canım yaa çok tatlısın içimi rahatlattın valla tebessüm ettirdin,sipidigonzaleste harikaydı :)
evet eşimi yolladım bende bbek mağazalarını gez fotolarını çek beğendiklerinin dedim :))))
az kaldı az :)
buarada ben 7 aylık hamile miyim dicem soranlara son üç ay içersindeyim ya,hep sürüncemede kalıyorum bu ay mevzuunda :)
200. sayfamız hayırlı olsun valla:)
Bugün boyacı geldi, odayı mavi yenge boyadı. Nano boya almısız bilmeden. Işıkta kendini temizliyormuş boya nasıl yapıyorsa:) Kaloriferin üzerindeki ahşap parmaklıklar için beyaz yağlı boya alacağız. 2 hafta sonrada gelip onu halledecek insallah. Boya su bazlı oldugu için fazla kokmuyor ama yağlı boya kokar herhalde. Asıl mobilyaların kokusundan korkuyorum ama o da Ağustosta gelecek kısmetse..
evet Karasu canım çok az vaktin kalmış seninde bende 30u görsem inşallah ozaman da 34 ü görmek isticem:))
kızlar eşim azönce getirdi bebeğimin cicilerini ben sadece bak dedim o almış ufak tefek bişeyler:))hastane çıkışını falan birlikte alıcaz inş
hep bebişime cici alacağım anı bekliyordum şimdi babası o zevki tattı birazcıkta olsun,ahh dolabını almış olsak hemen asardım:)
bizde ramazan girmeden odasının boyasını halledip çalışma odasını boşaltalım diyoruz bu da çook eğlenceli olucak inş :)
Lale fiyati gayet iyi geldi bana gunluk alsan zaten min 80 lira veriyosun ayda ortalama 12gun icin fiyat mantikli insallah memnun kalirsin ben simdilik idare ediyorumda zaman gosterir bilemiyorum . .nano boya supermis ya halida varmi acaba esim hali seremeyiz toz kalkar diyor nano olursa kabul eder esim benden daha hassas bu konulardaa
Şu an 80 e geliyor temizliğe. Danışmanlık şirkelerini de aradım 700 tl+ yol istediler. Bir maaş -taonlara veriyorsun danışmanlık bedeli. Üstelik sadece 3 ay garantili. 4. ay memnun kalmazsan yeni eleman bulmak için tekrar para istiyorlar. Fiyatlar çok değişken. 6 gün çalışanlar 1.200 tl. alıyor diye düşündüm ben, kadında kabul etti Allahtan ama normalde gündelik işine gelmek daha işlerine geliyor. Daha çok kazanıyorlar ondan.
Karasu canım, ben de çok panikliyorum hatta eşime kızıyorum herşey son dakkaya kaldı diye. Bugün boyacı gittikten sonra mecbr ben silmek zorunda kaldım yeri boya kurumadan. Bz daha tez canlıyız. Erkekler acele etmek istemiyor. Biz herşey bir an önce hazır olsun bitsin istiyoruz. Herkes sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek ister ama ben şuna inanıyorum. Allah korusun birşey olacaksa doğumdan sonra da olur. Hayat bu, hiçbirşeyin garantisi yok ki..
Bugun herkesi hazirlik telasi sarmis sabah bende yazmistim buraya sanki herseyimiz eksik diye eslerin bu kadar large olmasi beni fazla sıkıyor ben haftaya cantami hazirlicam mesela kiyafetleride yikadik ufak tefek eksikler kaldi ama gelin birde bana sorun
Ben buralardayim sudenaz yok ortada merkediyorum ben onu ikiz annesi olucak malum arada uğrasa keske hergünOo topigin mudavimleri toplanmis karasuyla sudenaz eksik onlarda olaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?