2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Anneanne ve babaanne varsa endişelenme..Bizde kimse yok yardıma gelecek..[/QUOTE]
Babannemize guvenemiyorum cok fazla cunku eltimde hamile ve neredeyse ayni gun dogum yapicaz aramizda bir hafya ya olur ya olmaz tevafukun bu kadari

sağol canım..daha önce ablamın bebeğine alışveriş için gitmiştim annemle havuzlu han'a.
zıbınlarını mothercare den alırım
,ama havuzlu handa da güzel şeyler olduğunu biliyorum hastane çıkışı küvetini vs hep ordan hallederim inş tabii doktor müsade ederse :)
gerçi kocaman havuzlu handa gir gir mağaza bitmiyo,çok eğlenceli olsa gereek :))
ya bu kilo alımı durmicak mı bizdeki kaçıncı ayda durur alımlar bi ümit soruyorumm :)

Hamilelikten omega 3 alan gebelerin bebekleri daha kilosunda, vaktinde, sağlıklı doğuyormuş. Diğer bebeklere görede daha zeki oluyorlarmış. Siz kullanıyor musunuz omega 3? Ceviz yemekten sıkıldıgım için hapını aldım bugün solgar'ın.

Merhaba nasilsiniz anneler :) herzaman yazamiyorum ama arada girip okuyorum, okumaktan yazmaya firsat kalmiyor :)

ben omega 3 ve folik asit birarada olan bir hap kullaniyorum Gyn Vital´diye cok tavsiye ediyorlar. ceviz filan cok tüketemiyorum. Sizler masallah baya hazirlik yapmissiniz okuduguma göre, ben cok tembelim ya, daha yavas yavas düzmeye basliyorum herseyi :))

Canim ben takviye almayi dusunmedim cunku gebeligim boyunca kilolarca ceviz tukettim balik yiyorum her hafta ozellikle somon baligi tuketmeye calisiyorum omega 3acisindan somon cok iyi diye biliyorum

BİR DAMLA SERPİLSİN YÜREĞİNİZE ,BİN TATLI MUTLULUK DOLSUN GÜNLERİNİZE,BİNBİR HAYALİNİZ GERÇEKLERİ BULSUN,HERTÜRLÜ DUALARINIZ KABUL OLSUN ,KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..duanızda bızıde unutmayın:)

Anneanne ve babaanne varsa endişelenme..Bizde kimse yok yardıma gelecek..
Babannemize guvenemiyorum cok fazla cunku eltimde hamile ve neredeyse ayni gun dogum yapicaz aramizda bir hafya ya olur ya olmaz tevafukun bu kadari [/QUOTE] aa sizindemi öyle benimde eltimle aramda 9 gün var bizde cok sasırmıstık eltımın ılk senede benımse 7. senede aynı denk geldı rabbımın bı hıkmetı heralde

Son düzenleme:
güzel anne adayları hepinizin mübarek kandili kutlu olsun...rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin,bizlere sağlıklı zamanında doğumlar nasib etsin inşallah....

Herkese günaydin güzel anneler ve şirin bebişler. Nasılsiniz. Herkesin sağliği sihati daim olsun insallah. aarkadaslar seker yuklemesi icin 26.hafta cagirmisti doktorum. sartmi 26.haftada gitmek. once gitsem olurmu?

Ayyy sayfamiza kimsecikler yazmamis bugun nilcim bebisler nasil ne kadar olmuslar ben artik acaip kg merak ediyorum yeterince beslenebilyorlarmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…