2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

günaydın
bugün baska bi doktor amcaya gittik
bebek doğum pozisyonuna girmiş
diğer doktorum sezeryan derken bugün gittiğim doktor normal doğum için cok uygun dedi
kendimi o kadar hazırlamıstım ki ki sezeryana,kafam karıstı
tüp bebekte normal doğum olur mu:44:
oğlusumuz da iyiymiş
2500 gr olmus

Günaydın canım.. Maşallah oğluşunun kilosu güzel
Tüp bebekte bu kadar zorluklarla elde edildiği için,normal doğumun sezaryana göre riski daha çok olduğu için önermiyorlar normal doğumu.
Ama tabiki tüp olupta normal doğum yapanda var. İyi düşün derim. Ve doğumunu yapacak olan doktorada güvenmek çok önemli.. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah..

tsk cnm böle giderse 3500 gr doğar dedi
evet haklısın kendi doktorum sürekli kıymetli gebelik diyor tüp bebek olduğu için
gerci her bebek kıymetlidir
eskilerin hepsi normal doğumla dünyaya gelmiş ama ben cesaret edemem galiba
hayırlısı olsun hakkımızda:18:

İyi bayramlar... Hoşgeldin.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Doğum tarihlerimiz yakın hemen hemen. Benimde 25 ekim
Hormonlar yükseldiği için normal bunları hissetmen.

Aslında benimde 23Ekim normal olsaydı. Ama riske atamayız dedi doktorum o yüzden 12 ekime karar verdi şimdilik tabi. Sürpriz olmaz ise... Burcu Akrepmi oluyor senin bebişin o zaman...

Bende normal düşünüyordum ama tüp bebek olduğu için doktorum riske atamayız sezeryan olur dedi. Önce bebişin sağlığı tabi. Hayırlısı bakalım inşallah bi sorun çıkmaz doğumda. Heyecanlıyım bakalım...

hosgeldin pınar,cinsiyeti ne bebişin
haklısın endişeleri biz daha yoğun yasıyoruz
benim de 7 ekim normal doğum tarihi
ama sezeryan için 25 eylül dedi doktorum
bizim ki terazi olacak

Slmlqr tembel ve gezentiler kacgundur nerdesiniz bakimKustum hepinize biz hergun geldik kizimla topigimizi yanliz birakmadik ama siz yoktunuz neyse bu kadar firca yeter size
Toobe masallh cnm ogluna bence norml digumu dusun derim ben yapamm sahsen bebegimw birsey olur diye korkuyor tabiki her bebek degerli ama bizim yasadiklarimIz ve bugunlere gelmemiz buliyrsun hic kolay olmadi rabbim hepimize saglikli dogum nasip etsin insallh

karasu nasılsın cnm
kaç gün kaldı,heyecan vardır eminim

karasu nasılsın cnm
kaç gün kaldı,heyecan vardır eminim

Hamdolsun cnm iyiyim geceleri artik cok zor geciyr kizim ve bnm icin fakat sukur hic sukayetim yok evt cok az kaldi gun sayiyorz artik son 8 gun kaldi cok heyecanli gunler zirgeciyir transferin ilk gunleri gibi nasil heyecnla bekliyrduk 12. Gunu rabbim hepimize saglikli dogum nasip etsin kizimizi gormk icin sabirsizlaniyoruz esimle yarin da dr randevumz var bakalim ne yapiyor bizim prensesimiz

canım negüzel maşallahınız var,benim kızım kaç kilo oldu acaba çok merak ediyorumm..
bende başka bi doktora göründüm normal doğum yapabilirsin dedi,ben normal düşünüyorumve istiyorum inş ama son anda ne olur bilemem tabiki.doktoruma niyetimi dile getiricem oda uygun görürse normal olsun diye dua ediyorum..
dün bi arkadaşım normal doğum yaptı hastaneye ziyarete gittim evet çokta kolay diyemicem ama ogün bitiyo,saülığına kavuşuyorsun hemen dedi..
gerçi sezeryanlarda hemen iyileşiyor artık ama ben normalden yanayım..neticede zor elde edilen gebelik bile olsa artık normal bebekler ve dediğiniz gibi doğumda norrmal bi hadise..ama tabii bunlar benim düşüncelerim..Rabbim hangisi hakkımızda hayırlısıysa onu nasib etsin inşallah..
ben çok korkak biriyimdir normalde ama o anı yaşamak istiyorum..

birde arkadaşlar bazen doğmadan önce söylenen kioyla doğumdan sonraki kilo arasında epey fark olabiliyor..benim arkadaşa tosuncuk olucak galiba bu dediler 2.900 doğdu kuzusu,3.700 doğar herhalde demelerine rağmen..

birde arkadaşlar bazen doğmadan önce söylenen kioyla doğumdan sonraki kilo arasında epey fark olabiliyor..benim arkadaşa tosuncuk olucak galiba bu dediler 2.900 doğdu kuzusu,3.700 doğar herhalde demelerine rağmen..

evet kesinlikle oluyor ultrason cihazları +- 600 gr oluyor sanırım benimde bi arkadasın
2800 doğar denmesine rağmen 3200 doğdu bebişi
hayırlısı olsun insallah elbette normal doğum iyidir adı üstünde normal
biz de bi şekilde acıya dayanırız ama benim tek korkum bebiş...
artık pek düsünmicem doktorum ne derse o ...
Ben bilmem esim bilir der gibi oldu..

evet kesinlikle oluyor ultrason cihazları +- 600 gr oluyor sanırım benimde bi arkadasın
2800 doğar denmesine rağmen 3200 doğdu bebişi
hayırlısı olsun insallah elbette normal doğum iyidir adı üstünde normal
biz de bi şekilde acıya dayanırız ama benim tek korkum bebiş...
artık pek düsünmicem doktorum ne derse o ...
Ben bilmem esim bilir der gibi oldu..

elbette önemli olan bebek sağlığı,umarım o an hakkımızda hayırlısı olur,
hakikaten daha dün acaba olacak mı diye tir tir titreyerek transfere giren biz şuan doğum için konuşuyoruz,
bebek odalarını,yataklarını,hastane çantalarımızı düzenliyoruz ne güzel çok duygulandımmm

Gunaydinn kizlar ben artik 3 4 saatlik uykuyla durmaya baskadim ayakta napim uykum yok heyecandn galiba bugece kizimdi cok usludu esim grip oldu ve kocamn yatak kizimla bana kaldi 5 saat sonra kizimi gorucem insallh bakalim kac kilo oldu prensesim bnm gun yaklastikca dogum tarihi ileri gitsin diyorum cok heyecan var bende tarifi yok optuk hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…