2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

doktorlarda farklı dile getiriyorlar hakikaten..
mesela ablam bahçeci kliniğinde yaptırdı,transferden sonra bile sürekli yatmasının gerekmediğini dile getirmişlerdi,ama benim doktorum namaz ve lavabo ihtiyacı dışınd yatmam gerektiğini söylemişti ozamanda ..
ama haklısın yapılması gereejkiyorsa yapılacak bi şekilde..
benim eşim erken geldiği için çamaşır vs yıkıyo,evi topluyo,yemek bile yapıyo mecburen..
ama annem yazlıkta olmadığı zaman yemek yolluyo,kardeşim haftasonu temizlik yapıyo falan atlatmaya çalışıyoruz bu evreleri..
lale sen kaç aylık hamileyim diyosun :)

buarada çok enteresan geldi boyanın temizleme hadisesi,bende elbise diktirmek için kumaş almıştım oda nano teknolojiymiş,kendinden kokulu ve kir tutmayan hemen elinle bi iki vursan temizleniyo,neler çıkıyor Yarabbim..

Dyo nano ipekmat boyanın markası. Rengi katalogdan seçtim. Karışım yaptılar praktiker'de.. Beğenmeseydim boyacı beyaz rennk katıp açacaktı rengini. Silinebiliyormuş bu..

Lale fiyati gayet iyi geldi bana gunluk alsan zaten min 80 lira veriyosun ayda ortalama 12gun icin fiyat mantikli insallah memnun kalirsin ben simdilik idare ediyorumda zaman gosterir bilemiyorum . .nano boya supermis ya halida varmi acaba esim hali seremeyiz toz kalkar diyor nano olursa kabul eder esim benden daha hassas bu konulardaa

Ay t ederim Utandım bak
İyi fikir esın de beğendiğini alır sonra sen de alırsın beğendiklerini cnm bu ay konusun da ben de karışıyordum fakat sen 2 hafta sonra 28. Haftayi doldurduğun da nasipse 7. Ayın bitecek cnm sen suan da 7. Ayın içindesin insallh saglikla Gelicez bütün haftaları hep beraber

Oh masallh cnmm boya ısını hallettin demekki ben de duvar kağıdı yaptiricaktim fakat biz doğumdan sonra yer değiştireceğimiz icin vaz geçtim istanbula sık bir oda Hazirlicam nasipse. Burda sadece oda boyaticm ve perde yaptiricam Odası na kızımın agustos bası nasip şe sadece yatak ve beşik siparişi vericez dolabı var kapaklarını boyaticm kaplama yaptiricam sadece zamn azalıyor hamdolsun insan cok heyecan yapıyor

evet Karasu canım çok az vaktin kalmış seninde bende 30u görsem inşallah ozaman da 34 ü görmek isticem:))

kızlar eşim azönce getirdi bebeğimin cicilerini ben sadece bak dedim o almış ufak tefek bişeyler:))hastane çıkışını falan birlikte alıcaz inş

hep bebişime cici alacağım anı bekliyordum şimdi babası o zevki tattı birazcıkta olsun,ahh dolabını almış olsak hemen asardım:)

bizde ramazan girmeden odasının boyasını halledip çalışma odasını boşaltalım diyoruz bu da çook eğlenceli olucak inş :)

Cnm Benm aynen öyle ben de biran once 38 i görsem diyorum ben sen dn daha fazla zipliyorum Sen yine 4 er 4 er ilerliyorsun bana baksana Ben bayında geçireyim diyorum bana kalsa ben halledicem de esim bu konu da cok aceleci davranmak istemiyor yatak ve beşik ısını agustos tn once almam diyor insallh kızım Benm gibi aceleci olmaz babası gibi uyusuk olsun Benm esim böyledir herseyi Son dk ya bırakmayı sever de
Rabbim aldığınız cicileri bebeğinize giydirmeyi nasip etsin insallh hayrli olsun

canım çok sağol ya,Rabbim hepimize ağız tadıyla cicileriini giydirmemizi nasib etsin inşallah :)

bizde çok sabırsızız aslında,ama zamana bırakma kararı aldık bi 34ü görelim herşeyi ozaman halledicez inş..

temkinli davranmakta iyidir zannımca..

kuzular sağlıklı olsunda herşey bi iki günde bile halledilir umuyorum :)

eveet 4er 4er daha aşılabilir geliyo,çetelem var üstünü çiziyorum geçen günün :))

Şu an 80 e geliyor temizliğe. Danışmanlık şirkelerini de aradım 700 tl+ yol istediler. Bir maaş -taonlara veriyorsun danışmanlık bedeli. Üstelik sadece 3 ay garantili. 4. ay memnun kalmazsan yeni eleman bulmak için tekrar para istiyorlar. Fiyatlar çok değişken. 6 gün çalışanlar 1.200 tl. alıyor diye düşündüm ben, kadında kabul etti Allahtan ama normalde gündelik işine gelmek daha işlerine geliyor. Daha çok kazanıyorlar ondan.

Karasu canım, ben de çok panikliyorum hatta eşime kızıyorum herşey son dakkaya kaldı diye. Bugün boyacı gittikten sonra mecbr ben silmek zorunda kaldım yeri boya kurumadan. Bz daha tez canlıyız. Erkekler acele etmek istemiyor. Biz herşey bir an önce hazır olsun bitsin istiyoruz. Herkes sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek ister ama ben şuna inanıyorum. Allah korusun birşey olacaksa doğumdan sonra da olur. Hayat bu, hiçbirşeyin garantisi yok ki..

Ya bende ay konusuna karar veremeyenlerdenim sat a gore cok geriden geliyor 28 haftadayim sat a gore 6bucuk ay oldu hatta olmadi bile tam olarak

Bugun herkesi hazirlik telasi sarmis sabah bende yazmistim buraya sanki herseyimiz eksik diye eslerin bu kadar large olmasi beni fazla sıkıyor ben haftaya cantami hazirlicam mesela kiyafetleride yikadik ufak tefek eksikler kaldi ama gelin birde bana sorun

Son düzenleme:
Bende halının pislik barındırdıgına inananlardanım. Sıcak bakmıyorum halı olayına ama küçük birşey atarım belki. Antibakteriyel halı var diye duymuştum.

Bu arada yorgan almayı düşnürseniz sentetik almayın. Penelope marka kaz tüyü bebek yorganları var 100 tl. ye. gıdık tüyü oranı % 90 civarı. Ben yıllardır kaz tüyü yorgan kullanıyorum memnunum. Hem makinede yıkayabiliyorsun, hem ısıtıyor, hemde terletmiyor..

Bizim 2 aydır tartışma konumuz bu :) Erkekler large işte. Anlamıyorlar. Ben de tez canlıtyım herşey olsun bitsin istiyorum. Kendi zevkime göre almak istiyorum. Erken doğum vb. olursa baskasının benim yerine gidipte istemediğim bir şey seçmesini istemiyorum..

Dreamy Baby Bed favorim. Reklam yapar gibi oldu biraz ama idaş yataktanda memnunum kendim kullandıgım için. Bebeğe de kendi kullandıklarımın altında birşey almak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…