2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Sudenaz nil82 dogumdan sonra bebeklerin bakiminda yardimci olacak biri var mi yoksa yardimci birini mi dusunuyorsunuz beni dusundukce cok fazla heyecan basiyo sanki hic bi hazirligimiz yokmus hersey eksikmis gibi geliyo biran once odalari gelsin yerlessin dogum cantam hazir olsun istiyorum ama ayin 20sinde gelecek daha cok var cokmu acale ediyorum ama korkuyorum napimmmmm

aah ah happywomen canım bende hiiç bi hazırlık yok :)

ya birşey diyecektim şimdi benim plesentam aşağıda ve kasılmalarım yatışsın diye sürekli yatıyorum ya,bi alışveriş merkezine gidip hediye gelen bişeyi değiştrsem ve mothercare e girsem çok mu çiğnemiş olurum doktorun tavsiyesinii :)
eşim birşey olmaz hemen girip çıkarız diyor bende önce olur diyorum sonra ya bişey olursa gitmesem mi diyorum napim sizce yaa pöff:)

tek plesentası aşağıda olan ben miyimm :)
lale olsa ona sorardım sen napıyosun diye onunda öleydi sanırım ama oda giremiyor buaralar..

sudenazcim ben 24 hftam kizim olcak ismi ebrar isallah rabbim nasip ederse eklersen sevinirim sagol ve 23 ekim d tarihim

Son düzenleme:
tek plesentası aşağıda olan ben miyimm :)
lale olsa ona sorardım sen napıyosun diye onunda öleydi sanırım ama oda giremiyor buaralar..

Lalenin bilgisayari servisteymis ya canimbilmiyorumki drun sana hicmi dolasma dedi sonucta evde dolasiyorsun degil mi o kadardan ben bisey olmaz diye dusunuyorum ama drun ne dedigi cok onemli tabi sen riske atma benimde drum artik yat dinlen dedi ama ben cok dinlemiyorum cunku cok sıkılıyorum

evet sürekli yat dedi arada evde yavaaş yürüyüşler yapabilirmişim ama cidden çok sıkıldım,doktorumda zaten izinde sanırım kongre var dediler ama:)düşün doktora bile çıkmadım 17 gündür ,sıkıntıda iyi dğil hamilelikte diyolar,bişey olur mu acaba diye tereddütte ediyorum ama bi tarafımda kalk git diyo :))

O zaman sen riske atma cunku biz bayanlar magazaya girince kendimizi kaybediyoruz heleki bebek magazalarinda benim gozum donuyor resmen canim zaten kontrolunede az kalmistir drun insallah bu sefer yavas yavas dolasabilirsin der sende alisverisini yaparsin

Bosver cnm hiç riske atma ayaklarına alışveriş yaparsın bekleyen az 4 hafta daha söyle rahat rahat bir 30 U gor insallh haklisin sıkılmaya hepimiz biz rahata sen ise sıkıntılı geçiriyorsun günlerini bosver bebegin iyi olsun alışverişini geç yaparsın ne okucak ki sen kendine ve bebeğine iyi bak gerisini düşünme

Bosver cnm hiç riske atma ayaklarına alışveriş yaparsın bekleyen az 4 hafta daha söyle rahat rahat bir 30 U gor insallh haklisin sıkılmaya hepimiz biz rahata sen ise sıkıntılı geçiriyorsun günlerini bosver bebegin iyi olsun alışverişini geç yaparsın ne okucak ki sen kendine ve bebeğine iyi bak gerisini düşünme

sağol canımm tamam 4 hafta daha sabır inş :)
ama bazen psikolojim bozulmuyo değil açıkçası,çünkğ acaip hareketli biriyimdir,hiç evde durmazdım,nazara geldik :)))
bu da geçer diyoruz kuzular sağlıklı olsun önceliğimiz bu tabiki :)

Seni inan ki cok iyi anlıyorum ben de öleyim kaç kere Dr dn fırça yedim ne bicim yüruyorsun yavaş diye bem lakabım sipidigonzles cok harektliyimdir 3 yattım seni cok iyi anlıyorum bütün psikolojm bozulmuştu Rabbim sana da saglik versin insallh hersey guzel olucak bak inan olumlu duşun insallh cikip bebeğinize esinle ciciler alacaksınız

canım yaa çok tatlısın içimi rahatlattın valla tebessüm ettirdin,sipidigonzaleste harikaydı :)

evet eşimi yolladım bende bbek mağazalarını gez fotolarını çek beğendiklerinin dedim :))))

az kaldı az :)

buarada ben 7 aylık hamile miyim dicem soranlara son üç ay içersindeyim ya,hep sürüncemede kalıyorum bu ay mevzuunda :)

Bilgisayarımın ne zaman servisten geleceği belli değil, eşimde genelde izin vermiyor kendi bilgisayarını kullanmama o yüzden sık giremiyorum. Ben yalnız oldugum için bir haftada 3 gün gelecek bir kadın buldum. Ayda 600 tl. ödeyeceğiz. Doğuma yakın başlayacak kısmetse. Şu an başka bir yerde çalışıyor. Yemek yapamadıgım için yemekleri dısardan söylüyoruz genelde. Haftada bir gün temizliğe geliyor şu an. Üç gün geldiğinde yemek ağırlıklı olacak.

ya birşey diyecektim şimdi benim plesentam aşağıda ve kasılmalarım yatışsın diye sürekli yatıyorum ya,bi alışveriş merkezine gidip hediye gelen bişeyi değiştrsem ve mothercare e girsem çok mu çiğnemiş olurum doktorun tavsiyesinii :)
eşim birşey olmaz hemen girip çıkarız diyor bende önce olur diyorum sonra ya bişey olursa gitmesem mi diyorum napim sizce yaa pöff:)[/QUOTE]

Canım benim de plasenta aşağıda biliyorsun. Alman Hast.ndeki dr.um hep yat diyor ama diğer gittiğim iki doktor sürekli yatmana gerek yok diyor. Şu an mecburiyetten çamaşır bile yıkayıp asıyorum kimse olmadıgı için. Genelde vucudumu dinliyorum. Yorgun hissettiğim an yatıyorum.

200. sayfamız hayırlı olsun valla:)

Bugün boyacı geldi, odayı mavi yenge boyadı. Nano boya almısız bilmeden. Işıkta kendini temizliyormuş boya nasıl yapıyorsa:) Kaloriferin üzerindeki ahşap parmaklıklar için beyaz yağlı boya alacağız. 2 hafta sonrada gelip onu halledecek insallah. Boya su bazlı oldugu için fazla kokmuyor ama yağlı boya kokar herhalde. Asıl mobilyaların kokusundan korkuyorum ama o da Ağustosta gelecek kısmetse..

Nazende, e- bebek ve jokerin web sitesinde herşey var zaten.. Netten alışveriş yapmak rahat oluyor.. Zaten alınacakların listesi belli..

doktorlarda farklı dile getiriyorlar hakikaten..
mesela ablam bahçeci kliniğinde yaptırdı,transferden sonra bile sürekli yatmasının gerekmediğini dile getirmişlerdi,ama benim doktorum namaz ve lavabo ihtiyacı dışınd yatmam gerektiğini söylemişti ozamanda ..
ama haklısın yapılması gereejkiyorsa yapılacak bi şekilde..
benim eşim erken geldiği için çamaşır vs yıkıyo,evi topluyo,yemek bile yapıyo mecburen..
ama annem yazlıkta olmadığı zaman yemek yolluyo,kardeşim haftasonu temizlik yapıyo falan atlatmaya çalışıyoruz bu evreleri..
lale sen kaç aylık hamileyim diyosun :)

doktorlarda farklı dile getiriyorlar hakikaten..
mesela ablam bahçeci kliniğinde yaptırdı,transferden sonra bile sürekli yatmasının gerekmediğini dile getirmişlerdi,ama benim doktorum namaz ve lavabo ihtiyacı dışınd yatmam gerektiğini söylemişti ozamanda ..
ama haklısın yapılması gereejkiyorsa yapılacak bi şekilde..
benim eşim erken geldiği için çamaşır vs yıkıyo,evi topluyo,yemek bile yapıyo mecburen..
ama annem yazlıkta olmadığı zaman yemek yolluyo,kardeşim haftasonu temizlik yapıyo falan atlatmaya çalışıyoruz bu evreleri..
lale sen kaç aylık hamileyim diyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…