2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Ayyy sayfamiza kimsecikler yazmamis bugun nilcim bebisler nasil ne kadar olmuslar ben artik acaip kg merak ediyorum yeterince beslenebilyorlarmi diye

Eee artık harekt ediyorlar ya nasıl diye düşünmüyoruz benim de tek merakım kaç kilo olduğu haklım hafta bası randevu var öğrenince kızım ne kadar oldu ben 31. Haftamda gidicem insallh 2 ye yaklaşmıştır cok mü dedim 2 kg bakalım gorucez belki 1800 civaridr o da iyi son haftalr yavslicak artık kilo ve boy merk ediyorm neguzel yarindi buluşma ama esim yetişemiyor hafta basına kaldı

2ye yaklasmistir insallah prensesimiz bizde yarin yada cumartesi gidecektik ama eaim musalt degilmis pazartesi uada saliya kaldi insallah benim kuzucuklarimda buyumustur ayrica bebeklerimiz avize ve hastanede ikramliklarimiz hazir sadece icinin drajeleri eksik en kisa zamanda resmini eklerim

merhaba,
Biz bu sabah şeker yükleme testi yaptırdık. 2 saatlik 100 mg. şeker yüklendi. Sonucu yarın alacağız. Öğleden beri uyuyorum, yeni uyandım. Test sarstı biraz..

Sen ikinci kez mi yaptiriyoraun tek gebelere genelde 50mg yapiliyor diye biliyorum banada75 yapilmisti ben de gun boyu toparlanamamistim bi turlu dengem bozulmustu insallah sonuclar normal cikar bol su tuket bugun vucuttan seker atilsin

ilk test olmasına rağmen böyle istedi nedense. Fazla kilo artısım da yok ama her doktor farklı işte..

merhaba,
Biz bu sabah şeker yükleme testi yaptırdık. 2 saatlik 100 mg. şeker yüklendi. Sonucu yarın alacağız. Öğleden beri uyuyorum, yeni uyandım. Test sarstı biraz..

Sen ikinci kez mi yaptiriyoraun tek gebelere genelde 50mg yapiliyor diye biliyorum banada75 yapilmisti ben de gun boyu toparlanamamistim bi turlu dengem bozulmustu insallah sonuclar normal cikar bol su tuket bugun vucuttan seker atilsin

resimleri bekliyoruz:)

merhaba,

Geçmiş olsun.. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. bende haftaya cuma yaptırıcam. 24-28 haftalar arası yapılıyor diye okudum. haftaya çok erken olmaz sanırım test için.

Aynen cnm benim de esim yüznden hafta basına kaldı insallh büyümüştür bebeklerimiz saglikla

şeker yüklemesi testi nasıl yorumlanıyor bileniniz var mı? Hemşire değerlerin düşüş hızına bakılıor falan dedi..

slm kızlar moralim bozuk biraz bebeğimin birinde sol böbreğinde hafif genişleme varmış 2 hafta sonra tekrar gidicez genişleme artmışsa erken doğum yapıcam erkek bebeklerde genelde olabiliyomuş kendiliğinden geçebilrde dedi ama geçmez artarsa alacaklar bebişleri o kadar kötü oldum ki doktora hiç bişey soramadım hiç beklemediğim bişeydi inş. geçiçi bi durumdur ..bu arada biri 1600 diğeri 1550 kg. olmuş...ne olur bize dua edin...

çok geçmiş olsun. Perinatalog mu dedi? Maalesef bu konuda bilgim yok. Araştırdın mı netten?

Cnm yaaa bn sok oldum biz seninle aynı dönemdeyiz yeni mı çıktı bu durum bebekte ortaya Rabbim şifa versin insallh bol bol dua et biz de edelim insallh kiloları da masallh gayet iyi dimi bu hafta icin lütfen stres yapma onlar snın stresinden daha cok etkilenecek sonuçta erkn dogumada gerek kalmaz insallhh

Cok gecmis olsun. ALLAHIN izniyle insallah 2hafta sonra iyi haberler alirsin. sıkma canini unutmaki sen uzulursen bebeklerinde bunu hissedicek. sen olumlu dusunmeye caliski hersey iyi olsun.dualarimizla insallah gecer bu durum.

Canim hic morelini bozma oyle bisey yoktur bana 21. Haftada profosor bir perinatolog dedi genisleme var diye ve yaninda neler neler soylenmedi hayal edemezsin sonra ben bir docent perinatologa birde baska bir prof a daha gittim ole bisey cikmadi sunu soylim eger kadin dogum takibi yapan uzman bir dra gidiyorsan bunu zaten o ultrason cihazinda gormeleri pekte mumkun degil drlar kendilerini ikiz oldugu icin garantiye aliyorlar hani bisey olursa ben soylemistim diyebilmek icin hangi sehirde yasiyorsun bilmiyorum ama biz duzenli olarak perinatolog takibindeyiz ve perinatolagumuz turkiyenin en iyi perinatologlarindan biri cok tedirgin olirsan bir git istersen sana kesin bir sonuc verir cunku 31.hafta bunun tespiti icin cok cok uygun benim 20hafyalik bebegimin kalbindeki sakatligini teshisini koydu ve gittigim drlar bunu anne karninda ogrenmek cok buyuk bir sans sizin icin heleki 20.haftada ogrenmek mucize dediler
ve bahsettigi genisleme goreceli bir kavram olamaz kac mm genislemis onu soylemedimi olmasi gerekn degerlerin ne kadar ustunde ayni zamanda bobrek genislemesi olan bebeklerde gelisim geriligi oluyor senin bebeklerinin kg gayet iyi hic mi hic morelini bozma canim allahin izniyle vakitlice alicaksin kucagina

Son düzenleme:
şeker yüklemesi testi nasıl yorumlanıyor bileniniz var mı? Hemşire değerlerin düşüş hızına bakılıor falan dedi..
cnm benim bi bilgim yok,haftaya yaptırcam
cumartesi dönüyorum artık evime babamızı özledik
bi de ev alma durumumuz var bu koca karınla nasıl tasıncam onu da hiç bilmiyorum..

cnm moralini bozma Allah korusun,netten okudum rastlanabilen bi durummus bebişlerimizin kilosu cok güzel masallah,2 kilo olunca erken doğsa bile cok tehlikeli olmuyormus
umarım diğer kontrolde kendiliğinden gecmiş olur

Herkese günaydin güzel anneler ve şirin bebişler. Nasılsiniz. Herkesin sağliği sihati daim olsun insallah. aarkadaslar seker yuklemesi icin 26.hafta cagirmisti doktorum. sartmi 26.haftada gitmek. once gitsem olurmu?

akasyacım doktorunu ara sor istersen ben 26.haftaya yetisemedim 28 de yapabiiriz dedi doktorum

çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin,ama happywomen ın söylediği çok mantıklı başka bi doktorada muhakkak görün,hatta aynı şehirdeysen happywomenın dediği doktorada gidebilirsin..

ya kızlar benimde 2-3 gündür sertleşmelerim var,şimdi kahvaltı yapıydum karnımı bi elledim böyle sertlik çarptı elime bi bölgede yoğunlaşmış,hemen yattım bende kahvaltıyuı bırakıp,normalmi ki acaba?

hemde günaydııınnn:)

merhaba,

geçmiş olsun ya şekerli su içiriyolarmış galiba değil mi ya portakal suyu içsek olmaz mı:))

benim midem hiç kaldırmaz çünkü hepsini içmeden orada ölece mide bulantısından giderim herhalde..

bi arkadaş yaptırırken tadı değişsin diye limon sıkmışlar içine,olmadı yanımda llimon götüreyim :)

bana da çarşambaya randevu verrdiler çok üzüldüm kuzumu çok merak ediyorumumarım kilo almıştır ve sağlıklıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…