.öksürüğümüz var hala sanırım balgam öksürtüyor.ciğerlerinde falan bişey yokmuş.birde çok kusuyor sürekli bidesi bulanıyor bugün salondaki halıya komple kustu.sanırım hem kahvaltı hem öğle yemeğiydi çıkanlar çünkü çok çookk kustu.
grip için boşa götürmeyim doktora ilaç kullandırtmayım boşuna derken iltihap çıktı kulaklarında boğazında.belki ilk belirtilerde götürseydim ilaç kullansaydık kulağa vurmayacaktı.
merhaba canım evet sakin son zamanlarda buralar okullar açılınca falan eski haline döner dedim am aolmadı.başka biyer varsa bende bilmiyorum vallaherkez gitti birden
sende baya yoktun canım yaaa ara ara sorduk seni ama haber alamadık.iyisind,r inşallah görüşmeyeli neler oldu.
çok geçmiş olsun canım, bizde de bir ara aile hekimi kulağında iltihap var demişti, öncesinde grip atlatmıştı dedim, ozaman onlla alakalı demişti.. antibiyotik vermeyim dedi.bu arada hasta olduk biz teyzeleri burun akıntısı var demiştm en son çok öenmsememiştim bayramda ateşi çıktı ateş düşürücüyle geçti 2 gün falan sürdü.yine çok öenmsemedim düşürünce ateşi gitmek istemedim doktora.en son öksürmeye başladı haftasonu artık korkmaya başladım bugüne randevu aldım götürdüm hastaneye.2 kulağımızda birde boğazımıda iltihap varmış.grip kulağa vurmuş dedi doktor.nasıl olmuş anlamadım bi belirtisi falanda yoktu nasıl anlaamadım bilmiyorum.ilaç verdi bisürü yolladı bizi doktor.öksürüğümüz var hala sanırım balgam öksürtüyor.ciğerlerinde falan bişey yokmuş.birde çok kusuyor sürekli bidesi bulanıyor bugün salondaki halıya komple kustu.sanırım hem kahvaltı hem öğle yemeğiydi çıkanlar çünkü çok çookk kustu.
grip için boşa götürmeyim doktora ilaç kullandırtmayım boşuna derken iltihap çıktı kulaklarında boğazında.belki ilk belirtilerde götürseydim ilaç kullansaydık kulağa vurmayacaktı.
Geçmiş olsun cnm Allah sifa versin diste kulaga vurabiliyo
evet mecburiyetten yoktum.. internetsizdim, yazı da memlekette geçirdik, taşındık derken bu ay oldu..
emir baya baya yürüyor değil mi canım? benim ki sürekli gel parmağını ver gezdir, oturduğu yok. aslında yürüyor fakat korkuyor düşerim diye..
çok geçmiş olsun canım, bizde de bir ara aile hekimi kulağında iltihap var demişti, öncesinde grip atlatmıştı dedim, ozaman onlla alakalı demişti.. antibiyotik vermeyim dedi.
inş. tez zamanda atlatır kuzun..
yahu ciddennn arkadaşların hepsi nerde?? bir daha sizi yalnız bırakmak yokkkk![]()
herkesin geçmiş bayramını kutlarım kızlar.
ne zamandır yazamadım,pek gelen gidende olmamış.
sekoş gelmiş hoşgeldin.
eliföykü kaan hastaymış çok geçmiş olsun bebeklerin hastalığı çok zor biz onlardan daha çok acı çekiyoruz o hallerini gördükçe
hemen iyileşir inşallah.
bizden haberler bizimki 12 aylıktan beri yürümeye başlamıştı,şimdi resmen koşuyor
hiç durduğu yok o oda senin bu oda benim ışık hızıyla geziyor
ama bu durum beni çok yoruyor
bide dışarıya büyük sevgisi var,aklı fikri gezmede biri bize gelse millete montlarını getiyorsonrada kendininkini alıp getiriyor kapıya çekiştiriyor
milleti
biri kapıdan onu almadan çıkmaya kalksa kıyametler kopuyor bu yüzden herkes çaktırmadan kaçıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/turkiye-dunya-gundemi-iste-siyaset-meydani/659900-golcukte-dehset.html
şu haberi grünce kan beynime sıçradı resmen nasıl bir insandır bu ya.içimden neler geçiyorda yazamıyorum gerçekten dehşete kapıldım.
sağol canımcım haklı olabilirsin canım yaaa eli sürekli ağzında zaten.
evet canım yürüyoruz biliyosun bizimki 9 aylıkken başlamıştı ara verdi 10 aylıkken geri başladı.şimdi dışarda bile rahat rahat yürütebiliyoruz.maşallah canım size yürümeye başladınız demek birden cesaret gelir ona merak etme canım.ensesinden tut kıyafetinin o yürürken bırak belki öle öle cesaretleni rkendi yürüdüğünü görünce.bide canım sakın düşerse ah vah deyip üzüldüğünü belli etme.o zaman canları yanmasa bile korkuyorlar.hatta o düştüğünde gül karşısından bişey yokmuş gibi davran .
çok teşekkürler canım.inşallah atlatır hemencecik bize antibiyotik verdi bugün kullanmaya başladık.bak şimdi kafam karıştı vermemekmi gerekiyo acaba.neden bu doktorların hepsi aynı şeyi yapmazki.
bırakma canım bizi artık bak dağılıyoruz sonra
teşekkürler canım iyileşiriz umarım en kısa zamanda.
canım zor oluyor peşlerinden koşmak ben bütün odaların kapısını kaalı tutuyorum sadece salon ve koridora çıkıyor bide mutfak.salonda tamamen emire göre uyarlandı mutfaktada kilitler falan var.artık hiç peşinden koşmuyorum bırakıyorum nereye giderse gitsin.
bu arada maşalah mert paşaya hemen ilerletti demek yürüme işini
http://www.kadinlarkulubu.com/turkiye-dunya-gundemi-iste-siyaset-meydani/659900-golcukte-dehset.html
şu haberi grünce kan beynime sıçradı resmen nasıl bir insandır bu ya.içimden neler geçiyorda yazamıyorum gerçekten dehşete kapıldım.