2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

kızlarrr bizde kontrolden geldikkk ve çok heyecanlandım...bebişlerim 2 kg yu bulmuşlar çok şükür..boylarıda 43cm civarıymış...veeeeeeeeeee doktorum ağustasun 13 ile 17 arasında doğum için bir gün seçmemi istedi..bunu söyleyince nasıl heyecanlandım anlatamam,sanki doğuma girecekmişim gibi haftaya tarihi bildiricem...artık her hafta kontrole gidicem...bu arada bugünde ilk defa nts ye girdim...bebişlerimin keyfi yerinde sancı,kasılma değerimiz 10 u geçmedi hiç....son 4 haftaaaaaaaaaa bugünleride gördüğüm için şükürler olsun rabbime...

ayyy cnm ne kadar heycanlı,güzel hbrler tebriklerrrr
ilk bebişlerimiz gelioooo

ayy canımm masaiialh kuzucuklara ayyyy nasıl heyecan yaptım dogum tarıhını okurken anlatamam saglıkla gelsınler ınsallah tasındın mı sen yetısecek mı hazırlıklar

bugun haberlerımız guzel cok sukur gozun aydın canım masallah yavrucuguna cok ıyı beslemıssın 3d ultrasonda bızde gecen hafta gorduk super bısey kızımı tamamen gordum dıyebılırım ama oglusumuz fırıldak oldugu ıcın net göremedık

yarin sabah kendim baska bi yere gidip seker testimi tekrar yapicam.bakalim bu defa ne cikicak.ordanda diyetisyene gidip durumumu anlaticam bakalim o ne diyecek.

Masallah
senin oglusun tosuncuk olucak annesi desene masallah tekrardan oglusuna. saglikla buyusunler insallah.

Masallah canim bebeklerine
Ayy cok heycanli ve bi okadarda guzell. Sağlikla dogsun bebeklerin.sonuna kadar sagliginiz daim olsun canim.cok sevindim.cok sukur bugunlere ulastiran rabbime. darisi benim ve diger arkadaslarimizin basina insallah.

ayyy cnm ne kadar heycanlı,güzel hbrler tebriklerrrr
ilk bebişlerimiz gelioooo

ayy canımm masaiialh kuzucuklara ayyyy nasıl heyecan yaptım dogum tarıhını okurken anlatamam saglıkla gelsınler ınsallah tasındın mı sen yetısecek mı hazırlıklar

Masallah canim bebeklerine
Ayy cok heycanli ve bi okadarda guzell. Sağlikla dogsun bebeklerin.sonuna kadar sagliginiz daim olsun canim.cok sevindim.cok sukur bugunlere ulastiran rabbime. darisi benim ve diger arkadaslarimizin basina insallah.

sağolun kızlar...sizinde böyle heyecanlarınızı görücez inşallah...

happywomen canım evimiz bitmek üzere...bugün mutfak takılıyodu...dünde bebek odasını kurdular...çok beğendim...ama tabi orayı yerleştireyim öyle fotolarını paylaşırım sizlerle...muhtemelen haftaya taşınırım...yalnız taşınınca bir müddet internet olmaz herhalde...inşallah neti hemen açtırırız,yoksam merak ederim sizleri...

sudenaz canımm çok sevindim az kalmış bebişlerine kavuşmana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)sabrrınm sonu selamet yazılarını takip etmiştim şimdi bebişlerinin doğumuna z kalmış zaman ne çabuk geçiyor yahu :)bende iki donmuş bebişimi aldım mücadeleye devam ediyorum cuma günü tedt günüm inşşalh bende bugünleri görürüm ..herşey gönlünüzce olsun inşallah sevgiler:)

Hayırlı uğurlu olsun eviniz.. Taşınırken kendini çok yorma. Rabbim sağlıkla,mutlulukla, bebişlerinle güle güle oturmayı nasip etsin Hayırlı olsun canım odanız. Merakla fotoları bekliyoruz. İnşallah net olur bizleri habersiz bırakma. Bebişlerine ve kendine iyi bak..

Rabbim bu mübarek güzel günlerin hürmetine hayırlısıyla inşallah sanada nasip eder. ALLAH'ın izniyle cuma günü inşallah hayırlı haberler alırsın

ayy canım ya aman kendını yorma sen emınım cok guzel olmustur odanız az kalmıs tasınmana gıdıceksın yerlesırsın bı guzel sonra bebıslerın gelır aayyyyyy dusunsene bayramda kucagında olurlar ınsallah merak ederız bız senı onceden basvurun net ıcın yada bır sekılde bızı haberdar et kendınden en azından ıyı oldugunu bılelılm ayrıca odanızıda merakla ve dort gozle beklıyoruz rabbım herseyı gonlune gore versın ınsallah bu arada bızım odamızda cuma gunu gelıyor nasıl oldu cok merak edıyorum

Allah razı olsun canım...rabbim sanada bekleyen herkesede böyle heyecanları tattırsın inşallah...

amin kızlar sağolun...inşallah bu 1 aylık süreç sorunsuz geçer....rabbim hepimizin sağlıklı doğumlarını göstersin bize...

Slm kizlar bugun de carter s magzasini bosalttik Cok guzel ciciler aldim annem diyorki yaabukadar kiyafeti nerde giyicek gunh kizim hic olmayanlar var ayip walla dedi cook utandim ama aldim Ama kizima cok ozel olanlari giydiricem birer kez ve hemen ihtiyaci olan dogum yapn birine hediye edicem bazilarini hic giydrmeden vericem annem cocuk esirgeme kurumuna verelim dedim aklima yatti ahh ahh gercektn hamdolsun neler var sukur rabbime

Sudenaz cmm masallh az kaldi sana bisiy diyin 14 agsts secsene kadir gecesi ogun keske bnm de oyle secme hakkim olsaydi o gunu secerdim topigin ilk bebeleri hyrlu gunde gelsin insallh

Slm kizlar bugun de carter s magzasini bosalttik Cok guzel ciciler aldim annem diyorki yaabukadar kiyafeti nerde giyicek gunh kizim hic olmayanlar var ayip walla dedi cook utandim ama aldim Ama kizima cok ozel olanlari giydiricem birer kez ve hemen ihtiyaci olan dogum yapn birine hediye edicem bazilarini hic giydrmeden vericem annem cocuk esirgeme kurumuna verelim dedim aklima yatti ahh ahh gercektn hamdolsun neler var sukur rabbime

Sudenaz cmm masallh az kaldi sana bisiy diyin 14 agsts secsene kadir gecesi ogun keske bnm de oyle secme hakkim olsaydi o gunu secerdim topigin ilk bebeleri hyrlu gunde gelsin insallh

canım farkındayım 14 ü kadir gecesi...ama biz 15 inde karar kıldık gibi...çünkü kadir gecesinde hastanede olmak istemiyorum..o gece sabaha kadar dua etmeliyiz...sonrasında kucağıma almak istiyorum...inşallah rabbim gösterir o günleri...

Teyzeleri dün gece saat 23 civarında bir oğlumu normal dogumla 2160 gr. Diger oglumu sezeryanla 1860 gr olarak dogurdum. Birden sularım geldi ve dogum başladı. Buyuk oglumda solunum sıkıntısı yok küçükte çok az sıkınth oldu ama ikiside solunum cihazına baglanmadılar tedbir amaçlı küvözdeler cepten yazdıgım için şimdilik bu kadar eue cıkınca ayrıntılı yazarım

Karasu kizinin cicilerini yikadinmi. Ne kullandin yikarken. ben kararsiz kaldim.zamani gelince yikayacagim zamn granul sabunmu alsam. Massallah senin evinde yer kalmayacak yakinda desene Annen dogru soylemis sen simdi boyleysen kizin dogdugunda ne yaparsin dusunemiyorum

Anaaamm topigimizin ilk bebisleri gelmis hosgelmis yakisikli prensler. Gozun aydin nil tebrik ederim.Sagliklari daim olsun kuzularinin. Cok sukur bi sorun yok ne guzell ayyy cok heycanlisindir simdi sen :) prenslerini alip evine gecince yazarsin. Guzel haberlerini bekliyoruz..

ayy topıgımızın ılk bebeklerı gelmıs rabbım analı babalı buyutsun ınsallah ne mutlu sana canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…