2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

evt canım bu haftaya kadar hiç bir sorun yoktu bende şok oldum genelde erkek bebeklerde oluyomuş idrarını yapamadığı için böbrek genişleme yapıyomuş kendiliğinden geçme ihtimali var ama daha da büyürse sorun olur dedi aptal gibi olmuşum hiç bişey sormadım ünivesite hastanesine gidicem bide bakalım onlar ne diyecek...

Ah cn. Yaaa insallh kendiliğinden gecer sorun olmaz tabiki bir Dr a daha git erkn dogum derkn ne zamn olur birsey dedimi Dr un

Ay masallh cok guzel kutular nasıl yaptın bunları merak ettim

Canim kutulari internetten siparis verdim acik.bir sekilde geldi kendim katlayip kutu haline getirdim uzerinide susledim benimde kurabiyeler hosuma gidiyordu ama o riski goze alamadim dayanma suresi 10gunmus dr simdiden sonra heran hazirlikli olmalisin bir tehlike yok ama ikiz heran hersey olabilir dedi

canım inş. dediğin gibidir özel muaynehanesine giitiğim doktor dedi ben çanakkaledeyim burda peritanalog var mı bilmiyorum ama önümüzdeki hafta üniversiteye gidicem ...hiç mm sinden falan bahsetmedi bize bende hiç bişey diyemedim öyle kaldım ayrıntılı ultrasonda falan herşey yolundaydı bu zamana kadar da öyle inş. dediğin gibi hiç bişey yoktur...

hiç bir sebep söylemedi kaçıncı haftada düşmüştü cnm senin tekrar yükselebilirmi acaba benimkide dr bir hafta sonra tekrar bakacam dedide ben yarın başka dra gidecem çok üzülüyorum ama daha çok küçük üzüntüden migrenim tuttu.sertleşmede geçmiyor bir türlü

Sen gonlunu ferah tut universite hastanesine de git en azindan tek dr yorumuyla kalmamis olursun ve bu dakikandan sonra zaten ikiz bebekler erken dogum riski her daim var heran hazirlikli olmaliyiz insallah bebegininde hic biseyi yoktur ve vakitlice gelirler

ayrıntılı ultrasonda bi sorun yoktu canım 2 prof. ve 2 uzman doktor bakmıştı hemde yeni b i durum inş. geçicidir...

Canim ayaklarini dik yat toparlanir insallah sen stres yaptikca onlar kendilerini kasiyor sadece dinlen ve kendini uzme kafani fagitacak seylerle ugras tabiki yatarken

Evet cnm haklisin sen ne zamn gelicegi belli değil senin kuzuların tabiki bizde bilemeyiz ne olacağımızı hersey planlı ama Rabbim bilir yinede cok guzel masllh sana baya uğraştın netten sipariş verince daha mı uygun cnm ücreti birde nerden verdin sipariş

cnm bnm de 28. Haftamda gittim en son 4.2 olmuştu 27. Haftamda düşmüştü kendiliğin dn ce hiç yormamstim kendimi sonrada 1 hafta sonra tekrar çağırdı 4.2 olmuştu raht ol ve istirahat et cnm insallh hiç sorun yasama ama sen cok dolanma bana 2.5 altına inmesin dikkt edelim demişti vom tembih etmişti sen de lütfen istirahat et cnm

Canim ben anadolu yakasinda oturuyorum bu tarz seyler genelde emin onunde dr dolasmayi yasakladigi icin gitmedim daha ucuza gelmedi hatta kargo ucreti falan normalden pahaliya geldi cunku adanadan getirttim sanki burda yokta ama nette de sadece o sitede vardi bu arada aybike sekerlemeden siparis verdim ama hizmetleri cok iyi siparis verdigim gun kargoya verdiler ve ertesi sabah elimdeydi

Cnm t ederim bilgi icin cok guzel o,mus ama masallh

canım bu yükselebilen birşey sürekli ıstırahat et,bununla alakası var,benim ki tam ıstırahatten sonra baya yükselmişti,tavsiye ederim..

happywomen kutulara bayıldım,birmaxta olsaydı bende şimdiye kutuları süslemiş olucaktım ama dediğin siteye bakıcam..

buarada kızlar ben dün nst ye bağlandım..saatte bir kasılmalarım olunca doktoru aradım oda yakında bi hastanede bağlan dedi,sonra

faksladım doktora sancın görünmüyo dedi,geliyim muayeneye dedim,bu durumda yola gelmeni istemem eve gidip yat dedi..

bebek hareketlerimi sordu,bende bugün hareket etmedi akşam genelde eiyor dedim etmezse gel dedi ama bebeğimin döndüğünü

kıpırtılarını hissettim ondan salı gidicem inş..yine de korktum,keşke keçi sütü falan içseydim kuzum büyüseydi ya erken doğum olursa falan kafamda neler kurdum :)

bakalım serviks uzunluğumuz kaç,düştümü acaba,aah ah hep kafa tetikte artık,Rabbim zamanında vesin kuzularıkucağımıza..

Sezaryene ilaç yok mu? « Çocuk & Aile

kızlar bu yazıyı okumanızı rica ediyorum,arkadaşım gitti hipnoz yoluyla normal doğum yaptırıyomuş yani sancıyla doğum anında başa çıkmanı sağlıyormuş yazıda da azçok bahsetmiş sanırım..doktorum bana plesentan yukarı çıkmış normal doğum yapabilirsin derse bu kadına muayene olup doğumu onda düşünebilirim dedim..kendime hayranım hala ümitvar davranıyorum :)

birde şurayı incele7ebilirsiniz..

http://www.keyiflidogum.com/

Son düzenleme:
Canim gunaydin. . Daha guzelleri sizlerin olsun insallah senden sonra birmaxa ulasabilmek icin cok ugrastim ama cvp veren olmadi bahsettigim sitede cok fazla cesit yok ama ortaya yine biseyler cikartabilirsin incelersen vede bugun siparis versen ayni gun kargoluyolar ordaki numaralarada cvp veriyorlar arayip bilgi alabilirsin ben hic bi problem yasamadim gonul rahatliginla siparis gecebilirsin

Canim siteyi inceledim biraz ama sanirim hersey beyinde bitiyor ben hayatimda normal dogumu hic dusunmedim bobreklerimde tas vardi 2yil once ameliyat gecirdim ve cerrah bu kiz normal doguma tesebbus bile etmemeli demisti belki tek olsaydi bebegim epidural normal bir ihtimal dusunebilirdim beni hipnoz falan kesmez sendekide masallah buyuk cesaret

günaydııınnn :)

aslında ben canı çok tatlı bi insanımdır,ağrı eşiği zayıf derler ya o cinsten :)

ama o heyecanı yaşamak istiyorum,o ilk çıktığı an onu görmek ağlıyışına tanık olmak stiyorum...

(ve nazennde ağlar :....( )

ben ençok çatı muayenesi ve sürekli açılma olmuş mu kontrollerinden tırsıyorum,

ama benim bu plesenta aşağıda rahmimi gıdıkladıkça bu arzumda yerine gelmiceekmiş gibi..

görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler diyoruz :)

canım haklısın birmaxta çok çeşit vardı ve uygundu ama oda asıllı çıkmadı

ben eşimi şarkhana yolladım,burda bu kutulardan bulamazsın demişler,oda eminönünden başka kutu almış ama seninkiler gibi değil..

Kizlarselamlar günaydın doğumdan bahsetmiştiniz ben de normal dogum hiç düşünmedim ağrı eşiğim cok yüksektir kırılan parmağımda bile dalga geçerek iki kere üst üste hastaneye tek basıma gitmisligim var hem de arabamı kullanıp sonrada kafa travması geciriyrmusum hbri yok yine araba atlayıp tek basıma gece hastaneye gitmiştim Dr lar beni görünce sok oldulr o halde aslında uğraşsam düşünebilirsiniz normal dogum fakat zaten kalpten de strese bağlı sorunm var yani beni Sezeryan parklar BUgun kızımı gorucem insallhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…