2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Gunaydin canim merak etme sertlesmeler normal kasiliyorlar artik bide ayakta durdugunda ozellikle olur bana dr hemen yat dinlen gunde 10defayi gecerse haberimiz olsun nst ye baglariz dedi sende saymaya calis gunde5-6 defa oluyorsa hic korkma gittigindede drunu bilgilendir

Nazendecim ayrica seker yuklemesi yapildigi gun mumkun oldugunca erken git cunku ac gitmen gerekiyor vede bir kac saat sekerli sudan sonra birsey yemiyorsun bide dua et 100mg olmasin
lale bahsettigin sey nedir bilmiyorum

50mg dedi canım..limonumu götüreyim yanımda..

bide bu gebeye göre mi farklılık gösteriyoki anlamadımm 50 yada 100 olması..
evet aç karna dediler erken gitmem lazım

happywomen saol canım ya bende çok korktum uzun zamandır böyle sertleşmelerim olmamıştı,şuan kağıt kalem koydum yanıma olma sıklıklarını yazayım diye :)

Canim bana 75mg yuklendi aclik 1.saat 2.saat bakildi ben ikiz diye dusunmustum ama laleye 100mg yuklenmis onun bebegi tek sanirim dr dan dra fark gozteriyor 50mg dediyse cokta korkma fazla sarsmaz

saol canım umarım öyle olur,ama testi yaptırırken bu dozların miktarının neden değiştiğini sorucam inş..

geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz kızlar ya,ben gece dönüşlerimde ara ara uyanıyorum sabahta çok huzurlu uyanmıyorum dolayısıyla,karnınıızın altını destekliyor musunuz

geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz kızlar ya,ben gece dönüşlerimde ara ara uyanıyorum sabahta çok huzurlu uyanmıyorum dolayısıyla,karnınıızın altını destekliyor musunuz

Yüksek yastık kullanıyorum. Daha doğrusu iki yastık üst üste koyup basımı yan koyuyorum. Karın büyüdükçe rahat uyku pozisyonu almak zorlaşıyor. Az kaldı sıkacağız dişimizi.

Bu arada bizim oğlumuzun adı Deniz Can olacak. Çift isimli olacak yani çünkü babası Deniz ben de Can olsun dedim. İkimizin d egönlü olsun diye..

Canım çok geçmiş olsun,bende katılıyorum arkadaşlara inşallah bi sorun çıkmaz ama bencede başka bir doktorada görün...öyle hemen bir doktorun demesiyle bebişler alınmaz yani..ayrıca kilolarıda yerinde maaşallah....

canım o dediğinden hergün oluyor bende ve ben çok normal karşılıyorum hiç bişey yapmıyorum...genelde yürüdüğüm zaman çok oluyor...banada doktor bu sertleşmeler düzenli aralıklarla oluyosa sorun olur demişti...endişe yapma çok bundan sonra sürekli olacak bunlar...

Canim bana 75mg yuklendi aclik 1.saat 2.saat bakildi ben ikiz diye dusunmustum ama laleye 100mg yuklenmis onun bebegi tek sanirim dr dan dra fark gozteriyor 50mg dediyse cokta korkma fazla sarsmaz

arkadaşlar 50 mg veya 100 mg gebenin kilosuna bebeğin kilosuna risk grubunda olup olmadığına göre belirleniyr diabet rsiki yoksa 50 mg varsa 100 mg yapıyorlar...50 mgda sorun çıkanlarada netleşmesi için tekrar 100 mg yapıyorlar...

Bunlarda hastane ikram edecegimiz cikolata kutularimizin bir kismi sadece isimleri kartlari basilip yapistirilacak tabikii bunlarida ben yaptim

Eklentiler

• $2012-07-06 13.28.48.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

canım geçmiş olsun..inşallah iki hafta sonra daha güzel sonuçlar alırsın...sen detaylı ultrason baktırmamışmıydın orda çıkmıyormu yoksa sonradan ortaya çıkan bir durummu bende ikiz bekliyorum...

slm herkese benim 4 gündeür karnımda sertleşme var ve bugun dra gittim rahim boyu 2.2ye düşmüş beynimden vurulmuşa döndüm dr bir hafta sonra bakacaz erken doğum riskim vrmış ne yapacam bilmiyorum çok kötüyüm

Bunlarda hastane ikram edecegimiz cikolata kutularimizin bir kismi sadece isimleri kartlari basilip yapistirilacak tabikii bunlarida ben yaptim

ay çok tatlılar yaaa..ellerine sağlık..insan bunları açmaya kıyamaz...bende hala ne yapcağım konusunda kararsızım bu konudaa....

İnsallah zamanında gelir bebişlerimiz. Nasıl ve neden oluyor bu? Ne tür bir önlem alıyor dr.?

Allah Allh cok gecmis olsun insallh dinlerine gecer cnm Benm de 3 düşmüştü bir hafta sonra gittik 4.2 di insallh senin de geri yükselme olur peki neden olurmuş bu sordun mü Dr a merak ettim Benm de karnım da sertleşme var cnmm

ay çok tatlılar yaaa..ellerine sağlık..insan bunları açmaya kıyamaz...bende hala ne yapcağım konusunda kararsızım bu konudaa....

Cnm kurabiye yaptırsana cok guzel cubuklu kurabiyeler var ben hem seker ağacı yaptiricam hem de kurabiye seker arabasına dizdiricem bebek arabası seklin de uzerin de bebeğin ismi yazıyor

Saol canim sende bakmissindir zaten bir kiz bir erkek olunca bulamiyosun bende bole biseye karar verdim icine cikolata yaptiricaz onuda temmuz sonunda yaptiricaz 1aydada bisey olmaz sanirim darisi senin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…