2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

toobe bazen goguslerden sut gibi bi sivi gelebiliyormus. belki seninkide oyle biseydir benim sivi yok ama tek sag gogsumun ucunda sizlama var cok garip tekinde sizlama var. normalmis diye okudum ama insallah normAldir.

nazennde hayirli olsun cicileriniz. seker sinirde cikinca doktor neler yiyip neler yememen gerektigini soylediyse uymaya calis azar azar ye meyvelerden. saglikla dogsun bebislerimiz. insallah kardesleride olur rabbim nasip ederse. bende cuma yaptiricAm sanirim testi. insallah bi sorun cikmaz.

günaydın kızlarrr...

akasya işin kötüsü doktor sadece tatlı yeme dedi ve ben meyveyi soruncada onuda dikkatli ye dedi başka bilgim yok..

ya okadar aklım karışık ki dokto değişikliği yapiyim diyorum ahh bu acemilik ne zor araştırma evresindeyim

Gunaydin kizlar cok sukur bebeklerimi gorebildim sonunda kizimiz 38.5cm 1170gr olmus oglumuzda 38.5cm 1270gr olmus gayet iyiler cok sukur kizizmiz bize bir pozlar verdi gormelisiniz dr amcamizda sagolsun hepsini fotoladi ama oglumuz firildak firil firil donuyordu duzgun resim cekemedik ciger gelistirici igne yapilmayacak bize sonrasindaki yan etkileri bilinemiyormus riske gerek yok dedi kasilmalar cok normalmis zaten minyonsun tum hareketleri hissedersin diyor 10dakikada bir duzenli bir sekilde kasilman olursa geliyorsun dedi bizde haberler bole

Canım bu ne biçim bir dr. ya? durumu riskli görüyorsa seni diyetisyene yönlendirmesi lazım. Bazı meyvalarda, tatlıdan daha fazla şeker var..Neyi yiyip neyi yememen senin verebileceğin bir karar değil, yılların araştırmasına dayanan ayrı bir uzmanlık alanı. En kısa zamanda bir diyetisyenden yarım almanı tavsiye ederim. Hem bebek vitaminsiz kalmasın hemde anneyi ve bebeği olası diyabet risklerindne korusun..

Maşallah herşey yolunda demek, sevindim. Bizde yarın gideceğiz dr.a..

Benim tüp bebek doktorum çok yoğun ben onun dışında başka bi yere daha gidiyorum. Bence sende başka bi doktora yada diyetisyene danış derim.

Maşallah kuzucuklarına... Kızların cilveli olacağı doğmadan belli oluyor.Sağlıkla vaktinde doğsun yavruların inşallah...
Sağlığınız sıhatiniz daim olsun...

Benim tüp bebek doktorum çok yoğun ben onun dışında başka bi yere daha gidiyorum. Bence sende başka bi doktora yada diyetisyene danış derim.

haklısın oyüzden başka bi doktordan randevu aldım haftaya çarşamba için..oda tüp bebek doktoru ama yarım saat sana vakit ayırıyormuş..

alttan muayene eder mi kızlar bu gideceğim doktor ilk defa gidiyor olduğum için ??

Kizlar size cok seker bir sey anlaticam, simdi ben bir kac gundur bu "Benim gibi olmayacak" diye bir sarki var ya, youtube'dan onu dinliyorum.
Normalde hic inanmadim ve uygulamadim anne karninda bebege muzik dinletme olayi, kaldi ki bebek icin degil kendim icin dinliyorum. Neyse bu sarkiyi dinlemeye basladigimda cilginca tekmelemeye basliyor bebegim :):) Cok komik acaba bana mi oyle geliyo ya? Vallahi tekmeliyo, catlak galiba annesi gibi, benim gibi olacak yani

Masallh bebeklerine cnm Rabbim saglikla kycagumiza almayi nasip etsin

Bu zamana kadar hiç alttan muayne olmadım ama sen yinede tedbirli gidersin.

Bebekte hissediyor artık dışarda neler olduğunu. Seslere karşı duyarlı oluyorlar. Ben hiç müzik dinletmedim ama dinletenlerin böyle tepkiler aldığını duymuştum :)) neşeniz daim olsun bebişinizle.

Bebekte hissediyor artık dışarda neler olduğunu. Seslere karşı duyarlı oluyorlar. Ben hiç müzik dinletmedim ama dinletenlerin böyle tepkiler aldığını duymuştum :)) neşeniz daim olsun bebişinizle.

Sagol canim hepimizin insallah. Hepimizin cok iyi bildigi gibi, insan zor elde edince daha cok kiymet biliyor, endise ediyor herhalde. Hareket etmedigi zamanlar hayat durmus gibi geliyor. Hic gercek olmayacak bir ruya gibi.

Sagol canim hepimizin insallah. Hepimizin cok iyi bildigi gibi, insan zor elde edince daha cok kiymet biliyor, endise ediyor herhalde. Hareket etmedigi zamanlar hayat durmus gibi geliyor. Hic gercek olmayacak bir ruya gibi.

Amin.. Kesinlikle öyle en ufak bişeyde hemen korkuyoruz. Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

slm nasılsınız ...happywomen maşAllah cnm bebeklerıne Allah daha ıyı etsın ..Bizimde bugün hastane kontrolumuz vardı oglumu gordum kilosu 1600 olmuş herşey yolundaçok şükür... 4 hafta sonra cagırdı çok geldı bana .yalnız dr kılo konusunda uyardı 74 kılo olmusum 16 kılo aldım ...

4 hafta çok geç, sen son trimesterdasın. suyunda azalma olabilir. en geç 2 haftada bir görünmek lazım 3. trimesterda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…