2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Slm kizlarrrbiz yine kızıma cidler aldık ha ha ama bu seferi insallh seneye bu zamanlar giyer napim cooook beğendim cok sık elbiseler di hem de indirim de esim kızıyor günah şimdiden alıp koyma seneye de olucak bunlardan korkma diyor Ve ben her kasaya gidişim de tamam artık birdahahic birsey almıyorum diyorum diyorum da Kendime engel olamiyorummmmm yaaa ama napim kızlar icinherseysuslu. İnsan kendinitutamiyor. Ki

iyi pazarlar kızlar dün öğleye kadar hastanedeydik bizde 100 grlık şeker yüklemesi için çok şükür değerlerim iyi çıktı o kadar beklemeye yorgunluğa değdi... sizler nasılsınız hazırlıklar son hız devammı...yarın annemler gelecek hastanr çantamızı hazırlayacaz inşallah...

güle güle iyi günler giysin canım prensesin...insan herşeyi almak istiyor bizde de annanemiz ve babanemiz alıyor ben çok gezemediğim için... bizde geçen hafta doktor çıkışı acil olan bi kaç bişey aldık.hastane çıkışları, zıbınlarını küvetlerini bakım setlerini bana da lohusa pijaması emzirme sütyeni gibi şeyler aldık...İnşallah Rabbim hayırla giydirmeyi kullanmayı nasip etsin...

canım aldıkların dolaba sıgmayacak artık ama bızı bu guzel cıcılerden mahrum bıraktıgın ıcın kırılıyoruz sana azracıgımız ıyı gunlerde gule gule gıysın ınsallah

canım cok sukur bısey cıkmamıs gözun aydın..bızde ıyıyız esımı buldukca gunes battıktan sonra son eksıklerı tamamlamaya calısıyorum cuma odamız gelıyor guzelce temızletıp hemen yerlestırmeyı dusunuyorum kapaklarını acık bırakırım ole havalanır ben hala hastane cantamı hazırlamadım cumadan sonra onuda hazırlıcam logusa pijaması almadım daha sadece gecelık takımı aldım acaba bır tane daha gecelıktemı alsam uff zaman yaklastıkca panık yapıyorum bennnnn

Bitanem ne demek benim topigimiz hepimizin topigi dimek ki sen bilmiyordun ay ne guzel yaaa senin ne kadar az kaldı doguma esime diyorum ki biran once Eylül bası gelsin.

bilmiyodum canım,tesadüf gördüm,,az kaldı canımmmm,5 günüm kaldı,,hayırlsınlaa,,çok heyecanlı,,hele yaklaştıkça dahada artıyor heyecan,Allahım herkese hayırlı doğumlar versin inşş

çook sevindim sonuçlarının iyi çıktığına..benimde salı günü şeker yüklemem var 100 mg lık..sen daha önce yükleme yaptırmış mıydın?

umarım bende de şeker çıkmaz korkuyorumm

Karasu maşallah negüzel güle güle ağıztadıyla giydirirsin umarım cicileri..

happywomen bende hazırlamadım çantamı..doktor kesinlikle sen çıkma dedi alışverişe,ama ben şeker yüklemesine gittiğim gün gecel,k sabahlık,bebek yorganı ve bebek eksikleri var ufak tefek diğerlerini annem ablalarım alıyorlar,onları almayı planlıyorum bende..aptallık mı yapıyorum doktorumu dinlemeyerek acaba

teşekkürler canım şükür şeker çıkmadı rahatladım... benimde çok eksiğim var ama gözüm kesmiyor bişey olacak diye rahatça çıkıp alış veriş yapamıyorum... ne güzel siz odada yapıyorsunuz bizim ev 3 oda olduğu için bebişlerime oda yapamıyorum kendi evim olmasa bu sebepten dolayı taşınırdım mecburen prens ve prensesim bizimle beraber yatacak neyseki yatak odam geniş... 2 beşik rahat sığar... sizin odayıda merak ediyorum gelince resim eklersin inşallah içinde güle güle büyüt bebişlrini... lohusa pijamsı daha rahat olacağını düşünüyorum 1 tane daha alacam... ben gecelikle rahat edemiyorum o yüzden almayacam...lohusa pijaması çok kullanışlı emzirmek rahat olacak...tavsiye ederim..

sağol canım inan bende çok sevindim aksi halde diyete uymak zor olacaktı benim için...bana cuma günü 50 grlık yükleme yapıldı yüksek çıkınca dünde 100 grlık yaptılar zaten kesin sonuc 100 grlık yüklemede belli oluyormuş... inşallah seninde sonuçlar iyi çıkar...biraz yoruyor insanı birer saat arayla kan alıyorlar senin gibi bende eksiklerimi tamamlamayı düşünüyordum ama halsiz olunca birde havanın sıcak olmasından cesaret edemedim sende kendini çok yorma canım bizde doğumdan sonra alırız kalanları inşallah...

estagfırullaf canım olurmu ole sey drunun bır bıldıgı vardır tedbırı elden bırakmamamak lazım sen yınede cıkmafazla dıkkat et kendıne benı esım alıcagım yere goturuyor eksıklerımı alıp cıkıyorum zaten bı cogunu aynı yerde bulabılıyorsun ıste dolasma fırsatımız cok olmuyor olsun ama bugunumze sukur bebeklerımız buyusun onlarla bırlıkte cıkarıuz bol bol alısverıse

canım aldıkların dolaba sıgmayacak artık ama bızı bu guzel cıcılerden mahrum bıraktıgın ıcın kırılıyoruz sana azracıgımız ıyı gunlerde gule gule gıysın ınsallah

Canım arkadaslarım t ederiz insallhh hepimiz saglikla giydirelim giysilerini bebeklerimize Rabbim kullanmayı nasip etsin aldıklarımızı hep alırken böyle dua ediyorum hersey almak istiyor insan resimlerini insallheklicem canm odamız gelsin kıyafetlerimiz de yıkansın hemen ekilmem agustos 8 de odamız bitecek insallh Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

bilmiyodum canım,tesadüf gördüm,,az kaldı canımmmm,5 günüm kaldı,,hayırlsınlaa,,çok heyecanlı,,hele yaklaştıkça dahada artıyor heyecan,Allahım herkese hayırlı doğumlar versin inşş

Ay masallh cnmm masallh darısı basımıza insallhhhh ben de istiyorum hemen geçsin geçsin günler Eylül gelsin kızım da bizim kucağımıza gelsin insallhhhh
Rabbim seni saglikla kurtarsın hayrli olan sekilde Rabbim kızını kucağına versin insallhhhh

burdayıızz :)
ya benim sağ karnımda ağrı var sola yatınca anlamıyorum ama sırtüstü yatınca ağrıyor ve ayağa kalkınca çok ağrıyor bugün üçüncü kez böyle oluyor bu son olan bayadır kaldı:2: korktum bende acaba bişey mi oldu diye,acaba bilgisi olan var mı :18::18:

negüzel yatak odanda genişmiş kuzular yanıbaşında uyutursun,bende beşiği odama koyucam inş,onlar sağlıklı sıhhatli olsunda canım gerisi boş sağol ya umarım bende de çıkmaz,senin 50mg da kaç çıkmıştı canım yazarsan sevinirim ama haklısın ben 50 mg yüklendiğinde bile o sıcağında etkiisiyle eve zor atmıştım kendimi..çarşamba günü başka doktora görünücem o müsade ederse ondan sonra bakarım inşallah..ama hastane çantam hazır olsun istiyorum artık :)

Kızlar bebek yorganı alan var mı nerden aldınız fiyatları nasıldı alıcam inşallahta danışayım size dedim

canim benimde kizim olacak insallah. Ismi Lina

liste yenilenicekse söyleyeyim bende 69 kiloyum şuan..ama isim bulamadım ya aklınızda güzel kız ismi varsa söyleyin lütfen ,7 aylık oldu henüz isim beğenemedik
buarada ben ishal oldum eşim muz aramaya gitti bu saatte,karnımın sağ tarafına giren ağrı ondan olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…