Cnmm bnm insallh eve bebeklerini dealip donuceksin dualarimiz tabiki seninle kolay degil yasadigin rabbim insallh tez cakitte sifaversin bebeklerini bak her gun ya safi ya allah cek 390 tane bebeklerin icin sifa vericek rabbim sen zor ama icini ferah tut cnmSlm kizlar bebeklerim uc gun yogun bakimda kaldi suan ara bakima alindi ama hala kuvezdeler saglik durumlari iyi cok sukur bu arada ben31haftada hastaneye gittigim icin zeynep kamil disinda bi yer bulamadim donanimi iyi cok sukur ama bileniniz vardir dogru duzgun bilgi verilmiyor bebeklerim icin herseye katlaniyoruz size tavsiyem birakin herseyiniz eksik kalsin hazirliklariniz odaniz eviniz sadece dinlenin ve asla riske atmayin boylesi inanin cok zormus simdi ole isterdimki karnimda olmalarini. .Eve onlarsiz donmek dokunamak koklayamamak gunde sadece bir kac dakikacik gorebilmek. . İnanin cok zormus. .suan sabretmekten ve dua etmekten baska hicbisey gelmiyor elimizden. .Sizlerde dualariniza bizide alin cunku gercekten cok ihtiyacimiz var. .
rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımız seninle canm cok .şükür saglıkları iimiş. umarım biran önce hersey yoluna girer ve saglıklı sıhhatlı bi sekilde yuvanıza dönersiniz....Slm kizlar bebeklerim uc gun yogun bakimda kaldi suan ara bakima alindi ama hala kuvezdeler saglik durumlari iyi cok sukur bu arada ben31haftada hastaneye gittigim icin zeynep kamil disinda bi yer bulamadim donanimi iyi cok sukur ama bileniniz vardir dogru duzgun bilgi verilmiyor bebeklerim icin herseye katlaniyoruz size tavsiyem birakin herseyiniz eksik kalsin hazirliklariniz odaniz eviniz sadece dinlenin ve asla riske atmayin boylesi inanin cok zormus simdi ole isterdimki karnimda olmalarini. .Eve onlarsiz donmek dokunamak koklayamamak gunde sadece bir kac dakikacik gorebilmek. . İnanin cok zormus. .suan sabretmekten ve dua etmekten baska hicbisey gelmiyor elimizden. .Sizlerde dualariniza bizide alin cunku gercekten cok ihtiyacimiz var. .
Slm kizlar bebeklerim uc gun yogun bakimda kaldi suan ara bakima alindi ama hala kuvezdeler saglik durumlari iyi cok sukur bu arada ben31haftada hastaneye gittigim icin zeynep kamil disinda bi yer bulamadim donanimi iyi cok sukur ama bileniniz vardir dogru duzgun bilgi verilmiyor bebeklerim icin herseye katlaniyoruz size tavsiyem birakin herseyiniz eksik kalsin hazirliklariniz odaniz eviniz sadece dinlenin ve asla riske atmayin boylesi inanin cok zormus simdi ole isterdimki karnimda olmalarini. .Eve onlarsiz donmek dokunamak koklayamamak gunde sadece bir kac dakikacik gorebilmek. . İnanin cok zormus. .suan sabretmekten ve dua etmekten baska hicbisey gelmiyor elimizden. .Sizlerde dualariniza bizide alin cunku gercekten cok ihtiyacimiz var. .
Sagol canim..Sukurler olsun bugunumuze..
Rabbim seninde yardimcin olsun.Dualarim sizinle.
Carsambaya bisey kalmadi cok heycanlisindir simdi.Canim dogum saatini belirtirsen ozellikle o saattede bol bol okurum.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
canim sana ciger gelistirici igne yapildimi.sancilandgn icinmi yaptilar yoksa ikizlere rutin yapiyorlarmi. bana bisey demedide doktor
doğum yapan arkadaşlar inşallah bebekleriniz en kısa sürede kendini toparlar.. Allah bekleyen arkadaşlara da yardım etsin,bu sıcaklarda çok zor..
bu hafta midem çok kötü,acaba bebek mideye baskı yapmaya mı başladı.. kontrolüm haftaya, doktor yine endişe etme yok bişey diyecek..
kendim zaten çok yemek yiyemiyordum şimdi biraz yükleneyim desem kusuyorum.. şu ana kadar 2,5 kilo aldım ,doktor bebeğin kilosu normal diyor ama ben endişe ediyorum.. böyle giderse toplamda 5 kilo bile alamıycam kafaya takmaya başladım, göbeğim bile çok belirgin değil,cinsiyetiniz belli oldumu diye soran oluyor,kimse 7. aya girdiğime inanmıyor.. benim gibi olan var mı yaa bu durumu kafaya takmaya başladım çünkü((
doğum yapan arkadaşlar inşallah bebekleriniz en kısa sürede kendini toparlar.. Allah bekleyen arkadaşlara da yardım etsin,bu sıcaklarda çok zor..
bu hafta midem çok kötü,acaba bebek mideye baskı yapmaya mı başladı.. kontrolüm haftaya, doktor yine endişe etme yok bişey diyecek..
kendim zaten çok yemek yiyemiyordum şimdi biraz yükleneyim desem kusuyorum.. şu ana kadar 2,5 kilo aldım ,doktor bebeğin kilosu normal diyor ama ben endişe ediyorum.. böyle giderse toplamda 5 kilo bile alamıycam kafaya takmaya başladım, göbeğim bile çok belirgin değil,cinsiyetiniz belli oldumu diye soran oluyor,kimse 7. aya girdiğime inanmıyor.. benim gibi olan var mı yaa bu durumu kafaya takmaya başladım çünkü((
slm canim sakin sitres yapma bende 29 haftamdayim 77 kiloyla gebeliyime basladim hala 77 kiloyum bende cok korktum sen gene 2 bucuk kilo almmissin ben ayniyim tehlikeli deyil yeterki bebeyiniin kilosu iyioktorum beni nasil tebrik etti kilonu korumussun bebek kilosunu senden aliyo ölcuyo duzenli gidiyormus isallah ben rahatladim benim tek problemim sekerim cikti buna sukur sende sitres yapma bebisin kilosu iyi olsun yeter
canim bende cikti seker cok sikildi canim ne yapiyorsn.diyet ve olcum yapiyrmsn kac cikiyr sekern
slm kızlar öncelikle allah bebişlerinizi sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin
bende ikiz bekliyorum nasipse 32. haftadayız bebeğin biri rahime yerleşmiş her an doğum olabilir dedi drum.ayrıca gebelik şekeri çıktı inüsilin kullanıyorum.20 gündür işe gitmiyorum sürekli yatıyorum.topiği yeni gördüm.sizde durumlar nasıl
Slm kizlar iyigeceler bugun butun herseyimiz bitti hamdolsun hatika bur odamiz oldu tam bur prenses odasi oldu aksam gormeye gelen aile buyuklerimiz vardi herkes cok begendi surekli odamiz da giren cikan oldu hamdolsun rabbime esim ve ben cook korkuyoruz nazar degmesinden bol bol dua ettik simdi gittler rabbim insallh saglikla eve kizimizla donmeyi nasip etsin insallh
slm kızlar öncelikle allah bebişlerinizi sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin
bende ikiz bekliyorum nasipse 32. haftadayız bebeğin biri rahime yerleşmiş her an doğum olabilir dedi drum.ayrıca gebelik şekeri çıktı inüsilin kullanıyorum.20 gündür işe gitmiyorum sürekli yatıyorum.topiği yeni gördüm.sizde durumlar nasıl
canım hayırlı olsun odanızz...nazar değmesin inşallahhh..bebişinizi huzurla yerleştirip büyütmek nasib olsunn....
hoşgeldin aramıza...demek biri doğum kanalına girmişse doktorun dediği gibi çok dikkat etmelisin..iş yapma sakın...rabbim yardımcın olsun...bende ikiz gebeyim ve çarşamba günü Allah nasib ederse bebişlerimi kucağıma alıcam inşallah...
Amin sudenazcimm amin cnm rabbim hepimize eve bebeklerimizle saglikla donmeyi nasip etsin insallh bak zamn ne kadar cabuk gecti aslinda donmus topigind beraberdik egunal le atlattik transfer surecimizi hatrlarsan ben 1 gun once ogrendim sendn hamile oldugumu simdi hamdolsn rabbime bak cok azbir sure sonra sen benden once alicksin insallh bebeklerini kucagina rabbim saglikla hayrla kurtarsin insallh saglikli dogum nasip etsin insallhhh
aminn canım evet baştan beri sürecimizi beraber geçirdik ve sona kadar geldik çok şükür..bundan sonrada bebişlerimiz kucağımızda nasıl büyüdüklerini paylaşırız inşallah...
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Yalnız anlayamadıgım birşey var. Hepimizin bebeği rahimde:)) Bebek rahime yerleşmiş ne demek? Doğum kanalına girmiş falan mı demek istedin acaba??
sude naz kaç haftalıksın.az kalmış doğuma ne güzel sıkıntın varmı neler yaşıyosun
günaydın
havalar ne zaman serinlicek acabaa
klimaya bağımlı yasamaktan sıkıldıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?