kizlar gobek deligi disari ciktimi sizlerde benim az kalmis sanki disari firlamasina :))
kizlar gobek deligi disari ciktimi sizlerde benim az kalmis sanki disari firlamasina :))
Gunaydin kizlar cok sukur bebeklerimi gorebildim sonunda kizimiz 38.5cm 1170gr olmus oglumuzda 38.5cm 1270gr olmus gayet iyiler cok sukur kizizmiz bize bir pozlar verdi gormelisiniz dr amcamizda sagolsun hepsini fotoladi ama oglumuz firildak firil firil donuyordu duzgun resim cekemedik ciger gelistirici igne yapilmayacak bize sonrasindaki yan etkileri bilinemiyormus riske gerek yok dedi kasilmalar cok normalmis zaten minyonsun tum hareketleri hissedersin diyor 10dakikada bir duzenli bir sekilde kasilman olursa geliyorsun dedi bizde haberler bole
slm nasılsınız ...happywomen maşAllah cnm bebeklerıne Allah daha ıyı etsın ..Bizimde bugün hastane kontrolumuz vardı oglumu gordum kilosu 1600 olmuş herşey yolundaçok şükür... 4 hafta sonra cagırdı çok geldı bana .yalnız dr kılo konusunda uyardı 74 kılo olmusum 16 kılo aldım ...
Günaydın, biz bugün dr.a gidiyoruz..
dr.a gittik bugün. 27+2 'de 1070 gr. olmusuz. 38. haftada yani Eylülün son haftası alacak sezeryanla.. Kanama riski oldugu için 40 ı beklemeyecek. 27 haftada 9 kg. almışız.. Üç haftada bir tam idrar tahlili istiyor.
Cnm masllh Rabbim hayrli sağlıklı vakitli dogum nasip etsin insallh hepimize kilon da cok iyi ben buarada 77 kilo oldum tam 19 kilo aldım rekor ama hiç rahatsız değil cunki yüzüm hiç bozulmadı alt tarafta bol elbiseler le kapatıyorm
dr.a gittik bugün. 27+2 'de 1070 gr. olmusuz. 38. haftada yani Eylülün son haftası alacak sezeryanla.. Kanama riski oldugu için 40 ı beklemeyecek. 27 haftada 9 kg. almışız.. Üç haftada bir tam idrar tahlili istiyor.
Gyno ferro sanol u haftada 2 gün çift doz alabilirsin dedi..alman hast. nin doğum odalarını gezdim ve beğendim. Tek sorun bebek kuveze girerse karşı binadaymış bebek yeni doğan yoğun bakım..
Sürekli dinlenmeye devam etmemi söyledi. Bodruma tatile gidebilirmişim ama hastaneye 5-10 dakkalık bir otelde kalmam ve hastanede kan bulunması kaydıyla.. Havaalanında tekerlekli sandalye istersin dedi. Jinekolojideki en riskli 3 hasta grubundan üçüncüsüne giriyormuş plasenta previa totalis hastaları. Ameliyathanede bir uzman doktor daha hazır bulunacak.. eşim sıcak bakmıyor tatile. Risk almak istemiyor tüp bebekle bile zor oldugu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?