nazende benimde sağ kasığımda ağrı oluyor sonra geçiyor doktoruma söyledim normal olduğunu söyledi sende doktoruna sor istersen için rahat etsin...
benim 50 mg ta 155 çıkmıştı canım inşallah sendede normal çıkar...haklısın hastane çantası hazır olmalı ama riskede atmak iyi değil dikkatli ol...
açlık mı tokluk mu 155 canım ?
ya haklısın ama gündüz çok kısa sürmüştü aklıma doktor aramak gelmedi oyüzdenn ama bu çok uzun sürdü nette yazılar okudum aklım fena karıştı tırstım diyebilirim..bu saattede doktr aranmaz ki..hem ishale bağlı ağrı olabilirmiş sanırım oda çok hayırlı değil ya neyse artık..
arkadaslar bacagin ve vajinanin kesistigi yerde agri ceken varmibni uyutmadi bu agri esimin yardimiyla zor kalktim yataktan yurumekte bile zorlaniyorum. okudugum kadariyla cati agrisiymis.boyle agrilar normalmis diye okudum ama dayanilacak gibi degil
arkadaslar bacagin ve vajinanin kesistigi yerde agri ceken varmibni uyutmadi bu agri esimin yardimiyla zor kalktim yataktan yurumekte bile zorlaniyorum. okudugum kadariyla cati agrisiymis.boyle agrilar normalmis diye okudum ama dayanilacak gibi degil
arkadaslar bacagin ve vajinanin kesistigi yerde agri ceken varmibni uyutmadi bu agri esimin yardimiyla zor kalktim yataktan yurumekte bile zorlaniyorum. okudugum kadariyla cati agrisiymis.boyle agrilar normalmis diye okudum ama dayanilacak gibi degil [/QUOTE
o ağrı bende de var uzun zamandır bi ara tuvalete bile gidemez olmuştum çok şiddetliydi şimdi biraz hafiflaedi ama tamamen geçmedi vücut kendini doğuma hazırlıyormuş yani çatı genişlemesi oluyor ben doktora sormuştum önemli değil olur demişti...
GUnydinn kizlar biz kizimigormeye gidiyorz ve kizim coksevinclisankibalik gibi donuyr optuk sizi hu haftada bitsin hemn
cnm benimde en rahatsız olduğum ağrı bu bazen o kadar siddetleniyor ki yataktan kalkmakta zorlanıyorum
bacaklarmın arasına yüksek yastık koyarak yatıyorum rahatlattı biraz sanki
ben de cok yürüyünce ayakta kalınca vs oluyor..
o ağrı bende de var uzun zamandır bi ara tuvalete bile gidemez olmuştum çok şiddetliydi şimdi biraz hafiflaedi ama tamamen geçmedi vücut kendini doğuma hazırlıyormuş yani çatı genişlemesi oluyor ben doktora sormuştum önemli değil olur demişti...
karasucum meleğini gör gel umarım çok iyidir bende yarın gidicem oğluşlarımı görmeye inş. kilo almalrı iyi gitmiştir ...şimdi daha iyi anlıyorum annelerdeki kilo takıntısını :)))
Cnm gordum kizimi 5 dk bile degil medicalparka cok igrenc bir hastane hic tavsiye etmiyrm bugun mecburen ssk ile gittim cunki rapor aldim ssk li ildugm icin dogum iznine ayrildim bana pek inandirici gelmedi 1900 gr 42 cm kizim 32+4 gun ciktim 4 gun onde gidiyoruz ama 9 gun once kendi dr umuz 1600 gr di neyse 24 un de kendi dr umuzda kontrl var bugunluk iyi oldugunu girdum kizimn sukur olsun bizden hbrler boyke
Kızlar ben bugün dermatologa gittim yüzümde hamilelekik lekesi yok ama yinede çil falan kalmaması için Solante pregna diye gebelere özel bir güneş kremi yazdı, onu aldım eczaneden. Sokağa çıkmasam bile evde ve aydınlık ortamlarda sürmem gerekiyormuş.. Dermatolog onaylı gebe güneş kremi arayanlara duyurulur..
kızlar doktordan geleli 1-2 saat oldu apandist ameliyatı olma ihtimalim varbüyük idrar tahlilimi ancak yapabildim onu göttürecekler hastaneye ona göree durumum belli olacak sanırım çok korkuyorum bana dua edin ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?