2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Darısı sana olsun insallh guzel kardesim bnm Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin insallh esim kıskandı o body Seni seviyoruz biz

günaydın
nasılsınız,biz iyiyiz
yürüyüse basladık yavas yavas 1 saat yürüyoruz
keçi sütü bulduk buarada tadı bana ağır gelmedi hiç
içmeye basladım bakalım madoya giden sütlerden ayarlamıs saolsun babam
dikkat etmeme rağmen 66yı gördüm
uyku setimizi aldık,ananemizde epeyce ciciler almıs uygun bi vakitte eklicem
bu sitede indirimli haberniz olsun
bizim aldığımız model

Linens E-Mağaza web sitesine hoş geldiniz

günaydın kızlaarrr

evet toobe lınensin nevresim takımları çok kaliteli,ama ben englısh home dan almayı planlıyorum çok şeker puanlı falan oluyolar tam benlik :)
gerçi senin verdiğin linkteki uyku setiymiş inceliyim bi ürünleri:)

Son düzenleme:
Bende bu haftaya kadar prolutan depot igne kullandim haftada bir kullaniyordum bu hafta biraktirdi. Zaten cok acitiyordu iyi oldu. Artik progesteron destegim yok.

Bende bu haftaya kadar prolutan depot igne kullandim haftada bir kullaniyordum bu hafta biraktirdi. Zaten cok acitiyordu iyi oldu. Artik progesteron destegim yok.

Dusuk riskin mi vardi canim cok uzun sure kullanmissin birde her drun tup bebekle hamile olan da uyguladigi ilac farkli sanirim benim tup bebek drum takibimi yapiyor hala 12.haftadan sonra seni normal gebe olarak kabul ediyorum diyor mesela ben heterezigotum genetik testler sonucu ogrendik ama ilac kullanmiyprum ama burda heterezigot olup hergun igne olanlari okuyorum drum sole bi aciklama yapmisti 100 kadindan 80 i heterezigot bu testleri yapilmadigi icin kimse bilmiyor zaten artik bunun arastormasini biz tup bebek drlari istemiyor ve onemsemiyoruz

Cnm ben de heterezigotum eve ben suanda kafama göre coraspirin iciyorum gerçi 31. Haftada birakicam Sezeryan olucak yaa Allh korusun erken dogum olursa sorun yasarmisim ben Dr da hiç önemsemiyor ben de tüp bebe Dr uma devam ediyorum dogum da nasipse onun la olucak bende proluton depot U 6.hftm dan 13. Haftama kdr kullandım ben 3 gunde bir vuruluyordum ama birde hergün progestan fitil bir de hergün progestan kalçan iğnem vardı aynen Benm Dr da aynı 12. Haftadn sonra hattanet olarak 14. Haftadn sonra ben normal bir hamile olrak kabul etti İstanbul bile gönderdi uçakla gezmeye inşallah sorunsuz bir sekilde bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun ben bu heterezigot olayın en cok korkuyorum cnm onun icin hergün olmasada2 gunde bir coraspirin iciyorum

slm güzel anneler nasılsınız... biz iyiyiz çok şükür benim bıdıklar çok hareketlendiler bu aralar maşallah biri aşağıdan birsi yukarıdan tekmeleyip duruyolar... yarın alış verişe çıkmak istiyorum bende çok gezemesemde en azından hastane çantamızı hazırlamak istiyorum... netten çok fazla alış veriş yapamıyorum görerek almak istiyorum...inş. bi sorun olmazsa gideriz..

Ay masallh bebeklerine hamdolsun Tuttumu deger katlandimi ay bebegimz bizimlemi derken bugunleride goeduk rabbim kucagimuzada saglikla almayi nasip etsin insallhh evt cnm yaa hazirlamak lazim bende 15 gun sonra nasipse hazirlicam kizimin kiyaftlerini yikama utuleme bitiricez insallh
Evt cnm bende tatildeyin ama topigimizden kopmuyorum sokmayalim iceri topigin kapisindan bu gezentileri

benim misafirlerim vardıı :)) dolayısıyla giremedim ev bekçiliği yapıyorum malum tatilfalan yok bizde kızımın doğumuna kadar :)

Gunaydin kizlar yarin 28.haftaya giriyoruz ve ben artik hastane cantam hazir olsun istiyorum ve ne koymaliyim bilmiyorum aklima gelenler sunlar eksigim varsa yardimci olur musunuz
-1takim gecelik
-1takim pijama
-ic camasiri, corap ve terlik
-logusa pedi ve gogus pedi
-havlu, dis mac., dis fircasi, deodorant, tarak, logusa taci, makyaj mlz
-bebeklerin hastane cikislari (takimlarimiz iki takimli sizce yeter mi)
-bez(hasataneler kendileri bezliyor ama hemsireler bazen hemen gelmiyormus tedbir icin) islak mendil
-biberon, emzik(ben alirlarsa sayet vermeyi dusunuyorum iki bebekte kurtarici olur )
aklima gelenler bunlar

göğüs ucu kremi,çok önemli diyolar sorun yaşamamak için
bebek mendili,küçük havlu..
sabahlık..
dün yeni bebekleri olan arkadaşlarım bizdeydi iki hastane çıkışı yeterli diyolar..
birde hastane çıkışları bazen 20li falan oluyo ya sakın öyle almayın aynı parçaları gör gör bunalıyosun diyolar :))
bende 30dan sonra hazırlayayım diyorum..

happywomen bende hergün coraspin içiyorum..

Hastane cikisimiz icinde iki tane takim var bende cok parca olsun istemedim hep ayni seyi giymek zorunda kaliyor gogus kalkanina gerek var mi acaba ? Bebeginizde gule gule buyusun sansi bahti acik olsun insallah. .
Ben ilk tedaviden sonra bu gebeligimin 8.haftasina kadar kullandim ama bende kanama yapti ictigimde kanamam oluyodu kestikten bir kac hafta sonra kanamam kesildi cok sukur bugune kadar da olmadi artik ona mi bagli bilmiyorum

açıkçası bende anlamıyorum doktorun tavsiyesine uyuyoruz işte..
kişiye özel tedavi uygulanıyor olsa gerek,onca test vs oluyoruz..
valla benim bi arkadaşın göğüs ucu tam belirlemedi,sezeryandı oda,çok iyi gelmiş bu göğüs kalkanı sayesinde sıkıntısız emziirdim dedi..
hemde göğüs ucunda yara oluncada iyi oluyormuş..

Once allaha sonra drlara guveniyoruz doktorumuzu ilacimizi denk getirsin rabbim. . .bak sen deyince hatirladim kuzenim de yara olunca kullanmisti ilac surdukten sonra cok iyi oldugunu soylemisti bide benim bi dr morelimi bozdu ikiz oldugu icin kacinilamaz yara olmasi krem kullanmana gerek yok e vitamini kullan belki biraz engeller dedi. .Ben tabi tup bebek drumda randevum var bu hafta ona sorucam laf aramizda ben sadece ona guveniyorum doktor konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…