geçmiş olsun ya şekerli su içiriyolarmış galiba değil mi ya portakal suyu içsek olmaz mı:))
benim midem hiç kaldırmaz çünkü hepsini içmeden orada ölece mide bulantısından giderim herhalde..
bi arkadaş yaptırırken tadı değişsin diye limon sıkmışlar içine,olmadı yanımda llimon götüreyim :)
Evet yanında limon götürüyorsun limonata yapıyorlar. ama 100 gr. isterse çok sarsıyor..
çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin,ama happywomen ın söylediği çok mantıklı başka bi doktorada muhakkak görün,hatta aynı şehirdeysen happywomenın dediği doktorada gidebilirsin..
ya kızlar benimde 2-3 gündür sertleşmelerim var,şimdi kahvaltı yapıydum karnımı bi elledim böyle sertlik çarptı elime bi bölgede yoğunlaşmış,hemen yattım bende kahvaltıyuı bırakıp,normalmi ki acaba?
hemde günaydııınnn:)
50mg dedi canım..limonumu götüreyim yanımda..
bide bu gebeye göre mi farklılık gösteriyoki anlamadımm 50 yada 100 olması..
evet aç karna dediler erken gitmem lazım
happywomen saol canım ya bende çok korktum uzun zamandır böyle sertleşmelerim olmamıştı,şuan kağıt kalem koydum yanıma olma sıklıklarını yazayım diye :)
geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz kızlar ya,ben gece dönüşlerimde ara ara uyanıyorum sabahta çok huzurlu uyanmıyorum dolayısıyla,karnınıızın altını destekliyor musunuz
slm kızlar moralim bozuk biraz bebeğimin birinde sol böbreğinde hafif genişleme varmış 2 hafta sonra tekrar gidicez genişleme artmışsa erken doğum yapıcam erkek bebeklerde genelde olabiliyomuş kendiliğinden geçebilrde dedi ama geçmez artarsa alacaklar bebişleri o kadar kötü oldum ki doktora hiç bişey soramadım hiç beklemediğim bişeydi inş. geçiçi bi durumdur ..bu arada biri 1600 diğeri 1550 kg. olmuş...ne olur bize dua edin...
çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin,ama happywomen ın söylediği çok mantıklı başka bi doktorada muhakkak görün,hatta aynı şehirdeysen happywomenın dediği doktorada gidebilirsin..
ya kızlar benimde 2-3 gündür sertleşmelerim var,şimdi kahvaltı yapıydum karnımı bi elledim böyle sertlik çarptı elime bi bölgede yoğunlaşmış,hemen yattım bende kahvaltıyuı bırakıp,normalmi ki acaba?
hemde günaydııınnn:)
Canim bana 75mg yuklendi aclik 1.saat 2.saat bakildi ben ikiz diye dusunmustum ama laleye 100mg yuklenmis onun bebegi tek sanirim dr dan dra fark gozteriyor 50mg dediyse cokta korkma fazla sarsmaz
slm kızlar moralim bozuk biraz bebeğimin birinde sol böbreğinde hafif genişleme varmış 2 hafta sonra tekrar gidicez genişleme artmışsa erken doğum yapıcam erkek bebeklerde genelde olabiliyomuş kendiliğinden geçebilrde dedi ama geçmez artarsa alacaklar bebişleri o kadar kötü oldum ki doktora hiç bişey soramadım hiç beklemediğim bişeydi inş. geçiçi bi durumdur ..bu arada biri 1600 diğeri 1550 kg. olmuş...ne olur bize dua edin...
Bunlarda hastane ikram edecegimiz cikolata kutularimizin bir kismi sadece isimleri kartlari basilip yapistirilacak tabikii bunlarida ben yaptim
slm herkese benim 4 gündeür karnımda sertleşme var ve bugun dra gittim rahim boyu 2.2ye düşmüş beynimden vurulmuşa döndüm dr bir hafta sonra bakacaz erken doğum riskim vrmış ne yapacam bilmiyorum çok kötüyüm
slm herkese benim 4 gündeür karnımda sertleşme var ve bugun dra gittim rahim boyu 2.2ye düşmüş beynimden vurulmuşa döndüm dr bir hafta sonra bakacaz erken doğum riskim vrmış ne yapacam bilmiyorum çok kötüyüm
ay çok tatlılar yaaa..ellerine sağlık..insan bunları açmaya kıyamaz...bende hala ne yapcağım konusunda kararsızım bu konudaa....
ay çok tatlılar yaaa..ellerine sağlık..insan bunları açmaya kıyamaz...bende hala ne yapcağım konusunda kararsızım bu konudaa....
Saol canim sende bakmissindir zaten bir kiz bir erkek olunca bulamiyosun bende bole biseye karar verdim icine cikolata yaptiricaz onuda temmuz sonunda yaptiricaz 1aydada bisey olmaz sanirim darisi senin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?