2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çocuk felci asisi damla olarak veriliyo CNN bu başka biseymi ki hem eylül çok küçüktü olduğunda siz gecen ay bidahami oldunuz blemedim kafam kar işti simdi:44:
Hem ateş veya has talik varsa yapmazlar bence

bakayim damadima:16:

Karam geldi aklima kalkacak hemen:1:
Bak alim hemen hivdosumuzada:16:

Bu arada karraâaamm nerdesin bacim gel beya

evet damla ağızdan veriliyor.. 1 yaş değil
miydi o ağızdan aldıkları:44:

damatt değilllll gııı gelin olcek benim kızemm:16::52::38:

Kod:
evet damla ağızdan veriliyor.. 1 yaş değil
miydi o ağızdan aldıkları:44:

damatt değilllll gııı gelin olcek benim kızemm:16::52::38:
Kafam baya karisti sekos 1 yasin da çocuk felci asidi oldular mi ben hatirlayamadim

Marjinin mert benim damadim ya ona yazdim sekoscum bilmezmiyim gelin olacaklar bizim kizlar

herkese selamlar öpücüklerrrrrrrrrrr:9::9::9::14::14::16::16::16::16::16:
opucukler bızdende :16::16::16:
günaydın hepinize:3::3:

bugün çocuk felci aşısını vurdurmamız için bizi sağlık ocağına çağırmışlar.. geçen ay vurduk demiş eşim suriyelilerden dolayı tekrar vuruluyor demiş...:47:ahh şu suriyeliler ahhhhh
ateş çıkar mı ki zaten ateşli belki de yarın gelin derler..:47::47::47:

hıcbır fıkrım yok :18::18::18:

ya kızlar oğlum bu aralar gece çok uyanıyor ve ağlıyor bide acayip sinirli bi çocuk oldu çıktı başıma ne yapacağımı şaşırıyom umarım diştendir çok korkuyom ya böyle devam ederse diye:18::18::18:

bu arada doğum günümüzden 10 gün sonra yürümeye başladık şimdi koşuyor
10 tane dişimiz var
yaramazlıkta sınır tanımıyoruz:27::27:
yürümeye başlar başlamaz merdivenlerden düştü çok şükür bişey olmadı bizde anlamadık ama galiba melekler korudu oğlumu
ben ne söylersem kendince tekrar ediyor bazı kelimeleri çok güzel söylüyor:nazar::nazar:
burnunu saçını kulaklarını sorunca gösteriyor bide pipisini ama onu biz öğretmedik nerden öğrendi bilmiyorum:52::52::52:
bu aralar çok sinirli hele istediği bişey olmayınca direk kendini yere atıyor ve tepiniyor:52::52:

ya kızlar oğlum bu aralar gece çok uyanıyor ve ağlıyor bide acayip sinirli bi çocuk oldu çıktı başıma ne yapacağımı şaşırıyom umarım diştendir çok korkuyom ya böyle devam ederse diye:18::18::18:

10 tane dişimiz var
yürümeye başlar başlamaz merdivenlerden düştü çok şükür bişey olmadı bizde anlamadık ama galiba melekler korudu oğlumu
ben ne söylersem kendince tekrar ediyor bazı kelimeleri çok güzel söylüyor:nazar::nazar:
burnunu saçını kulaklarını sorunca gösteriyor bide pipisini ama onu biz öğretmedik nerden öğrendi bilmiyorum:52::52::52:
bu aralar çok sinirli hele istediği bişey olmayınca direk kendini yere atıyor ve tepiniyor:52::52:
maşallah rüzgara canim
Allah korumuş bizde bi suru şey atlattik Canim iki bayramda da
Gece uykularida çok düzensiz oluyo bi günü bi gün ününü tutmuyo biz anlamadik salla
Sinir olayina gelince eylülude es geçmemek lazim bende korkuyorum canim huy olarak kalmaz insallah

buaradaa kızım tam anlamıyla yuruyorr artıkk .. ısımm dahada zorr :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah masallah:nazar::nazar::nazar:

Kod:
Kafam baya karisti sekos 1 yasin da çocuk felci asidi oldular mi ben hatirlayamadim

Marjinin mert benim damadim ya ona yazdim sekoscum bilmezmiyim gelin olacaklar bizim kizlar

yanlış anlaşılma olmuş galiba şekoşcum biz arzualle dünürüz ya bakıma eylül benim gelinim mertte onun damadı.

slm kızlar:54::54:
uzun zamndır yoktum ne yapıyonuz
kız suksuk dünürüm gelinim nasıl

slm canım nerelerdeydin hiç uğramıyorsun.

10 tane dişimiz var

bizimkide tam yaşında yürü doğumgününden hemen sonra bizimkiler aynı gün doğmuştu demekki aynı zamanda yürümüşler.
çok geçmiş olsun bizde neler atlatıyoruz neler.
maşallah rüzgara.bizimkide bayağı konuşuyor birşeyler sinir hele inat en üst seviyede.

Son düzenleme:
selam kızlar :3:
bugün albüm yaptım :6:
vee bütün bebelerin resmine baktım :21:
hepsini özlemişim kocaman olmuşlar kızlarımızda erkeklerimizde:2:
hepsine maşallah diyorum:nazar::nazar::nazar: rabbim nazarlardan kazalardan korusun
analarıda tütütü maşallahlıktı hani:12:
benim evde 2 bilgisayar var ama 2 sini toplasanız bi tane etmez
beğen diyorum hata diyor yorum yapacam resimlere göndermiyor donuyor 30 dk bekle diyor anlamadım gittii
kk ağır geliyo heralde:26:
bende beğenilerimi toplu sundum o yüzden:29:

yok canım ya maalesef uyku bozukluğu devam ediyor:37:bir düzen tutturamadı gecelerin adamı

valla gözlerimi dört açıyorum o kadar dikkat ediyorum ama ne fayda yapıyor yapacağını kaşla göz arasında.

sende kaana dikkat et çok yaramaz bunlar.

bizimki milletin suratına çarpmaya bayılıyor eğer içerde yanlızsa kapı koluna uzanıp gayet kolay bir şekilde açıyor.

giremediği yer yok.

bizim kapı kolları yuvarlak tokmak gibi :9: tutuyor ama çeviremiyor.

herkese selamlar öpücüklerrrrrrrrrrr:9::9::9::14::14::16::16::16::16::16:
selam canım sanada:54::54:

günaydın hepinize:3::3:

bugün çocuk felci aşısını vurdurmamız için bizi sağlık ocağına çağırmışlar.. geçen ay vurduk demiş eşim suriyelilerden dolayı tekrar vuruluyor demiş...:47:ahh şu suriyeliler ahhhhh
ateş çıkar mı ki zaten ateşli belki de yarın gelin derler..:47::47::47:

sokoşum hiç aramadıar bizi böle bişeyden hiç haberim yok hatta ilkini oldumu ne zaman oldu onuda unuttum.:26:

10 tane dişimiz var

maşallah oğluşuna :nazar:
çok geçmiş olsun canım yaa allah korumuş meleğini.

buaradaa kızım tam anlamıyla yuruyorr artıkk .. ısımm dahada zorr :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah elifine canım :nazar:

hepsine maşallah diyorum:nazar::nazar::nazar: rabbim nazarlardan kazalardan korusun
beğen diyorum hata diyor yorum yapacam resimlere göndermiyor donuyor 30 dk bekle diyor anlamadım gittii

selam canım
şu bilgisayarları bi elden geçirt canım yaa ikisinden bi bilgisayar çıkar belki.:9:

bizim kapı kolları yuvarlak tokmak gibi :9: tutuyor ama çeviremiyor.

selam canım sanada:54::54:

sokoşum hiç aramadıar bizi böle bişeyden hiç haberim yok hatta ilkini oldumu ne zaman oldu onuda unuttum.:26:

maşallah oğluşuna :nazar:
çok geçmiş olsun canım yaa allah korumuş meleğini.

maşallah elifine canım :nazar:

selam canım
şu bilgisayarları bi elden geçirt canım yaa ikisinden bi bilgisayar çıkar belki.:9:

sizin iyiymiş canım bizimki normal kol kolayca açıyor,

bugün bir olay geldi başımıza yine,

normalde ben dış kapıyı mert açıyor diye kilitli tutuyorum

bugün merdivenleri silen ablaya su verince arkasından kilitlememişim.

aradan bir iki saat geçti ben mutfağa gittim bir baktım kapıdan tıkırtılar geliyor hemen koştum bizimki yine kapıyı açmış:53::53:

merdivenlere gidiyor allah korudu yine, bu dışarı merakı yüzünden başımıza birşey gelcek diye korkuyorum.:18:

baktım albümüne maşallah stres tam forumundasın.

tıpkı niran ünsala benziyorsun,onun zayıfı gibisin.

teşekkür ederim strescimmm .. ben de bakayım

bu arada aşıya gittik, yanlış mı hatırlıyorum, bi keresinde ağızdan verdikleri damla neydi???
hatta dedi ki durum ciddi tr de 15 çocuk felci görülmüş 2. dozunu da yapacağız ama bir ay ama iki ay sonra bilemem, ayrı bi aşı kartı verdi .. suriyelilerrrrrrdenmişşş.. canları sağolsun da neden hastalık getiriyorlar kii
:47:
5 yaşına kadar olan çocukların hepsine vurulacakmış, bi arkadaşın kuzeni iç hastalıklar uzmanı, onu aramış ne yapalım sen vurduracakmısın demiş, dr kuzeni de tabi tabi ihmal etmeyin demiş

aradan bir iki saat geçti ben mutfağa gittim bir baktım kapıdan tıkırtılar geliyor hemen koştum bizimki yine kapıyı açmış:53::53:

merdivenlere gidiyor allah korudu yine, bu dışarı merakı yüzünden başımıza birşey gelcek diye korkuyorum.:18:
aman dikkatt
geççmiş gitssin olsun

bu arada aşıya gittik, yanlış mı hatırlıyorum, bi keresinde ağızdan verdikleri damla neydi???
hatta dedi ki durum ciddi tr de 15 çocuk felci görülmüş 2. dozunu da yapacağız ama bir ay ama iki ay sonra bilemem, ayrı bi aşı kartı verdi .. suriyelilerrrrrrdenmişşş.. canları sağolsun da neden hastalık getiriyorlar kii
5 yaşına kadar olan çocukların hepsine vurulacakmış, bi arkadaşın kuzeni iç hastalıklar uzmanı, onu aramış ne yapalım sen vurduracakmısın demiş, dr kuzeni de tabi tabi ihmal etmeyin demiş

aa öylemiymiş bize daha kimse haber vermedi aralıkta kontrol var belki o zaman vururlar.

bak sen yaramaza allah korusun bebişlerimizi yaaa.aman dikkat et canım seninki takmış kafayı gidicek dışarı

canım eşime dedim bugün gece çalışıyo yarın sabah işten gelirken sorucak sağlık ocağına neymiş ne değilmiş bi öğrensin bakalım bizi çağırmadılar.

Back
X