evet simdı sıze yanmda olan resımler dn eklemeye calısıcam Eki Görüntüle 448781 Eki Görüntüle 448782
ya bazı esımler hata verıyr kırp dıyorum yıne de eklemıyor
bayıldımmm çok güzeller...
ay yerim ben onun ayakkabılarını yaaa...
bi de en çok annemi çok seviyorum yazan tulumunu çok sevdim...
Rabbim sağlıkla giydirdiğin günleride göstersin inşallah...
Maşallahhh
Bende bu haftaya kadar prolutan depot igne kullandim haftada bir kullaniyordum bu hafta biraktirdi. Zaten cok acitiyordu iyi oldu. Artik progesteron destegim yok.
Dusuk riskin mi vardi canim cok uzun sure kullanmissin birde her drun tup bebekle hamile olan da uyguladigi ilac farkli sanirim benim tup bebek drum takibimi yapiyor hala 12.haftadan sonra seni normal gebe olarak kabul ediyorum diyor mesela ben heterezigotum genetik testler sonucu ogrendik ama ilac kullanmiyprum ama burda heterezigot olup hergun igne olanlari okuyorum drum sole bi aciklama yapmisti 100 kadindan 80 i heterezigot bu testleri yapilmadigi icin kimse bilmiyor zaten artik bunun arastormasini biz tup bebek drlari istemiyor ve onemsemiyoruz
Hu hu kimse yok mü
Ay masallh bebeklerine hamdolsunslm güzel anneler nasılsınız... biz iyiyiz çok şükür benim bıdıklar çok hareketlendiler bu aralar maşallah biri aşağıdan birsi yukarıdan tekmeleyip duruyolar... yarın alış verişe çıkmak istiyorum bende çok gezemesemde en azından hastane çantamızı hazırlamak istiyorum... netten çok fazla alış veriş yapamıyorum görerek almak istiyorum...inş. bi sorun olmazsa gideriz..
göğüs ucu kremi,çok önemli diyolar sorun yaşamamak için
bebek mendili,küçük havlu..
sabahlık..
dün yeni bebekleri olan arkadaşlarım bizdeydi iki hastane çıkışı yeterli diyolar..
birde hastane çıkışları bazen 20li falan oluyo ya sakın öyle almayın aynı parçaları gör gör bunalıyosun diyolar :))
bende 30dan sonra hazırlayayım diyorum..
happywomen bende hergün coraspin içiyorum..
açıkçası bende anlamıyorum doktorun tavsiyesine uyuyoruz işte..
kişiye özel tedavi uygulanıyor olsa gerek,onca test vs oluyoruz..
valla benim bi arkadaşın göğüs ucu tam belirlemedi,sezeryandı oda,çok iyi gelmiş bu göğüs kalkanı sayesinde sıkıntısız emziirdim dedi..
hemde göğüs ucunda yara oluncada iyi oluyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?