2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

evet kızlar ALLAHtan gecici bi durum :) giysilerin altindan belli olmasin diye kimileri yarabandi yapistiriyormus :)) benimkide herhalde bi aya kalmaz firlar yerinden :))

kızlar maaşallah bebişlerinizee...hep böyle güzel devam etsinler inşallah...benim bebişler hiç poz vermiyor,doktorumda sağolsun fazla bakma gereği hissetmiyor beni sinir ediyor...daha hiç 4 boyutlu foto yok elimde...sadece 2 kere cd ye çekti oda benim söylememle...neymiş artık görmek çok zormuş...uğraşmayı denese belki yakalıcakta

kizlar gobek deligi disari ciktimi sizlerde benim az kalmis sanki disari firlamasina :))

benimki dışarda canım...belli oluyorr baya...artık karnım iyice gerildi..çok şükür henüz çatlak yok ama en kısa zamanda bekliyorum

MASALLAH canim senin kuzucuklar iki tane haliyle karninda biraz daha buyuktur. bendede catlak yok cok sukur. kakao yagini her gun bol bol suruyorum.olursada yapacak bisey yok :)

Günaydın kızlar az once biz meleğimin odasını sipariş verdik 8 Ağustos'ta teslim edilecek ay cooook heyecanlıyım. Tam bir prenses odası olucak sifonyeri taşlı yatağı taşlı ve cibinlikli ama yatak dört yanın dan ayaklı 2 metre yaklaşık yüksekliği emzirme koltuğumuzu da takim yaptırıyorum oda taşlı esim diyor daha dogmadan kendine benzettin kızımı kokos süslü birsey olucak bana bakın ikinizin de kırarım bacaklarını diyor arkadn hemen 1 erkek istiyorum ne yapicam ben sizinle diye söyleniyor yarın da beşiğini bakıcaz by kepi de var bir model netten bakabilirsiniz ben yarın bakicam gidip gerçi biraz ücreti fazlamız cok pahalı birşeye gerek yok abartmaya gerek yok aslın da ama iste insan hersey almak istiyor daha dogmadan sabah eşimle sohbet ediyorduk yattığımız yerde dediki sen dogmadan sana oda hazırlandı mı yok cnm dedi ben de aynen ilk doğduğum da resim de gördüğüm cok cici süslü bir beşiğim ve sacları yapılı dantel gecelik li annem gerci cnm o zaman bile ozel hastane de dogmusum sadece bu iste şimdi bizim evlatlarımız ne kadar şanslı dimi masallh Rabbim herseyin en güzelini ve bizden kat kat fazlasını versin evlatlarımıza hap hayal ediyorum yattığım yerde kızımı beşiğinin icin de Yatağımin yanım da kızım canım diye seviyorum her an karnımı doğumdan sonrada her halde elim surekli uyaninca kızımı aricak karnım da
Duygularım hergecen gun daha da yoğunlaşıyor deniz gibi kabariyorum ağlıyorum cok duygusal bir kadın oldum çıktım Rabbim saglikla kucağımıza almayı hazırladığımız herseyi kullanmayı nasip etsin yavrularımıza
Herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun bebeklerimiz rabbime emanet olsun

dr.a gittik bugün. 27+2 'de 1070 gr. olmusuz. 38. haftada yani Eylülün son haftası alacak sezeryanla.. Kanama riski oldugu için 40 ı beklemeyecek. 27 haftada 9 kg. almışız.. Üç haftada bir tam idrar tahlili istiyor.

Gyno ferro sanol u haftada 2 gün çift doz alabilirsin dedi..alman hast. nin doğum odalarını gezdim ve beğendim. Tek sorun bebek kuveze girerse karşı binadaymış bebek yeni doğan yoğun bakım..

Sürekli dinlenmeye devam etmemi söyledi. Bodruma tatile gidebilirmişim ama hastaneye 5-10 dakkalık bir otelde kalmam ve hastanede kan bulunması kaydıyla.. Havaalanında tekerlekli sandalye istersin dedi. Jinekolojideki en riskli 3 hasta grubundan üçüncüsüne giriyormuş plasenta previa totalis hastaları. Ameliyathanede bir uzman doktor daha hazır bulunacak.. eşim sıcak bakmıyor tatile. Risk almak istemiyor tüp bebekle bile zor oldugu için.

dr.a gittik bugün. 27+2 'de 1070 gr. olmusuz. 38. haftada yani Eylülün son haftası alacak sezeryanla.. Kanama riski oldugu için 40 ı beklemeyecek. 27 haftada 9 kg. almışız.. Üç haftada bir tam idrar tahlili istiyor.

Cnm masllh Rabbim hayrli sağlıklı vakitli dogum nasip etsin insallh hepimize kilon da cok iyi ben buarada 77 kilo oldum tam 19 kilo aldım rekor ama hiç rahatsız değil cunki yüzüm hiç bozulmadı alt tarafta bol elbiseler le kapatıyorm

Ben de oyle 30 haftada 18 kilo aldim. Asilamalara ve tup bebek tedavisi suresince 5 kg almistim 1 yil icinde yani 65 ile hamile kaldim. Sonra dusuk falan olmasin diye inanin yurumedim bile ilk uc ay, surekli yattim. Ne alakaysa.. Neyse suanda 83 kg oldum. DOguma kadar 90 falan olurum 25 kg ile tamamlarim diye dusunuyorum. Boyum 1.58 zaten hayatim boyunca 56-60 arasi gidip gelmistim. Simdi aynaya baktigimda bu ben degilim diyorum :):) Bambaska birisi, boynum yuzum falan felaket biseyim.
Ama hic umurumda bile degil kizima kavusayim baska birsey istemiyorum.

Gyno ferro sanol u haftada 2 gün çift doz alabilirsin dedi..alman hast. nin doğum odalarını gezdim ve beğendim. Tek sorun bebek kuveze girerse karşı binadaymış bebek yeni doğan yoğun bakım..

maaşallah canım bebişinin kilosu gayet iyi...ben 28. haftada baktırmıştım..1110gr/1120gr dılar...tatil konusunda eşine katılıyorum...bir sene kayıptan bişey olmaz...kolay blunmuyolar malesef...bu arada gyno ferro sanol bende kullanıyorum,ama hergün 1 tane aç karnına...

Karasu seni çok iyi anlıyorum,insanın üstünden büyük yük kalkıyor odasını falan halledince,ben birde çantasını hazırlasam daha rahat olucam,Rabbim kuzulara sağlık sıhhat versin..

lale maşallah kocaman olmuş kuzun..bak mesela doktorun sana kaçıncı haftada nasıl doğum olacağını bile dile getirmiş ben sordum plesentası aşağıda olanlar normal yapamıyor mu diye büyük olasılıkla dedi ama benimle bu konuda konuşmadı

buarada bende 28inci hafta içindeyim 7 kilo aldım,şekerim yüksek çıkmaz umarım ama onun için beslenme listesi verirse doktor kilo alımı olmuyormuş o listelerle pek diye duydum zaten şeker sınırda çıktı diyince kilo aldırabilecek herşeyden uzak kaldım mutlu muyum haayıırr
büsküvi,çikolata ve alabildiğine meyve yeme<sen evde vakit geçerr mikii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…