2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

hadi bakalım azıcık kaldı,Allah kolaylık versin cnm..hayırlı hbrlerle gelin
insallah 2.cocuk nasip olursa kışa denk getiririz artık

Sudenaz çok sevindim. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. mucizemiz gerçekleşecek inşallah. Merakla doğum hikayeni bekliyorum...

Arkadaşlar netten alıntı yaparak sizlerle kolay doğum olması için okunan duaları paylaşmak istiyorum.

Peygamber efendimiz (s.a.v) Kızı Fatıma'nın doğum yaptığı esnada bu duayı okutmuş:
Önce Âyete’l-Kürsî sonra Felâk ve Nâs sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın"(A'raf suresi/54)

Doğum yapan ve onu bekleyenler tarafından okunması gereken dualar
Lailahe illa ente kuntuminezzalimin
İnşirah suresi
Rabbiyesir vela tuasır Rabb, temim Bil hayr
İnşikak suresi ilk üç ayet: İzessemaunşakkat. Ve ezinet lirabbiha ve hukka. Ve izel'ardu muddet.
Abese suresi 20. Ayet
Summes sebîle yesserah (sancı ve doğum anında)

Yeni doğan çocuğa tatlı bir şey çiğneyerek ağzına vermek, dudağına sürmek Sünnet-i seniye’dir. Bunu sâlih bir kimsenin yapması ise menduptur.
“Yeni doğan çocuklar Resulullah'a -sallallahu aleyhi ve sellem- getirilirdi. O da bunlara mübarek olmaları için duâ eder ve ağzında yumuşattığı hurmanın suyunu çocuğun ağzına sıkardı"
Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz, yeni doğan çocuğun midesine ilk inen gıdaya dikkat etmekte ve bunun ana sütünden başka bir şey olmasını istemektedir. Nitekim çeşitli rivayetler, bu ihtimamı sadece kendi torunları için göstermeyip bir prensip olarak bütün Müslüman çocuklarına uyguladığını ifade etmektedir.
ALLAH nasip ederse bebeğime ilk olarak hurma, sonrasındada 1çay kaşığından biraz az zemzem suyu içirmeyi düşünüyorum. Rabbim nasip eder inşallah.

Birde hamile kadınlar, ellerini karnının üzerine koyarak el-Musavvir (cc) zikrine devam ederlerse inşallah-ü teala doğacak çocuk da bu esma-i ilahi ile güzel ve sağlıklı olur.

SUDENAZ canım ALLAH yardımcın olsun. Doğum saatinde mümkün oldukça bende burdan bu duaları ve bildiğim duaları okumaya çalışıcam.
Diğer arkadaşlarım içinde okuyacağım. Rabbim kabul eder İNŞALLAH. Hepimize sağlıklı, vakitlice doğum nasip olsun inşallah.

Sudenaz çok sevindim. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. mucizemiz gerçekleşecek inşallah. Merakla doğum hikayeni bekliyorum...

evet canım aynen öyle sonunda kuyruğa dayandık...bende büyük bir zevkle yazıcam doğum hikayemii

canım Allah razı olsunn...çok teşşekkürler...dualara çok ihtiyacımız var...ben bebişlerime dualarla kavuştuğuma inanıyorum...inşallah yine dualarla kucağıma alıcam..

arkadaşlar ;

öncelikle tedavileriniz hayırlı olsun

elimde tedavimden kalma 30kutu 300 lük pregonum var. uygun fiyattan vereceğim.ilgilenenler özel msj atabilirler.

skt : aralık 2012

hadi bakalım azıcık kaldı,Allah kolaylık versin cnm..hayırlı hbrlerle gelin
insallah 2.cocuk nasip olursa kışa denk getiririz artık
İnsallh cnm Allh nasip etsin ikinci bebeleri hepimize bizim tarih 30 agustos olarak alındı ama bakalım dua ediyorum Rabbim bizim değil senin uygun gördüğün tarih olsun insallh diye hakkımız da hayrlisi insallh Rabbim hepimizesagliki dogum nasip estin insallhh
ay cok t ederiz paylaştığın icin ben cok karşıyım bebegin ağzına hurma verilmesinin. Ama biz de de isteyen büyükler var zemzem ben de vericem insallh ama hurma bilemiyorum ki o efendimiz sav ağzın da cigneyip suyunu sıkın varmı bu ahır zaman da ağzı günaha kirebulasmayan diye düşünüyorum Rabbim bir oğunu görmeyi nasipetsin de insallh hayrli olsun hakkımız da

canım nasıl heyecanlı senin yazdıklarını okudukça gözlerim doluyor hamile haberini ben vermiştim herkese nasıl mutlu olmuştuk ilk heyecanlarımızdandı ikizilerin hepimize umut olmuştu rabbim inşallahhh sağlıkla meleklerinle evine döndüğünü de göstersin canım... rabbim yar ve yardımcın olsun... bütün dualarım seninle canım

canım gözün aydın doğum tarihiniz belli olmuş çok sevindim rabbim inşallahh sağlıkla doğduğunu da evine döndüğünüzee gösterir

nasıl heyecanlanıyorum sizin doğum tarihleriniz belli oldukça hemen ocak gelsin istiyorum bende son günleri saymak istiyorum galiba çok aceleciyim :18:

:

Ah cnm bnm insallh Rabbim sna yasaticak o gecti sayımı amat bende senn gibiydim aynen ah ne zamn zamn gecicek diyordum ama o gelmek bilmeyen agustos ayi geldi hamdolsun darısı basına insallhhhh dua na amin diyorum Rabbim hepimize saglikla eve bebeklerimzle dönmeyi nasip etsin

canım arkadaşım yaaa evet hiç unutamayacağım günler,anlar yaşadık paylaştık.....ilk hamiş haberimi sen verdin,çarşamba günüde ilk doğum haberimi sen verebilirsin yine istersen...hastaneden nete girmem mümkün olmayabilir...hem burası hemde face için...benimde o gün dualarım sizlerle olacak ,inşallah sende sağlıkla kucağına alıcaksın bebişini bizde burdan kutluycazzz sizi

karasu81

canım tarihiniz hayırlı olsun....güzel bir günmüş açıkcası çok beğendim...tam bir zafer bayramı olacak inşallah

Ne demek rica ederim. Peygamber Efendimiz (s.a.v) gibi temiz, günahsız insan yok elbetteki ama asıl olan niyet önemli diye düşünüyorum. Bazı kaynaklarda suyunu sıktığı bazı kaynaklardada damağına küçücük bi lokma sürdüğünü okumuştum.Tabiki bilgisine,hayatı yaşayış şekline güvenmediğimiz ,inanmadığımız kimselere yaptırmamalıyız bunu. Abim yanımda olursa ona yaptırmayı düşünüyorum nasip olursa . Olmazsa kendim yaparım. İnşallah.. Bu arada doğum tarihinizde hayırlı olsun.
Rabbim sağlıkla, sorunsuz bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

Amin cnm rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallh zemzem suyu kesin vericem babamiz yeni gelmisti zaten umreden hurmada var ama iste cok kararsizim korkuyorum bende okudum bunu daha once insallh istedigin gibi abin yaninda olur

karasu81

canım tarihiniz hayırlı olsun....güzel bir günmüş açıkcası çok beğendim...tam bir zafer bayramı olacak inşallah
sagol cnm insallh o gune saglikla ulasmk nasip olur senin de artik bebeklernle bulusmana saatler kaldi hamdolsun rabbim senide saglikla kurtasin darisi insallh bize

amin inşallah canımm.. gelsin inşallah ocak ama sağlıkla gelsin önemli olan o sanırım

seni mutlaka arayacam canım... hatta demiştim ki doğum fotolarını ben çekecem ama olmadı çok isterdim ama o ana tanıklık etmeyi ilk tanışmayı ...düşünürken bile tüylerim diken diken oldu ne güzel bir duygu inşallah sağlıkla doğsunlarda gerisi eksik kalsın son saatler ben bile düşündükçe vakit geçmiyor hhhemen geçsin zamannn sudenaz sağlıkla miniklerine kavuşsun inşallahhhhh bitsin artık bu özlemmmm mis gibi kokuları evini yüreğini sarsın

günaydınn
karasu gözün aydın tarih kesinlesmiş
sudecim son gün,hayırlısıyla yrn güzel hbrlerini alırız insallah
bugün yemeğe arkadaslar gelicek
kalkıp hazırlıklara baslayayım bari

Hayirli kandiller arkadaslar. . Hepinizden allah razi olsun dualariniza bizi de kattiginiz icin bebeklerim hergecen gun iyiye gidiyor rabbime cok sukur . . Saglikla sihatle sizlere dogum nasip etsin rabbim. .kizimin ameliyati ileri bir tarihe ertelendi suan icin hayati fonksiyonlarini etkileyecek bir durum yok surekli gozetim altinda tutulacak 1yasina. Kadar herhangi bir durum olursa sant ameliyati(gecici ameliyat) olup tam duzeltme ameliyati 1yasindan sonra olacak. .
Lalecim hastaneden ne bekledigine bagli memnuniyet ben oraya giderken sadece bebeklerimin sagligini dusundum ama drlardan acaip memnun kaldim otelcilik hizletleri sifir hic bir beklentin olmasin ama senin benim bebeklerim dogar dogmaz yogun bakim unitesine alindigi icin bebek bakimi hakkinda bilgim yok yogun bakimdan memnunum cok titiz davraniyorlar her konuda sadece cok bilgi vermiyorlar ama bebek drumuz cok iyi gerekli bilgiyi alabiliyoruz artik merak ettigin seyleri sorabilirsin. .
Sudenazcim rabbim hayirli dogum nasip etsin saglikla sihatle bebeklerini kucagina al ve onlari birkezde benim yerime kokla olur mu. . Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yasatsin. . Nerede sifa bekleyen varsa sifasini devasini versin ilacini doktorunu denk getirsin . .Hepinizi opuyorum. .Dualariniza Ahmet Kayra ve Ayse Buğlem ide katmayi unutmayin teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…