2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

tünaydııınnn..
Karasu doktora gittin mii nasılmış küçük hanımefendii
ya bende çok heyecanlıyım,kuzumu görmek için sabırsızlanıyorum,doğumu için gün sayanları hiç düşünemiyorum uyuyamamak çok normal bence :)

Kizlar biz geldik30 agststa kizimla esramla bulusucam insallhh dgum tarhimz kesinlesti masallh yavrum 3100gr olmus tam dogum haftasin beklemk istemiyor dr um ben de kbul ettim aycokk heyecanli cok bgun bize biraz yuzunu gOsterdi cok guzel bana benziyor dr umuz annenin yuzu ayni dedi

gözünüz aydın olsun canm tarih kesinleşmiş desene bi hafta kaldı hadi hayırlısı olsun masallah prensesimize kocaman olmus rabbim saglıklı sıhhatlı yavrularımızı kucagımıza almayı nasip ederr insallah

canım fotoğrafçı düşünüyordum fakat bizim hastanedeki anestesi doktoru kabul etmiyodu hatta eşleride istemiyormuş..neyse doktorum dediki makinanızı içerdeki ekibe verin onlar profesyonelleştiler bu konuda ...bizde öyle yaptık...bu arada sizinde tarih kesinleşmiş canım hayırlısıyla alırsınız inşallah bebişinizi kucağınıza..

canım anestesi etkisi geçince tabi ağrı oldu,sürekli ağrı kesicilr yapıldı seruma,çokta zorlanmadım açıkcası sadece ilk yürüyüş zordu,midem bulandı başım döndü 2 adım anca atabildim..ama sonrasındakilerde çabuk toparladım...öyleki şuan bir haftalığız ve ben bugün temizlik yaptım...

evet anım aynen öyleydi bende şok oldum zaten..ilk sorduğum eşime kilolarıydı açıkcası duyunca bir hayalkırıklığı oldu...ayrıca bana doğumdan 2 hafta önceki kontrolde 2500gr demişti..son 2 haftaki kontrolde ölçüm yapmadı doğru çıkmaz diye...açıkcası kızımın 1900 doğacağını bilsem ısrar ederdim biraz daha tutmak için...

kızlar biz bayramı 1. günü akşam üstü hastaneye gittik bebişlerim sarılık oldular ve değerleri yüksek çıktı..1 gece kaldık hastanede ışık tedavisi gördüler ve sarılık değerleri yarıya indi taburcu olduk.

herşey iyi güzelde her an bişey olacakmış gibi korku halindeyim...dün bebişlerimin kontolü vardı...tabi şişkinlikler gidince 1900gr olan kızım 1760gr a,2470 gr olan oğlumda 2230 gr a düşmüş...doktor çok normal dedi..az bile düşmüş ama içim buruk..
bu arada gerçekten ultrasondaki kilolar hiç tutmuyor...çok sinir oldum o yüzden...kızım minicikk..ama çok şükür beslenmesi daha iyi artık..şimdi dün geceden beride oğlumun kakası turuncu kırmızı gibi geliyor,zaten çok gazlı oğlum var...insan ne yapcağını şaşırıyor gerçekten....tabi bunlar olacak şeyler helede 2 tane oldumu birinden birinde bişey çıkıyor ama işte çok üzülüyorum...dünden beri sütümde azaldı...

bunada çok şükür onlar yanımdalar birer melekler,rabbim hepimizin meleklerini korusun...

Cnm cok gecmis olsun bunlr hepimizn bebeklerinin basina geluck. Seyler stress yapma cunki senin stresin bebege geciyr anne ne kadar raht ve sakin olursa diyr dansmanlar bebekler o kadarsaglikli emermis gecicek insallh bu gunler
Bizim hastanede ameliythaneye almiyr fotgrafci bizde dusarida cekim icin cagrdik 450 poz cekicl birde album vericek insallh esim cekicek resim iceride tabi bakalim sonanda hastanede sorun cikrmazlarsa

Hayırlı uğurlu olsun doğum tarihiniz.. Sağlıkla gelsin prensesin inşallah.. 1 hafta sonra sende kızınla buluşucaksın inşallah, darısı benim ve bekleyen arkadaşlarımızın başına

Geçmiş olsun canım.. Sıkma canını doğan her bebekte hemen hemen sarılık görülüyor bu çok normal.. Ayrıca kiloları düşük olsa bile unutmaki senin bebeklerin ikiz.
Sağlıklı olsunlar kilo mutlaka alırlar. Sütünün yetmediği yerde mama takviyesi yaparsın, ALLAHIN izniyle kısa zamanda toparlanırlar.Sen Üzülmeki sütün geri kaçmasın.
Sen ne kadar rahat olursan onlarda o kadar iyi olurlar.. Endişeler , tedirginlikler hiç bitmeyecek, ANNE olmak böyle bişey sanırım.
ALLAH yardımcın olsun canım. Rabbim bebeklerini korusun..

Hayırlı uğurlu olsun doğum tarihiniz.. Sağlıkla gelsin prensesin inşallah.. 1 hafta sonra sende kızınla buluşucaksın inşallah, darısı benim ve bekleyen arkadaşlarımızın başına

İnsallh cnm nsdipse bu saatlerde kizim kollarimda olur insallh ay dusncesi bile heyecan verici cok aglicam kesin dusununce bile basliym pitpit aglamaya insallh darisi senin ve digr arkadslarimizin basina

sudenazcım geçmiş olsun ama hiç sıkıntı yapma ne olur sarılık hemen her bebekte oluyor ve ayrıca üzüldüğün içinde sütün azalmış olabilir ama sakın yılma süt bu emdikçe gelir inş tecrübeli arkadaşlar öyle diyorlar..ve dediğin doğru bebekler toplu diye seviniyoruz doğunca ufacık çıkıyolar,benim arkadaşa geçen öyle oldu 3.700 dopğar herhalde dediler 2.900 doğdu düşün..ama 500 gr doğupta sağlıkla kilosuna kavuşan bebeklerde duyduk üzülme canım..

Karasucum maşallah valla bende heyecanlanıyorum senin için,sanki çok yakın bi akrabam doğum yapacak gibi hissediyorum kendimi öyle heyecanlıyım,kaç hafta öncesinden hep birlikte paylaştık,sıkıntıyı,sevinci...Rabbim hayırlsııyla almayı nasib etsin kucağına inş..

bende bugün burda bi doktora göründüm,haftaya doktorumu bekleyemem suyu vs nasıl diye :) 2.335 olmuş kızım,suyu vs yerinde dedi,nst dede sancı çıkmadı elhamdulillah..ama doğum sancısı çeken kadının yanında nst ye bağladılar akşam olduğu için doktorun ordaki nst kapalıymış..kadına açılma varmı diye sürekli yanımda muayene etti hemşire tırstım valla,daha doğumu gelmemiş kadının yanında olacak iş değill,sonra gittiğim hastaneye şükrettimm..

Cnm bnm sagol dusuncn icin ee bizde burda bir aile olduk aslinda yasannlar ayni sikintilr sevinclet ayni rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallh masallh senin kizinada gayt iyi kilosu insallh bizm de denilenin aksi cikmaz kilomuz uzulurum sonra keske bir hafta daha beklesydim diye cok az kaldiwalla daha sanki farkinda degilm pazrtwsidn sonra bana gunler gecmez kesin

Amin cnm insallh senin de az kalmis kesinlesmedimi daha
8 eylülde insallah... hakkımızda hayırlısı olsun....
canm cok gecmiş olsun şükür degerler düşmüş...
kilolarını bence hiç takma kafana gerci elde deil ama zamanla düzelirler nasılsa, saglıkları yerinde olsun da önemli olan o....
rabbim yar ve yardımcın olsun hiç kolay olmasa gerek ikiz annesi olmak ama bugünümüze şükürler olsun....
rabbi,m saglıcakla huzur içinde yavrularımızı büyütmeyi nasip etsinnn.....

canım geçmiş olsun sarılık yeni doğan bebeklerin çoğunda oluyor normal bir durum benimkilerde küvezde sarılık oldular çok şükür hafif atlattılar ...kilo vermeleri de çok normal ki seninkiler az bile vermiş benim görkem 1880 den 1600 e eymen 2140 dan 1900 e düştü bugün 40. günümüz az önce sağlık ocağına götürüp tarttım görkem şu an 3350 eymen de 3980 gr. olmuş o kadar hızlı toparlanıyolar ki sen bile anlamıyosun hiç üzülme...
gaz olayına gelince eymen sürekli bir ıkınma halinde ıkınıyor kızarıyor bacaklarını karnına çekiyor insan öyle gördükçe çok üzülüyo ama bu erken doğan bebeklerde çok görülüyomuş 3,5 ay kadar da sürecek dedi doktor sonra kendiliğinden geçecekmiş bunlar olağan şeyler hiç üzme kendini süt için rezene çayı humana still ve bol su tavsiye ederim kendine ve bebeklerine ii bak :)))
bu arada ben küçük oğlum için anne sütünün içine katılan aptamil eoprotain kullandım 1 kutu bitene kadar kilo alınımını hızlandırıyor doktoruna danışabilirsin...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Allahım sağlıkla hayırlısıyla büyütmenizi nasip etsin bebeklerinizi çook öpüyorum darısı bize hayırlısıyla.. karasucum seninde günün belli olmuş ne güzel günler azaldıkça heyecan basıyo benide dr banada önce normal demişti ama dünki kontrolde sezeryan olcagımı soyledı pazartesı tekrar kontrolüm var cok sıklastı kontrolümüz hepimiz hayırlısıyla saglıkla kucagımıza alalım inşAllah

slm kızlar nasılsınız... biz iyiyiz çok şükür... dün annemlerin yazlığından geldik sizlere kavuştuk...

sudenazcım hayırlı olsun maşalllah bebişlerini almılşın kucağına darısı benim ve diğer tüm arkadaşlarımızın başına inşallah....doğum hikayeni okudum çok duygulandım... ne güzrl bebişlerini ilk sen gördün ama benim buna cesaretim yok genel anestezi olmasını istiyorum...

karasu doğum tarihin belli olmuş nasıl bi heyecan sarmıştır seni kimbilir... kolay bi doğum olur inşallah..

benimde 28. haftada ciğer geliştirici iğnelerim yapıldı erken doğum riskine karşı...son günlerde ellerimde ve ayaklarımda şişlikler oluyor karnımda gün içinde sertleşmeler oluyor korkuyorum erken gelecek bizim yaramazlar diye haftaya gidecem tekrar kontrole... hastane çantam felan hazır ama ne kadar durabilirsek o kadar iyi tabi...öptüm hepiniz

İnsallh vaktin de gelirler cnm sen istirahat et yorma kendini insallh hepimiz saglikla alırız evlatlarımızı kucağımıza darısı bütün arkaslarında basına insallh evet trh belli ama bende öğlenden beri altım da baskı ara ara sancı ve karnım da sertleşme var Dr um sabah kadar takip et ve bekleyelim kanama veya suyu gelmesi ya da cok sancılanrsan. Ara dedi bakalım hayrlisi tarih belli bakalım hayrlisi insallh heyecan var tabiki bir de asırı duygusallık var

Hayrli doğumun olsun insallh seninde az kalmis cnmbnim desezeryan olucak sende üzülme hic bosver daha sağlıklı B'ne ce senin icin zor ama bebek icin kolay Rabbim kucağına almayı nasipetsin insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…