Ben de oyle 30 haftada 18 kilo aldim. Asilamalara ve tup bebek tedavisi suresince 5 kg almistim 1 yil icinde yani 65 ile hamile kaldim. Sonra dusuk falan olmasin diye inanin yurumedim bile ilk uc ay, surekli yattim. Ne alakaysa.. Neyse suanda 83 kg oldum. DOguma kadar 90 falan olurum 25 kg ile tamamlarim diye dusunuyorum. Boyum 1.58 zaten hayatim boyunca 56-60 arasi gidip gelmistim. Simdi aynaya baktigimda bu ben degilim diyorum :):) Bambaska birisi, boynum yuzum falan felaket biseyim.
Ama hic umurumda bile degil kizima kavusayim baska birsey istemiyorum.
masallahdr.a gittik bugün. 27+2 'de 1070 gr. olmusuz. 38. haftada yani Eylülün son haftası alacak sezeryanla.. Kanama riski oldugu için 40 ı beklemeyecek. 27 haftada 9 kg. almışız.. Üç haftada bir tam idrar tahlili istiyor.
27. haftada sizin bebişlerin kilosu ne kadardı?
canm benmde 29+0 da k .!.:Aa cok enteresan aynen benim kide ayni olculerdeydi 29+0 da :))
Aa cok enteresan aynen benim kide ayni olculerdeydi 29+0 da :))
günaydın kızlar...
Biz doktordan geldik sukurler olsun hersey yolunda. melegim 33cm 840 gr olmus. yarin sabah seker yuklemesi icin tekrar gidicem. bakalim insallah onun sonuclarida iyi cikar.
maşallah canım kuzuna boyuda kilosuda gayet iyişeker sonucun kaç çıktı yüksek çıktığı içinmi tekrar yapılıyor...
slm canım üniversite hastanesine gidecektim ama gitmedim çünkü sabah erken saatte gidip sıra almak gerekiyo ve sıra çok geç geliyor saatlarce bekliyosun birde biz ilçedeyiz mekeze gitmek için yarım ssat yol gitmemiz gerekiyor...geçtiğimiz günlerde biraz temizlik yaptım öyle kendimi çok fazla da zorlamadım basit işlerdi ama gece çok belim ağrıdı dinlenince geçer dedim sabah uyandım hala ağrıyodu lavaboya gittim hafif kanlı akıntı geldi nasıl korktum anlatamam hemen doktorumu aradım nidilat diye bi ilaç verdi ve hiç kalkmadan yatmamı istedi bu halde yola çıkman tehlikeli dedi ilacı içtim saat başı telefondan haberleştik neyseki ilaç etki etti şikayetlerim kesildi hemen şimdi sürekli yatıyorum ve o ilacı da kullanıyorum kontrolümüz de salı günü bakalım salı günü bebeğimin böbreğiyle ilgili sorun devam ediyosa hazır merkeze gitmişken hemen başka bi doktora daha gider görünürüm bi diye düşündüm inş. düzelmiştir...nil neoldu oğlunun durumu tekrar gösterecektin başka doktora merak ettim son durum nedir....sorun yoktur inşallah
Biz doktordan geldik sukurler olsun hersey yolunda. melegim 33cm 840 gr olmus. yarin sabah seker yuklemesi icin tekrar gidicem. bakalim insallah onun sonuclarida iyi cikar.
slm kızlar nasılsınız... bizde bugün doktortaydık çok şükür kızımında oğlumunda sağlığı yerinde ama aralarında nerdeyse hiç kilo farkı yokken bugün çok arttığını öğrendik... oğlum 1131 gr kızımda 770 gr olmuş... doktorum bi sorun olmadığını doğunca zayıf olanın diğerini geçeceğini söyledi ama ben üzüldüm yinede birde şeker yüklemesi sonucumda iyi çıkmadı yüsek çıktı 50gr lık yapıldı 155 çıktı yarın tekrar gidecez 100 gr lık yükleme yapılacak inşallah bunun sonucu iyi çıkar... bende çok kilo almamışım bir ayda 2,5 kilo almışım 72,5 sürekli yatmama rağmen iyi olduğumu düşünüyorum inşallah sonuna kadar böyle gider...
slm canım üniversite hastanesine gidecektim ama gitmedim çünkü sabah erken saatte gidip sıra almak gerekiyo ve sıra çok geç geliyor saatlarce bekliyosun birde biz ilçedeyiz mekeze gitmek için yarım ssat yol gitmemiz gerekiyor...geçtiğimiz günlerde biraz temizlik yaptım öyle kendimi çok fazla da zorlamadım basit işlerdi ama gece çok belim ağrıdı dinlenince geçer dedim sabah uyandım hala ağrıyodu lavaboya gittim hafif kanlı akıntı geldi nasıl korktum anlatamam hemen doktorumu aradım nidilat diye bi ilaç verdi ve hiç kalkmadan yatmamı istedi bu halde yola çıkman tehlikeli dedi ilacı içtim saat başı telefondan haberleştik neyseki ilaç etki etti şikayetlerim kesildi hemen şimdi sürekli yatıyorum ve o ilacı da kullanıyorum kontrolümüz de salı günü bakalım salı günü bebeğimin böbreğiyle ilgili sorun devam ediyosa hazır merkeze gitmişken hemen başka bi doktora daha gider görünürüm bi diye düşündüm inş. düzelmiştir...
ne güzel bi tesadüf:))) peki gelişimi hakkında bişey sölemişmiydi doktorunuz su kadar önde yada geri die
slm kızlar nasılsınız... bizde bugün doktortaydık çok şükür kızımında oğlumunda sağlığı yerinde ama aralarında nerdeyse hiç kilo farkı yokken bugün çok arttığını öğrendik... oğlum 1131 gr kızımda 770 gr olmuş... doktorum bi sorun olmadığını doğunca zayıf olanın diğerini geçeceğini söyledi ama ben üzüldüm yinede birde şeker yüklemesi sonucumda iyi çıkmadı yüsek çıktı 50gr lık yapıldı 155 çıktı yarın tekrar gidecez 100 gr lık yükleme yapılacak inşallah bunun sonucu iyi çıkar... bende çok kilo almamışım bir ayda 2,5 kilo almışım 72,5 sürekli yatmama rağmen iyi olduğumu düşünüyorum inşallah sonuna kadar böyle gider...
slm canım üniversite hastanesine gidecektim ama gitmedim çünkü sabah erken saatte gidip sıra almak gerekiyo ve sıra çok geç geliyor saatlarce bekliyosun birde biz ilçedeyiz mekeze gitmek için yarım ssat yol gitmemiz gerekiyor...geçtiğimiz günlerde biraz temizlik yaptım öyle kendimi çok fazla da zorlamadım basit işlerdi ama gece çok belim ağrıdı dinlenince geçer dedim sabah uyandım hala ağrıyodu lavaboya gittim hafif kanlı akıntı geldi nasıl korktum anlatamam hemen doktorumu aradım nidilat diye bi ilaç verdi ve hiç kalkmadan yatmamı istedi bu halde yola çıkman tehlikeli dedi ilacı içtim saat başı telefondan haberleştik neyseki ilaç etki etti şikayetlerim kesildi hemen şimdi sürekli yatıyorum ve o ilacı da kullanıyorum kontrolümüz de salı günü bakalım salı günü bebeğimin böbreğiyle ilgili sorun devam ediyosa hazır merkeze gitmişken hemen başka bi doktora daha gider görünürüm bi diye düşündüm inş. düzelmiştir...
Kızlar merhaba şeker yükleme testimi yaptırdım. Sonuçlarım iyi çıkmadı( açlık 96, tokluk 197 çıktı.Doktor diyetisyene gönderdi çarşamba günü diyetisyene gidicem moralim çok bozuk
polikistik over olduğum için şeker testimin yüksek çıkmasının normal olduğunu söyledi ama mutlaka diyetisyenin verdiği diyete uymam gerektiğini ve 15 gün düzenli şeker ölçümü yapıp sonucunu 15 gün sonra götürmemi söyledi..
maaşallah bebişineee...şeker testinin sonucu o kadarda kötü değil bence..üzülme fazla...bence sadece tedbir amaçlı diyet vericekler...diyetine uyarsan hiçbir sorunda kalmaz zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?