2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Evet cnm haklisin walla esim yok o da kac kere aradi aksm begendin mi diye resim yolladik ama gozle girmk gibi olmuyor simdi dolap kapklari ve perdecimi gelcek suslemeye bekliyorz yarinda temzligi bitick insallh ve yarin aksm ailen dn odasini girmye gelcekler cook heyecanli :18:

kızlar ,ben 5 gün sonra anne olucam nasipse.. normalde 28 ağustos ama, tüp bebek olunca malum 10 15 gün erken alınıyolar:)) rabbim hepimizin kucağında göstersin inşallah sağlık sıhhatle..

aynı gün doğum yapıcaz sanırım..benimde son 5 günn..rabbim yardımcımız olsun..sağlıklı doğumlar olsun inşallahh..

yaa doğumu yaklaşanlara çok imreniyorummm,sudenaz,karasu sizin biey kalmadıı..
karasu sen 36 olmuşsun negüzel,ben sanki haftalardır 31-32deyim gibiii,sıkıntısız bi şekilde şu 35-36yı tamamlasak rahat nefes alıcamm

aynı gün doğum yapıcaz sanırım..benimde son 5 günn..rabbim yardımcımız olsun..sağlıklı doğumlar olsun inşallahh..

sudenaz neden 36-37 haftalıkken alıyolar bebekleri,genelde sezeryanda da 39u beklemiyorlar mı?birde sezeryanı sen mi seçtin yoksa ikiz oldukları için mi,anladığım kadarıyla sıkıntın yok maşallah normalde doğum olabilir değil mi

Evet cnm hamdoldun yaklasti dogum tarhleri seni cook iyi anliyrum o zamn hic gecmk bilmiyr ama simdi hazrliklr derkn hzlndi buftayida insallh saglikla atlatalim hepimiz sadece son donmler cok sicaga deng geldi sen sanslisin eylul de olucak son donemin inanki cook onmli o kadar zotlr nefes aliyorum ki agrlastim iyice rabbim hepimizi saglikla kurtarsin insallhh

nerdesn akasya donmedinmi daha

Doktordan çıkınca yazıcaktım ama giremedim topiğe bakım nedeniyle erişim yok dedi.
sonrada telefonumun sarjı bitti. Eve yeni geldim. Kızım 1650gr olmuş şükürler olsun sağlığı sıhati yerinde.
Herşey normal çok şükür. 3 hafta sonra kontrole gidicem tekrardan. sizin kontrol nezaman canım

canım sezeryanı ben seçmedim..doktorumun isteği ve gayet normal bir durum..ikizlerde gün beklenmediği için yapılacak şey bu olmalı...ayrıca tüp ikizleri yani kim riske atabilirki? canım ikiz taşımak kolay bişey değil ben daha bir kaç haftadır anlıyorum..şuan 35+3 tedim ve taşıyamıyorum artık...yürümek benim için sürünmek gibi bişey...nefes alamıyorum ve şuan hareketleri o kadar kuvvetlendiki ikisi birden vurmayaa başladımı (hiç durmuyolar artık) tarifsiz bir rahatsızlık hissediyosun...

sıkıntın yok demişsin de canım sen beni takip etmemişsin...daha yeni hastaneden çıktım ben.. bu 2 oldu, doğum kasılmalarım geliyor ve 2 dir durduruyolar biraz daha dursun diye...şuan wc dışında kalkmam yasak..zaten kaktığım anda kasılıyor rahim...şuan çarşambayı bile bekleyemeyebilir bebişler...zor tutuyoruz anlıycağın...gördüğün gibide nil82 ve happywomen da ikizlerini erkenden doğurdular malesef..ben bu kadar tutabildiğime şükrediyorum...bu arada benim bebişler normal doğum pozisyonunda değiller..ikiside ters duruyor...

bizim durum çok zor canım..ne kadar beklersek anne içinde bebekler içinde durum zorlaşıyor...zaten araştırmalarıma görede 39-40 ı gören ikiz gebeler yok denecek kadar az...ikiz gebelik topiklerindende bakabilirsin..geneli 29-37 hafta arası doğum yapmış...

Son düzenleme:

maaşallah canım kızına..herşeyin yolunda olmasına sevindimm..hep böyle devam etsin inşallahhh...

masallah canim.herseyin ylunda olmasina sevindim.benimde 17. sinde kontrolum nasipse.demek biz kilo almaaakta bebisler aliyor.baktimda dogum haftana 30 girmissin 1400 gr. diyor bu hafta bitince senin bebis biraz ondenmi gidiyr

Slm kizlar bebeklerim uc gun yogun bakimda kaldi suan ara bakima alindi ama hala kuvezdeler saglik durumlari iyi cok sukur bu arada ben31haftada hastaneye gittigim icin zeynep kamil disinda bi yer bulamadim donanimi iyi cok sukur ama bileniniz vardir dogru duzgun bilgi verilmiyor bebeklerim icin herseye katlaniyoruz size tavsiyem birakin herseyiniz eksik kalsin hazirliklariniz odaniz eviniz sadece dinlenin ve asla riske atmayin boylesi inanin cok zormus simdi ole isterdimki karnimda olmalarini. .Eve onlarsiz donmek dokunamak koklayamamak gunde sadece bir kac dakikacik gorebilmek. . İnanin cok zormus. .suan sabretmekten ve dua etmekten baska hicbisey gelmiyor elimizden. .Sizlerde dualariniza bizide alin cunku gercekten cok ihtiyacimiz var. .

maaşallah canım kızına..herşeyin yolunda olmasına sevindimm..hep böyle devam etsin inşallahhh...

Sagol canim..Sukurler olsun bugunumuze..
Rabbim seninde yardimcin olsun.Dualarim sizinle.
Carsambaya bisey kalmadi cok heycanlisindir simdi.Canim dogum saatini belirtirsen ozellikle o saattede bol bol okurum.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

masallah canim.herseyin ylunda olmasina sevindim.benimde 17. sinde kontrolum nasipse.demek biz kilo almaaakta bebisler aliyor.baktimda dogum haftana 30 girmissin 1400 gr. diyor bu hafta bitince senin bebis biraz ondenmi gidiyr

Sagol canim.Sende hayirli haberlerle gel insallah. evet canim onu doktora soyledim sen almasanda bebek senin depolarinda nevar neyok alir gelisimini tamamlar sen tasalanma dedi :) evet sukurler olsun 30da olduk.benim bebegim doktorumun tabiriyle biraz iri bebekmis :) ve biraz onden gidiyormus.

Dualarımız seninle canım. Z. Kamil'e gitmekle akıllılık etmişin. Alt yapısı ve donanımı iyi bir doğum hastanesi. Oldukça da tecrübelile rözellere kıyasla. Ben de orada doğum yapmayı düşünüyorum. Memnun kaldın mı sezeryan ve bebek bakımından? Ameliyat konusunda birşey söylediler mi? Tarih verdiler mi?

canim rabim saglikla tez vakitte evlatlarini kucagina almayi nasip etsin insallah.

Bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim senin ve bebeklerinin yardimcisi olsun.Allahin izniyle onlarda sagliklarina kavusup kollarinin arasinda olucaklar insallah.Okurken cok duygulandim zor gercekten yavrularinikisitli bi zaman icinde gormek ve ayrilmak :'( Dualarimda sizde olucaksiniz Insallah ALLAHIN izniyle bugunlerde gecicek. evine gectigin ve herseyin iyi oldugunu yazicaksin bizlere Allahin izniyle.Moralini yuksek tutmaya calis bebeklerin icin. Dualarimdasiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…