2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Cnm ben resim ekleyemiyorum ki klasikmodellere gir biri pierre cardin Brodeli gecelik Hemen alt resimde Tuğçe lohusashop geceliği uzun kollu ekru reng onun de inci var dün gelirgelmwz giydim cok beğendik bak sende

Cnm bnm de kalçamda ağrılarım var eklemlerim ağrıyor Azonce Dr um la görüştüm bana calsiyum Sandoz c vitaminli olandan verdi aldırdım şimdi birazdan içicez sen de Dr na sor mutlaka iç bebeklerimiz bizim bütün depolarımızı bitiriyor cunki

ayyy sudenaz face.den ikizler ve doğumun fotolarını yüklemiş
Allah'ım nasıl duygulandım,nasıl güzeller
mutlu bi ömür onların olsun insallah
darısı bizeee

günaydın bayramınız kutlu olsun arkadaslar
bebişlerle ilk bayramımız
biz kayınvalidemlere gidicez birazdan
burda kahvaltıda gelenek yuvalama yapıp yiyorlar Antep'e özgü bi yemek
ilk yıl baya artislik yapmıstım'ıgg ben kahvaltıda yemem öle seyler'diye
ama suan oğlumla canımız cekti
bikaç büyük gezip esimle kacmayı planlıyoruz
hepinizi ve göbişlerinizdeki kuzucukları öptük
Diğer bayrama el öpip harclık isticez ona göre

İyi bayramlar cnmm afiyet olsunn size ana ogul bizde annanemizdeyiz kahvalti cook oldu biz de yapulali ben de geceleri uyuyamiyorum 3 saatlik uykuyla ayaktayim bizde kizimla yaticaz simdi kurban bayraminda mendil toplucak bizim kuzularimiz insallh

hepinize selamlar kızlarrr...herkesin ramazan bayramı mübarek olsunnn...

bildiğiniz gibi bizim bayram şekerlerimizz 15 ağustosta geldiler çok şükürrr...14 ağustos doğal olarak sabaha kadar uyumadım...sabah 8 de hastanedeydik..yatışımızı yaptık..sonrasındaa gelen giden ebeler formlar imzalar prosedür kısmı derken aralardada foto çekimlerimiz tabikidee güzelce başladık güne...sonra anestesi uzmanımız geldi,bilgilendirme içinn...kendisi spinal anestezi tercihiydi bende kabul ettim iyikie yapmışım kesinlile spinal tavsiyemdirr mümkün olacaksa tabii sezeryanlar için..hemen ameliyathaneye alındımm...anestezim yapıldı açıkcası çok tedirgindim ama hiç acı olmadı iğne kısmında sonra hemen zaten ayaklarım karıncalanmaya başladı...sondam takıldı...ekip geldi ve başladık önce temizliyoruz dendi ve iki dakka geçmeden ağlama sesi şok oldum çok çabk oldu yani tabi ben ağlama moduna giriyodumki kendimi frenledim çünkü fazla heyecan yaptığımda hemen genel anestesiye geçiceklerdi soğuk kanlı olmalıydım...ilk oğluşum 09:35 de poposuyla çıkış yaptı :) ardından bir ağlama daha bu seferde kızım 09:37 de başıyla merhaba dedi yeni dünyamızaa...biraz sonrada bana gösterdilerr muhteşem gözüküyolardıı...hemen çıkardılar tabi ....çünkü bebişlerim normalden hızlı nefes alıyolardı....bebek odasının camında bizim kiler cümbür cemaat bebişleri bekliyorlar ve onlarda şaşırdı bu kadar çabuk geldiklerine..benim işlem sonrasındaa 15 dakka daha sürdü..çıkardılar ama dışarda kimsecikler yok herkes bebişlerin peşinde,neyse eşimi çağırdılar geldii..odamıza çıktık...sonrasında bebişlerin hızlı nefes alma sebebiyle küveze konulduğu söylendi..ama başka bişeyleri yokmuşş..

bu arada atladım sanırım..oğluşumuz 47 cm,2470gr / kızımzda 44 cm,1900 gr olarak dünyaya geldiler...o gün bir kere yanıma getirdiler bebişleri kısa süreliğine...ama sonrasında gece küvezleri odamıza taşıdılarr...ertesi gün öğleyinde tamamen çıktılar küvezden...bu arada bebek hemşireleri sık aralıklarla gelip emzirme bakım eğitimleri verdiler çok yardımcı oldular...ama kızımızın çene kasları çok kuvvetli olmadığıdan memeyi tutamıyordu...yalancı emzikle egzersiz yapıyoruz ve mama ile besliyoruz...oğlumuzun herşeyi normal emiyorr gayet iyiydi..iki gece kadıktan sonra cuma öğleyin evimize geldik ve macera başladı...nöbetleşe uyumalar,bebişlerin biri gidiyor biri geliyor,2-3 saatlik uykuyla takılıyorum...ama çok mutluyum onları seyretmek dokunmak hisstmek herşeye bedel...ilk günler sütüm yoktu,damla damla geliyodu...ama diyetisyenin listesine uydum ve şimdi gayet iyi geliyolar hatta kızım için dünden beri sağmaya başladım ...

şimdilik bizden bu kadar fazla vakit bulamıyorum kusura bakmayın sizleride çok merak ediyorum..girmeye çalışıcam..şimcik emzirme zamanımız geldi...atladığım bişey varsa sorun lütfen devam ederim anlatmaya...hepinizi çok öptük...iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrrrr

Cok sevindim iyi olmaniza cnmm rabbim huzurla buyutmeni nasip etsin insallh cok duygulandim okuyunca bende spinl dusunuyrm sendn bu kadar kolay oldugunu duymk cok rahatlatti benide insallh dedigin gibi bende hic fark etmem ve mutis sesi duyarim kizimin bizimde az kaldi sen fotgrfcimi cagirdin cnm m ettim cok optumm seni ve bebeklerinii

bebislerine ve sana masallah cok guzel hislerin rabbim sizi hic ayirmasin okadar mucadele bos deyilmis bebekleri kucagimiza aldigimizda isallah bizde yasiycaz o hissi rabbim herkeze hayirli ve saglikli evlat nasip etsin hep bebeklerinle mutlu ol isallah

Slm kizlar gerci kimse yok ta biz bugun yine babamizla dayanamadik ciciler aldik kizimiza b&g store da indirim
Var yarin hastane cantami kapaticm artik sukur hersey bitti ve biz esimle 30 agstsa kesin karar verdik persmbe randevumz var dr a tamm dicez aksam digum isticez insallh ogunu dolu dolu bnm le gecirir kizim sabhin korunde gitmk istemiyrm doguma tabi rabbim bilir aniden gidersek ona birsey diyemiyorum da :18:Kapimiza yakin butun esyalari yigdik esim bu ne boyle kac kusi lazim biliyrmusun bunlari hastane odasina tasimaya diyor o kadar gok sey hazrlamisz ki ben bile ortaya cikinca sasirdim rabbim kucagimiza almayi o mis kokularini icimize cekmeyi nasip etsin insallh

İyi bayramlar kızlar. Bende tüp bebek ile hamile kaldım. Muhtemel doğum 12/10/2012. Sabırsızlanıyorum ama bi kaç gündür kendimi mutlu hissedemiyorum gereksiz bi mutsuzluk var üzerimde

Cnm rabbm kucaguna almayi nadip etsin bunlar normal bende arada cok sinirli ve mutsuz oluyorum kafana birsey takma

kızlaarr haayırlı bayramlaarrr..
Sudenaz ne mutlu sana,Allah yardımcın olsun inş,darısı başımıza kucağımıza almayı nasib etsin Rabbim..
ben dikişlerini meak ediyorum sıkıntı vs yaşadın mı,olduysa ne kdar sürdü

Karasuu negüzell bende çantam için gerekli herşeyi aldım ama çantaya koymadım hepsini keseye koyucam inş onlar hazırlanacak..

Doğum anını ben bile okurken çok duygulandım. Sende iyi yapmışsın canım kendini tutmakla..Maşallah canım bebişlerine Sağlıkla, güle güle büyüt bebişlerini...
Maşallah doğumun kolay ve sorunsuz olmuş şükürler olsun.. İkiz annesi olmak zordur ama tadı bi başkadır :) Rabbim kolaylık versin. Sağlığınız daim olsun..
Süt yapıcı şeyler tüketmeye çalış canım. Bol sıvı tüket İnşallah prensesinede oğluşunada sütün yeter.. Çok öpüyoruz sizi.. Kendinize çok iyi bakın ALLAHA emnet olun

İyi bayramlar kızlar. Bende tüp bebek ile hamile kaldım. Muhtemel doğum 12/10/2012. Sabırsızlanıyorum ama bi kaç gündür kendimi mutlu hissedemiyorum gereksiz bi mutsuzluk var üzerimde

İyi bayramlar... Hoşgeldin.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Doğum tarihlerimiz yakın hemen hemen. Benimde 25 ekim
Hormonlar yükseldiği için normal bunları hissetmen.

Cnm sende hazrla artik en kisa zmnda cantani ben gec bile kaldim bebegimin herseyi hazrda anasi hazr dgil bugun o da hazir olucak nasipse ay bnm az vaktim kaldi hamdolsun rabbime iki gecedir kendimi erken dogum yaparken goruyorum ruyamda beklenn tarihten bugece kanamam vardi ruyamda korkudn mi heyecandan mi anlamadim rabbim hePimizi saglikla kurtrsin insallh

kizlar hepinize iyi bayramlar. sudenaz,happywomen ve nil82 ALLAH anali babali buyutsun evlatlarinisi.darisi basimiza insallah zamaninda ve saglijla dofurmaya.....sudenaz sen sanki son kontrolunde bebekler 2500 kilo diyordn aama 1800 kiliymus biro benmi yanildm acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…