Cnm yaaa bn sok oldum biz seninle aynı dönemdeyiz yeni mı çıktı bu durum bebekte ortaya Rabbim şifa versin insallh bol bol dua et biz de edelim insallh kiloları da masallh gayet iyi dimi bu hafta icin lütfen stres yapma onlar snın stresinden daha cok etkilenecek sonuçta erkn dogumada gerek kalmaz insallhh
evt canım bu haftaya kadar hiç bir sorun yoktu bende şok oldum genelde erkek bebeklerde oluyomuş idrarını yapamadığı için böbrek genişleme yapıyomuş kendiliğinden geçme ihtimali var ama daha da büyürse sorun olur dedi aptal gibi olmuşum hiç bişey sormadım ünivesite hastanesine gidicem bide bakalım onlar ne diyecek...
Ay masallh cok guzel kutular nasıl yaptın bunları merak ettim
Canim hic morelini bozma oyle bisey yoktur bana 21. Haftada profosor bir perinatolog dedi genisleme var diye ve yaninda neler neler soylenmedi hayal edemezsin sonra ben bir docent perinatologa birde baska bir prof a daha gittim ole bisey cikmadi sunu soylim eger kadin dogum takibi yapan uzman bir dra gidiyorsan bunu zaten o ultrason cihazinda gormeleri pekte mumkun degil drlar kendilerini ikiz oldugu icin garantiye aliyorlar hani bisey olursa ben soylemistim diyebilmek icin hangi sehirde yasiyorsun bilmiyorum ama biz duzenli olarak perinatolog takibindeyiz ve perinatolagumuz turkiyenin en iyi perinatologlarindan biri cok tedirgin olirsan bir git istersen sana kesin bir sonuc verir cunku 31.hafta bunun tespiti icin cok cok uygun benim 20hafyalik bebegimin kalbindeki sakatligini teshisini koydu ve gittigim drlar bunu anne karninda ogrenmek cok buyuk bir sans sizin icin heleki 20.haftada ogrenmek mucize dediler
ve bahsettigi genisleme goreceli bir kavram olamaz kac mm genislemis onu soylemedimi olmasi gerekn degerlerin ne kadar ustunde ayni zamanda bobrek genislemesi olan bebeklerde gelisim geriligi oluyor senin bebeklerinin kg gayet iyi hic mi hic morelini bozma canim allahin izniyle vakitlice alicaksin kucagina
Allah Allh cok gecmis olsun insallh dinlerine gecer cnm Benm de 3 düşmüştü bir hafta sonra gittik 4.2 di insallh senin de geri yükselme olur peki neden olurmuş bu sordun mü Dr a merak ettim Benm de karnım da sertleşme var cnmm
canım inş. dediğin gibidir özel muaynehanesine giitiğim doktor dedi ben çanakkaledeyim burda peritanalog var mı bilmiyorum ama önümüzdeki hafta üniversiteye gidicem ...hiç mm sinden falan bahsetmedi bize bende hiç bişey diyemedim öyle kaldım ayrıntılı ultrasonda falan herşey yolundaydı bu zamana kadar da öyle inş. dediğin gibi hiç bişey yoktur...
canım geçmiş olsun..inşallah iki hafta sonra daha güzel sonuçlar alırsın...sen detaylı ultrason baktırmamışmıydın orda çıkmıyormu yoksa sonradan ortaya çıkan bir durummu bende ikiz bekliyorum...
hiç bir sebep söylemedi kaçıncı haftada düşmüştü cnm senin tekrar yükselebilirmi acaba benimkide dr bir hafta sonra tekrar bakacam dedide ben yarın başka dra gidecem çok üzülüyorum ama daha çok küçük üzüntüden migrenim tuttu.sertleşmede geçmiyor bir türlü
Evet cnm haklisin sen ne zamn gelicegi belli değil senin kuzuların tabiki bizde bilemeyiz ne olacağımızı hersey planlı ama Rabbim bilir yinede cok guzel masllh sana baya uğraştın netten sipariş verince daha mı uygun cnm ücreti birde nerden verdin siparişCanim kutulari internetten siparis verdim acik.bir sekilde geldi kendim katlayip kutu haline getirdim uzerinide susledim benimde kurabiyeler hosuma gidiyordu ama o riski goze alamadim dayanma suresi 10gunmus dr simdiden sonra heran hazirlikli olmalisin bir tehlike yok ama ikiz heran hersey olabilir dedi
hiç bir sebep söylemedi kaçıncı haftada düşmüştü cnm senin tekrar yükselebilirmi acaba benimkide dr bir hafta sonra tekrar bakacam dedide ben yarın başka dra gidecem çok üzülüyorum ama daha çok küçük üzüntüden migrenim tuttu.sertleşmede geçmiyor bir türlü
Canim ben anadolu yakasinda oturuyorum bu tarz seyler genelde emin onunde dr dolasmayi yasakladigi icin gitmedim daha ucuza gelmedi hatta kargo ucreti falan normalden pahaliya geldi cunku adanadan getirttim sanki burda yoktaama nette de sadece o sitede vardi bu arada aybike sekerlemeden siparis verdim ama hizmetleri cok iyi siparis verdigim gun kargoya verdiler ve ertesi sabah elimdeydi
Sezaryene ilaç yok mu? « Çocuk & Aile
kızlar bu yazıyı okumanızı rica ediyorum,arkadaşım gitti hipnoz yoluyla normal doğum yaptırıyomuş yani sancıyla doğum anında başa çıkmanı sağlıyormuş yazıda da azçok bahsetmiş sanırım..doktorum bana plesentan yukarı çıkmış normal doğum yapabilirsin derse bu kadına muayene olup doğumu onda düşünebilirim dedim..kendime hayranım hala ümitvar davranıyorum :)
birde şurayı incele7ebilirsiniz..
Keyifli Doğum | www.KeyifliDogum.com
Canim gunaydin. . Daha guzelleri sizlerin olsun insallah senden sonra birmaxa ulasabilmek icin cok ugrastim ama cvp veren olmadi bahsettigim sitede cok fazla cesit yok ama ortaya yine biseyler cikartabilirsin incelersen vede bugun siparis versen ayni gun kargoluyolar ordaki numaralarada cvp veriyorlar arayip bilgi alabilirsin ben hic bi problem yasamadim gonul rahatliginla siparis gecebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?