Once allaha sonra drlara guveniyoruz doktorumuzu ilacimizi denk getirsin rabbim. . .bak sen deyince hatirladim kuzenim de yara olunca kullanmisti ilac surdukten sonra cok iyi oldugunu soylemisti bide benim bi dr morelimi bozdu ikiz oldugu icin kacinilamaz yara olmasi krem kullanmana gerek yok e vitamini kullan belki biraz engeller dedi. .Ben tabi tup bebek drumda randevum var bu hafta ona sorucam laf aramizdaben sadece ona guveniyorum doktor konusunda
kime ggidiyorsun bak merak ettim şimdi :)
canım sıkma canını Rabbimin izniyle toparlar umarım bebeğin..
dua edelim hiç bunlara gerek kalmasın inş..
dua çok önemli şüphesiz ki....
duamızdasın inşallah..
Canim ben kadikoy acibadem prof.dr. Tayfun bagisa gidiyorum ama dogumun nerede olacagi belli degil benim bebegimin bir tanesininkalbi sakat dogunca amaliyat olucak ameliyat vaktine gore dogum yerine karar vericez 31.haftada perinatolag ve pediatrik kalp damar cerrahina randevumuz var bakalim hayirlisi insallah kucuk bebegim hayata simsiki tutunur tek duam bu. . .
Insallh cnm insallh bebegin hayata siki siki tutunucak rabbimn izniyle kiyamm ben ona o minicik bedeniyle ameliyata gidicek rabbim sana sabir versin insallh hic gerek kalmaz cnm dogdugunda operasyn gecirmesine dua adicez bol bol insallh saglikla evine alip gidiceksin kizinida
slm kizlar öncelikle rabbim isallah herkeze hayirli ve saglikli evlat nasip etsin ben yurt disindayim 24 haftam doldu ben 78 kilo gebelige girdim simdi 77 yim kilo almadim burda konturol 2 ayda bir oluyo sizce 6 ayda kilo almamam normalmi sizin basiniza geldimi karnim buyuyo diyer taraflarim eriyo
canım birçok kişi ilk emzirirken sıkıntı yaşıyormuş zaten ama bu göğüs kalkanı ve kremler cidden işe yarıyormuş,hem bebek emincede o göğüsten sakıncası yok diye duydum,ben hastane çantama koymayı planlıyorum inşallah..
dediğin gibi canım Rabbime emanetler,sağlık sıhhatle inşallah alalım kucaklarımıza..
bencede doktoruna sor bakalım ne diyecek :)
kızlar bu göğüs kalkanı nedr ne işe yarar ilk defa duydum...biraz bahsedermisinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?