Hayirli kandiller arkadaslar. . Hepinizden allah razi olsun dualariniza bizi de kattiginiz icin bebeklerim hergecen gun iyiye gidiyor rabbime cok sukur . . Saglikla sihatle sizlere dogum nasip etsin rabbim. .kizimin ameliyati ileri bir tarihe ertelendi suan icin hayati fonksiyonlarini etkileyecek bir durum yok surekli gozetim altinda tutulacak 1yasina. Kadar herhangi bir durum olursa sant ameliyati(gecici ameliyat) olup tam duzeltme ameliyati 1yasindan sonra olacak. .
Lalecim hastaneden ne bekledigine bagli memnuniyet ben oraya giderken sadece bebeklerimin sagligini dusundum ama drlardan acaip memnun kaldim otelcilik hizletleri sifir hic bir beklentin olmasin ama senin benim bebeklerim dogar dogmaz yogun bakim unitesine alindigi icin bebek bakimi hakkinda bilgim yok yogun bakimdan memnunum cok titiz davraniyorlar her konuda sadece cok bilgi vermiyorlar ama bebek drumuz cok iyi gerekli bilgiyi alabiliyoruz artik merak ettigin seyleri sorabilirsin. .
Sudenazcim rabbim hayirli dogum nasip etsin saglikla sihatle bebeklerini kucagina al ve onlari birkezde benim yerime kokla olur mu. . Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yasatsin. . Nerede sifa bekleyen varsa sifasini devasini versin ilacini doktorunu denk getirsin . .Hepinizi opuyorum. .Dualariniza Ahmet Kayra ve Ayse Buğlem ide katmayi unutmayin teyzeleri
canım sezeryanı ben seçmedim..doktorumun isteği ve gayet normal bir durum..ikizlerde gün beklenmediği için yapılacak şey bu olmalı...ayrıca tüp ikizleri yani kim riske atabilirki? canım ikiz taşımak kolay bişey değil ben daha bir kaç haftadır anlıyorum..şuan 35+3 tedim ve taşıyamıyorum artık...yürümek benim için sürünmek gibi bişey...nefes alamıyorum ve şuan hareketleri o kadar kuvvetlendiki ikisi birden vurmayaa başladımı (hiç durmuyolar artık) tarifsiz bir rahatsızlık hissediyosun...
sıkıntın yok demişsin de canım sen beni takip etmemişsin...daha yeni hastaneden çıktım ben.. bu 2 oldu, doğum kasılmalarım geliyor ve 2 dir durduruyolar biraz daha dursun diye...şuan wc dışında kalkmam yasak..zaten kaktığım anda kasılıyor rahim...şuan çarşambayı bile bekleyemeyebilir bebişler...zor tutuyoruz anlıycağın...gördüğün gibide nil82 ve happywomen da ikizlerini erkenden doğurdular malesef..ben bu kadar tutabildiğime şükrediyorum...bu arada benim bebişler normal doğum pozisyonunda değiller..ikiside ters duruyor...
bizim durum çok zor canım..ne kadar beklersek anne içinde bebekler içinde durum zorlaşıyor...zaten araştırmalarıma görede 39-40 ı gören ikiz gebeler yok denecek kadar az...ikiz gebelik topiklerindende bakabilirsin..geneli 29-37 hafta arası doğum yapmış...
Slm kizlar bebeklerim uc gun yogun bakimda kaldi suan ara bakima alindi ama hala kuvezdeler saglik durumlari iyi cok sukur bu arada ben31haftada hastaneye gittigim icin zeynep kamil disinda bi yer bulamadim donanimi iyi cok sukur ama bileniniz vardir dogru duzgun bilgi verilmiyor bebeklerim icin herseye katlaniyoruz size tavsiyem birakin herseyiniz eksik kalsin hazirliklariniz odaniz eviniz sadece dinlenin ve asla riske atmayin boylesi inanin cok zormus simdi ole isterdimki karnimda olmalarini. .Eve onlarsiz donmek dokunamak koklayamamak gunde sadece bir kac dakikacik gorebilmek. . İnanin cok zormus. .suan sabretmekten ve dua etmekten baska hicbisey gelmiyor elimizden. .Sizlerde dualariniza bizide alin cunku gercekten cok ihtiyacimiz var. .
cnm iyi olmanıza sevindim su mübarek günde tabi ki dualarımız sizlerle,Allahım sizi korusun,bize de hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde meleklerimize kavusmayı nasip etsin insallahhHayirli kandiller arkadaslar. . Hepinizden allah razi olsun dualariniza bizi de kattiginiz icin bebeklerim hergecen gun iyiye gidiyor rabbime cok sukur . . Saglikla sihatle sizlere dogum nasip etsin rabbim. .kizimin ameliyati ileri bir tarihe ertelendi suan icin hayati fonksiyonlarini etkileyecek bir durum yok surekli gozetim altinda tutulacak 1yasina. Kadar herhangi bir durum olursa sant ameliyati(gecici ameliyat) olup tam duzeltme ameliyati 1yasindan sonra olacak. .
Lalecim hastaneden ne bekledigine bagli memnuniyet ben oraya giderken sadece bebeklerimin sagligini dusundum ama drlardan acaip memnun kaldim otelcilik hizletleri sifir hic bir beklentin olmasin ama senin benim bebeklerim dogar dogmaz yogun bakim unitesine alindigi icin bebek bakimi hakkinda bilgim yok yogun bakimdan memnunum cok titiz davraniyorlar her konuda sadece cok bilgi vermiyorlar ama bebek drumuz cok iyi gerekli bilgiyi alabiliyoruz artik merak ettigin seyleri sorabilirsin. .
Sudenazcim rabbim hayirli dogum nasip etsin saglikla sihatle bebeklerini kucagina al ve onlari birkezde benim yerime kokla olur mu. . Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yasatsin. . Nerede sifa bekleyen varsa sifasini devasini versin ilacini doktorunu denk getirsin . .Hepinizi opuyorum. .Dualariniza Ahmet Kayra ve Ayse Buğlem ide katmayi unutmayin teyzeleri
Evet cnm tarih kesinlesti ama ben dimdi dr umu aradim tarihi iptsl ettirdim erken gelmesin ben o sancilari yasamj ustiyorum sabah uyandigimda buna karar verdim dogum baslasin dogal olsun istiyorum keske yapabilsemde norml dogum olsa rabbim hepimize saglikli hyrli dogum nasip etsin insallhhhh gerci ben normal doguramam hic bana gore degilbwkalim hayrlisi rabbimden sende k d etgünaydınn
karasu gözün aydın tarih kesinlesmiş
sudecim son gün,hayırlısıyla yrn güzel hbrlerini alırız insallah
bugün yemeğe arkadaslar gelicek
kalkıp hazırlıklara baslayayım bari
amin inşallah canımm.. gelsin inşallah ocak ama sağlıkla gelsin önemli olan o sanırım
seni mutlaka arayacam canım... hatta demiştim ki doğum fotolarını ben çekecem ama olmadıçok isterdim ama o ana tanıklık etmeyi ilk tanışmayı ...düşünürken bile tüylerim diken diken oldu ne güzel bir duygu inşallah sağlıkla doğsunlarda gerisi eksik kalsın son saatler ben bile düşündükçe vakit geçmiyor hhhemen geçsin zamannn sudenaz sağlıkla miniklerine kavuşsun inşallahhhhh bitsin artık bu özlemmmm mis gibi kokuları evini yüreğini sarsın
Hayirli kandiller arkadaslar. . Hepinizden allah razi olsun dualariniza bizi de kattiginiz icin bebeklerim hergecen gun iyiye gidiyor rabbime cok sukur . . Saglikla sihatle sizlere dogum nasip etsin rabbim. .kizimin ameliyati ileri bir tarihe ertelendi suan icin hayati fonksiyonlarini etkileyecek bir durum yok surekli gozetim altinda tutulacak 1yasina. Kadar herhangi bir durum olursa sant ameliyati(gecici ameliyat) olup tam duzeltme ameliyati 1yasindan sonra olacak. .
[sıze=3]kızlarrrr öncelikle hepinizin mübarek kadir gecesi kutlu olsunnn...böyle bir gecede rabbim dualarımızı kabul etsinn..bebişlerimizi sağlıkla zamanında kucağımıza vermeyi nasib etsin..erkekn doğum yapan kardeşilerimizin bebişlerinede şifa versin,bir an önce toparlansınlar....
Bildiğiniz gibi artık 24 saattende az süremiz kaldıı...demin doktorumun hemşiresi aradı..gece 12 den sonra yiyip içmek yok,yarın sabah 8 de hastanede olun dedii,heyecanım tavan yaptı tabiii,inanamıyorum halaaa sona geldiğime,miniklerimle tanışıcağımaaa....
Bu gece dualararınıza bizide katınn..yarın sorunsuz bir operasyonla kavuşalım inşallahh....sizlerde benim bugün ve yarınki doğumumdaki dualarımda olacaksınızz...rabbim yardımcımız olsun hepimizin...
[/sıze]
Sudenaz
Ne güzel bir heyecandır bu. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Güzl haberlerini bekliyoruz.
Karasu
Tarihin belirlenmesi çok güzel bir duygudur eminim. Artık gün sayıyorsun. Darısı bizim başımıza. İkiside güzel tarihler bence. Ama sakın bebeğin ağzına çiğnenmiş bişey akıtmayın zira onun bağışıklık sistemi henüz gelişmedi. Başkasının ağzındaki mikroplar bebek için çok zararlı olabilir ve istemediğiniz sonuçlara yol açabilir.
kızlarrrr öncelikle hepinizin mübarek kadir gecesi kutlu olsunnn...böyle bir gecede rabbim dualarımızı kabul etsinn..bebişlerimizi sağlıkla zamanında kucağımıza vermeyi nasib etsin..erkekn doğum yapan kardeşilerimizin bebişlerinede şifa versin,bir an önce toparlansınlar....
bildiğiniz gibi artık 24 saattende az süremiz kaldıı...demin doktorumun hemşiresi aradı..gece 12 den sonra yiyip içmek yok,yarın sabah 8 de hastanede olun dedii,heyecanım tavan yaptı tabiii,inanamıyorum halaaa sona geldiğime,miniklerimle tanışıcağımaaa....
bu gece dualararınıza bizide katınn..yarın sorunsuz bir operasyonla kavuşalım inşallahh....sizlerde benim bugün ve yarınki doğumumdaki dualarımda olacaksınızz...rabbim yardımcımız olsun hepimizin...
Merhaba kızlar,
Biz bu sabah alman Hast.ndeki dr.umuza gittik. Geçen hafta gittiğim pollinikte yanlış ölçmüşler kilosunu bebeğin. Alın kısmı dar oldugu için ölçümde hata yapılmış olabilir dedi. Genel kafa çapı vb. ölçüldüğünde bebeğimiz 1900 gr. olmuş 31+7'de..çok sevindik..
Bu arada dr. bebeğin suyuna bakar bakmaz tatlıyı çok mu tüketiyorsun dedi. Tatlı çok yiyen anneleirn bebeklerinin suyu fazla olurmuş ve ileride şeker hastası adayı olurlarmış. ( ki şeker testimiz normal çıkmıştı) Suyumuz sınırda çıktığı için bundan sonra protein ve sebze ağırlıklı besleneceğiz. Şekerli meyvalarda (incir, karpuz vs.) yasak.
Smear alındı. Smear alınırken kanadı azıcık. Rahim ağzında iltihap olursa hassaslaşıp kanarmış. Antibiyotik kullanacağız birkaç gün.. Bebeğe zararı olmayan antibiyotiklermiş.
Bizde haberler böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?