Cok gecms olsun gecn hafa bend oldu dr um hemen c vitamini tukt bolca dedi birde ates takibi yaP yukselirse mutlaka hbr verin dedik d et
Kizlar biz geldik30 agststa kizimla esramla bulusucam insallhh dgum tarhimz kesinlesti masallh yavrum 3100gr olmus tam dogum haftasin beklemk istemiyor dr um ben de kbul ettim aycokk heyecanli cok bgun bize biraz yuzunu gOsterdi cok guzel bana benziyor dr umuz annenin yuzu ayni dedi
gözünüz aydın olsun canm tarih kesinleşmiş desene bi hafta kaldı hadi hayırlısı olsun masallah prensesimize kocaman olmusrabbim saglıklı sıhhatlı yavrularımızı kucagımıza almayı nasip ederr insallah
Cok sevindim iyi olmaniza cnmm rabbim huzurla buyutmeni nasip etsin insallh cok duygulandim okuyunca bende spinl dusunuyrm sendn bu kadar kolay oldugunu duymk cok rahatlatti benide insallh dedigin gibi bende hic fark etmem ve mutis sesi duyarim kizimin bizimde az kaldi sen fotgrfcimi cagirdin cnm m ettim cok optumm seni ve bebeklerinii
kızlaarr haayırlı bayramlaarrr..
Sudenaz ne mutlu sana,Allah yardımcın olsun inş,darısı başımıza kucağımıza almayı nasib etsin Rabbim..
ben dikişlerini meak ediyorum sıkıntı vs yaşadın mı,olduysa ne kdar sürdü
Karasuu negüzell bende çantam için gerekli herşeyi aldım ama çantaya koymadım hepsini keseye koyucam inş onlar hazırlanacak..
kizlar hepinize iyi bayramlar. sudenaz,happywomen ve nil82 ALLAH anali babali buyutsun evlatlarinisi.darisi basimiza insallah zamaninda ve saglijla dofurmaya.....sudenaz sen sanki son kontrolunde bebekler 2500 kilo diyordn aama 1800 kiliymus biro benmi yanildm acaba
Cnm cok gecmis olsun bunlr hepimizn bebeklerinin basina geluck. Seyler stress yapma cunki senin stresin bebege geciyr anne ne kadar raht ve sakin olursa diyr dansmanlar bebekler o kadarsaglikli emermis gecicek insallh bu gunlerkızlar biz bayramı 1. günü akşam üstü hastaneye gittik bebişlerim sarılık oldular ve değerleri yüksek çıktı..1 gece kaldık hastanede ışık tedavisi gördüler ve sarılık değerleri yarıya indi taburcu olduk.
herşey iyi güzelde her an bişey olacakmış gibi korku halindeyim...dün bebişlerimin kontolü vardı...tabi şişkinlikler gidince 1900gr olan kızım 1760gr a,2470 gr olan oğlumda 2230 gr a düşmüş...doktor çok normal dedi..az bile düşmüş ama içim buruk..bu arada gerçekten ultrasondaki kilolar hiç tutmuyor...çok sinir oldum o yüzden...kızım minicikk..ama çok şükür beslenmesi daha iyi artık..şimdi dün geceden beride oğlumun kakası turuncu kırmızı gibi geliyor,zaten çok gazlı oğlum var...insan ne yapcağını şaşırıyor gerçekten....tabi bunlar olacak şeyler helede 2 tane oldumu birinden birinde bişey çıkıyor ama işte çok üzülüyorum...dünden beri sütümde azaldı...
bunada çok şükür onlar yanımdalar birer melekler,rabbim hepimizin meleklerini korusun...
Kizlar biz geldik30 agststa kizimla esramla bulusucam insallhh dgum tarhimz kesinlesti masallh yavrum 3100gr olmus tam dogum haftasin beklemk istemiyor dr um ben de kbul ettim aycokk heyecanli cok bgun bize biraz yuzunu gOsterdi cok guzel bana benziyor dr umuz annenin yuzu ayni dedi
kızlar biz bayramı 1. günü akşam üstü hastaneye gittik bebişlerim sarılık oldular ve değerleri yüksek çıktı..1 gece kaldık hastanede ışık tedavisi gördüler ve sarılık değerleri yarıya indi taburcu olduk.
herşey iyi güzelde her an bişey olacakmış gibi korku halindeyim...dün bebişlerimin kontolü vardı...tabi şişkinlikler gidince 1900gr olan kızım 1760gr a,2470 gr olan oğlumda 2230 gr a düşmüş...doktor çok normal dedi..az bile düşmüş ama içim buruk..bu arada gerçekten ultrasondaki kilolar hiç tutmuyor...çok sinir oldum o yüzden...kızım minicikk..ama çok şükür beslenmesi daha iyi artık..şimdi dün geceden beride oğlumun kakası turuncu kırmızı gibi geliyor,zaten çok gazlı oğlum var...insan ne yapcağını şaşırıyor gerçekten....tabi bunlar olacak şeyler helede 2 tane oldumu birinden birinde bişey çıkıyor ama işte çok üzülüyorum...dünden beri sütümde azaldı...
bunada çok şükür onlar yanımdalar birer melekler,rabbim hepimizin meleklerini korusun...
Hayırlı uğurlu olsun doğum tarihiniz.. Sağlıkla gelsin prensesin inşallah.. 1 hafta sonra sende kızınla buluşucaksın inşallah, darısı benim ve bekleyen arkadaşlarımızın başına
sudenazcım geçmiş olsun ama hiç sıkıntı yapma ne olur sarılık hemen her bebekte oluyor ve ayrıca üzüldüğün içinde sütün azalmış olabilir ama sakın yılma süt bu emdikçe gelir inş tecrübeli arkadaşlar öyle diyorlar..ve dediğin doğru bebekler toplu diye seviniyoruz doğunca ufacık çıkıyolar,benim arkadaşa geçen öyle oldu 3.700 dopğar herhalde dediler 2.900 doğdu düşün..ama 500 gr doğupta sağlıkla kilosuna kavuşan bebeklerde duyduk üzülme canım..
Karasucum maşallah valla bende heyecanlanıyorum senin için,sanki çok yakın bi akrabam doğum yapacak gibi hissediyorum kendimi öyle heyecanlıyım,kaç hafta öncesinden hep birlikte paylaştık,sıkıntıyı,sevinci...Rabbim hayırlsııyla almayı nasib etsin kucağına inş..
bende bugün burda bi doktora göründüm,haftaya doktorumu bekleyemem suyu vs nasıl diye :) 2.335 olmuş kızım,suyu vs yerinde dedi,nst dede sancı çıkmadı elhamdulillah..ama doğum sancısı çeken kadının yanında nst ye bağladılar akşam olduğu için doktorun ordaki nst kapalıymış..kadına açılma varmı diye sürekli yanımda muayene etti hemşire tırstım valla,daha doğumu gelmemiş kadının yanında olacak iş değill,sonra gittiğim hastaneye şükrettimm..
8 eylülde insallah... hakkımızda hayırlısı olsun....Amin cnm insallh senin de az kalmis kesinlesmedimi daha
canm cok gecmiş olsun şükür degerler düşmüş...kızlar biz bayramı 1. günü akşam üstü hastaneye gittik bebişlerim sarılık oldular ve değerleri yüksek çıktı..1 gece kaldık hastanede ışık tedavisi gördüler ve sarılık değerleri yarıya indi taburcu olduk.
kızlar biz bayramı 1. günü akşam üstü hastaneye gittik bebişlerim sarılık oldular ve değerleri yüksek çıktı..1 gece kaldık hastanede ışık tedavisi gördüler ve sarılık değerleri yarıya indi taburcu olduk.
slm kızlar nasılsınız... biz iyiyiz çok şükür... dün annemlerin yazlığından geldik sizlere kavuştuk...
sudenazcım hayırlı olsun maşalllah bebişlerini almılşın kucağına darısı benim ve diğer tüm arkadaşlarımızın başına inşallah....doğum hikayeni okudum çok duygulandım... ne güzrl bebişlerini ilk sen gördün ama benim buna cesaretim yok genel anestezi olmasını istiyorum...
karasu doğum tarihin belli olmuş nasıl bi heyecan sarmıştır seni kimbilir... kolay bi doğum olur inşallah..
benimde 28. haftada ciğer geliştirici iğnelerim yapıldı erken doğum riskine karşı...son günlerde ellerimde ve ayaklarımda şişlikler oluyor karnımda gün içinde sertleşmeler oluyor korkuyorum erken gelecek bizim yaramazlar diye haftaya gidecem tekrar kontrole... hastane çantam felan hazır ama ne kadar durabilirsek o kadar iyi tabi...öptüm hepiniz
selam arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Allahım sağlıkla hayırlısıyla büyütmenizi nasip etsin bebeklerinizi çook öpüyorum darısı bize hayırlısıyla.. karasucum seninde günün belli olmuş ne güzel günler azaldıkça heyecan basıyo benide dr banada önce normal demişti ama dünki kontrolde sezeryan olcagımı soyledı pazartesı tekrar kontrolüm var cok sıklastı kontrolümüz hepimiz hayırlısıyla saglıkla kucagımıza alalım inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?