masallah hızlı getiriyorlar.. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Kızlara çok güzel odalar var.. Puseti ne marka model beğendiniz?
günaydın kızlaar..
bende giremedim dün çünkü doktorum vardı,50 mg şeker yüklemesi bile beni mahvetti,elimiğ kolumu kaldıramadım gece hala yatarken o glikoz olsa gerek midemi mahvetti ve açlık 100 tokluk şekerim 128 çıktı sınırda yüksek dedi doktor(
haftaya 100 mg yükleyelim dedi ama kaldırabilir miyim bilmiyorum(
sizin kaç çıkmıştı..
buarada kızımın odası boyandı pazar günü,dün doktor dönüşü odasınıda sipariş ettik,ağustos başı gelicek bizimkide gelsin çekip atıcam bende inşallah:)
Yok cnm yok uzanmam zaten be. Cok hazıra alıştım esime diyorum ki saba h ben aradan bir yıl geçsin bir tane daha bebek istiyorum Rabbim dn oh Sefa var tabi hersey eline geliyor ben de olsam dogururdum arka arkaya diyordmek ki bünyeye göre değişiyor,ben çok kötü oldum,bide yüklemeden sonra sıkışmam için aç karna bi 10 bardak su içtim fazlası var eksiği yoktur bu serviks uzunluğunun ölçülmesi için..sonra kahvaltı yaptım belki ondanda çok etkilendim
karasucum sakın uzanma dolap üstlerine aman :)hem doktor çıksa sana söylerdi değil mi
günaydın kızlaar..
bende giremedim dün çünkü doktorum vardı,50 mg şeker yüklemesi bile beni mahvetti,elimiğ kolumu kaldıramadım gece hala yatarken o glikoz olsa gerek midemi mahvetti ve açlık 100 tokluk şekerim 128 çıktı sınırda yüksek dedi doktor(
sizin kaç çıkmıştı..
buarada kızımın odası boyandı pazar günü,dün doktor dönüşü odasınıda sipariş ettik,ağustos başı gelicek bizimkide gelsin çekip atıcam bende inşallah:)
günaydın kızlaar..
sizin kaç çıkmıştı..
Yok cnm yok uzanmam zaten be. Cok hazıra alıştım esime diyorum ki saba h ben aradan bir yıl geçsin bir tane daha bebek istiyorum Rabbim dn oh Sefa var tabi hersey eline geliyor ben de olsam dogururdum arka arkaya diyorEvet cnm Dr yok sorun dedi şükür yok yani seker bizde sen de yaptir cnm 100 lük varsa sorun ona göre tedavini olursn zor olabilir ama bebegin icin hersey ben tek dikişe hiç nefes almadan ictim cnmm :44:
şekerin çıkmadığına sevindim canım..benimki nasıl sizce 50 mg da açlık 100,tokluk 128 ..
canım biz modesa dan aldık olabilir belki..
lale senin serviks uzunluğun kaç çıktı,oğluşun kaç kiloydu,biliyorsun aramızda bi gün var :)
birde seninde plesentan aşağıda sürekli yatış vermedi sana değil mi doktor,
gerçi happywomenlada bir hafta sanırım :)
Cnm aynen Benm de kanam dişin da hiç bir sorunm olmadı fakat ben ev de kadın olduğu icin hiç is yapmiyorm hamilelikle daha rahat bir hayata geçtim çantamı bile esim taşıyor naz yapmama gerek kalmadan ondan Benm etrafım da donüyor hersey gercekten rüya gibi esimin yanım da olmaması dişin dacanım senin açlık sınırda çıkmış..max. 100 olması gerek ondan...benim açlık 83,yükleme sonrası (60mg) 133 çıkmıştı..iyi dedi doktor...yalnız bana yüklemeden sonra 1 saat su bile içmiyceksin dendi..ben öyle bekledim...
yaa bu konuda benim eşim çok rahat yaa...nasıl hamilesin diyo bana :)
zaten baştan beri hiç kusmam olmadı,çok şükür kanamadır ,düşük riskidir hiç sorunda yaşamadık..sonrasında hala hiç aşermiş değilim....hala yemekte yapıyorum ,evde temizliyorum hiç rahatsız olmadım...şimdide evimi topluyorum ,hergün alışverişteyim benle gelenlerin ayakları ağırırken ben arı gibi geziyorum valla ...kocişim çok şanslı,hiç naz yapmadımm..bana diyoki sen hamile değilken daha sorunluydungerçektende öyle..sürekli bi yerim ağrırdı,hastanelere giderdim hep..ayrıca hamile değilken canım daha çok bişeyler çekerdi,hep bişeyler isterdim eşimden..bu hamilelik beni değiştirdi acayip şekilde...herkes bana şaşıp kalıyor :)
sağolsun bebişlerim beni hiç üzmüyolar...artık eskisi kadar tedirginde değilim bu konuda...baya zaman atlattık çok şükür...
kızlar denize girmemizde bi sakınca var mı
havuz zararlı olabilir sanırım
esim toplantıya gidicek hatay'a yazlıkta kalalım 2 gün diyor
bu sıcakta nasıl gözümde büyüdü anlatamam
ama denizi de cok özledim
bikinilerimi denedim hiçbisey olmuyor
bitane mayokinim var anca o oldu,
hamileler ne giyer ki plajda moralim bozuldu..
haklısın canım yaptırıcaz artık,ama ben bu ara iki tane nutella bitirdim bi haftada çokta meyve tüketiyorum((
abarttım farkındayım bide doğum günüm üç kere kutlandı pastalar hep bana kaldı(( ama dün ailem bizdeydi pastalar tatlılar hiöçbirinden yemedim :)giderkende izini bile bırakmayın dedimmm :)))
ya kızlar lale ve akasya da son zamnlarda yükleme yaptırdınız sizin kaç çıktı
kızlar denize girmemizde bi sakınca var mı
havuz zararlı olabilir sanırım
esim toplantıya gidicek hatay'a yazlıkta kalalım 2 gün diyor
bu sıcakta nasıl gözümde büyüdü anlatamam
ama denizi de cok özledim
bikinilerimi denedim hiçbisey olmuyor
bitane mayokinim var anca o oldu,
hamileler ne giyer ki plajda moralim bozuldu..
benim bikaç gündür ağrıyodu göğüs uclarım bugün bi dokundum sıvı geldi süt mi ki acepkızlar sağ göğsüme ara ara sızı saplanıyor. sizdede oldumu. normalmi bu sızı..
iyi fikir esimin deniz sortu olabilirHavuzu önermedi doktorum. Ben doktoruma sordum herhangi bi sakınca yok demişti ama denizden çıkar çıkmaz duş almak ve kuru kıyafetler giyip temizliğine çok dikkat et demişti.. Boşuna sormuşum eşim deniz yasak doğurana kadar ne olur ne olmaz dedi :) canım hamileler için vardır elbet mayo.mayokinin olmuşsa onu giy. hiç bişey bulamazsan al deniz şortu şortla gir :))
Ohhh iyi olmuş girme sende denize şekerimSaka bir yana Deniz'de sakınca yok fakt mayon ıslak olmicak hemen değiştir çıkınca su dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?