karasuuu canımm burayada bilgi geçeyim..Akasya yani esin arkadaşımız biricik meleği elifnazını sağlıkla kucağına aldı çok şükür
Darısı tüm bekleyenlerin başına inş..
öncelikle doğum yapan arkadaşlar happy women ve sude nazz çok geçmiş olsun Allah analı babalı uzun ömürler versin yavrularımıza topiğimizin ikizleri dünyaya merhaba dedi ne güzel rabbim bahtlarını güzel eylesin....
bize gelince valla benim yaramazlardan fırsat bulup yazamadım bi türlü şimdi banyo yapıp uyuttum ikisinide fırsat bulmuşken yazmak istedim...bugün biz tam 1 aylık olduk..salı günü kontrolümüz vardı eymen 3370 görkem de 2740 gr olmuşlar ...maşallah benim kuzularıma...
doğuma geline alında hatırlamak bile istemiyorum ama hamileliğimi birlikte geçirmişken doğumu paylaşmadan olmaz...doğumun olacagı gün gündüz 15 gibi uyuyodum tuvaletimin geldiğini hissetip yataktan kalktım iç çamaşırlarım ve pijaman ıslandı nrmal bişey olmadığı belliydi hemen bulunuğumuz ilçedeki hastaneye gittim hem ebe hemde doktor vajinal muayeneyle baktı ve ne açılman var ne suyun gelmiş git eve yat dediler bu arada kendi doktorumuzu aradım şehir dışındaymış durumu anlattım muynede açılma falan yok dediyse korkma dedi yarın gel bende bakayım dedi...eve geldik tuvalete girdim tekrar çok fazla bi şekilde su geldi bu defa merkez doğum evine gittim tekrar muayne oldum 6 cm açılma suların gelmesiyle doğum başladı dendi ve doğum haneye alındım hiç beklemiyodum nöbetçi doktor ısrarla bebeğin bri kafası aşağı normal yaptırıcam dedi ne dedimse ikna edemedim sezaryana ve 6 saat sonra eymen dünyaya geldi bu süre içinde ben çok kan kaybettim bebek doğduktan sonra birden fenalaştım doktora ölüyorum galiba dedim ikinci bebeğin kalp atışlarına baktı ve ben hiç bişey duymadım benbeğime bişey mi oldu dedim yok iyi dedi ama hastanede bi hareketlenme başladı herkes başıma toplandı ikinci bebeği çıkarmak isterken eşini çıkarmış doktor ve bebek içerde kalmış iki dakika içinde sezaryana alındım tek hatırladıgım bebeğimi kurtarın diye yalvardığım çok şükür sonunda hepimiz kurtulduk ama ucuz atlattık allah herkesi iyi doktorlarla karşılaştırsın...yeni doğan yoğum bakımı sadece o hastanede olduğu için mecbur kaldım orda doğum yapmaya ve yeni çıkan sezaryan yasasına göre her sezaryanda doktorların maaşından kesiliyor ve yapmak istemiyolar işte böyle rabbim herkese hayırlı kolay doğum versin....
sonrasında eymen 15 gün görkem19 gün küvezde kaldılar bi süre gözetim altında bebeklerime ben baktım ve taburcu olduk şimdi gayet iyiyiz çok şükür....sağlıcakla kalın
bende çok heyecanlıyım bayramdan sonraki hafta kontrolüm var doğum şeklini konuşmak istiyorumm,Rabbim zamanında nasib etsin..
Sudenazz canım hayırlı olsun buarada,çok sevindim kuzularının sağlıklı olmasına,ne olur müsait olunca yaz bize neler yaşadın,bebeklerini kucağına almak nasıl bir duyguydu :)
ya Karasuu 37 olmuşsun maşallah sana yaa çok duygulandım:2: Rabbim bana ve bizlere de o günleri görmeyi nasib etsin inşallahh..bütün hazırlıkların bitmiştir artık.benim ev fena annemde kalıyorum uzun zamandır oyüzden de pek sık giremiyorum foruma.
Ben artik uyuyamiyorummm neges alamiyorum iyice agrlastimrabbim uygun girdugu vakit kurtarsin hepimizi saglikla son zamanlariagstos ayina deng gelmeywnler gercekten cok sanslimis
günaydın canmGünaydınnnnnnnnnnnnnn
Sagol cnm darisi basina insallh seninde az kalmis masallh evt bizim butun hazirliklarimz sukur bitti bugun nettn gecelik sipars ettim iki tane var aldim ama yedek bulunsun iste diye onlarda yarin gelince eksik kalmicak insallh bugun gogus ucu kremi aldim eczacm gec bile kaldigimi soyledi hemen baslicm bugece sizde alin bence rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nadip etsin insallh ee cnm bnm sen de ufakta olsa basla hazrluklara artik az kalmis seninde
arkadaslar bişey sorcam sizlere, benm iki gündür göbegimin orada ara sıra olup ama bayagı acı veren bi agrı oluyor, sanki içerden cekiyormuscasına.sizde de oluyormu hiç böle bişey....
arkadaslar bişey sorcam sizlere, benm iki gündür göbegimin orada ara sıra olup ama bayagı acı veren bi agrı oluyor, sanki içerden cekiyormuscasına.sizde de oluyormu hiç böle bişey....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?