2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Son düzenleme:
Slm kızlar biz sabh 11 de kızimla buluşacaz insallh cok merkediyorum napiyor acaba kızım hastanene dönünce yazarım size hepinize iyi geceler

arkadaslar bacagin ve vajinanin kesistigi yerde agri ceken varmi bni uyutmadi bu agri esimin yardimiyla zor kalktim yataktan yurumekte bile zorlaniyorum. okudugum kadariyla cati agrisiymis.boyle agrilar normalmis diye okudum ama dayanilacak gibi degil

cnm benimde en rahatsız olduğum ağrı bu bazen o kadar siddetleniyor ki yataktan kalkmakta zorlanıyorum
bacaklarmın arasına yüksek yastık koyarak yatıyorum rahatlattı biraz sanki
ben de cok yürüyünce ayakta kalınca vs oluyor..

Cnm cim rhat ol ben de yasadim cok korkmustum seninhaftalrdaydim sukur bir daha olmadi bende cati genislemesi diye biliyrm dinlen dr u na da hbr ver

GUnydinn kizlar biz kizimigormeye gidiyorz ve kizim coksevinclisankibalik gibi donuyr optuk sizi hu haftada bitsin hemn

karasucum meleğini gör gel umarım çok iyidir bende yarın gidicem oğluşlarımı görmeye inş. kilo almalrı iyi gitmiştir ...şimdi daha iyi anlıyorum annelerdeki kilo takıntısını :)))

Dün gece bi kabus gibiydi ne sağa dönebildim ne sola. Bende denicem yastık koyarak uyumayı umarım işe yarar.
Dün çok yürümedim ama önceden sızı şeklinde ağrıyordu. Gece şiddetlendi ağrısı. Doktoruma sordum normalmiş
böyle ağrıların olması. Yürüyemeyecek duruma gelirsen bu ağrı bütün gün devam ederse gel dedi.
Şükürler olsun biraz daha iyiyim.. ALLAH'ım hepimizin yardımcısı olsun..

Gerçekten çok kötü öncelerden sızı şeklindeydi dün gece birden şiddetlenince çok korktum ( evet bi çok yerde öyle okudum sabah doktorumda öyle söyledi.
Anne olmak bi o kadar zor ama sonunda meleklerimize kavuşacağımızı düşününce insan her acıya dayanıyor.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

karasucum meleğini gör gel umarım çok iyidir bende yarın gidicem oğluşlarımı görmeye inş. kilo almalrı iyi gitmiştir ...şimdi daha iyi anlıyorum annelerdeki kilo takıntısını :)))

Cnm gordum kizimi 5 dk bile degil medicalparka cok igrenc bir hastane hic tavsiye etmiyrm bugun mecburen ssk ile gittim cunki rapor aldim ssk li ildugm icin dogum iznine ayrildim bana pek inandirici gelmedi 1900 gr 42 cm kizim 32+4 gun ciktim 4 gun onde gidiyoruz ama 9 gun once kendi dr umuz 1600 gr di neyse 24 un de kendi dr umuzda kontrl var bugunluk iyi oldugunu girdum kizimn sukur olsun bizden hbrler boyke

Canım orada öyle maalesef. Bende bir kere gitmiştim ama memnun kalmamıştım. Sen kime gittin?

Kızlar ben bugün dermatologa gittim yüzümde hamilelekik lekesi yok ama yinede çil falan kalmaması için Solante pregna diye gebelere özel bir güneş kremi yazdı, onu aldım eczaneden. Sokağa çıkmasam bile evde ve aydınlık ortamlarda sürmem gerekiyormuş.. Dermatolog onaylı gebe güneş kremi arayanlara duyurulur..

aynı konu hakkında yazmak için girmiştim
alnımda kahverengi leke olusuyor
hiç günes kremi olmadan cıkmadım dısarı
la roche kullanıyordum
gecer mi ki doğumdan sonra cok cnm sıkıldı...

Lo Roche da iyi marka, baska ürünleriin kullandım ama gebelere özel ürünü yok sanırım. bunu mineral filtresi falan da var. Bir dene istersen. Gebelik sona ermeden leke giderici veremiyorlarmış.. Sonrasında leke geçmezse leke giderici krem yada lazer tedavisine bakarsın

kızlar doktordan geleli 1-2 saat oldu apandist ameliyatı olma ihtimalim var büyük idrar tahlilimi ancak yapabildim onu göttürecekler hastaneye ona göree durumum belli olacak sanırım çok korkuyorum bana dua edin ((((

dün ağrılarım var diye yazmıştım sanırım gece şidetlendi ve ishal oldum..sabah namazına sancımayla uyandım inanılmaz karnım sancıyordu ve ishaldim..hiç uyumadım..sonra doktora gittik..kan,büyük idrar ve ultrason verdi..ultrasonu çeken kişi kan değerlerin iyi görünmüyo çok zorlayıp bastıramıyorum karnına ama değerlerin değşmezse apandist ameliyatı olursun dedi..dahiliyeide suratsızın tek zaten tahlil olmadan bişi diyemem dedi.tahlilim henüz hastaneye gitmedi dua edin ne olur..kadın doğum doktorumdas bu ağrıların erken doğumu tet,kler dikkat et dedi dua edin ne olur (

dün ağrılarım var diye yazmıştım sanırım gece şidetlendi ve ishal oldum..sabah namazına sancımayla uyandım inanılmaz karnım sancıyordu ve ishaldim..hiç uyumadım..sonra doktora gittik..kan,büyük idrar ve ultrason verdi..ultrasonu çeken kişi kan değerlerin iyi görünmüyo çok zorlayıp bastıramıyorum karnına ama değerlerin değşmezse apandist ameliyatı olursun dedi..dahiliyeide suratsızın tek zaten tahlil olmadan bişi diyemem dedi.tahlilim henüz hastaneye gitmedi dua edin ne olur..kadın doğum doktorumdas bu ağrıların erken doğumu tet,kler dikkat et dedi dua edin ne olur (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…