toobe mehmet zahit çok hoşuma gidiyor benim ya da Mehmet Emir..ben hala kızımın ismini tam olarak koyamadfım yaw benim halim ne olucaaakkk
valla belirli bi haftadan sonra sen dışarı çıkmakistemiyorsun diyorlardı hak veriyorum şuan sıcak fena ve ağırlaştım evin merdivenlerini çıkarken yorgunluktan ölüyorum ama almam gerekenler varçıkıcaz artık bugün..
Karasu ben sana demiştim çıkmazsın odadan diyeben bide eşimi götürüyorum odaya hadi gel kızımızın odasına gidelim diye
kızlar ,ben 5 gün sonra anne olucam nasipse.. normalde 28 ağustos ama, tüp bebek olunca malum 10 15 gün erken alınıyolar:)) rabbim hepimizin kucağında göstersin inşallah sağlık sıhhatle..
aynı gün doğum yapıcaz sanırım..benimde son 5 günn..rabbim yardımcımız olsun..sağlıklı doğumlar olsun inşallahh..
Arda.taha. efe. alp.ege .emir. arif. simdilik aklima gelenler bunlar canim :)
yaa doğumu yaklaşanlara çok imreniyorummm,sudenaz,karasu sizin biey kalmadıı..
karasu sen 36 olmuşsun negüzel,ben sanki haftalardır 31-32deyim gibiii,sıkıntısız bi şekilde şu 35-36yı tamamlasak rahat nefes alıcamm
nerdesn akasya donmedinmi daha
sudenaz neden 36-37 haftalıkken alıyolar bebekleri,genelde sezeryanda da 39u beklemiyorlar mı?birde sezeryanı sen mi seçtin yoksa ikiz oldukları için mi,anladığım kadarıyla sıkıntın yok maşallah normalde doğum olabilir değil mi
Doktordan çıkınca yazıcaktım ama giremedim topiğe bakım nedeniyle erişim yok dedi.
sonrada telefonumun sarjı bitti. Eve yeni geldim. Kızım 1650gr olmuş şükürler olsunsağlığı sıhati yerinde.
Herşey normal çok şükür. 3 hafta sonra kontrole gidicem tekrardan. sizin kontrol nezaman canım
Doktordan çıkınca yazıcaktım ama giremedim topiğe bakım nedeniyle erişim yok dedi.
sonrada telefonumun sarjı bitti. Eve yeni geldim. Kızım 1650gr olmuş şükürler olsunsağlığı sıhati yerinde.
Herşey normal çok şükür. 3 hafta sonra kontrole gidicem tekrardan. sizin kontrol nezaman canım
maaşallah canım kızına..herşeyin yolunda olmasına sevindimm..hep böyle devam etsin inşallahhh...
masallah canim.herseyin ylunda olmasina sevindim.benimde 17. sinde kontrolum nasipse.demek biz kilo almaaakta bebisler aliyor.baktimda dogum haftana 30 girmissin 1400 gr. diyor bu hafta bitince senin bebis biraz ondenmi gidiyr
Slm kizlar bebeklerim uc gun yogun bakimda kaldi suan ara bakima alindi ama hala kuvezdeler saglik durumlari iyi cok sukur bu arada ben31haftada hastaneye gittigim icin zeynep kamil disinda bi yer bulamadim donanimi iyi cok sukur ama bileniniz vardir dogru duzgun bilgi verilmiyor bebeklerim icin herseye katlaniyoruz size tavsiyem birakin herseyiniz eksik kalsin hazirliklariniz odaniz eviniz sadece dinlenin ve asla riske atmayin boylesi inanin cok zormus simdi ole isterdimki karnimda olmalarini. .Eve onlarsiz donmek dokunamak koklayamamak gunde sadece bir kac dakikacik gorebilmek. . İnanin cok zormus. .suan sabretmekten ve dua etmekten baska hicbisey gelmiyor elimizden. .Sizlerde dualariniza bizide alin cunku gercekten cok ihtiyacimiz var. .
maaşallah canım kızına..herşeyin yolunda olmasına sevindimm..hep böyle devam etsin inşallahhh...
Slm kizlar bebeklerim uc gun yogun bakimda kaldi suan ara bakima alindi ama hala kuvezdeler saglik durumlari iyi cok sukur bu arada ben31haftada hastaneye gittigim icin zeynep kamil disinda bi yer bulamadim donanimi iyi cok sukur ama bileniniz vardir dogru duzgun bilgi verilmiyor bebeklerim icin herseye katlaniyoruz size tavsiyem birakin herseyiniz eksik kalsin hazirliklariniz odaniz eviniz sadece dinlenin ve asla riske atmayin boylesi inanin cok zormus simdi ole isterdimki karnimda olmalarini. .Eve onlarsiz donmek dokunamak koklayamamak gunde sadece bir kac dakikacik gorebilmek. . İnanin cok zormus. .suan sabretmekten ve dua etmekten baska hicbisey gelmiyor elimizden. .Sizlerde dualariniza bizide alin cunku gercekten cok ihtiyacimiz var. .
Slm kizlar bebeklerim uc gun yogun bakimda kaldi suan ara bakima alindi ama hala kuvezdeler saglik durumlari iyi cok sukur bu arada ben31haftada hastaneye gittigim icin zeynep kamil disinda bi yer bulamadim donanimi iyi cok sukur ama bileniniz vardir dogru duzgun bilgi verilmiyor bebeklerim icin herseye katlaniyoruz size tavsiyem birakin herseyiniz eksik kalsin hazirliklariniz odaniz eviniz
sadece dinlenin ve asla riske atmayin boylesi inanin cok zormus simdi ole isterdimki karnimda olmalarini. .Eve onlarsiz donmek dokunamak koklayamamak gunde sadece bir kac dakikacik gorebilmek. . İnanin cok zormus. .suan sabretmekten ve dua etmekten baska hicbisey gelmiyor elimizden. .Sizlerde dualariniza bizide alin cunku gercekten cok ihtiyacimiz var. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?