kızlarrr bizde kontrolden geldikkk ve çok heyecanlandım...bebişlerim 2 kg yu bulmuşlar çok şükür..boylarıda 43cm civarıymış...veeeeeeeeeee doktorum ağustasun 13 ile 17 arasında doğum için bir gün seçmemi istedi..bunu söyleyince nasıl heyecanlandım anlatamam,sanki doğuma girecekmişim gibihaftaya tarihi bildiricem...artık her hafta kontrole gidicem...bu arada bugünde ilk defa nts ye girdim...bebişlerimin keyfi yerinde sancı,kasılma değerimiz 10 u geçmedi hiç....son 4 haftaaaaaaaaaa bugünleride gördüğüm için şükürler olsun rabbime...
kızlarrr bizde kontrolden geldikkk ve çok heyecanlandım...bebişlerim 2 kg yu bulmuşlar çok şükür..boylarıda 43cm civarıymış...veeeeeeeeeee doktorum ağustasun 13 ile 17 arasında doğum için bir gün seçmemi istedi..bunu söyleyince nasıl heyecanlandım anlatamam,sanki doğuma girecekmişim gibihaftaya tarihi bildiricem...artık her hafta kontrole gidicem...bu arada bugünde ilk defa nts ye girdim...bebişlerimin keyfi yerinde sancı,kasılma değerimiz 10 u geçmedi hiç....son 4 haftaaaaaaaaaa bugünleride gördüğüm için şükürler olsun rabbime...
biz geldikk
cok sükür güsel hbrlerle
seker normal cıktı direk doktrora gittiği için ayrıntıları sormadım
ama 120 gibi bisey dedi sanırım
sat a göre 28+3
ama ultrasonda 31+5 görünüyor doktor baya sasırdı
kilomuzda 1600 gr olmus
yarın baska bi doktora 3d ultrasona gidicez
bizden hbrler böle
tatlım bırgun önce yedıklerın muthıs derecede etkılıyor dıye bılıyorum ablamda aynı problemı yasamıstı suan eltım hamıle ondada seker cıktı 210 dıyetısyen kontrolunde beslenıyor ve sureklı sekerını olcuyor cok ıse yaradı doktor ınısulune baslayabılırız demıstı ama cok sukur baslamadı nazende ve senınkıde beslenme kontrolunde normale doner ınsallah bıde bu arada hergun yuruyus verdı dıyetısyen
biz geldikk
cok sükür güsel hbrlerle
seker normal cıktı direk doktrora gittiği için ayrıntıları sormadım
ama 120 gibi bisey dedi sanırım
sat a göre 28+3
ama ultrasonda 31+5 görünüyor doktor baya sasırdı
kilomuzda 1600 gr olmus
yarın baska bi doktora 3d ultrasona gidicez
bizden hbrler böle
ayyy cnm ne kadar heycanlı,güzel hbrler tebriklerrrr
ilk bebişlerimiz gelioooo
ayy canımm masaiialh kuzucuklara ayyyy nasıl heyecan yaptım dogum tarıhını okurken anlatamam saglıkla gelsınler ınsallah tasındın mı sen yetısecek mı hazırlıklar
Masallah canim bebeklerine
Ayy cok heycanli ve bi okadarda guzell. Sağlikla dogsun bebeklerin.sonuna kadar sagliginiz daim olsun canim.cok sevindim.cok sukur bugunlere ulastiran rabbime. darisi benim ve diger arkadaslarimizin basina insallah.
sağolun kızlar...sizinde böyle heyecanlarınızı görücez inşallah...
happywomen canım evimiz bitmek üzere...bugün mutfak takılıyodu...dünde bebek odasını kurdular...çok beğendim...ama tabi orayı yerleştireyim öyle fotolarını paylaşırım sizlerle...muhtemelen haftaya taşınırım...yalnız taşınınca bir müddet internet olmaz herhalde...inşallah neti hemen açtırırız,yoksam merak ederim sizleri...
happywomen canım evimiz bitmek üzere...bugün mutfak takılıyodu...dünde bebek odasını kurdular...çok beğendim...ama tabi orayı yerleştireyim öyle fotolarını paylaşırım sizlerle...muhtemelen haftaya taşınırım...yalnız taşınınca bir müddet internet olmaz herhalde...inşallah neti hemen açtırırız,yoksam merak ederim sizleri...
sudenaz canımm çok sevindim az kalmış bebişlerine kavuşmana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)sabrrınm sonu selamet yazılarını takip etmiştim şimdi bebişlerinin doğumuna z kalmış zaman ne çabuk geçiyor yahu :)bende iki donmuş bebişimi aldım mücadeleye devam ediyorum cuma günü tedt günüm inşşalh bende bugünleri görürüm ..herşey gönlünüzce olsun inşallah sevgiler:)
sudenaz canımm çok sevindim az kalmış bebişlerine kavuşmana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)sabrrınm sonu selamet yazılarını takip etmiştim şimdi bebişlerinin doğumuna z kalmış zaman ne çabuk geçiyor yahu :)bende iki donmuş bebişimi aldım mücadeleye devam ediyorum cuma günü tedt günüm inşşalh bende bugünleri görürüm ..herşey gönlünüzce olsun inşallah sevgiler:)
Hayırlı uğurlu olsun eviniz.. Taşınırken kendini çok yorma. Rabbim sağlıkla,mutlulukla, bebişlerinle güle güle oturmayı nasip etsinHayırlı olsun canım odanız. Merakla fotoları bekliyoruz. İnşallah net olur bizleri habersiz bırakma. Bebişlerine ve kendine iyi bak..
ayy canım ya aman kendını yorma sen emınım cok guzel olmustur odanız az kalmıs tasınmana gıdıceksın yerlesırsın bı guzel sonra bebıslerın gelır aayyyyyy dusunsene bayramda kucagında olurlar ınsallah merak ederız bız senı onceden basvurun net ıcın yada bır sekılde bızı haberdar et kendınden en azından ıyı oldugunu bılelılm ayrıca odanızıda merakla ve dort gozle beklıyoruz rabbım herseyı gonlune gore versın ınsallah bu arada bızım odamızda cuma gunu gelıyor nasıl oldu cok merak edıyorum
Slm kizlar bugun de carter s magzasini bosalttikCok guzel ciciler aldim annem diyorki yaabukadar kiyafeti nerde giyicek gunh kizim hic olmayanlar var ayip walla dedi cook utandim ama aldim Ama kizima cok ozel olanlari giydiricem birer kez ve hemen ihtiyaci olan dogum yapn birine hediye edicem bazilarini hic giydrmeden vericem annem cocuk esirgeme kurumuna verelim dedim aklima yatti ahh ahh gercektn hamdolsun neler var sukur rabbime
Sudenaz cmm masallh az kaldi sana bisiy diyin 14 agsts secsene kadir gecesi ogun keske bnm de oyle secme hakkim olsaydi o gunu secerdim topigin ilk bebeleri hyrlu gunde gelsin insallh
Slm kizlar bugun de carter s magzasini bosalttikCok guzel ciciler aldim annem diyorki yaabukadar kiyafeti nerde giyicek gunh kizim hic olmayanlar var ayip walla dedi cook utandim ama aldim Ama kizima cok ozel olanlari giydiricem birer kez ve hemen ihtiyaci olan dogum yapn birine hediye edicem bazilarini hic giydrmeden vericem annem cocuk esirgeme kurumuna verelim dedim aklima yatti ahh ahh gercektn hamdolsun neler var sukur rabbime
Sudenaz cmm masallh az kaldi sana bisiy diyin 14 agsts secsene kadir gecesi ogun keske bnm de oyle secme hakkim olsaydi o gunu secerdim topigin ilk bebeleri hyrlu gunde gelsin insallh
Teyzeleri dün gece saat 23 civarında bir oğlumu normal dogumla 2160 gr. Diger oglumu sezeryanla 1860 gr olarak dogurdum. Birden sularım geldi ve dogum başladı. Buyuk oglumda solunum sıkıntısı yok küçükte çok az sıkınth oldu ama ikiside solunum cihazına baglanmadılar tedbir amaçlı küvözdeler cepten yazdıgım için şimdilik bu kadar eue cıkınca ayrıntılı yazarım
Teyzeleri dün gece saat 23 civarında bir oğlumu normal dogumla 2160 gr. Diger oglumu sezeryanla 1860 gr olarak dogurdum. Birden sularım geldi ve dogum başladı. Buyuk oglumda solunum sıkıntısı yok küçükte çok az sıkınth oldu ama ikiside solunum cihazına baglanmadılar tedbir amaçlı küvözdeler cepten yazdıgım için şimdilik bu kadar eue cıkınca ayrıntılı yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?