günaydın
bugün baska bi doktor amcaya gittik
bebek doğum pozisyonuna girmiş
diğer doktorum sezeryan derken bugün gittiğim doktor normal doğum için cok uygun dedi
kendimi o kadar hazırlamıstım ki ki sezeryana,kafam karıstı
tüp bebekte normal doğum olur mu:44:
oğlusumuz da iyiymiş
2500 gr olmus
Günaydın canım.. Maşallah oğluşunun kilosu güzel
Tüp bebekte bu kadar zorluklarla elde edildiği için,normal doğumun sezaryana göre riski daha çok olduğu için önermiyorlar normal doğumu.
Ama tabiki tüp olupta normal doğum yapanda var. İyi düşün derim. Ve doğumunu yapacak olan doktorada güvenmek çok önemli.. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah..
İyi bayramlar... Hoşgeldin.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Doğum tarihlerimiz yakın hemen hemen. Benimde 25 ekim
Hormonlar yükseldiği için normal bunları hissetmen.
tsk cnm böle giderse 3500 gr doğar dedi
evet haklısın kendi doktorum sürekli kıymetli gebelik diyor tüp bebek olduğu için
gerci her bebek kıymetlidir
eskilerin hepsi normal doğumla dünyaya gelmiş ama ben cesaret edemem galiba
hayırlısı olsun hakkımızda:18:
Bende normal düşünüyordum ama tüp bebek olduğu için doktorum riske atamayız sezeryan olur dedi. Önce bebişin sağlığı tabi. Hayırlısı bakalım inşallah bi sorun çıkmaz doğumda. Heyecanlıyım bakalım...
Slmlqr tembel ve gezentiler kacgundur nerdesiniz bakimKustum hepinize biz hergun geldik kizimla topigimizi yanliz birakmadik ama siz yoktunuz neyse bu kadar firca yeter size
Toobe masallh cnm ogluna bence norml digumu dusun derim ben yapamm sahsen bebegimw birsey olur diye korkuyor tabiki her bebek degerli ama bizim yasadiklarimIz ve bugunlere gelmemiz buliyrsun hic kolay olmadi rabbim hepimize saglikli dogum nasip etsin insallh
karasu nasılsın cnm
kaç gün kaldı,heyecan vardır eminim
günaydın
bugün baska bi doktor amcaya gittik
bebek doğum pozisyonuna girmiş
diğer doktorum sezeryan derken bugün gittiğim doktor normal doğum için cok uygun dedi
kendimi o kadar hazırlamıstım ki ki sezeryana,kafam karıstı
tüp bebekte normal doğum olur mu:44:
oğlusumuz da iyiymiş
2500 gr olmus
birde arkadaşlar bazen doğmadan önce söylenen kioyla doğumdan sonraki kilo arasında epey fark olabiliyor..benim arkadaşa tosuncuk olucak galiba bu dediler 2.900 doğdu kuzusu,3.700 doğar herhalde demelerine rağmen..
birde arkadaşlar bazen doğmadan önce söylenen kioyla doğumdan sonraki kilo arasında epey fark olabiliyor..benim arkadaşa tosuncuk olucak galiba bu dediler 2.900 doğdu kuzusu,3.700 doğar herhalde demelerine rağmen..
Iyi geceler güzel anneler ve tatli bebisleri. Ben sonunda kendimi hasta etmeyi basardiimgrip oldum cok fenayim
ama olsun bunada sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?