Nasıl yani hamileyken mi?
dün ağrılarım var diye yazmıştım sanırım gece şidetlendi ve ishal oldum..sabah namazına sancımayla uyandım inanılmaz karnım sancıyordu ve ishaldim..hiç uyumadım..sonra doktora gittik..kan,büyük idrar ve ultrason verdi..ultrasonu çeken kişi kan değerlerin iyi görünmüyo çok zorlayıp bastıramıyorum karnına ama değerlerin değşmezse apandist ameliyatı olursun dedi..dahiliyeide suratsızın tek zaten tahlil olmadan bişi diyemem dedi.tahlilim henüz hastaneye gitmedi dua edin ne olur..kadın doğum doktorumdas bu ağrıların erken doğumu tet,kler dikkat et dedi dua edin ne olur(
dün ağrılarım var diye yazmıştım sanırım gece şidetlendi ve ishal oldum..sabah namazına sancımayla uyandım inanılmaz karnım sancıyordu ve ishaldim..hiç uyumadım..sonra doktora gittik..kan,büyük idrar ve ultrason verdi..ultrasonu çeken kişi kan değerlerin iyi görünmüyo çok zorlayıp bastıramıyorum karnına ama değerlerin değşmezse apandist ameliyatı olursun dedi..dahiliyeide suratsızın tek zaten tahlil olmadan bişi diyemem dedi.tahlilim henüz hastaneye gitmedi dua edin ne olur..kadın doğum doktorumdas bu ağrıların erken doğumu tet,kler dikkat et dedi dua edin ne olur(
Cnm ben Vedat bey e gittim Dr dn cok hastane de ilgisiz hayatta dogumu orda yapmam vazgeçtimCanım orada öyle maalesef. Bende bir kere gitmiştim ama memnun kalmamıştım. Sen kime gittin?
kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah razı olsun,hamdolsun iyi çıktı,bağırsaklarımda enfeksiyondan olmuş dedi doktor ama nasıl rahatladım anlatamam sizeRabbim kimseye vermesin sıkıntılı anlardı ölüp ölüp dirildim ilk defa duydum hamileyken ameliyat..şükür rahatladım ama sancılar erken doğumu tetikler dikkat et dedi doktorum..başka b i doktora gidicem demiştim ya hani onu da erkene aldım yarın akşamüstü gidicem inş..
Evet cnm yaaa masallh kuzularimz hergün büyüyor hamdolsun Rabb'ime biz bugün nasipse kızımın eşyalarını yıkıcaz insallh sende guzel hbrle geleceksin Güzelce buluş bakalım oğlun la cnm hayrli hbrle gel bize cnmmmgünaydın
nazende, sevindim cnm tekrar gecmiş olsun
karasu, masallah Azra ya büyümüş
9'da randevumuz var doktorla,seker testi yapılcak
oğlusumuzu görelim bakalım 1 ay oldu cok özledik
İnsallah sağlıklı mutlu hbrlerle dönerim
bel ağrım vardı bikaç gündür plates yapıyorum iyi geldi
daha önce yaptıysanız deneyebilirsiniz youtube dan
link ise su, 10 minute prenatal pilates part 1 - YouTube
4 parttan olusuyor ..
günaydın
nazende, sevindim cnm tekrar gecmiş olsun
karasu, masallah Azra ya büyümüş
9'da randevumuz var doktorla,seker testi yapılcak
oğlusumuzu görelim bakalım 1 ay oldu cok özledik
İnsallah sağlıklı mutlu hbrlerle dönerim
bel ağrım vardı bikaç gündür plates yapıyorum iyi geldi
daha önce yaptıysanız deneyebilirsiniz youtube dan
link ise su, 10 minute prenatal pilates part 1 - YouTube
4 parttan olusuyor ..
teşekkürler kızlar,Rabbim imtihan etmesin kuzularımızla bizi inş çok zor bigündü dün benim için..hepinize teşekkür ederim tekrardan..
buarada ben şeker testi sonuçlarımı elime almamıştım labatatuvardan direk doktorun ekranına gitmişti biz yanlış anllamışız şeekr sonuçlarını alınca gördüm açlık 107 tokluk kan şekeri 147 çıkmış,anlıyacağınız gayet yüksek..dün gittiğim dahiliye doktoru aradı bugün beni şikayetlerim devam ediyormu diye,o arada şeker sonucumuda değerlendirmiş bi diyetisyene gitmemi önerdi..
ben tekrar test yaptırayım mı dedim zaten yüksek çıkmış hamillerde açlık 90,tokluk 140 altında olmalı sizde bariz var dedi..diyetisyen yolları göründü yani..
ve bugün bahçeci kliniğinden randevu almıştım oda Fulyada çıkan yangından dolayı tedbir amaçlı binaları boşaltmışlar yarına kaldı ama dün kendi doktorum muayene etti kuzum 1.350 gr olmuş teyzelerii :)
buarada karasu maşallah 33.haftaya girmişsin maşallah darısı başımıza :)
maşallah kuzuna canım.. Sağlıkla büyüsün meleğin annesi.. Ya benim aklıma takıldı ben şeker testi yaptırmadan bi gün önce koca bi dilim pasta, kurabiye, ve çok meyve yemiştim. Acaba ondan yüksek çıkmış olabilirmi.? Iki gündür şekerimi ölçüyorum normal. Yarın diyetisyene gidicem bende, bu durumdan bahsedicem bakalım o ne diyecek.
teşekkürler kızlar,rabbim imtihan etmesin kuzularımızla bizi inş çok zor bigündü dün benim için..hepinize teşekkür ederim tekrardan..
Buarada ben şeker testi sonuçlarımı elime almamıştım labatatuvardan direk doktorun ekranına gitmişti biz yanlış anllamışız şeekr sonuçlarını alınca gördüm açlık 107 tokluk kan şekeri 147 çıkmış,anlıyacağınız gayet yüksek..dün gittiğim dahiliye doktoru aradı bugün beni şikayetlerim devam ediyormu diye,o arada şeker sonucumuda değerlendirmiş bi diyetisyene gitmemi önerdi..
Ben tekrar test yaptırayım mı dedim zaten yüksek çıkmış hamillerde açlık 90,tokluk 140 altında olmalı sizde bariz var dedi..diyetisyen yolları göründü yani..
Ve bugün bahçeci kliniğinden randevu almıştım oda fulyada çıkan yangından dolayı tedbir amaçlı binaları boşaltmışlar yarına kaldı ama dün kendi doktorum muayene etti kuzum 1.350 gr olmuş teyzelerii :)
buarada karasu maşallah 33.haftaya girmişsin maşallah darısı başımıza :)
arkadaslar bacagin ve vajinanin kesistigi yerde agri ceken varmibni uyutmadi bu agri esimin yardimiyla zor kalktim yataktan yurumekte bile zorlaniyorum. okudugum kadariyla cati agrisiymis.boyle agrilar normalmis diye okudum ama dayanilacak gibi degil
Cnm gordum kizimi 5 dk bile degil medicalparka cok igrenc bir hastane hic tavsiye etmiyrm bugun mecburen ssk ile gittim cunki rapor aldim ssk li ildugm icin dogum iznine ayrildim bana pek inandirici gelmedi 1900 gr 42 cm kizim 32+4 gun ciktim 4 gun onde gidiyoruz ama 9 gun once kendi dr umuz 1600 gr di neyse 24 un de kendi dr umuzda kontrl var bugunluk iyi oldugunu girdum kizimn sukur olsun bizden hbrler boyke
kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah razı olsun,hamdolsun iyi çıktı,bağırsaklarımda enfeksiyondan olmuş dedi doktor ama nasıl rahatladım anlatamam sizeRabbim kimseye vermesin sıkıntılı anlardı ölüp ölüp dirildim ilk defa duydum hamileyken ameliyat..şükür rahatladım ama sancılar erken doğumu tetikler dikkat et dedi doktorum..başka b i doktora gidicem demiştim ya hani onu da erkene aldım yarın akşamüstü gidicem inş..
biz geldikk
cok sükür güsel hbrlerle
seker normal cıktı direk doktrora gittiği için ayrıntıları sormadım
ama 120 gibi bisey dedi sanırım
sat a göre 28+3
ama ultrasonda 31+5 görünüyor doktor baya sasırdı
kilomuzda 1600 gr olmus
yarın baska bi doktora 3d ultrasona gidicez
bizden hbrler böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?