Ayyy sayfamiza kimsecikler yazmamis bugun nilcim bebisler nasil ne kadar olmuslar ben artik acaip kg merak ediyorum yeterince beslenebilyorlarmi diye
Eee artık harekt ediyorlar ya nasıl diye düşünmüyoruz benim de tek merakım kaç kilo olduğu haklım hafta bası randevu var öğrenince kızım ne kadar oldu ben 31. Haftamda gidicem insallh 2 ye yaklaşmıştır cok mü dedim 2 kg bakalım gorucez belki 1800 civaridr o da iyi son haftalr yavslicak artık kilo ve boy merk ediyorm neguzel yarindi buluşma ama esim yetişemiyor hafta basına kaldı
Sen ikinci kez mi yaptiriyoraun tek gebelere genelde 50mg yapiliyor diye biliyorum banada75 yapilmisti ben de gun boyu toparlanamamistim bi turlu dengem bozulmustu insallah sonuclar normal cikar bol su tuket bugun vucuttan seker atilsin
merhaba,
Biz bu sabah şeker yükleme testi yaptırdık. 2 saatlik 100 mg. şeker yüklendi. Sonucu yarın alacağız. Öğleden beri uyuyorum, yeni uyandım. Test sarstı biraz..
2ye yaklasmistir insallah prensesimiz bizde yarin yada cumartesi gidecektik ama eaim musalt degilmis pazartesi uada saliya kaldi insallah benim kuzucuklarimda buyumustur ayrica bebeklerimiz avize ve hastanede ikramliklarimiz hazir sadece icinin drajeleri eksik en kisa zamanda resmini eklerim
merhaba,
Biz bu sabah şeker yükleme testi yaptırdık. 2 saatlik 100 mg. şeker yüklendi. Sonucu yarın alacağız. Öğleden beri uyuyorum, yeni uyandım. Test sarstı biraz..
Aynen cnm benim de esim yüznden hafta basına kaldı insallh büyümüştür bebeklerimiz saglikla2ye yaklasmistir insallah prensesimiz bizde yarin yada cumartesi gidecektik ama eaim musalt degilmis pazartesi uada saliya kaldi insallah benim kuzucuklarimda buyumustur ayrica bebeklerimiz avize ve hastanede ikramliklarimiz hazir sadece icinin drajeleri eksik en kisa zamanda resmini eklerim
Geçmiş olsun.. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. bende haftaya cuma yaptırıcam. 24-28 haftalar arası yapılıyor diye okudum. haftaya çok erken olmaz sanırım test için.
Senden kaç gramlık ve kaç saatlik şeker yüklemesi istedi doktor? Herkesten farklı isteniyor
slm kızlar moralim bozuk biraz bebeğimin birinde sol böbreğinde hafif genişleme varmış 2 hafta sonra tekrar gidicez genişleme artmışsa erken doğum yapıcam erkek bebeklerde genelde olabiliyomuş kendiliğinden geçebilrde dedi ama geçmez artarsa alacaklar bebişleri o kadar kötü oldum ki doktora hiç bişey soramadım hiç beklemediğim bişeydi inş. geçiçi bi durumdur ..bu arada biri 1600 diğeri 1550 kg. olmuş...ne olur bize dua edin...
slm kızlar moralim bozuk biraz bebeğimin birinde sol böbreğinde hafif genişleme varmış 2 hafta sonra tekrar gidicez genişleme artmışsa erken doğum yapıcam erkek bebeklerde genelde olabiliyomuş kendiliğinden geçebilrde dedi ama geçmez artarsa alacaklar bebişleri o kadar kötü oldum ki doktora hiç bişey soramadım hiç beklemediğim bişeydi inş. geçiçi bi durumdur ..bu arada biri 1600 diğeri 1550 kg. olmuş...ne olur bize dua edin...
cnm benim bi bilgim yok,haftaya yaptırcamşeker yüklemesi testi nasıl yorumlanıyor bileniniz var mı? Hemşire değerlerin düşüş hızına bakılıor falan dedi..
cnm moralini bozma Allah korusun,netten okudum rastlanabilen bi durummus bebişlerimizin kilosu cok güzel masallah,2 kilo olunca erken doğsa bile cok tehlikeli olmuyormusslm kızlar moralim bozuk biraz bebeğimin birinde sol böbreğinde hafif genişleme varmış 2 hafta sonra tekrar gidicez genişleme artmışsa erken doğum yapıcam erkek bebeklerde genelde olabiliyomuş kendiliğinden geçebilrde dedi ama geçmez artarsa alacaklar bebişleri o kadar kötü oldum ki doktora hiç bişey soramadım hiç beklemediğim bişeydi inş. geçiçi bi durumdur ..bu arada biri 1600 diğeri 1550 kg. olmuş...ne olur bize dua edin...
Herkese günaydin güzel anneler ve şirin bebişler. Nasılsiniz. Herkesin sağliği sihati daim olsun insallah. aarkadaslar seker yuklemesi icin 26.hafta cagirmisti doktorum. sartmi 26.haftada gitmek. once gitsem olurmu?
merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?