2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Cnm hyrli kandilller ne guzel hbr verdin bize cook sevindim ayse kizimizn ameliyat Olmick olmasina rabbim sifa versin yavrularina hyrla saglikla donun insallh evinize alla emanet olun

canım elbette seni takib ediyorum,ben sadece daha önceden bellimiydi sezeryan diye merak ettim,malum ilk gebeliğimiz ve neyi neden tavsiye ettiler bilmek istiyorum,dolayısıyla sordum..
seni çok çok iyi anlıyorum ben tek bebek taşımama ve henüz 32yi doldurmama rağmen nefes almakta problem çekiyorum çoğu zaman uyuyamıyorum bile sağa dön,sola dön..en ufak şeyde tedirginlik..Rabbim yardımcın olsun..
benim ablam normal gebelikte 36. haftasında doğum yaptı oyüzden ben her halükarda şu otuzaltıyı göreyim rahatlıcam diyorum..

duamda sizi eksik etmiyorum inş çok güzel olur doğumlarınız,bebeklerinizi kucağınıza aldığınız ilk anlarınız..bugünde kadir gecesi eksik etmeyelim birbirimizi nolur dualarımızda...

canım Rabbim şifa versin kuzularına ,sana da sabır inşallah..dualarımızdasın..ara bakıma aldılar demişsin inş çıkarlar kısa sürede,gönlünü ferah tut canım..

cnm iyi olmanıza sevindim su mübarek günde tabi ki dualarımız sizlerle,Allahım sizi korusun,bize de hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde meleklerimize kavusmayı nasip etsin insallahh

günaydınn
karasu gözün aydın tarih kesinlesmiş
sudecim son gün,hayırlısıyla yrn güzel hbrlerini alırız insallah
bugün yemeğe arkadaslar gelicek
kalkıp hazırlıklara baslayayım bari
Evet cnm tarih kesinlesti ama ben dimdi dr umu aradim tarihi iptsl ettirdim erken gelmesin ben o sancilari yasamj ustiyorum sabah uyandigimda buna karar verdim dogum baslasin dogal olsun istiyorum keske yapabilsemde norml dogum olsa rabbim hepimize saglikli hyrli dogum nasip etsin insallhhhh gerci ben normal doguramam hic bana gore degilbwkalim hayrlisi rabbimden sende k d et

canım yaaaa sağolasın..evet fotolarını çekicem demiştin,bende sana demiştimki nasılsa ben doğurana kadar sende hamiş olcan ve o koca göbüşünle gelemeyeceksin...benim dediğim oldu çok şükürr...

senden güzel haberler aldık çok şükür canım...bugün dualarımız senin bebişlerinlede olacak...rabbim en kısa zamanda kucağına vermek nasib etsin...kendinize iyi bakın...

kızlarrrr öncelikle hepinizin mübarek kadir gecesi kutlu olsunnn...böyle bir gecede rabbim dualarımızı kabul etsinn..bebişlerimizi sağlıkla zamanında kucağımıza vermeyi nasib etsin..erkekn doğum yapan kardeşilerimizin bebişlerinede şifa versin,bir an önce toparlansınlar....

bildiğiniz gibi artık 24 saattende az süremiz kaldıı...demin doktorumun hemşiresi aradı..gece 12 den sonra yiyip içmek yok,yarın sabah 8 de hastanede olun dedii,heyecanım tavan yaptı tabiii,inanamıyorum halaaa sona geldiğime,miniklerimle tanışıcağımaaa....

bu gece dualararınıza bizide katınn..yarın sorunsuz bir operasyonla kavuşalım inşallahh....sizlerde benim bugün ve yarınki doğumumdaki dualarımda olacaksınızz...rabbim yardımcımız olsun hepimizin...

sudenaz kesinlikle bol bol kayısı kompostusu yap iç bugün ne olur ihmal etme..biliyorsun sezeryandan sonra gazı çıkarana kadar kadınlar çok sancılanıyorlar,ablam bigün öncesinden bol bol kayısı kompostusu içmişti,doğumdan hemen sonra gazınıda çıkardı problem yaşamadı ..

canım gözün aydın, inşallah rahat bir operasyon olur. Senin kadar heyecanlıyım ben de. Toparlanınca herşeyi detaylı yaz merak ederiz. şimdiden allah bebişlerine ve sana sağlık versin. Herşey gönlünce olsun.

Bebeklerin sağlığının iyi olmasına çok sevindim. Bende bugün Z. Kamil'den bir dr. ile görüştüm. Maalesef yasa gereği muaynehanede hasta bakmıyorlar. Takipleri dışardan başka bir dr.a yaptıracağım yine. Yarın sabah için kendi eski dr.umdan randevu aldım ama biliyorsun riskli ameliyat oldugu için üni. hastanesi yada Z. Kamil'de yönlendiriyor sezeryan için. Ellerind emalzeme olursa estetik dikiş yapıyorlarmış sadece. Sana normal dikiş mi yapıldı?

Sudenaz
Ne güzel bir heyecandır bu. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Güzl haberlerini bekliyoruz.

Karasu
Tarihin belirlenmesi çok güzel bir duygudur eminim. Artık gün sayıyorsun. Darısı bizim başımıza. İkiside güzel tarihler bence. Ama sakın bebeğin ağzına çiğnenmiş bişey akıtmayın zira onun bağışıklık sistemi henüz gelişmedi. Başkasının ağzındaki mikroplar bebek için çok zararlı olabilir ve istemediğiniz sonuçlara yol açabilir.

Evet cnm trh belli olmasi cok guzel ama enduseliyim erkn gibi geliyor 30 agstosbu sabh dedim olmasn o trh dr abakalim hyrlisi bende seninle bu konuda ayni fikirdeyim benm de esimin ailesi bu konuda cok israrci esime dedim ki ben odaya genele kadar sen hemn bebekle cik smeliythanedn kimseye elletme hakkimi helal etmm sana ilk anne sutu verileck diyirum zemzem dudaklarina surulebilir karsi degilim ama baskasini. Agzinda cignedigi birseyi kizima asla verdirmem insallh rabbim size gun saymayi nasip etsin insan heyecnlaniyor rabbim hepimize saglikli dogum nasip etsin insallh

saolasın canm seninde kandilin mübarek olsun.... amin insalllah....
umarım yarın hersey en ii, en sorunsuz sekilde gerceklesir ve hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı yavrularını kucagına alırsın dualarımız tabiki seninle ve bütün arkadaslarımızla..

Bu mübarek ve güzel gecenin ertesi gününde meleklerine kavusuyor oldugunu bilmek ne guzel bir duygudur kim bilir.Darisi bizlere insallah. Rabbim yarin saglikla, sorunsuz bir sekilde yavrularini kucağina almayı nasip etsin. Bugunde yarinda, sanada, happywomen a ve tum bekleyen arkadaşlara dua ediyorum.Rabbim kabul eder insallah. hayirli haberlerini bekliyoruz. ALLAHA emanet olun RABBIM yar ve yardimciniz olsun

sudenaz ne yaptı acaba umarım hersey yolunda gitmiştir... yavrularını almıstır kucagına... darısı bizlere insallah

Merhaba kızlar,
Biz bu sabah alman Hast.ndeki dr.umuza gittik. Geçen hafta gittiğim pollinikte yanlış ölçmüşler kilosunu bebeğin. Alın kısmı dar oldugu için ölçümde hata yapılmış olabilir dedi. Genel kafa çapı vb. ölçüldüğünde bebeğimiz 1900 gr. olmuş 31+7'de..çok sevindik..
Bu arada dr. bebeğin suyuna bakar bakmaz tatlıyı çok mu tüketiyorsun dedi. Tatlı çok yiyen anneleirn bebeklerinin suyu fazla olurmuş ve ileride şeker hastası adayı olurlarmış. ( ki şeker testimiz normal çıkmıştı) Suyumuz sınırda çıktığı için bundan sonra protein ve sebze ağırlıklı besleneceğiz. Şekerli meyvalarda (incir, karpuz vs.) yasak.
Smear alındı. Smear alınırken kanadı azıcık. Rahim ağzında iltihap olursa hassaslaşıp kanarmış. Antibiyotik kullanacağız birkaç gün.. Bebeğe zararı olmayan antibiyotiklermiş.

Bizde haberler böyle..

gecmiş olsun lalecim smear neden alındı?Bebeğin kilosu simdi cok normal sevindim.Benim arkadasımda hamileliği boyunca sadece tatlı yedi sayılır ve doktorda su ikizi demiş,tatlıdan oluyormus bende de tam tersi tatlı seyler yiyemedim pek

cnm simdi belki de bebiklerin kucağındadır,Allahım cok sükür cok zor günlerin ardından gelen melekler
Rabbim hepinizi korusun teyzelerinin yerine de kokla öp kuzucukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…