2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

cok gecmiş olsun,ben bu doktorları anlayamıyorum ikiz ve normal doğum
Allah korumus ya bisey olsa nasıl vicdanları rahat edicekti
neyse cnm atlattınız,masallah kuzularımıza
sağlıkla,huzurla büyüsünler
vakit oldukca yazarsan seviniriz,bizde yararlanmıs oluruz tecrübelerinizden

karasuuu canımm burayada bilgi geçeyim..Akasya yani esin arkadaşımız biricik meleği elifnazını sağlıkla kucağına aldı çok şükür
Darısı tüm bekleyenlerin başına inş..

karasuuu canımm burayada bilgi geçeyim..Akasya yani esin arkadaşımız biricik meleği elifnazını sağlıkla kucağına aldı çok şükür
Darısı tüm bekleyenlerin başına inş..

Allh razi olsun hnr verdigin icin bende simdi guldenimi aricktim tam cook sevindim her bebek geldiginde topigimize ben duygulaniyorum tutamiyorum kendimi rabbim hepimize nasip etsin insallh bu duyguyu yasamayi t ederim hbr icin cnm bnmmm darisi size insallh

Hamdolsunki suanda iyisiniz cok sok oldum okuyunca rabbim seni bebeklerini bebeginide size bagislma sukur cnm bnm rabbm huzurla buyutmeni nasip etsin insallh cok cok gecmis olsun

canım gözünaydın negüzel kuzularınla evindesinn,ama hem normali hem sezeryanı yaşamışsın,görememiş mi ultrasonda,madem biri düz biri ters iki operasyona ne gerek var anneyede yazık demiyolar ne sinir bozucu yaa,Rabbim muhafaza eylesin böylelerinden..

bende çok heyecanlıyım bayramdan sonraki hafta kontrolüm var doğum şeklini konuşmak istiyorumm,Rabbim zamanında nasib etsin..
Sudenazz canım hayırlı olsun buarada,çok sevindim kuzularının sağlıklı olmasına,ne olur müsait olunca yaz bize neler yaşadın,bebeklerini kucağına almak nasıl bir duyguydu :)

ya Karasuu 37 olmuşsun maşallah sana yaa çok duygulandım:2: Rabbim bana ve bizlere de o günleri görmeyi nasib etsin inşallahh..bütün hazırlıkların bitmiştir artık.benim ev fena annemde kalıyorum uzun zamandır oyüzden de pek sık giremiyorum foruma.

Sagol cnm darisi basina insallh seninde az kalmis masallh evt bizim butun hazirliklarimz sukur bitti bugun nettn gecelik sipars ettim iki tane var aldim ama yedek bulunsun iste diye onlarda yarin gelince eksik kalmicak insallh bugun gogus ucu kremi aldim eczacm gec bile kaldigimi soyledi hemen baslicm bugece sizde alin bence rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nadip etsin insallh ee cnm bnm sen de ufakta olsa basla hazrluklara artik az kalmis seninde

Ben artik uyuyamiyorummm neges alamiyorum iyice agrlastim rabbim uygun girdugu vakit kurtarsin hepimizi saglikla son zamanlariagstos ayina deng gelmeywnler gercekten cok sanslimis

Ben artik uyuyamiyorummm neges alamiyorum iyice agrlastim rabbim uygun girdugu vakit kurtarsin hepimizi saglikla son zamanlariagstos ayina deng gelmeywnler gercekten cok sanslimis

ewet canm günler yaklastıkca artık daha da zorlasıyor hersey bizim için... hele su sıcaklar mahvediyor(( rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
amin canm....

Günaydınnnnnnnnnnnnnn
günaydın canm

arkadaslar bişey sorcam sizlere, benm iki gündür göbegimin orada ara sıra olup ama bayagı acı veren bi agrı oluyor, sanki içerden cekiyormuscasına.sizde de oluyormu hiç böle bişey....

evett çok yok..evet göğüs ucu kremi edindim çantamada koydum ama doğumdan sonra sür dediler,ben 8.aydan itibaren diye billiyorum..eve gideyim herşeyi tamamlıcz inş canım

Büyük geçmiş olsun. Rabbim böyle zalim doktorları bildiği gibi yapsın.
Şükürler olsunki atlatmışsınız.. Rabbim korusun bebeklerini, sağlıkları daim olsun..
Prenslerin büyümüşler Maşallah, Çokta şirinler
Sağlıkla güle güle büyüt yavrularını inşallah..

arkadaslar bişey sorcam sizlere, benm iki gündür göbegimin orada ara sıra olup ama bayagı acı veren bi agrı oluyor, sanki içerden cekiyormuscasına.sizde de oluyormu hiç böle bişey....

Canım benimde göbek deliğimin etrafında ağrı oluyordu doktora sorduğum zaman normal göbek deliği çevresindeki damarlar ve bağ dokuları geriliyor demişti.
Ağrı yok ama kaşıntı çok var, kaşındıkça krem sürüyorum ama çatlak oluştu. Kızımın canı sağolsun diyorum O sağlıkla dünyaya gelsinde çatlak patlak mühim değil

Cnm korkma ayni durum bende de oluyor icin rht olsun yune dr siyle sikayetini ama nirml bir durum

Kizlar oglen lohusashoptan sipars verdigim geceliklerim geldi ikiside cok guzel simdi makineyeattim yikaniyr tavsiye ediyorum mutlaka bakin

Hu huuu kızlar nerdesinizzz yaaa anlamadım walla Sokmucam bak sizi topikten içeriiiiiii Kitlicem iste birazdan topiginizin kapısını hepiniz dışarıda kalın iste bana ne

aman kilit vurma kapıyaa :) karasucum lohusa shoptan aldığın ürünlerin linkini atsana meRk ettim,bakalım zevkli misin
şaka biyana meark ettim :)

gulomm;
bende de gerilmeler arasıra oluyo ve canım çok yanıyo bene hemen badem yağı yada mustela çatlak kremi sürüyorum,bi nebze olsun rahatlatıyor,dr a sormadım,genişlemeden olduğunu düşünüyorum çünkü

selam kızlar

doğum yapan arkadaşlarımızın gözü aydın allah sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin allah analı babalı büyütsün inş.darısı bizim başımıza sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bizimde doğum tarihimiz belli oldu 05.09.2012 nasipse kızımı kucağıma alacağım bütün hazırlıklar bitti şükür artık kızımızın gelmesini bekliyoruz allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin herkese bu güzel duyguları yaşasın

karasuuu hayırlı olsun cicilerin
savasece arada gir cnm doğum tarihiniz belli olmus gözünüz aydın

benim belim cok ağrımaya basladı sanki kalca içindeki bi kemik ağrıyor sağ bacağımı kaldıramıyorum
belim ağrırdı zaten arada fıtık baslangıcı demişti doktor
hamilelik tetikledi sanırım ama cook zor yürüyemiyorum bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…