tek plesentası aşağıda olan ben miyimm :)
lale olsa ona sorardım sen napıyosun diye onunda öleydi sanırım ama oda giremiyor buaralar..
evet sürekli yat dedi arada evde yavaaş yürüyüşler yapabilirmişim ama cidden çok sıkıldım,doktorumda zaten izinde sanırım kongre var dediler ama:)düşün doktora bile çıkmadım 17 gündür ,sıkıntıda iyi dğil hamilelikte diyolar,bişey olur mu acaba diye tereddütte ediyorum ama bi tarafımda kalk git diyo :))
evet sürekli yat dedi arada evde yavaaş yürüyüşler yapabilirmişim ama cidden çok sıkıldım,doktorumda zaten izinde sanırım kongre var dediler ama:)düşün doktora bile çıkmadım 17 gündür ,sıkıntıda iyi dğil hamilelikte diyolar,bişey olur mu acaba diye tereddütte ediyorum ama bi tarafımda kalk git diyo :))
sağol canımm tamam 4 hafta daha sabır inş :)
ama bazen psikolojim bozulmuyo değil açıkçası,çünkğ acaip hareketli biriyimdir,hiç evde durmazdım,nazara geldik :)))
bu da geçer diyoruz kuzular sağlıklı olsun önceliğimiz bu tabiki :)
Sudenaz nil82 dogumdan sonra bebeklerin bakiminda yardimci olacak biri var mi yoksa yardimci birini mi dusunuyorsunuz beni dusundukce cok fazla heyecan basiyo sanki hic bi hazirligimiz yokmus hersey eksikmis gibi geliyo biran once odalari gelsin yerlessin dogum cantam hazir olsun istiyorum ama ayin 20sinde gelecek daha cok var cokmu acale ediyorum ama korkuyorum napimmmmm
canım yaa çok tatlısın içimi rahatlattın valla tebessüm ettirdin,sipidigonzaleste harikaydı :)
evet eşimi yolladım bende bbek mağazalarını gez fotolarını çek beğendiklerinin dedim :))))
az kaldı az :)
buarada ben 7 aylık hamile miyim dicem soranlara son üç ay içersindeyim ya,hep sürüncemede kalıyorum bu ay mevzuunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?