2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Ay cnm bosver kilosların değil nsil şa vericez ben hayatım da 55 üstüne çıkmadım fakat dediğin gibi tedaviler iğneler ve düşük riski derken ben de kıpırdamadan yattım 12 haftaya kadar şimdi ben de insallh doguma kadar kendime 2 kilo daha veriyorum 22 en fazla nasılsa doğumdan sonra hemen gidiyor diyorlar 10 kiloya yaklaşık ben de ayna ya bakınca gülüyorm kendime Allah'tan yüzüm hiç değişmedi şükür şişmedi cok iyi kimse inanmiyorkizim olacağına hiç bozulmadı aksine güzelleştin diyor larda son ay ne olurum bilmiyorum şimdi perdelerim sokuluyor hepsi cunki Benm evim masallh 4 ev kadar perdeci arkadas öyle diyor 4 ev kadar perde sokuyorum cok normal sen bunları hiç yapamazsın diye ben kızımı düşündükce şimdi onun icin böyle hazırlıklar başladıkca cok mutlu oluyorum olsun varsın sısko olalım sorun değil cnmm

dr.a gittik bugün. 27+2 'de 1070 gr. olmusuz. 38. haftada yani Eylülün son haftası alacak sezeryanla.. Kanama riski oldugu için 40 ı beklemeyecek. 27 haftada 9 kg. almışız.. Üç haftada bir tam idrar tahlili istiyor.
masallah bebişimize rabbim hepimizin yavrusunu saglıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin. bende 12 kilo aldım şimdiye kadar ama yaklasık 1,5 aydır neredeyse aynı kiloda duruyorum bilmiyorum bu son iki ayda ne olur...
27. haftada sizin bebişlerin kilosu ne kadardı?

canm benmde 29+0 da k,lomuz 1450 gr boyumuzda 40 cm di...

Biz doktordan geldik sukurler olsun hersey yolunda. melegim 33cm 840 gr olmus. yarin sabah seker yuklemesi icin tekrar gidicem. bakalim insallah onun sonuclarida iyi cikar.

Biz doktordan geldik sukurler olsun hersey yolunda. melegim 33cm 840 gr olmus. yarin sabah seker yuklemesi icin tekrar gidicem. bakalim insallah onun sonuclarida iyi cikar.

slm kızlar nasılsınız... bizde bugün doktortaydık çok şükür kızımında oğlumunda sağlığı yerinde ama aralarında nerdeyse hiç kilo farkı yokken bugün çok arttığını öğrendik... oğlum 1131 gr kızımda 770 gr olmuş... doktorum bi sorun olmadığını doğunca zayıf olanın diğerini geçeceğini söyledi ama ben üzüldüm yinede birde şeker yüklemesi sonucumda iyi çıkmadı yüsek çıktı 50gr lık yapıldı 155 çıktı yarın tekrar gidecez 100 gr lık yükleme yapılacak inşallah bunun sonucu iyi çıkar... bende çok kilo almamışım bir ayda 2,5 kilo almışım 72,5 sürekli yatmama rağmen iyi olduğumu düşünüyorum inşallah sonuna kadar böyle gider...

maşallah canım kuzuna boyuda kilosuda gayet iyi şeker sonucun kaç çıktı yüksek çıktığı içinmi tekrar yapılıyor...

maşallah canım kuzuna boyuda kilosuda gayet iyi şeker sonucun kaç çıktı yüksek çıktığı içinmi tekrar yapılıyor...

Sagol senin bebeklerinede masallah saglikli olsunlar kilolari az cok ne farkeder. bana test yapilmadi bugun. randevu saatim gec oldugu icin tok karnina gittigim icin yapilmadi. yarin ac karnina gidicem sonuclari yazarim.

nil neoldu oğlunun durumu tekrar gösterecektin başka doktora merak ettim son durum nedir....sorun yoktur inşallah
slm canım üniversite hastanesine gidecektim ama gitmedim çünkü sabah erken saatte gidip sıra almak gerekiyo ve sıra çok geç geliyor saatlarce bekliyosun birde biz ilçedeyiz mekeze gitmek için yarım ssat yol gitmemiz gerekiyor...geçtiğimiz günlerde biraz temizlik yaptım öyle kendimi çok fazla da zorlamadım basit işlerdi ama gece çok belim ağrıdı dinlenince geçer dedim sabah uyandım hala ağrıyodu lavaboya gittim hafif kanlı akıntı geldi nasıl korktum anlatamam hemen doktorumu aradım nidilat diye bi ilaç verdi ve hiç kalkmadan yatmamı istedi bu halde yola çıkman tehlikeli dedi ilacı içtim saat başı telefondan haberleştik neyseki ilaç etki etti şikayetlerim kesildi hemen şimdi sürekli yatıyorum ve o ilacı da kullanıyorum kontrolümüz de salı günü bakalım salı günü bebeğimin böbreğiyle ilgili sorun devam ediyosa hazır merkeze gitmişken hemen başka bi doktora daha gider görünürüm bi diye düşündüm inş. düzelmiştir...

Ay masallh bebeklerinize hamdolsun kiloları da boyları da süper Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

İnsallh oğlun cok iyidir ve hiç bir sorun yoktur lütfen artık dikkat edin hiç is yapmayın yaa ne olur yardım etsin birileri yoksa da yardım edicek sorun etmeyin bizim bebeklerimiz daha önemli Benm evimin temizliğin dn dinlen Güzelce o ilacı Benm abimn eşi kullandı bebeği 37. Haftaya kadar beklettiler hatta dogum dn önceki gece 12 de son hır tane daha icmişti dikkat et cnm gecmis olsun

ne güzel bi tesadüf:))) peki gelişimi hakkında bişey sölemişmiydi doktorunuz su kadar önde yada geri die

Ayina gore normal olmasi gereken kiloda dedi. Ultrason aleti de 22 Eylul olarak gosterdi. Aslinda 24 Eylul dogacagi tarih aman o gunlere cikalim da ha birgun eksik ha 2 gun :)

Günaydın kızlar uyandık ama kizimla halen yatktayiz babamiz bizi kahvaltıya goturucek sabh karnımı seviyordum ki çok net bir sekilde kızımın o minik ayağı avucumun icine geldi ve çekmedi cokguzel bir duygu sonra ben babamizi optum kızımda bana bı tane patlattı içeriden esim diyorki aynı anası iste kıskanç olucak babasını seninle bile paylaşmicak olsun kızım olsun bizimle paylaşmasın babasını ne olur ki bendn daha çok sevsin babasını o bunu hakediyor esim bizi çok seviye prensesler gibi bakıyor gözümüzün icine iste böyle hepinize güzel bir hafta sonu diliyorummm öptük biz kizimla sizi

Kızlar merhaba şeker yükleme testimi yaptırdım. Sonuçlarım iyi çıkmadı ( açlık 96, tokluk 197 çıktı.Doktor diyetisyene gönderdi çarşamba günü diyetisyene gidicem moralim çok bozuk
polikistik over olduğum için şeker testimin yüksek çıkmasının normal olduğunu söyledi ama mutlaka diyetisyenin verdiği diyete uymam gerektiğini ve 15 gün düzenli şeker ölçümü yapıp sonucunu 15 gün sonra götürmemi söyledi..

maaşallah canım bebişlerine..aradaki farkıda hiç takma,gerçekten çok alakasız oluyolar..benimde 28. haftada 1110/1120 idiler..2 hafta sonra 1600/1400 çıktılar...olabilir böyle farklar...önemli olan sağlıkları...

canım geçmiş olsun..dikkat et kendineee..demek sen fazla işe gelemiyosun...bende yapıyorum işlerimi ama çok şükür sorun yaşamadım...yaşarsamda herşeyi bırakır bidaha yapmam...umarım bundan sonra sorunsuz devam eder....

maaşallah bebişineee...şeker testinin sonucu o kadarda kötü değil bence..üzülme fazla...bence sadece tedbir amaçlı diyet vericekler...diyetine uyarsan hiçbir sorunda kalmaz zaten...

maaşallah bebişineee...şeker testinin sonucu o kadarda kötü değil bence..üzülme fazla...bence sadece tedbir amaçlı diyet vericekler...diyetine uyarsan hiçbir sorunda kalmaz zaten...

Sağol canım.. Polikistik over olduğum için yüksek çıkmış öyle dedi. Moralim bozuldu biraz. Diyetisyene gidicem. Bakalım 15 günlük şeker ölçüm listesi hazırlayıp gidicem. İnşallah bi sorun çıkmaz.

biz geldik evimize
2 gün yüzdük bizim bebişinde hosuna gitti galiba
cok hareketliydi
bugün carsıya cıktık
odasını aldık,yatak odasına da portatif bi besik aldık
pusetini de alıp aradan cıkardık
oda takımını meltem mobilya düsünüyorduk
fakat belis de baska bi takımı beğendik
hem daha kullanıslı hem de kampanyalıydı ürün
Allah güzel günlerde kullanmamızı nasip etsin
akasya ben de pzt baktırcam sekere
sana verilen diyete uyarsın cok sorun olmaz
herkes iyidir insallah tek tek yazamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…