dün elif öykünün bahsettiği süperdadıyı izleyeyim dedim. (izlemez olaydım tabi) izleyeniniz vardır, sadece bir başlıklarına bakar kapatırım dedim. 1,5 ve 4 yaşında iki kardeş var.. abi 4 yaşında kard. ile paylaşım sorunu felan varmış, neyse bu değil. kız kardeşini annesi sütten kesmek istiyormuş, geceleri hep yanında yatıyormuş, abiside babasıyla... neyse karı koca hayatları yokmuş eşlerin ve doğal olarak uykusuz kalan anne yorgun düşüyormuş.. buraya kadar nrmal.. 3 günde sütten kesilecek. 1. gün sabah akşam ama gece memede uyku yok yatağında kendisi uyuyacak. 2. gün sadece akşam aynı şekilde kendisi uyuyacak. 3. gün hiç meme yok..
ayyyy kıyamam kız 100 küsür dk boyunca ağladı uyumak istemdi .. anne ii dayandı en son ağlaya ağlaya uyudu.
2. gün anne biraz, sonra baba geldi,

((( kızzz tatlı bir şeydi burnu nasıl akıyor ağlamaktan oyy kıyamam yaaa benim kızımda sarışın, ayyy kızımı emziriyordum uyutmaya çalışıyordum o kızın o halini görünce nasıl ağladımmmmmmmmmm

gece kızım her uyandığında aklıma geliyordu..
karamın dr da demişti kendi kendine uyumasını öğretin.. ağlamasına izin verin..
ya kızlar yok ben ağlatamam ya o yavrucuğun hali hiç aklımdan gitmiyor

ay gül gibi kızzz nasıl burnu akıyordu..
evet annesi rahatladı yazık kadında haklı ..
ama bende o sabır olmazdı, kızım öyle ağlatsam oturur bende ağlarımm.
hani şimdi bizi de ilgilendiriyor memeden kesme, soruyorum size siz olsanız memeden 3 günde keser ve 100 küsür dak boyunca ağlamasına müsade eder misiniz?